Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
castiel
aktív tag
válasz
L3zl13 #11497 üzenetére
végre normális módon beszélsz
Egy gyengébb AP kb 500m-es sugárban képes sugározni, egy router max 50..
Egy jobb AP, akár több km-re is ki tudja nagyítani a hatótávot és több kapcsolatot képes kezelni mint egy sima router. (pl arena plaza, ahol ingyen wifi van és több százan is neteznek, ezt egy router nem bírná)
Nem mondtam hogy megfog szűnni az AP, mert egyáltalán nem, de már olyan funkciókkal is fel fogják vértezni mint a routereket, hisz a technika halad.
Egyébként tök mind1 milyen márka, most nem arról van szó hogy milyen, hanem hogy mit tud.Egyébként amin vitázunk annyira relatív.. mindenki más miatt vesz AP-t..
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
castiel #11484 üzenetére
Úgy látszik veled rendre parttalan vitákba keveredek...
1. Szerintem elég nyilvánvaló volt abból, hogy plusz eszközzel akarta rácsatlakoztatni a WiFire. Ha lett volna benne WiFi, akkor erre nyilván nem lett volna szükség.
2. Bár amiket linkeltem nem mind mai modell, de bármelyik nagyobb gyártó profi AP-it megnézheted, a legújabbakat is. Az AP-kban nincs router. Ha lenne, akkor WiFI routernek hívnák. Pontosan úgy ahogy a te általad belinkelt "AP" dobozán is szerepel. Legalább nézd meg mivel akarod alátámasztani az érveidet...
Különben is számomra valahogy mérvadóbb egy Cisco vagy akár egy Netgear hálózati eszközökkel kapcsolatban mint egy TechnicLAN, amiről még ember nem hallott.
3. "A wifi-nek az a lényege hogy sokan nagy területről tudjanak hozzákapcsolódni az internethez" Ez is lehet szempont, de nem ez a lényege. A lényeg, a vezetéknélküliség és az ebből következő mobilitás. Egy nagy méretű céges hálózatban ez rend szerint nem elsődleges szempont, mert mint írtam nincs szükség arra, hogy az akár több hektáros teljes terület le legyen fedve, sokszor csak bizonyos meghatározott kisebb területeken van szükség vezetéknélküli elérésre, így aztán a megnövelt hatótávhoz vagy a kapcsolatok számához fikarcnyi köze nincs.
A gond az, hogy nem akarsz túllépni a Home/SOHO hálózatokon, ahol rend szerint 1-2 Wifi eszköz lefedi a területet. Ilyen helyeken valóban leváltották az olcsó WiFi Routerek az AP-ket, de ez nem jelenti azt, hogy a hagyományos AP-k (router funkciók nélkül) megszüntek létezni. -
törölt tag
Helló!
Laptopoknál is ugyan úgy zajlik az operációs rendszer telepítése mint asztali gépeknél?
Gondolok én itt arra, hogy ha megfelelően vannak telepítve a driverek akkor pl az akkumulátort érzékelie és kitudja számolni, hogy mégis mekkora a kapacitás jelenleg? vagy ilyen dolgokhoz külön be kell állítani valamit? -
sklopp
őstag
válasz
joecontra #11416 üzenetére
Kicsit kései válasz, tegnap nem voltam gépnél. Tehát: a gép házára kötött földelő vezetéket akkor van értelme kivinni az udvarra, ha le tudsz verni a földbe egy legalább 1.5 m-es fémrudat ( lehet cső, betonvas, ilyesmik), ehhez tudod biztonságos, masszív csatlakozással rögzíteni. Ez már elfogadható földelésnek számít.
-
picur10
aktív tag
válasz
castiel #11485 üzenetére
Ok, szuper.
Ígérem utolsó kérdés, aztán hétvégén nekiesek megtanulni a terminus technicus-okatA már meglévő nem AP-s routeremmel nem tudjuk megoldani? Van benne WDS wireless bridge a leírás szerint az elégséges lehet? Csak mert bridge-et emlegettetek.
Egy sörre mindenesetre a vendégeim vagytok
-
castiel
aktív tag
válasz
L3zl13 #11482 üzenetére
1. mivel nem mondta hogy mit tud az a lejátszó, ezért kérdeztem hogy nem elég-e egy router
2. Mondom amiket MOST gyártanak már van benne minden és nem 1-2éves modelleket amik még kaphatóak!
3. A wifi-nek az a lényege hogy sokan nagy területről tudjanak hozzákapcsolódni az internethez, szóval az a feladata hogy megnövelje a hatótávot és a kapcsolatok számát![ Szerkesztve ]
-
picur10
aktív tag
válasz
castiel #11481 üzenetére
Nem nincs. De ahogy olvasom a fentieket, akkor valamit félreértettem. Az AP LAN csatijára akartam kötni a rögzítőt, de ezek szerint oda kellene a netet?
wifis router ---- / fal / --- AP -(lan lábel)- rögzítő
nos ezt szeretném
jelenleg a wifis router + a rögzítő van meg . -
L3zl13
nagyúr
válasz
castiel #11479 üzenetére
1. Azt mondta egy DVR-t akar rákötni. Azt kérdezte, egy AP segítségével rá lehet-e úgy kapcsolni egy vezetékes eszközt a WiFi hálózatra. Ne most ezen hogy segít ha megnöveli a hatótávot? Ha nincs WiFi a DVR-ben? (Legalábbis nekem az jött le, hogy ez a helyzet.) Erre való az AP Bridge módja. Amely módot mellesleg sok WiFi router nem támogat.
2. Te azt állítottad "A ma kapható acces pointok, egyben már routerek is". Erre mondtam hogy nem igaz. Hiába mutatsz 1db olyat, ami egyben router is, vagy akár 10-et, attól még nem lesz mind az, mint ahogy állítottad.
3. "egy szóval nem mondtam hogy arra nem jó úr isten!!!!!!!!!!!!"
Nem mondtad, hogy erre nem jó. De azt mondtad az AP arra való, hogy megnöveld egy WiFi router hatótávját. Nos nem erre való. Elsődleges szerepe az amit írtam, hogy egy vezetékes hálózathoz (amiben vagy van WiFi router, vagy nincs) WiFi elérést biztosítson. Innen a neve is. A bridge és a repeater már extra funkciók. Régebben ezek különálló eszközök voltak, amelyek csak ennyit tudtak. Az sem kizárt, hogy még ma is kapható olyan AP ami nem tudja valamelyiket. -
castiel
aktív tag
válasz
picur10 #11480 üzenetére
a digitális video rögzítőben van g-s wireless? vagy én ezt most nem értem hogy akarod..
de egyébként ha utánaolvasol: "TL-WR542G magában foglalja az Access Pointot, a szélessávú routert, (xDSL, vagy kábelmodemhez) és a 4 portos Fast Ethernet kapcsolót. "
szóval nem is értem most így utólag hogy minek az AP
[ Szerkesztve ]
-
picur10
aktív tag
Van egy elfekvő TP-LINK TL-WR542G routerem, de abban nincs AP mód (legalábbis az 543-as ha jól láttam pont AP-val több az 542-nél). Ettől függetlenül azzal is meg lehetne oldani a dolgot?
Ha nem, akkor vehetek ezek szerint egy olcsó AP-t tudó wifis routert vagy akár egy kimondott AP-t? Ahogy néztem kb. egy árban van.
A bridge módnál kell megadni egymás MAC addressét? Vagy a most működő routerben nem kell semmi állítani. Bocs a láma kérdésekért. -
castiel
aktív tag
válasz
L3zl13 #11478 üzenetére
egy szóval nem mondtam hogy arra nem jó úr isten!!!!!!!!!!!!
ő azt mondta hogy van egy wifi-s routere, szóval ezért nem mondtam a kábeles dolgot.. mivel ő alapból kizárja ezt a kábelezést mert az úgy neki nem jó..
ha a mottód igaz lenne, te már nem élnél..egyébként tessék, itt egy AP router képességekkel! [link]
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
castiel #11476 üzenetére
Cisco Aironet 1200 Se tűzfal, se routolási funkciók. Titkosítás meg jóhogy benne van mert az a WiFi protokollhoz tartozik, nem pedig a routoláshoz.
Netgear AP-k Ugyanaz.
"szóval megnöveld a hatótávát.."
Nem, ahhoz hogy megnöveljem a WIFi routerem hatótávját, az kellene, hogy egyátalán legyen hatótávja. Van olyan hálózat, amiben nincs is WiFi router, csak vezetékes, plusz AP-k ott ahol WiFi elérésre van szükség. Pl egy tárgyaló/konferencia helyiségben, vagy egy nagyobb, több épületes hálózat esetén valamelyik épületben.[ Szerkesztve ]
-
castiel
aktív tag
-
L3zl13
nagyúr
válasz
castiel #11473 üzenetére
"A ma kapható acces pointok, egyben már routerek is"
Ez így hülyeség.
Az olcsó WiFi routereket szokták manapság használni AP helyett, ezért kifejezetten AP-k már csak a drágább/profibb kategóriában kaphatóak, de azért még léteznek.Az AP pedig nem arra való, hogy megnöveld a routered hatótávját. Erre csaka repeater mode szolgál.
Arra való, hogy egy komolyabb vezetékes hálózatban, ami sokkal komolyabb routerrel kapcsolódik az internethez mint a kis gagyi wifi routerek, és esetleg több épületre is kiterjed, egyes helyeken wifi elérést biztosítson.[ Szerkesztve ]
-
castiel
aktív tag
válasz
picur10 #11471 üzenetére
A ma kapható acces pointok, egyben már routerek is, úgyhogy nem kell, de egy AP arra való hogy megtudd nagyobbítani a wifi-s routered hatótávát, szóval nem értem miért nem elég egy router :S
JanR:
természetesen számít milyen kártya.. pontosabban az hogy mennyi cuda mag van benne és milyen órajelen futnak a shaderek, a többi csak másodlagos!
egyébként bőven elég egy gtx460![ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz
RootRulez #11469 üzenetére
Es itt a fiziknel is szamit, hogy melyik kartya milyen gyors? Mert sok adatlapon azt latom, hogy GT220-at hasznalnak, egy-ket fenomen pedig GTX260/275. Van kulonbseg pl egy 8600GTS es egy GT220 fiziksz teljesitmenye kozott? Azert kerdezem, mert ha minden jol megy, akkor javithato a 8600GTS-em es azt fognam be ilyenekre, mint vennek egy uj nv karit.
Az igazat megvallva baromi jo lehetosegem van egy 5870-re, de a GTX460-al is szimpatizalok es sokan azon a velemenyen vannak, hogy probaljam meg ugy, hogy Ati+NV fizikszre. Van ertelme, vagy eleg egy GTX 460?
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos gyorsan kellene a megoldás (jah, kinek nem), ezért a kérdést itt nem tenném fel, nem a hálózatos topicban.
Egy digitális videórögzítőt kellene hozzákapcsolni a helyi hálózathoz, de a kábelezés nem megoldható. A közelben van egy wifis router. Nem volt még a kezemben access point, de megpróbáltam utána olvasni. Azt szűrtem le, hogy kell egy AP melyet repeater módba teszek (mi a különbség a repeater és az universal repeater mód között?! TP-LINK TL-WA701ND-nél néztem). Ehhez az egyetlen LAN portjára ráteszem a DVR-t akkor menni fog? Nem kell közé router vagy ilyesmi ugye?
Köszi előre is! -
JoolsNOS
veterán
A 8as széria úgy tudom.
(#11467) Xpod: megpróbálom köszi (ja és igen ez egy procihőmérő progi)
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Melyik a legkisebb nv kari ami tudja szamolni a fizikszet? 8600GT/GTS?
-
JoolsNOS
veterán
Hali. Hogy tudom beállítani, hogy a core-temp automatikusan induljon a winnel? Uninstallerben próbáltam beállítani illetve a coretemp beállítások közt is, de mégsem indult a winnel. Más lehetőség?
köszi -
gabi_93
csendes tag
Szia. Igen előfordult már játék közben is hogy leállt vagy kifagyott. Megpróbálom más táppal köszönöm a segítséget. Ha nem jön össze úgy se akkor írok.
-
válasz
Mákosmetélt #11461 üzenetére
Üdv
Szerintem 5m-nél hosszabbal ne kísérletezz, ha a webkamera is az USB-ről kapja a tápot. Az USB max 500mA képes leadni, ezen osztozik a webkamera és az erősítő. Ez szerintem kevés lehet a két eszköznek, és tönkre teheti az USB portot.
Üdv
Xpod -
gabi_93
csendes tag
Sziasztok. Van egy kis problémám. Eleinte nem csinálta viszont most azt kezdte el csinálni a gépem hogy elinditok rajta vagy egy 3d mark-ot vagy furmarkot vagy hasonló programot és egyből leáll a gép. Gyanakszom a tápra mivel amikor összeraktam a gépem már akkor sípolt. Mi lehet a baja?
-
Mákosmetélt
tag
Sziasztok,
egy pc-re dugnék webkamerát (még nem tudom milyet) amolyan megfigyelő rendszer gyanánt, és az érdekelne, hogy max milyen hosszú usb kábellel működne a dolog?
5méteres 10?Illetve láttam 12 méteres erősítős usb kábelt és érdekelne, hogy ez mennyire működő/stabil dolog?
Köszönöm,
jó8 -
PH-User
addikt
Hali!
A Winampom miért indul a videó ablakkal együtt?
Ha kiveszem a pipát, akkor eltűnik a videó ablak, de ha bezárom és újra zenét nyitok meg, akkor újból videó ablakkal indul el... -
netseft
aktív tag
-
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de nem találtam megfelelő topicot.
A kérdésem az lenne, hogy megváltoztathatom itt az oldalon valahogy a jelszavamat, vagy csak ez lehet amit alapból a gép dobott? Előre is köszi. -
Badman 4ever
őstag
A DirectX-t telepítsd újra, rakd fel a DX11-et és DX 9.0c Redistributable legfrissebb kiadását.
Amúgy a GMA 950 (adatlapod szerint ilyened van) nagyon buta, bár DirectX 9-et támogatja, mint a Radeon 9000-es és GeForce FX5000-es széria, de hiányosan, szóval valószínűleg nem képes futtatni a játékot:A GMA 950-ben is megmaradt a GMA 900-as felépítésében néhány gyenge pontja: nincs hardveres geometriai feldolgozás. Ezenkívül sem a DirectX 7 hardware transform & lighting támogatása, illetve a DirectX 8 és a későbbi verzióiban megjelenő fejlett(ebb) vertex shader technológia sem.
Forrás: Wikipédia - Intel GMA
A Tom's Hardware videokártya listáján a DX 7-es GeForce 2 MX-el teszik egy teljesítményszintre (ami a GF2 butított változata): Tom's Hardware - Graphics Card Hierarchy Chart
-
Kiss70
aktív tag
Szia!
Gyors és tömör válaszok jönnek a hibákra.
1.: Kevés a géped nem tudja a minimum gépigényét a játéknak.
2.: Elavult a Diretix ed.
3.: Elavult a videokártyád szoftvered
4.: Az OpenGl és a Diretix el variál.
5.: Töröld le a gamet tedd újra és új beállításokat probálj meg.Megoldás.: Ha elég a gépet akkor a videokártyád szoftverét frissítsd le.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
concret_hp #11442 üzenetére
UPC-nél nincs. A modemet azonosítja. Most már MAC ellenőrzés sincs, tehát nem kell routerben MAC-et klónozni, ha megosztod, csak a router betétele, vagy hálókártya csere után újra kell indítani a modemet.
-
concret_hp
addikt
upc netnél van valami user/pass, vagy rádugom és megy?
(fibernet ha ez számít)
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Poll Tamás #11436 üzenetére
Jó eséllyel alaplap csere. Számíts rá, hogy többe fog kerülni, mint amennyit a géped ér.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Poll Tamás #11432 üzenetére
Azért a ledek felvillannak? Proci, vinnyó felpörög, vagy olyan mintha nem kapna tápot?
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Nem tud valaki egy jó laptop szervizt Pécs körül?
Akik úgy korrekten becsületesen szerelik a gépeket, szóval nem barkácsolnak, hanem tényleg rendesen megjavítják a gépet.
Egy FUJITSU SIEMENS Amilo Pa 1538 lenne szó, nem ad képet semmit sem történik amikor bekacsolom még a BIOS sem jutok el, mert nincs kép, és még a kijelző háttérvilágítása sem kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
-
joecontra
addikt
-
Soja
aktív tag
Sziasztok. Milyen hardverhibára utalhat, ha egy gép friss win telepítéssel (driverek + egy két kisebb program) egy ideig normálisan működik, majd pár nap múlva a windows nem hajlandó leállni. Kék képernyő megjelenik, hogy a windows leáll, de csak áll és nem történik semmi.
(Memóriák letesztelve, hdd hibátlan. )[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
hát nem sokat
a szolgáltatónál lesz a gond és sokmindent nem tudsz ellene tenni
nekem is hasonló gondjaim vannak, heti szinten fenyegetem az invitelt
nyunyu: voltam már ilyen albiban győrben, szép alu vezetékek voltak, régi kátrányos papírban, zéró földeléssel, kész tűzfészek
egyszer szétégett a konnektor, de a táp megvédte a gépet, ezért is érdemes normális tápot venni -
netseft
aktív tag
Az alábbiakra lenne szükségem, de nem kapok sehol:
- molex apa és anya csatlakozóhoz fém tüskék (molex male / female pin)
- számítógépházhoz kézi csavar (thumb screw)
- Intel 775 hűtőhöz műanyag lefogató (pin)
- billentyűzethez porvédő fólia vagy műanyag borításKonkrét üzletnévre, linkre lenne szükségem. Leginkább Miskolc, esetleg Budapest, vagy olyan más város, ahonnan megéri szállítással is (ezt erősen kétlem).
Előre is köszönöm! -
joecontra
addikt
válasz
Speeedfire #11417 üzenetére
Ahol lakom, ott pedig a hálózat nem földelt.
-
nyunyu
félisten
válasz
A_ScHuLcZ #11422 üzenetére
Futtass valami szintetikus sebessegtesztet, pl. Everest
Annak az eredmenyet osszehasonlithatod valami hasonlo orajelu procieval, aztan akkor kiderul, hogy mi az abra.Ha sokkal lassabb, az lehet a tonkrement/elegtelen hutestol, mivel a modern Intel procik tulmelegedes eseten szuneteket iktatnak be a teendoik koze.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz
macilaci78 #11420 üzenetére
DScaler nem viszi?
Ne felejtsd beallitani a Settings/Output type-ot Direct3D-re kulonben osszeakad az Aeroval.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Milyen módszert/programot javasoltok a rossz proci kiszűrésére notebooknál? Működni működik, csak a tulaj szerint nagyon lassú, illetve járt már hozzáértőknél, akik hobbiból szervízeléssel is foglalkoznak, ők mondták neki, hogy hardveresen hibás a proci, azért ilyen lassú a gépe. (a proci T3200-as Dual Core)
Most engem kért meg, hogy nézzek rá, a windows valóban marha lassú rajta, de ez semmit nem jelent még, 2 évvel ezelőtti telepítés. Igaz, olyan folyamatot nem láttam, ami enné a procit, mégis 30% alá nem ment a használat a teljesítmény fülön üresjáratban sem. Most a Hot CPU Testert futtatom rajta, ha végzett nézek egy super pi-t is.
Szóval ki mit javasol, mivel érdemes kideríteni ezt reinstall nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz
Speeedfire #11417 üzenetére
minden tápban van földelés
Az egy dolog, hogy minden tapban van foldeles, ES foldelt a tapkabel, DE sok hazban (foleg panelok) nincs kiepitve a konnektor foldelese, ilyenkor a tap burkolatan es a vele femesen osszekotott szamitogephazon megjelenhet a halozati feszultseg fele, ami eleg megrazo elmeny tud lenni...
-
macilaci78
nagyúr
-
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy manapság melyik a legrövidebb (hosszban) DVDRW ami jelenleg kapható? A VGAmat nem tudom berakni, ha túl hosszű az optikai meghajtó...
Üdv,
Vik -
Rübe
csendes tag
válasz
Speeedfire #11415 üzenetére
T-Online net 1 megás, matávon keresztül jön, ezt elfelejtettem írni, de gondolom ez se sokat változtat a tényen.
-
Rübe
csendes tag
Minek köszönhető hogy cod4 közben a 30-as pingem felugrik 200-ra? Teljesen szűz xp, tehát spybot és ezekhez hasonló nem lehet, legalábbis remélem. Torrent természetesen nem fut, ha valaki tud valami ötletet, akkor ossza meg velem is!
Köszi előre is. -
brd
nagyúr
válasz
DasH_001 #11408 üzenetére
Ha nem is használsz XP-t, miből gondolod, hogy az jobb lenne, hol olvastál ilyet? Egyébként is jobb W7-tel partíciónálni, főleg, ha SSD-t, vagy olyan HDD-t használsz, ahol a sectorméret 4 KB-os, mert az XP a 64. sectortól hozza létre az első partíciót, ami ilyenkor nem optimális. Külön partícióra nem igazán érdemes tenni a swap-et, legfeljebb akkor, ha a swappartíció a HDD elején van, és a rendszerpartíció is rögtön mögötte, és az nem is nagyobb 30-40 GB-nál, mert csak ilyenkor biztosítható, hogy közel legyen a swap és a rendszer egymáshoz (SSD esetén ez mindegy). Külön HDD-re tenni viszont érdemes (az elejére, mert a HDD-k ott a leggyorsabbak, SSD esetén mindegy, hogy hol helyezkedik el). A fix swap nem töredezik (ha már egyszer létre lett hozva, és pl. a töredezettségmentesítés sem helyezi át).
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
tud valaki olyan ingyenes tárhelyet, ahol a mysql-t el lehet érni másik szolgáltatótól is?
olyanra gondolok, pl hogy
az atw-n van az adatbázis, de az fw alól is el tudom érni -
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem -lehetőleg belső- keret nélküli SATA (HotSwap) Rack-et, ami USB-vel és/vagy eSATA-val csatlakozik a gépre? Több is jöhet...
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
DasH_001
tag
Vettem egy winchestert. 200GB feletti partíciók lesznek rajta, kb 2-3db, ebből az egyik rendszer, W7 64-bit.
Formázáskor mekkora legyen a foglalási egység mérete? XP alatt vagy Win7 telepítővel formázzam?Tényleg széttöredezhet annyira a swap (fix méret ellenére), hogy érdemes külön partíciót létrehozni hozzá, ráadásul a lemez elején? Érezhető gyorsulást hozhat, vagy felesleges vesződni vele?
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
A youtube csak nálam szarakodik? Egész konkrétan belépek a fiókomba be is enged, de ha keresek valamit kilép. Ergo nem tudok kedvencek közé menteni és hasonló funkciók.
Win XP SP3, Mozilla 3.6.8
Semmi nem változott a rendszeren.
-
sklopp
őstag
Így igaz, ezt én is tudom. Viszont a kettős szigetelésű készülékeket nem is tudod földelni, lévén a csatlakozójuk 2 érintkezős, védőföld csatlakozás nélküli. A PC, vasaló, mosógép, mikró és sok más nem ilyen. Tehát a védőföld megléte elengedhetetlen. 37 évig foglalkoztam erősáramú berendezésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #11401 üzenetére
majdnem tökéletes a program, csak elég lassúcska az adatlapomon található gépen, de ez legyen a legkevesebb
-
Speeedfire
félisten
szia
konkrétan arra h megadom neki melyik filmből (pl most legyen ez a remény rabjai) mennyi képet (pl 10 db) mentsen ki
ezt csinálhatja randomra is, vagy akár ha megmondom neki, hogy 10 percenként 1 képetahogy nézem, szerintem az általad linkelt program tökéletesen megfelel
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vírusirtó topic
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD