- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Már a másik topikban kérdeztem, de itt is felteszem... Lesz a közel jövőben teszt, amiben több gyártó X38-as lapjai mérik össze erejüket? (Gondolok itt a P35-ös "Tizenkét P35-ös alaplap tesztje" -re például.)
Vagy ezzel egy jó ideig felesleges is zargatni titeket? (nincs időtök, nem küldik a lapokat stb)
MOD: amugy nekem is nagyon tetszett a teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Én már beszoptam a faszt.. Pénzem lenne a gépre. Sajna, vagy nem sajna (elvonási tüneteim kezdenek lenni) eladtam a gépem (gef 7600gt PentiumD930 3 giga ram stb) és ara számitottam h dec közepén kis Yorkfield, meg 3870 fog itthon csücsülni. Benéztem de nagyon... Nem gondoltam hogy ennyire nehéz lessz...:'(
Lehet írok Lappföldre a Télapónak.. Úgy is a Finnek csinálták meg a 3870 es Bios Patchet
Hátha küld egy a manók által kihajtott példányt...ááááááááááá -
Bali27
addikt
Nemsoká kenyérböl is hiány lesz. Mi meg a Radeonok miatt izgulunk Vagy majd a 3870 et is jegyre lehet kapni?
Komolyra forditva a szót.. A nő olyan mint a víz....
igyunk....
-
L4mie
veterán
X38 ban van még egy kis 3850 es teszt is , már én is nagyon várom a rendes tesztet!!
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Gaboman
nagyúr
válasz keszegduda #4690 üzenetére
Sajnos nagyon nagy hiány van belőle!
Jó lenne pedig már a tesztet is látni.
Ha jól tudom a 3870 idáig 840-en ment stabilan.
Azt lenne jól tudni mit is lehet belőle kihozni egy 900/2700-jól hangzana![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
barnam_
nagyúr
válasz keszegduda #4690 üzenetére
Sztem 2-3 napon belül megjelenik a teszt.
MOD: De ez csak az én véleményem, nem biztos hogy akkor fog megjelenni.[ Szerkesztve ]
-
keszegduda
őstag
PH! tesztet mikorra ígérték? Nem kellett volna már kijönnie? Ahogy látom nem is fog már mert kint van az X38 teszt.
Ezek után amit láttam a tesztekben, azt szépen elfelejtem és megvárom a magyar tesztet, ahol minden egyes porcikájáról pontos tájékozattást kapunk, mert ami itt folyik az már kicsit gány...
Örültem hogy végre lehet egy jó karim erre mindenből hirtelen hiány van vagy éppen nem tudunk valamiről. 6800GS után még egy 3850 512 is megváltás lenne, de gonolom nem csak én járok ilyen vagy rosszabb cipőben. -
flurider
aktív tag
Hol lehet ezt ausztriában beszerezni? Mármint a 3850/70 szériát. Valamit lépnem kell, az előző gépemet az ATI 9100-sal már eladtam a csajom anyjának. Szerintem a talonban lévő MX440 nem tart ki addig, amig megállapodik a helyzet (pedig 128 megabájkos vigyá !!!!444)
Mindegy, tud valaki valami webshop linket?Csillagkörü Litér
-
dokar
addikt
hagyjátok már abba az nV témát, a kutyát nem érdekli ebben a topikban
extra - SEXRay
-
Gaboman
nagyúr
Te beteg vagy vagy nem látsz?
Nézd már a tesztet benne van a GTX és a GT a GTS112 GTS96 3850 3870.
És kiderül miért is írtam neki,meg neked is hogy nézd már meg!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
BalaNce87
addikt
Hát én azt mondom hogy 60-ért drága a 3870-es nézve azt hogy kinnt 40-45 között van, hát nemtudom mi ütött a magyarokba de vhogy nincsenek tisztába az árakkal Itthon az a baj hogy a fizetés kevesebb lesz az árak meg csak nőnek, külföldön legalább reálisak az árak a fizetésekhez képest, utólag a 8800 gt-t szerintem sem lehet itthon kapni 55-ért mivel kinnt annyi, szóval a 3870-es alapján szerintem egy 65-70 lesz a GT.
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Szerintem ez a Radeon HD topik ...
-
Gaboman
nagyúr
112 GTS640
Több tesztben jobb mint a GT.
Ugye aki ilyen karit vesz az már AA/AF-et is akar használni ez a teszt azért jó mert ezekkel mérik![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #4672 üzenetére
Akkor már a 3870X2 vel jobban jársz anyagilag,nem kell hozzá CF lap,és a két kártya biztos hogy drágább lesz mint az 1!
Kell inkább egy új ház,én is most vettem 16E-ért akkora mint egy kisebb kutyaól.
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Németországban sincs raktáron, az ára 52e ott.(3870)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #4663 üzenetére
És te is új csúcs VGA-ra szeretnél majd váltani?
Nézem az egyik német oldalon 400dolláros árra számíthatunk szerintük kb a 3780X2 esetében.[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz banderasz77 #4648 üzenetére
Szerintem Gianni általában tudja, hogy mit beszél és ő az igéri, hogy 2-3 hét múlva lesz nála 88gt 55k-ért, 3870-es pedig 50k alatt... Érdemes legalább ezt kivárni mielött nagyon elkezd sírni az ember az árak miatt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #4661 üzenetére
Én várnék a te helyedben is,vagy neked ennyire sürgős?
-
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #4659 üzenetére
Van helyette pót kártyám!
X300SE és egy Club3D 1650XT tehát nem maradok gép nélkül.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #4657 üzenetére
Én azt tudom ha sikerül eladnom a 2900XT 60E Ft-ért akkor várok jövő januárig és az új R680 vagy az új NV-t veszem meg.
-
munky
őstag
hát ha ilyen árak lesznek akkor fogok én még anyázni amiért eladtam az X1900GT-m..
-
FireGL
aktív tag
A megjelenéskor minden újdonság drága. Vagy ez még nem esett le senkinek és ezért sírtok ?
De már vagy kismillioszor be lett linkelve, hogy a HD3800 szériánál árcsökkenés lesz. (vagy az ilyesmit kitörlik innét ? - nem olvastam vissza)
Hasznájátok már a google-t.
Az embert a gondolkodás tette állattá...
-
grimetime
tag
válasz VaniliásRönk #4650 üzenetére
hát örülnék, ha fél év múlva ilyen árak lennének, dobnék egyet CFbe még
hol a k*rva futáááár -
Gaboman
nagyúr
válasz banderasz77 #4648 üzenetére
Valahogy nem úgy alakultak az árak ahogy szeretnénk.
-
Gaboman
nagyúr
A témát én is befejezem,amúgy nem rád értettem!
Voltak itt olyan emberek akik leírták a régebbi szériát.
És felfújták úgy a 3870-et ahogy nem kellett volna,ennyi.
Ha jó áron lesz kapható most is azt mondom megéri azt venni és nem 2900XT-t!
De az az ár nem 60E Ft.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
lsc
nagyúr
válasz Gaboman #4641 üzenetére
Hali
Gondolom rám céloztál , még mindig fenntartom , ez nem XT topic .A 3870 -et nem favorizálom , mivel még nincs saját tapasztalatom . Viszont ha már belemerülünk /mint írtam nem idegesíteni akarlak / : XT felsőkategória / ár alapján mindenképpen / ,3870 felső- közép kategória /ár alapján/.Igaz szerintem mivel nem két egyforma kategóriába tartozó kártyáról van szó , nem igazán értem az összehasonlítást . Amennyiben mégis megtesszük ezt , akkor pár tény amiben jobb az egyik ogyasztás , hűtés , ár, ár-teljesítmény. Mondjuk ebből a vásárlók legalább 80 %-nak az utolsó a legfontosabb . Tehát szerintem azt kijelenteni , hogy az XT jobb az legalább is "ferdítés" .Teljesítményben néhol jobb , de ez az ár alapján igen minimális előny , és akkor a többiről még nem is beszéltünk. Még egyszer leírom , nem sértés , csak szerintem ezek a tények. A minősítgetéseket / fanatikus , megrögzött / szerintem mellőzzük , azt hiszem nem szolgáltattam rá okot.Az élet kegyetlen .
-
P00By
nagyúr
-
Bali27
addikt
88GT-t semmiképpen akkor marad ati ,de amikor veszem nem itthon az biztos...
Ésd mi van akkor ha selejtet kapsz?? Nekem MO on az alaplapom anno volt vagy 2 hónapő mire visszaadták az árát. Olyan volt mintha a bénák háborujába lettem volna mikor visszavittem tavaly mert a csont uj lap örökké fagyott..
Memteszt volt, memoriák , proci minden jó.. ALaplap selejt.. MO on 2 hónapig szivtam mire láttam a pénzem ujra. Pedig egy idö után amikor a szerviznek nagyon sok dolga van és stb stb már vertem az asztalt.. De hiába... Ez a mi kis hazánk.. Egy szar. -
Gaboman
nagyúr
Senki nem mondta hogy rossz,ha jó áron lesz akkor meg főleg jó!
A most következő pár sor nem rád vonatkozik!
Csak van itt egy,két fanatikus megrögzött ember,aki ha végignéz 100 tesztet és egy másik kártya jobb annál amit ő favorizál akkor sem képes beismerni hogy tévedett,engem csak ez idegesít![ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Ember egy kérdésre válszóltam amit nekem tettek fel,nem pedig neked,és én megírtam rá a választ.
És a tesztre amiben ez volt,ha a tesztek ezt írják arról én nem tehetek.
Az hogy ez neked nem tetszik arról nem tehetek!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
lsc
nagyúr
válasz Gaboman #4632 üzenetére
Hali
Hozzászólásaid 50 %-ban /legalábbis ebben a topicban / bizonygatod , hogy jobb a 2900 XT mint a 3870 . Mindenkit külön- külön meg akarsz győzni ?A topic címében nincs vs. és nem XT topic . Szerintem ebben a topicban a két kártyáról kellene írni .Ezzel nem akarlak bántani , csak engem legalábbis zavar.Az élet kegyetlen .
-
ftc
nagyúr
Gyerek ne vessétek ssze Inno árakat pl giga árakkal
Jah s az ne Ati hibája, hogy magyar nagykerek megakarnak gazdagodni
3850 256Mb Sapphire 42K
3850 512Mb Sapphire 47K
3850 512MbSapphire 52,5K passzív
3870 512Mb Sapphire 54,5KElelnféltől
8800GT 512Mb 65-69K Leadtek,Zotac,MSI,BFG,Asus
ha valkinek enyire nem számit potom 10K
-
Gaboman
nagyúr
Ez is változó,valamelyik gamben a 3870 a jobb másikban meg a 2900XT,van egy teszt 9 játékon belül összesen 51felbontás volt élsimítások és élsimítások nélkül a 7.11 8.43-as driverrel tesztelték őket.
28-ban volt jobb a 2900XT
20-ban volt jobb a 3870
3-volt döntetlen.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz VaniliásRönk #4622 üzenetére
mindegy minek köszönhetjük, ha én itthon veszem, a sarki pc-boltban, akkor mindenképpen szívás. a héten ugyis megyek érdeklődni, majd kiderül.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
udi
őstag
Még nincs 3870-teszt???
akkor még tényleg ritkákRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Na hát ez az,ha nem lenne GT akkor nem lenne annyira rossz vétel csak igy most sajna alulmaradt az ati megint
De nem baj hátha árverseny leszRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz Gaboman #4614 üzenetére
Hát a GT-hez képest persze hogy nem jo de a teljesítményéhez mérten az 55k körüli (olcsobb gyártó) ára nem lesz sok,nem??
Sorry ha még nem vagyok a témában csak most kezdtem el olvasgatni a totyikot hogy informálódjak és egyre többen keresik az uj ati-t.Ezért gondoltam infot gyüjtök ittRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
haky
senior tag
Sajnos elcseszte az ATI.A nagykereinknél már lehet rendelni, a 3870-est is de basszus 1 árban van a 8800GTvel... Pedig reméltem , h olcsóbb lesz...így már nem éri meg.. a GT jóval jobb
Aki másnak retyvetyutyu...
-
udi
őstag
válasz Gaboman #4612 üzenetére
ha jol látom akkor a3870-es az simán be fogja fogni a 2900xt karit sőt...
Ez mennyire valószínű??Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Ilyen jo kis kari ez az uj atika
Nézegettem és kb igy alkul a nagykerára:
Gigabyte PCIe GV-RX385256H-B HD3850 49K
Gigabyte PCIe GV-RX387512H-B HD3870 60K
Ami nagyon jonak tűnik sőt majd lesz még olcsobb gyártótól is pl sapphire és akkor már tényleg korrekt lesz nagyonRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
deniro2
senior tag
-
JxOxExY
tag
ma kaptam egy HIS x3850 256MB karit, ahogy lesz idöm letesztelni vista alatt nyomom fel az eredményeket
tel :06 20 269 2704
-
Gaboman
nagyúr
1
2
3
4
Innen,pedig a 4 tesztben itt is OC-van.
Hát a közeli eredmény kicsikét erős megfogalmazás!Az új Catalysttól nem kell még azért akkor előrelépést várni,valamennyi van de ez még a 8.44-el remélhetőleg nőni fog!
[ Szerkesztve ]
-
flurider
aktív tag
Csakhogy nekelljen annyit guglizni:
http://href.hu/x/419v powercolor HD3850 xtremeNEm tudom ezek a tesztek sztem általában elfogultak. Én multil ennék, simán manipulálnám a közönséget mindenféle csorbított teszttel. Akarom mondani simán javítgatják a teszteket, ki melyik oldalhoz húzódik..
Csillagkörü Litér
-
Bali27
addikt
Szió.. Olvasd el figyelmesen
http://prohardver.hu/hir/letoltheto_a_bogarvadasz_eszkozilleszto_a_radeon_videokartyakhoz.html
de idézek is belőle.. Phn hirek.. NEm nézted a főoldalt?A hónapról-hónapra frissülő vezérlőszoftver ezúttal nem kínál új funkciót, vagy jelentős sebességnövekedést, helyette tetemes mennyiségű hibát kijavít – ezek különösen az újabb, népszerű FPS-játékokat érintik... nagy sikerű játékprogramhoz optimalizált kódot vélhetően egy későbbi Catalyst-verziótól építik csak be
-
P00By
nagyúr
itt meg mi történt
-
deniro2
senior tag
[link]
Ez is elég érdekes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest