- Milyen processzort vegyek?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
Huma
addikt
HD 3870 esnek 297mhz a GPU clock. A default meg 777Mhz
Ez most akkor hogy van? Miért 297?
Biztos le volt már írva, de 2500 hozzászólás sok.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Xander_
csendes tag
Senki ne merjen visszatartani!
[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
-
m4rc!
őstag
válasz antikomcsi #2488 üzenetére
Azt az SM 3.0-as eredményt nem ártana megvizsgálnod 8xAA-val...
Eddig az volt a probléma az ATi-val, hogy nem megy az AA, nV jobb, na itt most fordulni látszik a kocka. Mintha az ATi jobban tudna élsimítani..ami nagy szó!We are analog players in a digital world
-
magi20
senior tag
válasz FragMaster #2491 üzenetére
hát ha 3870 10%-al lesz alatta,akkor kurvára megéri:-))
mondhatom így is,mi lesz az ára?
és mikor jön kb??Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
he7edik.
addikt
-
FragMaster
addikt
-8800gt rohadt gyors, de még alig kapható és a hűtése khhm "ne tuningolj" fajta
-3870 dx10.1 és egyéb okosságok (jobb hűtés pl) miatt szimpi lehet, olcsóbb lesz valószínűleg és kb 10%-al lesz a 88gt alatt
-3850 az alacsonyabb kategóriába van szánva, de a 8600gts-t és a 2600xt-t agyonveriaz atikról biztosat csak ma-holnap lehet megtudni de egyiket se kapsz úgyse ennyi idő alatt
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
ftc
nagyúr
ATI Catalyst 8.0 beta?
It seems that there is a leak driver supporting the HD 3800 series. You can try and download from this link -
magi20
senior tag
VKI mondja meg mit érdemes venni
8800gt 3870,3850???
tegnap néztem tesztet,és vmelyik elégé megközelítette a 8800gt-t
ati karik mikor lesznek kaphatóak?Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
-
Komplikato
veterán
Mondottam volt, hogy nagy árháború lesz. Az első aki emelte a téteket az az XFX, most jön a 256MB-os 8800GT-je 150 euros áron ... Valami azt súgja hosszabb távon a 3850 256-os verziójának bőven alatta illenék lennie.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Gorneck
legenda
-
nbl2
senior tag
válasz Armando_19 #2483 üzenetére
Jó lenne estére valami kis értelmes teszt, és nem 3Dmark szar alatt, mivel én nem azzal játszom , hanem újabb játékok alatt, na meg persze egy két régebbi is jöhet. El kell döntenem holnap estig, hogy most HD3850 v. 8800GTS (320MB) vegyek. )Pénteken LanParty)
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
válasz Armando_19 #2476 üzenetére
Diego Armando valami info az új ATi kártyák áráról?
Keddre igértedÉgő szöveg a flém vázon
-
disused
csendes tag
meg sem jelent, mar csokkentik az arat! [link]
Listen my son, TRUST NO ONE! You can count on no one, but YOURSELF. Improve your skills, son, harden your body, become a NUMBER ONE MAN! Do not ever let ANYONE beat you!
-
Móci
addikt
válasz Armando_19 #2476 üzenetére
Én bízom benne.
Jó lenne már egy szép 3870 doboz a szekrény tetején, egy pöpec kártya meg a gépben...Csak legyen elég kártya mindenkinek...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Armando_19
őstag
Igazából kiváráson kívül nem is tud mást csinálni most az ember. 8800GT nincs, HD3870 meg érkezik. Igazából, ha az ATI most sokat ki tudna nyomni belőle a "balkáni" országokban, lehet szép eladást tudnának generálni 8800GT hiány miatt.
Bízzunk benne, hogy van eszük, és erőforrásuk. -
Móci
addikt
Nehéz lesz várni holnapig...
Remélem jól összehozták a kártyát, s könnyen el tudom dönteni, mi kerüljön a gépbe."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Rabbitf_24
addikt
ha az ára jó lesz, akkor nem baj, ha gyengébb, mint a 2900XT...
-
-
-
Thomas1
addikt
Hét, markok alatt egy kicsit marad el a 8800GT-től, de az igazi teljesítményét majd a játékok mutatják meg. Úgysem 3DMark-al játszunk.
De ha ennyivel marad csak el ott is, és olcsóbb lesz minimum 5-6k-val, akkor az Ati/AMD visszakapaszkodhat egy kicsit.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Spancho
senior tag
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Spancho
senior tag
Szerintem kicsit drága az a 250 főleg h az ár az nem "Dolcsi" hanem Euro
Szóval ha még is valami csoda folytán lenne 8800gt MO-n akkor nincs mitől félnie az NV-nek
De én tuti vevő leszek 1db 3850 vagy 70-re ártol függőenA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
sinci
tag
bocs ha már volt [link]
-
bernyo
csendes tag
Még én se láttam árat.
Meg aki venni akar, annak drukkolok hogy karácsony előtt ideérjen, mert azért kb. 2 hét mire szerencsétlen end-user átveszi, onnantól, hogy megrendelte nagyker listából. Márpedig, ha a jövő heti nagyker listákban nem lesz, akkor utána már erősen csak a karácsony előtti héten érkezik. Ha jól számolom. Persze biztos lesz pár szerencsés akinek jut raktárról.[ Szerkesztve ]
-
bernyo
csendes tag
Már sok helyen fent van a kártya, de ár még nincs. Pl itt:[link]
Ez a link egyébként börze, vagy webshop, vagy mi?Passive Kühlung : Nein
Illetve max 106W-t eszik azt írják. Az elég jó (ha igaz).[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Na írtam a HIS-nek, hogy terveznek-e IceQ Edition-t vmelyik kariból, kíváncsi vagyok válaszolnak-é
Akkor 15.-e a hivatalos megjelenés v. 19?
We are analog players in a digital world
-
leviske
veterán
Szerintem azért kaptak csak 50-et, mert kijelentették, hogy szándékosan az 50-et fogják nyomni és az lesz a domináns kártya... a 70 csak egy mellék kártya.
-
he7edik.
addikt
HWSW-re linkelték :
"Same here in Europe, they are sold out and prices go sky high. I'm thinking of selling my two Leadtek Extreme because they go on ebay for over 340€ and I got mine for 239€. Damn, people are insane to buy them for that price!"
Égő szöveg a flém vázon
-
-
he7edik.
addikt
válasz Bagira01 #2425 üzenetére
1. szerintem az 50K-s GT most felejtsd el
2.Hogy kevesebbet eszik ( igaz nem sokkal ) és hogy jóval hűsebb lesz az már tuti
biztos és ha a ( Crysis ) képminőségel kapcsolatos hírek is beigazolódnak
akkor az a 2 FPS nem nagyon izgat pláne hogy jön a 7.11 catalystÉgő szöveg a flém vázon
-
Maotun
őstag
-
CséZé
őstag
Mindenesetre érdekesnek igérkezik a 88GT és a 3870 párharc. Az Atitól várok max 45k-s összeget, de nem bánnám h ha 40 közelében lenne.
-
CséZé
őstag
Mikor lesz hivatalos és kivesézett teszt? Elsősorban a HD3870 érdekelne (mondjuk ha benne is lenne egy 8800GT)
-
Rolcsi20
senior tag
44ért érdemes megvenned, nekem is az van és jó kártya, csak a 70esre cserélném le, az 50estől jobb....bár egyelőre még ezt se merem állítani...elvégre az én konfigommal alapon megy 9700at 06ban, a kínai teszten egy 6400+os procival meg 8800at megy az 50es és 9XXXet a 70es....szal nincs nagy különbség...csak árban
[ Szerkesztve ]
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
aginor
veterán
Az nem vitás, hogy az Nvidia hihagy most egy nagy ziccert, de azerintem ha tudnának, akkor adnának mindenkinek, mivel jól megfontol üzleti érdekük is ezt diktálja, és nem azt, hogy bevárj a konkurenciát, azért ennyire nem lovagiasak.
Én inkább a nagykernek hiszek(eddig még soha nem vertek át, vagy még soha nem jöttem rá), mint szakmabeli tudom, hogy nem jön az országba, de gts se sok van már, csak a drágább márkákból akad még(G80-at kb 1,5 hónapja biztosan nem is gyártják).
mod: 790 lapba nem kel mellé fizika kártya, mival az egyik videókártyával simán kiszámoltatja
"eqrták nem kicsit nagyon ilyen böszmeséget kártyagyártó még nem csinált": dehogynem, Ati x1950pro, 1650xt, Mvidia 6800GS, 7600GT, 7900GT és még sorolhatnánk, ez van ha valamire átmenetileg akkora a kereslet-ami tartósan nem áll fennt, ezért szó sem lehet a gyártókapacitás radikális bővítéséről-de az ipar nem bírja rövidtávon kielégíteni
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Maotun
őstag
Ez magyar ország! A kisker a nagykerre keni a nagyker meg a kiskerre.......
Szerintem mig a nagyker polcain van régebbi gts, gtx, nem rendel GT-t mert ha rendelne ki venne gts-t
eqrták nem kicsit nagyon ilyen böszmeséget kártyagyártó még nem csinált most komoly esélye van az amd atinak 3850 cf meg egy physx mellé vagy nem kell mellé? -
nbl2
senior tag
Akkor most érdemes venni egy 8800GTS 320MB-ot 44k-ért vagy várjam meg a 3850-et ami talán eléri ennek a szintjét?
Never give up!
-
Maotun
őstag
válasz FireKeeper #2048 üzenetére
-
aginor
veterán
Úgy látom ide is be kell írnom:
"A visszahívásos pletyihez:
Ma beszéltem a három szóba jöhető hivatalos nagykerből kettővel, akiböl az egyik az Asus hazai hivatalos partnere(szemfülesek már tudják kiről van szó ), és nem kaptak semmilyen hivatalos infót senkitől visszahívás ügyben. Az emberke azt mondta, hogy szerinte ez egy mesterségesen gerjesztett dolog valamely kisker részéről, mert nem tudja kielégíteni az igényeket, és így másra kenheti. Tekintve, hogy a J kisker rengeteg megrendelést vett fel 88gt-re, és van aki már két hete várakozik, és hülyítik rendesen, így kimászhatott a gödörből, nehogy rájuk gyújtsák a boltot, ezzel látszik egyezni a hírük utolsó sora: " ezért minden megrendelést törölni fogunk..."
Szintén megerősítette mindkét nagyker, hogy nem áll szándékukban visszatartani a készleteket, mivel ami nincs, azt nem is lehet visszatartani, ill. hogy egy héten belül nem is valószínű, hogy az országba érkezzen a nevesebb márkákból, ez alól az inno lehet a kivétel, mivel abból érkezhet egy-két napon belül, de jellemző, hogy már itt kéne lennie a szállítmánynak.."
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Rolcsi20
senior tag
-
Rolcsi20
senior tag
mé mindíg az 50est komparálják? lássak már egy 70es vs GT tesztet is végre
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.
-
nbl2
senior tag
Ott van az, csak várj, és be fog jönni.
Egyébként egy friss hír a konkurenciáról, nem tudom, ez hogy fogja befolyásolni az árakat, de lehet, hogy nem jól. Az NVIDIA elbaszta, Nem kicsit, NAGYON!!!
Never give up!
-
nbl2
senior tag
Újabb teszt kiegészitve a régivel. Itt már 8600GTS-el mérik össze.
[link]
(Előre is bocsi ha már volt)Nekem ilyenem lesz, ez már biztos.
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Gaboman
nagyúr
416db UNified Shader
Szerintetek ez igaz lehet?Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
korcsi
veterán
válasz Hakuoro #2395 üzenetére
"Az aritmetikai egységek közül négy egyszerű – csupán MAD (a=b*c+d) műveletre képes –, egy pedig összetett (AMD terminológiával transzcendens) műveletekkel (pl. szögfüggvények, logaritmus, hatványozás) is boldogul"
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...