Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ZoleeWolf

tag

Akkor következzen a mini 0803-as kamera vissza hozatala az életbe:

Előtte azért még egyszer az okozó a 20140611-es dátumú firmware ami téglásította a kis kamerámat!!!

Ami kell a vissza hozatalhoz DirectUSB nevű kis program!
    Valamint az Ambarella driver, nekem a Win8-on kiabált, hogy nincsen aláírva, ezért nem is telepítette. Tudom a Win 8-on kikapcsolható az ellenőrzés, de nem akartam tökölni vele, van egy kis gépem amin Win7 van amire simán felment.

A program egyébként jó az A2, A5, és A7-es Ambarella-hoz is.

Elsőként pont ezt kell kiválasztani a Board menüt legördítve:
    kép1

Majd a Connect (Piros karikázás) gombra kattintva felvesszük a kapcsolatot a szeretett kameránkkal, ha sikerül ezt alul az ablakban jelzi (sárga karikázás).
    Jöhet a visszaállítás, amihez nem bin kiterjesztésű fájl kell, hanem ELF Linux Executable, A7LAXX kell ami tartalmazza a visszaállításhoz szükséges dolgokat.
    A Firmware programming-nél a Verify legyen kipipálva és a Choose gomb megnyomásával be tallózhatjuk a már letöltött elf fájlunkat (zöld karikázás).
    kép2

És következzen a vég kifejlett!
    Kattintsunk a Download gombra (piros karikázás) és elkezdődik a folyamat, a narancs sárga nyíl mutatja a kezdetét:
    kép3

És ha végzett a folyamattal, az ablakban látható kiírások után nagyon örülünk!!!
    kép4
    :))

Új hozzászólás Aktív témák