Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
0:53-nél görcsöt kötnék a pöcsére a piros autó sofőrnek
Az ilyeneket kellene megbüntetni nem azt aki 50 helyet 58-al megy
Amúgy azt tudtátok hogy már 54-nél jöhet a 5000Ft-os csekk helyszínen, attól füg hogy hogy van beállítva a trafi hogy menyitől kezdi el felvenni a túllépést
Tesóm 58-ra kapott csekket( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Rick4
félisten
0:55-nél a korrektül, záróvonalon előző fabiának nincs rendszáma, a szembejövőknek sincs, 3 perc alatt egyetlenegy rendszám egyetlenegy karaktere se látszott. Feltettem egy g1w-vel készültet, és azt tapasztalom, hogy a youtube nagyon keményen lerontja a minőséget, ígytélni is nehéz a videoból, saját tapasztalatból kiindulva a kamerád képe a gépen nézve ennél lényegesen jobb lehet.
Csináltam is egy képet a youtube és a vlx lejátszója által adott képek közötti különbségről, azt kell mondjam, youtube video alapján ezután nem szabad ítélni.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
widi
tag
Megjött a GS 9000 Pro, és elkészült az első videó.
Kérném a véleményezést -
Gépötty
senior tag
válasz huncutka1029 #1590 üzenetére
Ezt én is nézegettem annak idején, de aztán valahogy nem került sor rá, hogy bevásároljak belőle. Elég sok videót néztem meg én is (bár én jobban szerettem az üzemszerű használat közben keletkezett felvételeket tanulmányozni, például a rusdtp.ru oldalon ), de ez az egyik legjobb volt akkoriban. Amiatt meg nincs szégyenkeznivalód, hogy a technika átlépte, így megy ez.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Nos, az én véleményem az, hogy a képességeimhez mérten én is megtettem minden tőlem telhetőt, az eladót meg a 99,8%-os átlaga minősíti. Az, hogy milyen leírást kapott, és mellékelt a hirdetés mellé, teljesen másodlagos, az ember lehet, hogy egyáltalán nem ért ezekhez a dolgokhoz, és nem is érdekli, csak árulja. Az elején vagyunk, egyelőre nincs okom direkt átveréssel vádolni, de persze ha pár napon belül nem érkezik megnyugtató válasz tőle, ügyet fogok csinálni az ügyből. Na, ezt jól megaszontam.
Az épp menő kamerák közé én odaírnám, hogy most éppen a NTK96650 chippel, és AR0330 szenzorral szerelt kütyük számítanak a legfelkapottabbnak.
-
huncutka1029
addikt
jajj, nehogy megsdértődjetek, nem bántani akarlak titeket, csak lelket akartam önteni a kollégába.
Én is sokáig youtuboztam, de azok a videók, éstesztek is jobbbak voltak.
ez a videó győzött meg végül.
Techmoan tesztjei eddig is etalonnak számítottak nálam.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TaaT
nagyúr
"Nekem G1W(H) után visszatekintve annak borzasztó volt a képe sajnos."
Igen, akkoriban a G1W képminőségét a több száz dolláros kamerák sem tudták produkálni, többnyire.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na akkor egy kérdés az aktív fórumlakókhoz, az első Hsz-ben az ajánlott kamerákat hogyan frissítsem, mi kerüljön be, mi kerüljön ki?
Azt vágom hogy a DVR207 már rég nem bestbuy szal az repül onnan...
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
válasz huncutka1029 #1586 üzenetére
Személy szerint csak arról alkotok véleményt, amit megtapasztaltam.
De én is youtuberól csemegéztem mindig is, az a legjobb, ebayes infók mindig felfelé kerekítenek. Aztán jön a hű, meg a há..
Amúgy sztem nem kell elkeseredni, én már 2 kamerán adtam túl úgy, hogy mai napig megelégedve használják (2db G1W). Az első kamerámat DVR027 is megvették, srác innen keresett meg, mai napig nmem írt, remélem nem azért, mert annyira szar. Nekem G1W(H) után visszatekintve annak borzasztó volt a képe sajnos.havri
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1586 üzenetére
"kérdeztem, linkeltem, semmi válasz, csak miután megjött, és posztoltam, hogy nem a legjobb a képe, stb, akkor jöttek a kommentek, hogy igen, tudtuk mi, csak nem akartuk mondani"
Első Hsz.
"- Nézegessük a youtube-ra feltett videókat. Sok mindent meg lehet belőlük tudni az adott kameráról."
Mert mi sem csinálunk mást ha nem volt személyes tapasztalatunk az adott kamerával, felmegyünk a youtube-ra és szétnézünk.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
huncutka1029
addikt
válasz Gépötty #1584 üzenetére
nyugi,
én is így jártam az én x3000 kamerámmal, kérdeztem, linkeltem, semmi válasz, csak miután megjött, és posztoltam, hogy nem a legjobb a képe, stb, akkor jöttek a kommentek, hogy igen, tudtuk mi, csak nem akartuk mondani, mert olyan boldog voltál, hogy megrendelted, stb. A videó is mást mutatott, a tesztek is "dícsérték"
Most ugyanebben a cipőben járok,mert az újonan rendelendő roadcam HD40 -et senki nem kommenteli, egy hasznos HSZ-t kaptam eddig, amiben a HD20-as testvérét jellemezték, nem túl jónak.
Lehet nem mindenki ismeri még, vagy csak megint nem akarnak lebeszélni, mert lelkes voltam, és berendeltem egy teszt alapján.
Majd kiderül. Az X3000 elkelt, azzal nincs gondom már, addig van nálam míg meg nem jön az új.
(jövő hét keddre igérték.)a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gépötty
senior tag
Elhiszed, hogy utólag már nekem is teljesen más színben tűnnek fel ezek a dolgok?
Érdekes, de az van, hogy a 'Megrendelem' gombra kattintás előtt ezeknek az információknak nem tulajdonítottam akkora jelentőséget. Nézd meg, az adatlapok 90%-ában van valamilyen tévedés, elírás, pontatlanság, vagy a képek nem stimmelnek. Ettől a termék még akár lehetne jó is, csak most, hogy tudjuk nem az, mindent máshogy látunk.
Én még mindig azt mondom, hogy sikerült beleszaladnom az elkerülhetetlen 10%-ba. Ez viszont már tipikusan vezérgabis, úgyhogy örülhettek, ettől egy darabig megszabadítottalak titeketAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz Gépötty #1582 üzenetére
Most így újra ránézve a leírásra nincs benne fps szám 1920x1080 ez így utólag több mint gyanús, az eredetikhez mindig odaírják 1920x1080, 30 fps Persze ha nem 30fps van odaírva akkor is fake.
Én szerintem tudták mit árulnak, csak azt nem értem miért közel az eredeti áráért.
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
A narancs doboz stimmel (egyébként annak a tetején, egy kis matricán JL-2201 van, akármit is jelentsen ez), de a képekhez képest ezen két AV-kimeneti csatlakozó van.
A fake kamerákkal készült videókat már én is átnéztem, szembetűnő, hogy mindnél a bal oldalon van a dátum, ahogy az enyémnél is, az eredetiek pedig nagyobb karakterekkel, a jobb oldalra teszik.
Adok egy-két napot a kereskedőnek, mielőtt ügyet generálnék. Nem problémázni akarok, hanem megoldani a dolgot. Lehet, hogy őt is ugyanúgy átverték vele (sőt, ezt tartom valószínűnek).[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Gépötty #1579 üzenetére
A leírásból nem derül ki hogy Fake lenne. Sajnos a narancssárga dobozba már eredetit is raknak így arról sem lehetett volna előre megmondani.
Szerintem nem kell várni a válaszukra, nyiss ebay-en ügyet hogy fake kamerát kaptál. Lehet még a kamerát sem kell visszaküldened és vissza kapod a pénzt. [link]
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
Itt van még egy olyan kamera, ami már régebben is tetszett. Főleg, mert ebből létezik olyan, ami tud GPS-t és hátsó kamerát is fogadni (bár inkább hajlok arra, hogy hátra külön dvr-t tegyek).
Ha lejjebb tekertek, van olyan videó, ahol négy DVR képe van egy ablakban. A jobb alsó elég halo-s, de a többi rendben van. Hozzáteszem, a DOD LS300W és a VF300W kinézetre teljesen G1WH. Ha meg belül is, akkor ez a két gép maradt versenyben: LS650W vs. G1WH.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
És látod: hiába vagy körültekintő, még akkor is belefuthatsz.
Válaszolt az eladó:
"Dear Buyer,
Thanks for your video.
We will contact the factory tomorrow and reply you shortly.
Hope your kind patience and understanding.
Best regards,
Judy"
Pésönszöm, meg andesztendingem van bőven, úgyhogy pihentetek.
Addig is, míg rendeződik a dolog, vennék másikat. Ehhez hagy kérjek a tapasztaltabb kollégáktól segítséget. Hajnalban minden, G1W-t tartalmazó hozzászólást kilistáztam-elolvastam, és soknál az ezekhez kapcsolódóakat is végigböngésztem, és nekem úgy jött le, mintha a G1W-t már kicsit átlépte volna a technika. Tulajdonképpen untig elég lenne az, amit Techmoan tesztvideóiban láttam, de ha tudtok olyat, ami ésszerű kereteken belül kerül csak többe, de ezért az árért jóval többet ad, akkor rendelnék olyat. Persze azt a véleményt is elfogadom, hogy maradjak ennél, és itt gondolok például a G10W okozta csalódásra, de a G1WH képe sem látványosan jobb. Illetve 140 fok látószög a 120 ellenében - ezt még ízlelgetem, lehet, hogy emiatt jobb választás, de lehet, hogy pont azért rosszabb, mert húsz fokkal több információnak kell elférni ugyanazon a helyen, ami a részletek kivehetőségének a romlásával jár. Mindenesetre azt hiszem, hardveresen ez a maximum, ami ezekből az alkatrészekből kihozható. Jól látom? Szerintetek a WH megéri azt az öt Dollárnyi pluszt, amivel többet kérnek érte, mint a W-ért?Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
huncutka1029
addikt
a 220volt szerint 13-án érkezik meg a gyártótol a concorde roadcam HD40, amit 12 napja rendeltem tőlük.
Remélem megéri a várakozást.
Majd beszámolok, és teszek fel teszt videókat, mert nem nagyon van youtube-on sem.
Ha nem válik be, vagy nem tetszik akkor visszaküldöm nekik 8 napon belül, és veszek estore009-től egy G10W-t vagy G1WH-t.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TaaT
nagyúr
válasz Gépötty #1573 üzenetére
"Figyeljetek oda, mit vesztek."
Nem véletlenül került be az első hozzászólásba anno.
"- Ezen kamerák sokszor egyforma burkolata alatt rendkívül sokféle hardver létezik, nem ritka
hogy ugyanazt a kamerát megvehetjük 640x480-at digitálisan felnagyított (interpolált)
pocsék képminőséggel és megvehetjük rendes 720p-s képminőséggel. A 2 verzió között többszörös
árkülönbség is lehet."Give them hell Ukraine!
-
Rick4
félisten
válasz Gépötty #1573 üzenetére
Kár érte, de ha a kamera tulajdonságai nem fedik a valóságot, visszajár a pénz, plusz fizesse csak az eladó a visszautat, vagy küldjön új kamerát... De ez tényleg nem jó semmire, szemben álló autó rendszáma olvashatatlan.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
De kár, hogy csak ma találtam rá erre a topikra...
Techmoan tesztje miatt már rég fájt a fogam egy G1W-re. Ma érkezett meg. Utólag már épp szégyelltem magam a szarrágásomért, hogy sikerült egy fake verziót beszereznem, hisz nagyságrendileg hét Dollárral volt olcsóbb, mintha az estore009-ből rendeltem volna, de aztán most olvasom, hogy valaki hozzám hasonlóan járt, és pont velük. Hozzá kell tennem a saját védelmemben, hogy az én eladóm minősítése magasabb, így lett szempont a megspórolható kétezer. A lényeg, hogy azért vettem $50+ értékű kamerát, mert a leírásban benne volt, hogy az új chipsettel szerelt, 2013-as modell.
Ehhez képest AVI-ban rögzít, szerintem interpolál, a képénél pedig már csak a hangja rosszabb. Ennek ellenére hátra még megtartanám, ha nem állna meg menet közben. Ilyenkor elmúlik a kép a kijelzőről, villan kettőt, majd megint van műsor. Eközben villog a felvétel jele, de a kártyára nem kerül semmi - egy kivétellel, amikor a felvételből kimaradt egy rész, de később bepótolta
Természetesen már írtam az eladónak, csak a Nap nem kelt még fel odaát.
Figyeljetek oda, mit vesztek.Érdekesség (szerk): az első, amkor gyanút fogtam, az kicsomagolás közben volt: két AV-out aljzat van a cucc tetején. Ami Techmoan videójában van, azon az egyik nem is lyukas, máshol a GPS vevőjének tartják fenn. Nem próbáltam, hogy működik-e, de mindkettőben van csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Nem is a beszerzési árral van gond, hanem egy jó minőségű termék termék életében azért elég sok az egy éve, nyáron 60+°C, télen -15°C, az akksi nem tudom, meddig bírja... És akkor nem beszéltem ezekről, ahol a Q.C. azért nem áll a helyzet magaslatán, simán kiengednek olyan cuccot, amit nem szabadna, visszaküldeni lehet, de mennyibe is fog állni akár csak egy visszaküldés után is?
Lehet egyesek másképp gondolják, mert keveset autóznak, de én havi 6-8 ezret megyek, szóval van, hogy egy nap 15-16 órát megy a kamera, van használva rendesen, és mivel pont azért vettem, hogy a megfelelő alkalommal az én igazamat támassza alá, az nem tuti, hogy probléma esetén küldözgetem, és oda is fél hónap, vissza is fél hónap... Szóval nálam annyira pici volt a két összeg között a különbség, hogy nem vacilláltam.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
havri1
félisten
-
Rick4
félisten
A mediamarkt elég korrekten áll a dolgokhoz, azon túl, hogy 19900-ért kihozták házhoz a kamerát, jeleztem nekik, hogy a jobb széle homályos a felvételnek, hamarosan küldik a cserekészüléket, egyúttal el is viszik ezt, egy métert sem kell mennem. Ha azt mondom, hogy 12 a gari nélküli változat, ezért meg 20-at fizettem, szerintem jól jártam.
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1564 üzenetére
Az enyém pontos volt, bár én a tükör felfogatója elé raktam fel, ott csak az üveg volt fölötte, és zavarni se zavart senkit. Meg is volt rendzserint 1 perc alatt a pozíció. Aztán már a pontosság más kérdés. Én regeltem miatta egy orosz oldalra, ahonnan lehúztam egy csomó FW-t hozzá. Fel is pakoltam egyet, azóta neoline-t ír ki indításkor.
-
-
bul07
nagyúr
Azért az utasokat is megéri ilyenkor megfigyelni, meg azt is hogy az öv mire is való
Hátsó üléssoron lévő mama majd kitörte a sofőr ülést(nem volt bekötve) így is hogy nem volt csattanás (szerencsére)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
huncutka1029
addikt
most nézem a GPS logger képén, egy sarokkal odébb jelzett.( a felvétel végpontjának pozíciója)
A Bajza utcánál mutatja a pozíciót, de egy sarokkal visszább volt az accident..
A + - jel melletti "bermuda háromszög" a kettő közti terület, egy parkoló, ami tök üres.2G-vel lasultam Azért örülök, hogy nem zúzta le a kocsimat!
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Rick4
félisten
A szuzukisnak kb pont a Boszlopának a holtterében voltatok... Akkor amikor már kifordult az útra. Viszont amikor elsőbbséget kellett volna adni, akkor tökéletesen látható volt a bekamerázott autó. És ez változtat igazán a felelősségén.
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1560 üzenetére
"Nem lehet úgy kijönni, hogy ne lásd mi jön balról."
Aszem megvolt az élő ellenpélda
De az is lehet hogy szét se nézett, az öreg papikák/mamikák szoktak bringával ugyanígy kihajtani elém, majd az autós figyel elképzeléssel.
Give them hell Ukraine!
-
huncutka1029
addikt
az utca végén, a tábla előtt (ez egy Y kereszteződés) van kb 30 méter, amíg belátható mindkét utca, a sarok tulajdonképpen egy nagy parkoló. Nem lehet úgy kijönni, hogy ne lásd mi jön balról. Én is járok sokat ezen az úton.
-
TaaT
nagyúr
válasz huncutka1029 #1557 üzenetére
A szuzukisnak kb pont a Boszlopának a holtterében voltatok. De ez nem változtat a felelősségén.
Give them hell Ukraine!
-
Moleman
addikt
válasz huncutka1029 #1557 üzenetére
HRZ-898, nem? Megállítva látszik. A típus is stimmel.
Az arcát viszont 40 ezres kamerával se látnád, anélkül meg sajnos nem lehet felnyomni az ilyen idiótákat. -
huncutka1029
addikt
Ma megtapasztaltam, mire is jó a kamera,
És megértettem, miért nem elég a VGA felbontás.
Egy baromarcú kijött elém az alárendelt útról, szerencsére meg tudtam állni,.
a felvételen nem látszik sem a rendszám, sem a köcsög, amikor beint nekem, miután rádudáltam.
19:01:25 nél jön ki elém, pedig jól belátható a kereszteződés.
itt a "némított videó"
Nem véletlenül vettem le a hangot róla
És néhány kép:Szóval a 220voltnál már megrendeltem egy concorde roadcam HD40-et,(mivel ez az X3000 elkelt már, csak addig nálam van, míg nem jön meg a másik) de két héten belül ígérik hogy készleten lesz, addig vissza tudom mondani, ha ajánlotok jobbat, GPS-vevővel.
-
bul07
nagyúr
válasz Kekebatta #1550 üzenetére
Ha nemzetközi kamionos vagy figyelj ara hogy Ausztriában vagy Németországban(nem tudom pontosan) nem megengedett a ment rögzítő kamera, és lehet büntetnek is érte
Olvas utána[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Tegla80
addikt
válasz Winner_hun #1551 üzenetére
sztem nem jó az 1N-leted
mert a 2-ő az nem lehet egyenlő kettő-ő vel,mivel az 1 ő-vel kevesebb és csak a 2ben 1eznek meg.
de majdnem .....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kekebatta
tag
Az ígért videókból 2-ő.
Sajnos a youtube lassan dolgozik picit...
Ha van érdeklődés, akkor rakok fel még.
Gyula esős időben, (a dátumot elnéztem, azóta tökéletes).
Nappal, de sajnos még a lencsén rajta volt a fólia...
De nézhető.
Üdv.! -
Rick4
félisten
Hogy minek árulják, az teljesen irreveláns, ha a kép minőségéről beszélünk, de szerintem az is, hogy új vagyok-e, vagy sem. Ráadásul látni is rosszul látod, hogy új vagyok, leginkább az a baj, hogy le is írtam az autós kamerákkal kapcsolatos eddigi előzményeimet, látnod se kellene.
Megítélésem szerint ha 15K egy kamera HD-s, akkor a kép legyen valóban HD-s, nem függ a GPS-től a minőség. Persze, ha meg akarjuk magyarázni, hogy ez 15K-ért jó vétel, legyen, ettől függetlenül én maradnék az eddigi állításomnál, szerintem ez a fullHD-s kép messze nem minősül jónak. Ha 1Ft a kamera, ha 100K, akkor sem.
-
TaaT
nagyúr
"A maga nemében rendben van."
Ezt pl HD kamerának árulják sok helyen.
"nagyon nem olyannak kellene lennie, mint amilyen a linken volt."
Új vagy a témában ahogy látom, pár éve ez volt a csúcs Full HD-s kamera több 100$-ért [link]
Azóta persze sokat fejlődtek az eszközök, és csökkent az áruk...
De 15000ft körül jobb ár/érték arányú Full HD-s GPS-es kamera ma sincs a GS1000-nél és az átcimkézett változatainál.
jansky1: Lehet hogy van, de én nem nyúlnék hozzá.
Give them hell Ukraine!
-
-
jansky1
senior tag
sziasztok
k6000-hez van firmware update? meg tudja valaki mondani, hogy mi az a loop recording? be lehet állítani, úgy, hogy ha megtelik a memóriakártya, akkor elkezdje felülírni a felvett videókat, ne kelljen törölgetni?
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Pontosan 1 azaz egy napja nézegetem ...itt... a kamerákat.
Ezek közül szeretnék választani de nem kifejezetten ismerem őket.
A technikai paramétereket ismerem és tudom ,hogy mi a különbség a 720p és 1080p között meg mást is de a puszta számok azért nem feltétlen takarnak jó képminőséget is.
Mivel kifejezetten autóba - és nem akcióra - keresek kamerát ezért a GoPro Hero 3 + és társai kiesnek.....vagy az is megy szivargyújtóról és automatikusan indul és áll le a felvétel ahogyan az autó is ?! Mert akkor Hero megfelelne.
Ajánljatok nekem valamit !
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Rick4
félisten
-
Calogero
addikt
Black Camel BC-FHD-1 1080p nappal :
Minden alapbeállításon kivéve a Sharpness érték
Nem tudom miért de gyári reset után alapból Hard-ra (kemény) van állítva, de a leírás alapján a standard-ra (általános) az alapértelmezett. Így én is arra állítottam.Majd teszek fel olyan video-t is ahol az érték Hard-ra van állítva.
olyan tárhelyet ahová lehet video-t feltölteni, azt vettem észre hogy youtubera feltett video kicsit akadozik (pl 1,20-nál és utána amikor elindulnak az autók a zöldre. Nálam ez számítógépen és kamerán visszanézve nem jelentkezik
[ Szerkesztve ]
-
-
Moleman
addikt
Azoktól kérdezném, akik kicsit jobban értenek a villanyászathoz: adott egy ilyen biztosítéktábla. Innen szeretnék fix 12 voltos lengődugókat kivezetni, kettőt. Csak a szivargyújtó és a tükörállítás szerepel ACC címkével, a kérdésem az lenne, hogy szabad-e a szivargyújtóéból két pozitív vezetéket kihúzni (két ilyet egymás hátára dugni), vagy biztonságosabb külön-külön a kettőből (az üres biztosítékhelyeken nem tudom, mi van, még a 3000 oldalas kézikönyv sem írja, bár kísérletezni lehet). Az egyikbe kamera, a másikba navi menne, az eredeti szivargyújtó csatlakozót már nem tervezem használni.
-
zozor76
tag
Üdv!
Szeretnék a G1W-hez egy második szivargyújtó töltőt-kb. ugyanolyan hosszút (4m, mini USB), mint amit adtak a géphez-, valamint egy 12/24V-os elosztót, hogy ne kelljen a személyautóból állandóan kivenni, amikor másik kocsival, vagy teherautóval megyek. Kérdésem, kitől érdemes venni? -
Rick4
félisten
válasz Calogero #1523 üzenetére
Kb úgy számold, hogy a másodperceket szorzod 1.6-tal. Vagyis 100 másodperc felvétel 150MB adat lesz. Persze + - 10-15MB eltérés lehet, de számolni így a legegyszerűbb.
Vagy nagyjából átváltva 80-180-300 másodpercről beszélünk.
-
Calogero
addikt
Itt van nálam a választott kamera, holnap lesz tesztút.
Most nézegetem a beállításokat.
Folyamatos felvétel fájlméretének beállításánál az alábbiak szerepelnek: 128/256/512 MB fájlméret
Szerintetek melyikre célszerú beállítani (alapból 256-ra van állítva). a felbontás 1920X1080 -
Fryskitt
addikt
válasz Moleman #1519 üzenetére
Annyi szar rendszer van ebben az autóban ami mind egymásra épül... lehidaltam múltkor is, hogy mi mivel függ össze. Tuti nem merek hozzányúlni. Szóval vagy várok, vagy találok valami megbízható céget.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
válasz Calogero #1517 üzenetére
Csakhogy a magyar jog nem precedens alapú! A magyar jog nem ismeri el a precedenseket, csupán ítéletek indokolásában lehet korábbi esetekre hivatkozni.
a biztosítéktáblából kivezetsz egy fázist
Bocs de ez annyira ... Az autó nem váltóáramú rendszer, egyenfeszültséget használ. Szakmailag korrekteb a "a biztosítéktáblából kivezetsz egy pozitív ágat" megfogalmazás.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Moleman
addikt
válasz Fryskitt #1514 üzenetére
Ha nem szeretnél szivargyújtózni, van két megoldás:
1. Veszel egy 500 ft-os szivargyújtó elosztót/hosszabbítót, aranyos kicsi dugója van, nem feltűnő. Én most így használom, állandóra be van dugva a középkonzolon az aljzatba, az elosztó pedig a hamutartón keresztül hátra van vezetve a kesztyűtartó belsejébe. A másik oldalról, az A-oszlop menti gumitömítés alatt jön a kamera tápkábele, a vége a napellenző alatt bukkan ki. Mivel sajnos nem a G1W-hez hasonló reteszes rögzítésű, hanem menetes a tartóm, ezért tapadókorongostól kell levenni, de így induláskor csak annyi dolgom van, hogy felcuppantom és bedugom az USB kábelt.
2. Szofisztikáltabb megoldás, az alkatrészek már megvannak, csak időm nem volt még megcsinálni: a biztosítéktáblából kivezetsz egy fázist, és egy lengődugóval átvezeted a kesztyűtartóba. Az A-oszlopos rész marad a régiben.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Fryskitt #1514 üzenetére
Ez ebben a fomában hülyeség.
2 rendőrtől is kérdeztem, bármilyen flvételt megnéznek, de hivatalosan nem számít bizonyítő erejűnek sajnos.
Amit bemásoltál, szvsz csak egy reklámfogás.
(Pl van egy járőr itt az M0-n, van neki is egy G1W(vagy klón), de csak saját védelmére, nem tudja felhasználni, ha esemény van. Arra van egy hivatalos, zárt rendszerű nekik)havri
-
Fryskitt
addikt
Olvasgatom a Smarty weboldalát...ezt találtam:
"Informatikai témában tevékenykedő, független igazságügyi szakértő vizsgálta meg a Smarty kamerát, és az alábbi megállapítást tette: “A kamera által rögzített file utólag nem manipulálható. A rögzített GPS-adatok pontosak, a valóságnak megfelelnek. Ezen információk birtokában kijelenthető, hogy a Smarty autós kamera által rögzített anyag egy bizonyítási eljárásban felhasználható.”
De igazából nem tűnik túl szakértőinek, BÁRMI módosítható, megfelelő tudás és felszerelés birtokában. Plusz itthon azt hiszem, hogy a Rendőrség vagy a bíróság "jóindulatán" múlik, hogy mit fogad el és mit nem.
Ettől függetlenül én valami fixen beépített és nem nagyon feltűnő kamerát szeretnék, ez a tapadókorong és szivargyújtó kombó nem igazán tetszik, vsz azt érem el vele, hogy feltörik érte az autót. Tudtok ilyet?Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
arzén2
csendes tag
Sziasztok!
concorde roadcam hd 40-al készített videot valaki tudna mutatni?
előre is köszönöm szépen
üdv:ar
"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
Rick4
félisten
válasz huncutka1029 #1511 üzenetére
Most írtam nekik, nem hinném, hogy vacakolnak vele. Csak beugrok egy MM-ba egyeztetve, és csere. Nem tudom, kinek milyen a szeme, én 39"-os monitoron nézem, és bizony csúnyán látszik. Persze más az, mikor a video-t megállítom, és süt róla, hogy ott homály. Nézd meg az utolsó előttit, amelyiken a jobb oldalon egy fém villanyoszlop van, jobbról totál gáz, míg balról minden levél látszik... Sajna ismert hiba, így eleve kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
Shadows
senior tag
[link] Ez lett belőle, elvileg ez gyorsabb egy fokkal, majd kiderül. Köszönöm.
Még annyit, hogy van a kamerán "Loop Recording" 2, 3 illetve 5 perces intervallummal.
Tehát ez akkor úgy van, hogy ha egy új felvétel indul, akkor a régi helyére beteszi az új fájlt.
Viszont az nem világos, hogy mik ezek az időtartamok...Erről tudnál szólni pár szót?
[ Szerkesztve ]
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
havri1
félisten
válasz Shadows #1502 üzenetére
Üdw!
TRANSCEND MICRO SDHC PREMIUM 32GB UHS-I U1 CLASS 10 32G 32 G GB MICRO SD NEW
3831 ft. Gyári, eredeti. Sokadig G1W(H) -ba ezt vettem, és mind tökéletesen megy eddig. Legrégebbi kb fél éves kártya, naponta 1x telemegy, és hibátlan még.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyet. [link]
Szeretnék bele memókarit, ki milyet használ? jó lenne ha nem slideshow lenne hamár tud elvileg HD-ban rögzíteni.
Köszönöm
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
havri1
félisten
Ez meg mi már?
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest