Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Vicc :
http://auto-kamerat.com/

-
_Petya_
őstag
válasz
passatgt
üzenetére
Valami ilyesmi esetleg? [link]
De ha már itt vagyok, akkor én is kérdezek, szerinetek mennyire jó ötlet egy ilyen kamerát a szélvédő jobb alsó sarkába elhelyezni? Nálam pl pont kilátna a rendszám matrica és a szélvédő széle között, ráadásul ott az ablaktörlő is töröl. Szerintetek ez a kamera tudna onnan használható felvételt készíteni? Pont eltakarná a kamerát a rendszám matrica, így kintről, szemből alig látszana.
Petya
-
passatgt
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan DVR-t, amin nincs kijelző? Dvd-s fejegység van a kocsiban és van rajta videó bemenet. Olcsóbb kateógirából, csak ne mjpeg-be vegyen fel.
-
Smuky23
csendes tag
Esetleg Magyarországról tudna valaki kamerát amit érdemes megrendelni?
-
schumy1
aktív tag
Belefutottam egy hamis G1W-be ami szintén narancs dobozban volt, de korrekt volt az eladó és visszaadta a pénzt. Nem külföldről lett véve.
Ami rögtön feltűnt benne hogy 2 AV volt egymás mellett, de adtam neki egy esélyt. Sajnos mikor láttam hogy avi-ban rögzít és mpeg-be akkor hívtam is a srácot, hogy fake. -
gabx76
senior tag
Valószínűleg mindkét doboz lehet eredeti:
Itt egy narancs kicsomagolása (Ilyet kaptam én is)
Gondolom neked pedig ilyen van.Azt tudom elképzelni, hogy eredeti szándék szerint nem ugyanarra a piacra szánták, vagy nem ugyanabban a gyárban rakják össze.
A fake talán azért lehetett pont narancs színűben, mert a dobozhoz könnyebb hozzájutni, vagy egyszerűbb hamisítani. -
Smuky23
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy autós kamerát, de kicsit lusta vagyok vissza olvasgatni. Melyik kamera a legjobb választás max 15ezer jó magyar Ft-èrt. Fixen rögzítenèm, GPS nem fontos!
E-bay linket is elfogadok.
Előre is köszönöm mindenkinek!Üdv.
-
Dare2Live
félisten
Abban reménykedek, hogy top rated seller + ha ilyen lesz amit linkeltél akkor nyilik 50+db case ami alapján 90% jön vissza a pénz.
btw ebay, kína imo sosincs garancia. [link] Ők korábban (estore009, totodealhk) NT96650t árultak mindenki őket javasolta ott a leírásban, hogy NT96650 és mégsem.
-
Dare2Live
félisten
Nos rendeltem egy ocó G1Wt. [link]
vszeg ez a "gyengébb" G1W azaz nem NT96650el van szerelve... meglátjuk. Majd beszámolok róla.

-
kiskacz
senior tag
válasz
aronpapa
üzenetére
Köszönöm!!!!
Pont ezt a cikket én is megtaláltam, amikor rákerestem a típusra, de a többi készülék - esetleg egy 10,000 -essel feljebbi kategóriáról... (annyi még beleférne..) - hiányzik...
- belföldön szeretném megvenni, de nem vagyok biztos abban, hogy ez a típus kell nekem.+1* köszi!
-
aronpapa
tag
válasz
kiskacz
üzenetére
Személyes tapasztalat nincs, de teszt van: Overmax OV-CAM-04
-
bul07
nagyúr
Nem lett volna jó ha elkapod
Múlt évben a tesóm kettőt is elütött, egyet egy 15fős kisbusszal 550E Ft kár , egy másikat meg édesapám kocsijával(mentek a szerelőhöz a saját kocsijáért) 150e Ft-os kár, ebben minden volt ez elejét újjá kellet építeni, hűtő motorháztető lökhárító mindent a motor ép nem sérültNem is kockáztatott mikkor vett egy 5éves autót vadkár biztosítás lett kötve rá
-
kiskacz
senior tag
Bevallom őszintén idő hiányában PONT EBBEN a topicban nem mélyültem el, de sokat olvastam.

Menetrögzítő kamera vásárlás előtt állok, de nem igazán találtam sok tesztet
.. tudom, hogy mindenkinél más a megfelelő, de mégis - vannak ajánlott típusok?- Overmax 04-ról van tapasztalat? (egyedül ez a típus van a környezetemben...)
Köszi!
-
Iburidu
csendes tag
válasz
pernyepandur
üzenetére
Csak árban jóval húzósabb, mint a g1w. GPS nincs is benne? Nem láttam a leírásban. Ár-érték arányban messze alul marad.
-
pernyepandur
újonc
Köszi az infót!
Sok tesztet végig néztem már de ezt pont nem. Ezen tökéletesen látszik a lényegi különbség a kamerák között. DOD LS300W a legjobb csak az ára is a legjobb!
G1W egy kicsit rosszabb de még így is nagyon szép képet produkál, a G2W pedig a leggyengébb. Szinte az egész fórum hozzászólásait végigböngésztem, megnéztem a készülékeket amelyekről beszélgettetek amiket ajánlottatok mert mikor belevágtam a neten a keresésbe csak fogtam a fejem hogy mekkora választék van. Ja és készülék és készülék között is milyen különbségek vannak. Az elsődleges szempont nekem az éjszakai felvétel képminősége és ebből a szempontból a DOD LS300W a nyerő. Nézegetem még a DOD LS400W-t tudásban szinte ugyanaz mint a 300W csak egy pár grammal nehezebb. Az hogy a belsejében mit változtattak nem tudom. Árban is 10-20 Euroval kevesebb. Megpróbálok feltenni képet a két gépről és a paramétereikről. -
alphamoon
csendes tag
Sziasztok !
Sokan dicsérik a G1W-t.
Tudna valaki adni egy ebay-s eladót aki az eredetit forgalmazza, és vásárolt már tőle!
Köszönöm! -
bul07
nagyúr
válasz
pernyepandur
üzenetére
Ezt jól elemezd ki
G1W vs G2W vs DOD LS300W Night driving test -
pernyepandur
újonc
Sziasztok!
Az alábbi kameráról mi a véleményetek?
http://www.ebay.de/itm/NEW-G2W-FULL-HD-1080P-3-0-LCD-Car-DVR-Dash-Cam-Video-Kamera-Rekorder-G-Sensor-/251417707985?pt=Auto_TFT_Monitore&hash=item3a89a9c5d1
-
Iburidu
csendes tag
Fú, az elmúlt 2-2.5 órám olvasással telt, de megérte. Megnéztem a videóitokat, véleményeiteket. Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy rápróbálok G1WH-ra a 32-es TRANSCEND memóriakártyával. Remélem nem bánom meg

Ez győzött meg: http://www.youtube.com/watch?v=9-GT48jKzvc
Amúgy nincs benne 5-ös sensor, az valami kamu. Utána olvastam pár fórumon és mindenhol írták, hogy csak elírás. Csak a látószög nagyobb.
-
rover45
őstag
Nézegettem videókat a Mobius-ról. Csak az a bajom vele, hogy menet közben nem lehet kivenni a többi jármű rendszámát.
Túl nagyok az igényeim?
-
havri1
félisten
Több kérdés felmerült bennem ezzel a kamerával kapcsolatban.
A teszt videó nem ez a példány, tehát nem mérvadó, max kb
Az ebayen lévőt pl hogy tudom a furatba beletenni? Mert ha megvan a furat a műanyagba, ezt bele kéne pattintani , na de ahoz a kábelt le kéne venni először
A kábelt valahol oldani lehet? Nekem nem úgy tűnik a képről..Mennyire vízálló..?
Lökhárítóba tervezem, de akkor az egész fekete doboz a lökhárító belső részén van? Víz, kosz, sár..?
-
havri1
félisten
Én szerintem rendelek egyet, de még alszom rá párat, nem sürgős a dolog. De tetszik!
Mondjuk kicsit macerás mindig elovenni a telefont, stb, de szokás kérdése.
Úgy szeretném kivitelezni, hogy a kamera tapellatasat bevinni a műszerfalra, hogy ne szívja le az akksit.A G1W - d meg szerintem is így a legjobb, és leggyorsabb. Főleg ha teljesen javítható..
-
gabx76
senior tag
Egyelőre biztos nem (előbb rendbe rakatom a futóművet tavasszal), de elmentettem magamnak. Köszi a tippet!

Más:
A ebay-es eladó srác hajlandó cserélni a kamerát, sőt kaphatok full refundot is, ha visszaküldöm, avagy ad 6 USD kompenzációt és megtartom. (Hajlok ez utóbbi felé, mert nem nagy gond, ráadásul könnyen javítható. Kínába meg nem olcsó a posta aztán várhatok megint minimum egy, de inkább két hónapot, mire kamerám lesz.) -
schumy1
aktív tag
Mint ígértem, hogy megnézem hogy vesz e akkor is ha befagy a képernyőre kirakott idő, számláló az Overmax Camroad 6-on, de akinek jelentkezik ez, az megnyugodhat, a háttérben rögzíti ilyenkor az eseményeket.
-
cigam
titán
-
havri1
félisten
Na és ez?
Wifi in Car Backup Rear View Reversing Camera 1/3" Cmos Cam For Andriod Phone
Befúrom a lökösbe valahova középen, adok neki feszt, és androidos telefonon csak egy szoftver, és megy is.
Körülményes? Minősége vajon..? -
hzcs
senior tag
Hinnye, de jól felment az ára...
-
cigam
titán
Pont ezért tartózkodnék az ilyen noname cuccoktól. Nem csak a logót fizeted meg azzal a felárral(a feature lista kb ugyanaz, de nem mindegy milyen szinvonalon biztosítja). Most nem azért, de ennek a linkelt kütyünek még a gombja se álnak jól
Igencsak meglepne, ha a stabilitása, (hang)minősége hozzná az (általam) elvárt minimumot. Lehet csak nálam magas a léc(JVC KD-SH1000)?Szerintem a fejegységen nem szabad spórolni.
-
havri1
félisten
Ilyesmire gondoltam :
7" Double 2 DIN Car CD/DVD Player Radio IPOD Navigation GPS USB/SD/BT H03 Camera
2 dines, 7 colos. Ha jól látom, van hozzá egy vezeték nélküli hátsó kamera, de leírás nuku..szerintetek?
DVD filmet is lejátszik? USB-ről zenét bármit? (usb előlapon mini usb, ebbe pendriveot hogy?!)
IGO-t is támogatja, windows CE fut rajta..hm..Szerintetek?? (Nem szállít magyarba..de ez csak példa amúgy)
Jók lehetnek ezek? -
havri1
félisten
Ez pedig ugyanaz nem, mint amit először linkelt?
Vagy mi a különbség?(#1131) cigam :
átnézem, de félek, a passatba nem tudom lecserélni a tükröt..
Olyan létezik szerintetek, hogy 2 dines fejegység, ami lcd kijelző, de van bemenete a kamerának is? Van egy szabad hely alul..(mondjuk ehhez gondolom kell venni másik keretet, ami 2+1 elosztású, mert most 3*1 din) -
bul07
nagyúr
Most már enged rendelni
Ez úgy néztem ugyan az mint a te linkeden van , igaz 1.5$ drágább
De van sima class10-es is -
gabx76
senior tag
Vennék valami olcsóbb tabletet, USB-s kamerával. Nekem a rádió alatt van még egy ISO hely. Oda lehetne valahogy beapplikálni, akár kihajthatósra. A gond igazából a szoftver, mert nem nagyon van épkézláb alkalmazás, ami ezt kezelné rendesen. (mármint az USB-t, mert sima black box van androidra bőven)
Itt egy példa, mire gondolok. -
havri1
félisten
Tabletest? Azt meg hogyan?
Nagyon nem vágnám szét sem a kárpitot, sem a műszerfalat, valami wirelesses vagy olcsóbb megoldásban gondolkodom én is.
Megy a tolatás kamera nélkül is, csak néha itt úgy rám állnak, tényleg pár cm van csak tolatáskor (kiálláskor) Kényelmesebb lenne látni is. -
havri1
félisten
Meg ami még nagyon fontos, érdemes az eredeti videókat is megnézni, mert a Youtube torzít néha nem is keveset a felvételen.
De amúgy..ilyen árban azt hiszem tud az ember kompromisszumokat kötni
A mobiushoz azt hiszem kell még venni tartót és hosszú kábeles töltőt is, mert mintha azt nem tartalmazná a pack.
De amúgy én is azt szerettem volna venni, de a kijelző hiánya rájöttem, nagy hiány nálam.Más :
Nézegettem ma tolatókamerákat. Egész jók vannak, 10k alatt. Viszont kijelző hozzá nincs, és ezeket külön kell beszerezni. Ebből si van jó sok..
Szerintetek lehet olyat kivitelezni, hogy a napellenző belsejére rögzíteni valahogy egy megfelelő méretűt?
Úgy lenne az igazi (szerintem), ha egy kapcsolóval a műszerfalon lehetne bekapcsolni, ami éleszteni a kijelzőt és a kamerát is. Felhajtva meg nem látszódna, nem törnék fel az autót..
A műszerfalra felragasztva a 3-4"-os kijelző elég brutálisan néz ki azért
-
gabx76
senior tag
Lehetséges, nekem ugyan másképp jött le, de ennyi szubjektivitás belefér. Ha valaki választ úgyis megnéz 1-2-10 videót előtte.
Csak ne az enyémeket, mert azon nem domborít 100%-osan a g1w.
Megtaláltam a megoldást rá, de szétszedés előtt azért még megfutom a köröket az eladóval. (Vissza azért nem szeretném küldeni) -
bul07
nagyúr
Nem semmi menyit eladott a Mobius kamerából (tesztje)
És ezért néztem rá egy magyar írás róla
-
-
sota81
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom, hogy rendelek ilyen kamerát, ez a G1WH szimpatikus is, meg az is jó, hogy már van ajánlott forrás is, és az ár sem olyan borzasztó szerintem. Viszont ezen a ponton, hogy szóba került a vámon lefoglalás, be kell kérdeznem: miért foglalnák le? Vámköteles az áru, vagy valami ilyesmi? Vagy hogy van ez egyáltalán?
Köszi a válaszokat.
rover45: olvass vissza picit (#1098. hsz)
-
rover45
őstag
Sziasztok, körülbelül 2 éve vettem egy Media-Tech MT4036 U-Driver kamerát, azthiszem eljött az ideje a cserének. Nem bánnám, ha valami jobb képminőségűt sikerülne beszereznem. Mi az ami szóba jöhet? Köszi.
-
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tudom, de furcsállom, hogy amit később rendeltem memóriakártyát, az tracking number nélküli volt és már itt van hétfő óta. Lehet lefogta a nav, és majd vámot kell rá fizetnem? Ha igen, akkor miből állapítják meg az értékét? Hasraütés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

G1W egy kicsit rosszabb de még így is nagyon szép képet produkál, a G2W pedig a leggyengébb. Szinte az egész fórum hozzászólásait végigböngésztem, megnéztem a készülékeket amelyekről beszélgettetek amiket ajánlottatok mert mikor belevágtam a neten a keresésbe csak fogtam a fejem hogy mekkora választék van. Ja és készülék és készülék között is milyen különbségek vannak. Az elsődleges szempont nekem az éjszakai felvétel képminősége és ebből a szempontból a DOD LS300W a nyerő. Nézegetem még a DOD LS400W-t tudásban szinte ugyanaz mint a 300W csak egy pár grammal nehezebb. Az hogy a belsejében mit változtattak nem tudom. Árban is 10-20 Euroval kevesebb. Megpróbálok feltenni képet a két gépről és a paramétereikről.

sambenez