Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, amire neten nem találtam egyenes választ:
Memtest86 v4.10-nél ( 1 pass = 9 test ) hány pass múlva lesz kész a teszt???Nagyon köszi a választ!
MOD: már megtaláltam a választ PH!-n. Végtelen ciklus rulz
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
windows mobile ra lehet tenni exprileren kivul mas bongeszot?
udv
misi -
misirulez
senior tag
windows mobile ra lehet tenni exprileren kivul mas bongeszot?
udv
misi -
Atos23
senior tag
Halihó!
WRT54GL 1.1 routerem van a legújabb gyári firmware-el.
Két kérdésem lenne:
- Le tudom tiltani valahogy a torrent forgalmat a routerben? Nem arra gondolok, hogy még egy profi kockát se engedjen át, hanem hogy a legalapabb userek ne tudjanak Utorrentet és egyéb népszerű torrent progikat használni a hálózatomon.
- Létezik olyan nem gyári Firmware, amin tudok sávszélességet korlátozni kliensenként? Vagy akár legalább tudjam állítani a Wifi és a vezetékes hálózat prioritását a nethozzáféréshez? -
-
Rider74
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem merült fel, sajnos a Big Typ topik halott, ezért itt.
Az alábbi Vx procihűtőt hogyan kell helyesen felszerelni az alaplapra?
Heatpipe-okkal függőlegesen, vagy vízszintesen?Sok oldalon szerepel tesztekben, de nyilván a tesztkonfigok, nincsenek házba, csak az asztalon vannak összeépítve , ott nem igazán számít az, hogy a heat pipe-ok hogy vannak, mivel az alaplap vízszintesen van.
-
KTHOM
csendes tag
Sziaszok!
Egy törölt hdd tartalmának visszaállítását szeretném minnél nehezebbé tenni.
Ötletek, programok?
Killdisk?
Mesélhetne erről nekem valaki -
Ayg0
senior tag
sziasztok!
br lemezről rippelt 720p-s mkv lejátszásához kellene decoder. mit tudnátok ajánlani? 6.04-es k-lite-ba integrált divx h264 zenész: a kép szaggat vagy teljesen áll vele, ergo más megoldás szükségeltetik. a hardverkörnyezet bőségesen elég, és a sokat szidott wmp 11-el sem lehet gond, mert korábban zokszó nélkül vitte az 1080p-s rippeket is, de azóta volt pár format c: és nem emlékszem, hogy akkoriban mivel használtam.
tehát csak decoder tippeket várok! köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
sziasztok
leszeretném tesztelni razer fülesemet 7.1 es és tudtok mondani olyan hangfile-t aminek nagyon jó a minősége ha jól tudom .flac azok a tömörítésmentes zenék. köszönöm előre is.
-
rigo88
aktív tag
hali
common a probléma, régi a kérdés, biztos 100 válasz van rá, én már idegből nem keresek rá többször
ghostolva a tökéletes win7, nyilván "valamivel" nagyobb mint 2g. a ghost gui képtelen darabolni. a nero meg kizárólag iso boot lemezt ír.
a megoldásokért jéghideg söröket tudok felajánlani -
Mika1227
őstag
Internetezés közben fagyogat a gépem. Mi okozhatja ezt a hálókártya haldoklik? Lefagy és resetelni kell, hogy jó legyen újra. Vagy mi lehet a gond? Ha csinálok net sebességtesztet akkor meg tuti, hogy fagy!
[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
Pár hete nem jól megy a youtube hd lejátszás. Nem nagy teljesítményű laptopról van szó, de eddig a 720p nem okozott gondot, most meg már kis ablakban nézve is maximumon pörög a processzor, felnagyítva ugrál-akad.
Mit lehetne tenni?
Próbáltam régebbi flash-t felrakni, de az meg valahogy olyan régi volt hogy a HD opció teljesen eltűnt a youtube-on. -
tototos
őstag
Sziasztok.
Adott egy gép Asus P4R800-VM alaplappal. Olyan gond lenne vele hogy betöltéskor szét van esve a kép. Néhány karakter kimarad másikaknak a szine változik meg. Szerintetek ez az integrált videókártya hibája?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Van nálam egy nótás egy OEM Vistával amit újra kéne raknom, de mivel OEM így nicns hozzá DVD visoznt van rajta egy matrica egy kóddal. Nem egészen vágom, hogy miként működnek ezek, mert eddig mindig simán DVDről intsalláltam. Ha egy másik kóddal rendelkező DVDről felrántok egy win-t és aktiválom ezzel a kóddal az működni fog ?
-
csdm
senior tag
Hali!
Nem találtam ennél megfelelőbb témát ezért ide írom a bánatom:
Van olyan médialejátszó, ahol egy videóhoz 2 feliratot is lehet csatolni? Pl magyart és angolt, persze ne fedjék egymást.
Köszi! -
Igen, használja a mobilhálózatokat. Nem nagy adatmennyiség, de ha nincs mobilnet előfizetésed(márpedig a beállítások hiánya miatt gondolom nincs), akkor bizony érdemes figyelni, mert akár sokba is kerülhet.
A kikapcsolást passz, nekem nincs GPS a telómba, de előbb tudna valaki segíteni, ha tudnánk milyen telefonról van szó. De javaslom az Azonnali mobilos kérdések órája topic-ot, vagy a telefonod saját topicját(ha van). Ott előbb kaphatsz segítséget
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Szeretném megosztani átmenetileg a netet a következőképp: van ez a gép amiről írok. Ez WiFin keresztül kapcsolódik a routerhez, és XP SP3 fut rajta. Van itt egy gép amin Ubuntu 10.04 fut, ezen is kellene net, azt akarom hogy az XP-s gépre csatlakozzon UTPvel és így legyen net rajta. Eddig sikertelenül próbálkoztam, hogy csináljam?
-
Mag__
tag
azért kérdezem mert gps program(garmin mobile xt) használat után kaptam két sms-t melyben ezek vannak:
1.Hibás csatlakozási kisérletet érzékeltünk a hálozatunkon,ezért elküldjük a helyes beállitásokat a készülékedre.
2.Összes beállitás konfigurálása
"opciok" , "mentés"
Hozzáférési pontok:
Telenor wap
telenor mmsstb stb.....
szoval ugy értelmezem hogy a gps programom ezek szerint megprobált wap-ra menni.
a régi nokia 6120-on ilyen nem volt a külsö gps vevövel.
hogy lehet ez letiltani ? -
Mag__
tag
Hi!
mit jelent az mobil telefonnál hogy van rajta beépitett "A-GPS vevő" ? Mi a különbség e között és a sima,mondjuk egy külsö GPS vevö között?
-
Zolás
addikt
Üdv urak. Egy játékom ablakban fut és elfelejtettem a billparancsot amivel vissza tudom rakni fullra. Valaki segitene?
-
Klupi01
csendes tag
CSá mindenki!
Remélem van nektek otthon Logitech egeretek meg billentyűzetetek.
Nem tudom hogyan kell frissíteni a drivert.
azt irja ki hogy please plug the mini receiver into the computer.
be van kötve a vevő, megnyomom a connect gombot, de akkor sem történik semmi.
Nem tudom mi a baj, remélem tudtok segíteni.
Válaszokat előre is kösz! -
IceMaci
csendes tag
köszi a sok választ, amúgy szervernek lesz
-
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy itt a PH!-n ki foglalkozik Silverstone házak forgalmazásával? Érdekelne egy LC16M ház feketében. Ekőre is köszi.
Üdv,
Vik -
PH-User
addikt
Sziasztok!
Nem tudja-e valaki annak a régi zenének a címét, aminek a klipje úgy kezdődött, hogy egy srác kék felsőben bemegy egy gyárba, majd bent leveszi a felsőjét és fehér trikóban fülhallgatóval a fején táncolni kezd. A stílusát dance/trance-re saccolom, a megjelenését 2003-2004-re. Akkoriban, mikor ment, a Royal Gigolos - California Dreamin'-t már játszották.
Se előadót, se címet nem tudok.
Francia MCM zenecsatornán játszották. Szöveg nincs a zenén.
Talán a Rank1 - Airwave számhoz hasonlít, csak lassabb tempóban.Nem emlékszik valaki esetleg rá?
Fontos lenne!
Előre is köszönöm!
-
IceMaci
csendes tag
köszi a sok választ, amúgy szervernek lesz
-
válasz
Barthezz2 #10644 üzenetére
sorry, kicsúsztam a mod-ból..
A kezdőpont felvételében nem vagyok biztos, csak tipp volt. Egyébként ha meg akarod tanulni, szerintem ne csak egy feladatgyűjteménnyel ülj le elé, hanem szerezz be egy kézikönyvet, oktatóanyagot is hozzá, mert a 0-ról feladatmegoldással kezdeni, nehezen fog menni.. -
válasz
lakatosturbo #10639 üzenetére
A koordináta rendszer ott van a szemed előtt(bal alsó sarok), mit akarsz még azon előhozni? Annyi a lényege jelen esetben, hogy a feladatban említett koordinátákat eszerint veszi fel. Tehát először 90, 90, azaz x irányban 90, és y irányban is 90(egység), és megvan a második pont. Aztán a kiindulástól nézve megint x(90), y(96) és megvan a második pont.
A pont kijelölés meg tetszőleges, kell egy kiindulási pont, ahonnan kezded az egészet. Rég használtam már acad-et, de ott van oldalt a pont parancs ikonja, ráböksz, majd valahova a munkatérre tetszőlegesen, és kész a pont.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
IceMaci #10640 üzenetére
ebből csak a proci fogyaszt, a többi felsorolt alkatrész fogyasztása elhanyagolható, viszont nem írtál videókártyát, ami elég komolyan hörpölgeti az áramot.
de annyit előre elmondhatok, hogy hacsak nem két GPU-s VGA-t, vagy SLI/CF rendszert építesz, akkor tökéletesen elég lesz a 450VX
[ Szerkesztve ]
-
IceMaci
csendes tag
Hali, nemtaláltam megfelelő topicot
Intel Core i7-930
12 GB DDR3 1600Mhz Corsair
AsRock X58 Extreme lap
1 TB-s WD winyóezekhez elég egy 450W-s CMPSU-450VXEU Corsair táp?
alaplap 8pines tápra szorul +ba ezen a tápon pedig van -
lakatosturbo
aktív tag
Most kezdek el autocad-el foglalkozni és vettem egy könyvet régebben aminek az a címe, hogy "AutoCAD feladatgyűjtemény" és már az elején elakadtam [link] ez az első oldal pl: ott van hogy a rajzot derékszögű kondirátarendszerben készítjük el, hogy hozom elő a kondirátarendszert ?
Következő hogy jelölöm ki a kezdőpontot?A lap alján meg ott van ,hogy ezeket hogy írjam be a progiba.
Ez a könyv a 2007-es autocad-hez van.
Jelen pillanatba ez van előttem [link].
Kérek szépen mindenkit aki tud sgítsen elindulni mert nagyon megszeretném tanulni.
Köszönet már most a segítségért!!
-
jozsi252
veterán
sziasztok
Razer megalodonnál a mic level meg a mic sens-nél pontosan mit lehet állítani mert állítgattam de sok változást nem vettem észre, valaki tudja mire van?
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
hogy tudok XP SP+3 alatt eltávolítani egy codecet?
Vezérlpult/rendszer/Eszközkezelő!videokodekek - itt katt, részletek, ott van egy csomó dll felsorolva. ráklikkelek, hogy eltávolítás, kiveszi. újraindítom a gépet, ott van.hogy tudom végleg kinyírni? miért jön vissza?
(iccvid, intel indeo, Ligos, Xvid, Cinepak - ezeket kéne....) -
scream
veterán
Hali!
Egy olyan kérdésem volna,hogy hogyan tudnám kicsit felgyorsítani a winfost ? gondolok itt bootra és hasonlókra.
gondolom SSDvel,de esetleg van valami olcsóbb (esetleg ingyenes) megoldás,hogy gyorsabb legyen ?
-
Tompo92
senior tag
Nem túl legális win7 64bit
de nem hiszem hogy sok olyan pénzes ember van aki 60at kivág egy OP-raNem játszottam vele eddig tökéletes ment a bejelentkezés, ma reggel felkeltem és már nem akart belépni. kiprobáltam egy csomó javitási módszert. de nem sikerültek.
ezután párszor ujratettem az Op rendszert de semmi. ezért gondoltam hogy a szolgáltatóval leszs valami gebasz. -
Locco
tag
Hali! Remélem, jó helyen kérdezek. Van ez az új PowerDVD 10-es, ami elvileg 2D-ből 3D-be konvertálja a dvd-ket, bluray-eket. Na, kipróbáltam, és a kép tényleg olyan lesz, mint amilyet a 3D-s tévén lát az ember, szóval "csíkos". Azt szeretném kérdezni, hogy akkor elvileg ha innen vennék egy polarizációs szemüveget, 3D-ben kellene látnom a lejátszott filmet? Vagy még kellene hozzá pl. az a Z-screen, amiről makognak, ha belemész az egyik szemüvegbe?
Kösz előre is akárkinek, aki tud segíteni.
-
Lenry
félisten
válasz
czpitti #10615 üzenetére
itten íródott czikk faszájul kapcsolódós, elolvasod, neked jó lesz, és örömködés
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Kérdésem:be**art a 650-es fsp-m most egx 550-es chieftec gps 550ab a táppal hajtom a configom ami adatlapomnál megtalálható.Holnap hoznák a másik 5850-et amit a 9600 gt helyére tennék cf-be.Azt sem tudom hogy a jelenlegi confighoz elég e ez a táp,pláne az 5850 cf-nek
Valaki segítsen:cseréljek tápot vagy ne?
-
Ayg0
senior tag
az active@ iso burner bázisa alapján, de közben kiderült, hogy rossz adatot néztem, mert nem volt bent lemez, így (valószinűleg) a cd írás adatait mutatta. behelyezve egy üres lemezt már ugyanazok az értékek fogadtak, mint az általad linkelt oldalon. így valóban soványka a háttér és reális a maximális 4x írási sebesség...
köszönöm a segítséget!
-
Tompo92
senior tag
Hali
Lehet nem ide tartozik de itt tudom hogy válaszolnak a kérdésemre.
az lenne a probléma hogy 3.jára tettem újra a Windows-t de az msn még mindig nem jó. nem akar belépni. 80072efd hibakóddal jön nekem
már átkutattam a fél google-t mindent megprobáltam amit leirtak de nem jó
tegnap este még jo volt ma már rejtélyes módon nem jó.
nem lehet hogy valami para van a szolgáltatóval vagy ilyesmi? -
cigam
titán
válasz
Z(o)zz #10574 üzenetére
Nemértesz. ha kikapcsolod a DHCP-t, akkor a gépnek nem kap IP címet. Ekkor neked kell kézzel belőni. Ha a router ip címe 192.168.1.1, akkor a gépen a 192.168.1.2-t kell beállítani.
Vezérlőpult->Hálózat és Internet->Hálózati kapcsolatok
Jobklikk a hálókártyán->Tulajdonságok. Bekéri az admin jelszót, és megjelenik a Helyi kapcsolat tulajdonságai ablak. Itt kiválasztod a tcp/ip protokol 4-es verzióját, és ráböx a tulajdonságokra. Itt tudod átkapcsolni hogy a router DHCP szolgáltatásától kérjen címet, vagy kézzel álítod be. -
gti16v
őstag
sziasztok,kaptam fateromtól egy kis swiss usb-t
az a gondom,hogy a memoja nagyon kicsi 64 mb,ugyan olyan samsung chippes,mint a többi pendrive,simán szétlehet szedni,és nagyobb kapacitásút betenni.
vagy egy 8 gb -osom is itthon azt lecsupaszítottam,de sajnos nagyobb.
szerintetek,mekkora a legnagyobb kapacitású pendrive aminek a mérete akkora mint a swiss 64 mb os "alaplapja"
és hol keressek ilyet?köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
saskaa
tag
válasz
fastleslie #10580 üzenetére
megvolt a kiszárítás... utánna jeletkeztek a problémák.
kisninja: mégis hol található eza papír benne?
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
A DVD sebességeket nem tudom, hogyan számolod, de itt vannak pl. a korrekt értékek. Azonkívül a nyers átviteli sebességen kívül még pl. a CRC ellenőrzéshez, ill. magának a busznak a kezeléséhez is kell némi adatot átvinni, tehát a bruttó érték némileg nagyobb az értékes nettó adat átvitelénél. Tápegység témában nem vagyok szakértő, annyit tudok, hogy minél nehezebb, annál jobb, és FSP legyen.
Van erre egy külön topic egyébként, ott rákereshetsz/megkérdezheted.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Valaki tud mondani valami jó szimulátor játékot?
Autós,fps,mind a kettő jó lenne. -
fastleslie
senior tag
válasz
domi007 #10595 üzenetére
Másik táppal kellene megpróbálni, és ha lehet, az ne Codegen, Mercury stb legyen! Ha a venti épp csak megmoccan, a táp nagyon gyanús! Tápot tesztelheted is: zöld-szürke vezetéket az alaplapi csatlakozón kell összekötni. Ha a ventije (tápé) ekkor sem kezd pörögni, dobhatod ki!
-
Ayg0
senior tag
kösz neked és a többieknek is.
érdekes amit leírtál. egy dvd író a tényleges írási adatfolyamon kívül bonyolít más adatforgalmat is? mert a 8x szoros írási sebesség (1400kb/s ~ 1,4mb/s) nem nagy mutatvány, ha ez minden adatforgalom ami generálódik. sőt megháromszorozva elméletben alulmarad a merevlemez általad jósolt maximális teljesítményével szemben, ergo jól állok. vagy rosszul gondolom? elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de laikus vagyok ezügyben.a 250-es táp pedig cwt. tudtommal a nagyobb nevek matricái mögött mostanság sokszor ennek a gyártónak a belei bújnak meg. ez persze nem azt jelenti, hogy 2000 körül is minőséget gyártottak, de majd kiokosítasz.
[ Szerkesztve ]
-
DasH_001
tag
Szervusztok!
Jó vétel ez, ennyiért?
Nem itthon vásárolták a monitort.
Lehetséges valahogy érvényesíteni a garanciát hiba esetén?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar