Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor984
tag
válasz
zsolt19900 #61968 üzenetére
Ugyanez volt nekem egy peugeot 207-el. Ha fékeztem, sercegtek a magasak. Senki nem tudta, sem itt, sem műhelyekben, hogy mi lehet a probléma, mindennki arra hivatkozott, hogy testelési probléma van valahol. A testekkel minden rendben volt. Utána jött a hanyag bekötés, amit rögtön ki tudtam zárni, mert én csináltam mindent normálisan nem kókányolva. Még egyszer, mikor tolattam be a garázsba és láttam, hogy nyomom a féket, és nem világít a féklámpa csak kb 3 másodperc után... A megoldás az volt, hogy valami kapcsolót kellett kicserélni a fékpedálnál. azóta megszűnt minden. Sajnos igazi szakemberek híján elég nehéz rájönni a problémára, meg amúgy is mindenki csak másra mutogat. Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest