Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmad
aktív tag
-
dmad
aktív tag
válasz
AndrewBlase #7862 üzenetére
Itt próbáld meg..
Egyébként nekem egy Modecom kamerám van, beépített GPS-el, de nekem sem mutatja sem az utat, sem a sebességet... -
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Modecom kamerám van, nem szoktam visszanézegetni amit felvesz, csak ha gondom lenne.
Most valamiért ránéztem a felvételére, és azt vettem észre, hogy a felvétel közepén hullámzik a kép.
Ez mitől lehet?
[link]
Köszi.
Üdv. -
dmad
aktív tag
Úgy látom mi még mindig a balkánhoz tartozunk...még a paypal szerint is...
Én ezért nem küldtem vissza (tartottam ilyesmitől..), elfogadtam a 4500ft-os visszatérítést, oszt eladtam a kamerát.
Így nem voltam bukóban, és aki megvette meg boldog volt, mert féláron jutott hozzá, és annyira nem volt rossz a képe. -
dmad
aktív tag
Innen le lehet tölteni...
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Modecom MC-CC12 FHD kamerám van, 2 kérdésem lenne.
Milyen programmal nézitek meg a videót, hogy a térkép is látszódjon?
a honlapról letöltött eléggé "gagyi"..hátha van jobb.
Ti mivel rakjátok össze a sok .MOV file-t, hogy a gps adatok is megmaradjanak?
Gondoltam a gépen összeraknám, így egyben tudná mutatni az adott utat.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest