Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz
Snoop27 #3361 üzenetére
Azt kellene kitalálni, neked mi a jobb. Én hiába mondok neked az én igényeimnek megfelelő kamerát, nem biztos, hogy boldog leszel vele.
De ha már rólam van szó, én most hirtelen kettő közül választanék (preferenciák: nem kell GPS és az Ambarella A7 adta minőség, viszont számít a bekerülési költség): G1WH $40-ért, vagy az Amköv PH-007 $41-ért.
A kettő alapjaiban szinte teljesen azonos, az alábbi különbségekkel:
G1WH 140 fok látószög, a PH007-nél ez elvileg 135 fok (120-170 fokig mindent találni, a lencse kinézete alapján 120-135 fok tűnik reálisnak. A kissé szűkebb látószögbe ugyan kevesebb fér, de az részletesebb); A PH 007-ben be lehet állítani rendszámot, amit felvesz a videóra, illetve ennek világítanak a gombjai is, ez jól jön sötétben (nem tudom, ez mennyire fontos, négy különböző színű burkolattal lehet kapni). Utóbbi kamera feltűnően hasonlít az én LS650W kamerámra, amivel egész elégedett vagyok, csak olcsóbb nála 25 Dollárral, ami miatt én még vámot is fizettem, azaz majdnem a duplájára jött ki a végén, mint amennyiért most meg lehet venni (egyébként az Amköv volt a drágább, igazán nem is értem miért esett ekkorát az ára, nem szokott ilyen történni. Talán a magas ár miatt beragadt a készlet, passz).
Egy kedves ismerősöm keres most ilyen kamerát, rám bízta a választást. Azt hiszem, ilyen Amköv lesz, majd csinálok róla egy rövid tesztet.
Nem tudom, mennyire érdemes ezekkel hosszútávon gondolkozni. Nem kell egy év, és szinte biztosan meghal az aksi, amit most megrendelsz, jövő télen már csereérett lesz - pont mint az enyém. A folyamatos le- felszerelés, de méginkább a hurcolás miatt eléggé ki van téve sérüléseknek, karcolódik a lencse, stb. Jó lenne ezekhez is olyan tok, mint a magnóelőlapoknak, de ilyen egyelőre nem létezik.
A CPL filter kizárólag erős napsütésben hasznos, és csak ha együtt tudsz élni a macerával, hogy állandóan le-fel kell szerelni, mert sokat csökkent a beérkező fény mennyiségén, ennél fogva a kép minőségén is nagyon látszik, ha már az erősítőnek kell kompenzálnia. Én nem fogok ilyet venni magamnak, ha ez számít.
Stabil tápegységen viszont gondolkoznék a helyedben (nekem konkrétan van is), hogy ne kelljen állandóan a szivargyújtót nézni, hogy éppen érintkezik-e a dugasz, meg ne kelljen a vezetéket kerülgetni.
Kb. ennyit tudok hozzátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elite: Dangerous
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Macbook Pro M3 14" 8/512GB 2027.06.23.iSTYLE jótállás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest