- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #3398 üzenetére
3870
Szerintem ez a teszt jobb,mert az élsimításokat nem tulozza ez annyira,8xAA már nem igazán használ senki,max 4xAA amit átlagban használnak! -
laci06
senior tag
válasz
cowboy_bebop #3396 üzenetére
Ez a teszt most volt linkelve kb 5-szörre, köszönjük
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
banderasz77 #3395 üzenetére
Mi mindent ki lehet hozni majd belőle, ha kap egy tuningosabb hűtőt...
Már csak a 8800GT alá kell pozícionálni az árát, és minden GT tulaj bőgni fog. -
banderasz77
addikt
válasz
cowboy_bebop #3394 üzenetére
Hol láttad ezt?
-
cowboy_bebop
őstag
Azért durván lehet húzni a 3870-et.
777/2252-ről 860/2748-ra (gyári hűtővel). -
wolfman
veterán
válasz
VaniliásRönk #3391 üzenetére
A power DVDt beállítottam amit tudtam, de nem tudom te mire gondolsz konkrétan. Én a Control Centerben állítottam be a támogatást, akkor sokkal jobb lett, de akkor sem volt zökkenőmentes. Mellesleg a proci is 50-60% körül mozgott!
-
wolfman
veterán
Egyébként olyan jó, hogy jönnek ki a HD támogatást nyujtó videókártyák és tényleg senki nem tud semmit a tudásukról e téren. Azt írták a 2600XT-re is hogy támogatja a HD filmeket. Átmentem barátomhoz egy Power DVD 7.3-al meg az 5. elem HD változatával, de igazából nem győzött meg. Nagy képmozgásoknál beszaggatott és a hang is recsegett sokszor. Mindenki ezen videókártyáknak csak az órajelét emlegeti meg a másikhoz való rangsort.
-
RZS
tag
válasz
Rolcsi20 #3327 üzenetére
hozattam be nehany karit, eddig meg nem volt vam sem.
1xrre max 1db, gyari doboz nelkul, de minden mas belefer. van kint 1 nagyobb meretu szabvanyboritek, mind1 mit rax bele, fix 10$ legipostaval is....
itthon volt mar ra pelda, hogy atneztek, es ra volt szep nagyban matricazva, hogy hol neztek bele es vammentes -
MaSzKa
senior tag
PH tesztet akarok és HD3870-et olcsón
-
leviske
veterán
válasz
raskolnikoff #3380 üzenetére
Itt már volt.
Most már csak abban bízom, hogy a PH!-s teszt azért késik, mert az AMD küldött nekik egy új alaplapot is (790 ha jól tudom) amiben 4 VGA foglalat van és emiatt, hogy ne NDA előtt adják ki a lapról a tesztet...
Mind1, megen kombenalok.
-
raskolnikoff
őstag
fain kis teszt! [link]
-
válasz
Yushchenko #3377 üzenetére
"regisztrált tagok: 125025"
-
-
@TOM
csendes tag
hali
Nemtudjátok hogy a r3870-en 1.2-es vagy 1.3-as hdmi van?
-
joi29
őstag
válasz
leviske #3371 üzenetére
-Hát én kisé közelebb lakom a szép magyar HUN-hoz,de az a helyzet hogy
minálunk is jóval később jelennek meg az újdonságok min nyugat EU-ban.
-Viszont van itt egy nagyker a CÉG amelyik némi plusz juttatásért 20-30%-ért
szivesen beszerez bármit a pénzes muglik kedvé-ért!
-Azt ugyan nem tudom hogyan csinálják,ugyanis
én sosem voltam egy pénzes mugli. -
-
Rolcsi20
senior tag
na leadtam a "rendelést"....mielőtt jön haza lesz 2órája vásárolgatni....remélem tud hozni rv670et
-
-
Jon Mathias
senior tag
Elméletileg holnap startolnak a kártyák a 7xx chipekkel együtt. Nem lenne rossz egy olyan integrált lap amin elfut egy call of 4 kaliberü game. az megváltozatná a piacot rendesen. persze nem fullon pl 2600 szintű.
-
Rolcsi20
senior tag
srácok, megvenné vki a 3850ből az 512est 5-6k-val drágábban mint a 256ost?...
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
raskolnikoff #3342 üzenetére
...ha visszaolvasol találsz még linekeket...én legalábbis láttam 2-3 oldalon, de abból 1ik marhaság volt
-
raskolnikoff
őstag
van ezekről a karikról egy másik teszt a guru3dsen kívül?
-
Huma
addikt
válasz
FragMaster #3338 üzenetére
Hybrid crossfire. Új feature. A 780-as lap lesz asszem az első ami tudni fogja.
Mod: Rolcsi20: Hát ja. Nehéz jósolgatni. Ha jó lennék benne már lottómilliárdos lennék.
-
Rolcsi20
senior tag
fantáziád az van látom....túl sokat ne várj majd az integráltaktól...és az hogy cf-be lenne a benne lévő kártyával hát....laptopokba az lesz a sláger ha jól hallottam....hogy ez mikor lesz pc-be és mennyire lesz jó arról még jósolni is nehéz
ja és nem mind1 hogy mennyihez megy hozzá az az 5fps
...AA-k AF-ek...mert ha te 20fpshez számoltál 5-t akkor kikell ábrándítsalak hogy nem fognak negyed annyit tudni az integráltak mint a 70es....de ha aa és af nélkül nézed akkor asszem valahol 40-50körül van a 70es fps-e, ott talán az integrált is tud majd 5fps-t +ba...de ezek csak jóslások....amibe sose voltam jó
-
Huma
addikt
válasz
Rolcsi20 #3336 üzenetére
Ja azt elismerem hogy JOBBIK volt.
Ha már írok akkor legyek a témához is hű. Szerintetek egy 780-as lap integrált videója mennyit fog dobni egy 3870-es kártyán? Gondolom mivel még nincs 780-as lap és hogy a cf hogy teljesít különböző játékok alatt amúgy sem előre megjósolható, ez merőben találgatós-elméleti kérdés. De ha mondjuk crysisben dobna rajta 5fps-t az már egész jó lenne. (mondjuk 1600x1200-ban)
-
Rolcsi20
senior tag
nagyon jól tudom én is
....de én a boltok árairól beszéltem...h miért ennyivel több...és még a nagykerek is rányomják a hasznot stb...akkor számold ki a kisker mennyit keres? 30%ot? abból 20 az adó...10%al meg szinte kitörölheti a seggét
de legyen 20% a haszon...abból még az alkalmazottak rezsi stb....
-
CséZé
őstag
Én itt állandóan csodálkozom, h minenkinek kinn van a rokona külföldön, mire észbe kaptam, h uncsim is kinn van Hollnandba
majd karira jön haza, adddig megérdeklődök nála h mi a helyzet oda kinn hardver ügyileg
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
FragMaster #3321 üzenetére
én 1előre annak örülnék ha rokon bevállalná
legalább oclsón jutna nekem is egy 3870
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
FragMaster #3319 üzenetére
figy, ez akkora újdonság lesz sztem még 2-3 hétig hogy ha rokon tud hozni 4-5 db-t 100% hogy 1 nap alatt eladom őket "gari nélkül" itt ph-n....igaz olyan árat kell találnom amiből rokont is kitudom fizetni meg nekem is megéri a szarakodást...tom majd jönnek az okoskodók azzal hogy mé ilyen drága mikor kint 200dolcsi és hasonló beszólások...max akkor mondom nekik hogy vegyél repülőjegyet 100ért meg csempészd be vám nélkül és akkor ugrálj majomgyerek
-
FragMaster
addikt
-
Rolcsi20
senior tag
pk? posta költségre gondolsz?....figy én úgy vok vele hogy 1szer beruháztam egy 500gb vinyóra negyed árba....még mindíg jó....eddíg 1 videokártyám döglött be ja meg 1 ramom a 13éves szgépes pályafutásom alatt....ha olcsóbban adom mint a boltokba és VAN, nem pedíg rendelhető, akkor sokan nem foglalkoznak az AZONNALI garival...
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gorneck #3300 üzenetére
amcsiból, nov 25 körül érkez"hetne"...ha unokatesóm ráér vásárolgatni kicsit...így max a gari nem tudom hogy lenne...gondolom kint érvényes csak, ha gond van akkor via by air mail
...de mivel hetekig nem lesz itthon kapható, így sztem ha tudna hozni néhány darabot biztos "megtudnék szabadulni tőlük"
mod: de estére már többet tok mondani
-
kiss(b)
tag
Ez így van!Nagyon kellene már a PH-s teszt!!
Meg 1 jó ár!!!De az lenne jó ha 8600gts árra tennék be akkor talán kezdő árként olyan 36000-40000között lenne legalábbis a 3850 többet nem ér mert elég sok tesztben lassabb mint a 8800gts 320megás.ÉS az ér szerintem most olyan 40000et használtan.De jó lenne ha a 8800gt is lenne már piacon! csak legyen erős árverseny az a lényeg!!Mert a 256os 8800gt fog kb egy árba kerülni a 3850el és szerintem sok embernek elég a 1280*1024 oda meg a legtöbb esetben elég ennyi ram.És olcsó pénzért szinte csúsckártyát dobálnak majd utánunk én így látom egyenlőre...Csak ez a várakozás őrjít meg mindenkit...
-
-
kiss(b)
tag
Remélem jövő héten már lehet kapni itthon!Nagyon kéne egy 3850...Jó áron persze...
-
AMD Power
titán
Crossfire-be kötött HD 3870 X2
Nekem néha egy VGA is sok.
-
AMD Power
titán
Nálunk még sehol se lehet kapni őket ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged