Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz
czanga #65076 üzenetére
Szia én pár hónapja fejlesztettem fel a suzukimat. Nekem ezek lettek beszerelve [kép]
A kalaptartóba lett betéve. Az első 2 db (10cm) hanszóró pedig maradt gyári. Ezt akarom majd még cserélni. Mert magasabb hangerőn a jobboldali nincs a helyzet magaslatán most kb az első kettő 40%-on szólnak a hátsókhoz képest.
Egyébként ahoz képest hogy 23 000 Ft-ba fájt összesen nekem mindennel együtt, nagyon jó lett. Pl az új Vitara (ezzel van legnagyobb tapasztalatom) gyári hangrendszere egy kalap kaki ehez képest.
Ha Vác környékén laksz vagy jársz szívesen megmutatom.Egyébként a Pioneer első 2 hangszóród 100% hogy nem gyári.
Amióta nekem ez a fejegység van azóta jobb a rádió vétele is. Nekem előtte egy egyszerű LG fejes volt bent és beraktam a Pioneert már az sokat dobott a hangzáson.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest