Hirdetés
Aktív témák
-
JanR
addikt
Meg 1 kerdesem volna. Epitettem egy kisebb PC-t szuleimnek, hogy tudjanak netezni, kepeket nezegetni, de ez most tokmind1.
Tegnap minden szuper es jo volt felment a win7 gyorsan, viszont ma, ahogy telepitettem volna az Office-t a gep ujraindult, viszont most mar bekapcsolom a gepet es folyamatosan ujra indulgat. Van, hogy Win Load-nal, van, hogy meg a BIOS screen-nel. A tap ok, tulmelegedes nincs. Szerintetek mi okozhatja a problemat?
A gep: ASUS P5GZ-MX / Pentium D 915 / 1GB DDR2 800 (533) / Samu 500GB / Codegen 400W (tudom, tudom, de mukodik jol es nincs masikra szukseg - a gepet a sajat Corsairommal is kiprobaltam, de ugyan ezt a hibajelenseget ujraindulas csinalja) / PIONEER DVR-RW.
Valaki aki okosabb nalam segitsen, mert tanacstalan vagyok.
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest