- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- CPU léghűtés kibeszélő
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz Gaboman #5492 üzenetére
Figy, simán lehet, h általában ebben a tartományban játszik és hozzászokott a szeme. De ha folyamatoshoz (30-50+) vagy szokva, akkor ~30 alatt zavaró tud lenni elég szépen. Nekem is néha lemegy 25-re, 20-ra a játékban és az azért elég zavaró már. De ez embere válogatja.
Semper Fi
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5497 üzenetére
Azért mondtam azt hogy ha abban szerinte neki jó,akkor nem is tudom mi lehet neki a rossz!
Kicsikét más,tudom nem ide tartozik de azért megosztom veletek,remélem nem baj.
Hozzátenném Banderas fórumtársunk 2900XT 870/2400-on Crysis alatt 1280x1024 high és megverte átlag FPS-re a 8800GT OC-os karit,gratula hozzá![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Kobe
veterán
válasz Alvin_ti4200 #5483 üzenetére
lehet akár 300 is az a 270, még akkor sem haladja meg az itthoni 65 ezres árat...ha a beszerzők tényleg enyniért kapnák, még nálunk is, akkor is kb 10 ezer haszon van 1 darab kártyán....tudom, ez már belemagyarázás, de ilyen magyar árak mellett az engedünk 20 dolcsit akció egyszerű tessék lássék, vetünk egy koncot a kutyáknak kategória....mert ha engedik, magyaroknál annyira szignifikánsan nem lesz érzékelhető, tti kevesebb lez, és akkor mérsékelten bár, de uyganaz a szitu fog fennálni, cska más árakkal : túl nagy haszonkulcs a magyar eladók kezében....
-
P00By
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5494 üzenetére
Lehet elcsábulok,de nincsen pénzem vagyis nem szabadna elkölteni 7300 GT-vel nem akarok jatszani Sztem ezek nagyon jó értékek!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5494 üzenetére
Igen tudom az jó,nekem 25-40 között megy minden High 4opció Very Highban csak nem 1920-ban.
Na de te sem minden VeryHigh és 8xAA mellett nyújtod azt a teljesítményt.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Szerintem ezt te magadnak sem hiszed el amit írsz,minden VeryHigh 1280x1024 8xAA 17-21FPS.
Neked ennyit megy,ezt hiszem ha látom!
Nem kell azért túllihegni a kártyát!
Ja igen így csinálj egy Benchmarkot amekkora Min FPS-t fogsz ott látni,ilyen beállítások mellett annyit is fog produkálni több helyen a játék folyamán.
És az az Átlag FPS is bőven fog csökkenni még Plaradise Lost pályán![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
L4mie
veterán
válasz Alvin_ti4200 #5483 üzenetére
850 es meg 199$
az azért mégis reálisabb mint az ilyen 50-55 egy 3850esért
na mind1 asszem ezen már eleget háborogtam :S ettől nemlesz olcsóbb...Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
RazoR_45
tag
Object, Shadow, Shder (ez is furcsa volt számomra..), és a WATER
-
Maotun
őstag
válasz Gaboman #5479 üzenetére
1280x1024 ,8 az az nyolc szoros AA ,minden high (xp) felüirva very high értékekkel 17 fps
fraps szerint néha 21 is
A lényeg : ki kell próbálni játék közbe meg nem mondtam volna hogy ez csak 17-22 fps az a gyanum a fraps progi meg a crysis benchmark nem látott még ilyen faxa karit -
Kobe
veterán
nem akarom elkesíretni őket, de nálunk a 200 dolláros reális árhoz képes - cca 36 ezer forint - a 65 ezres árak meg hasonlók oylan kv amagasak hogy az a 4-5 ezer orint os csökkenés már ugymond kva mindegy h megtörténik e, ha tényleg 35-40 lenne a kártya, azt mondanám szépen hangzó és szignifikáns csökkenés de akinek kell és képes 60 at kifizetni az valszeg a 65be se rokkanna bele
-
RazoR_45
tag
Én nem akarom leszólni a karit de nekem tegnap érdekes ereméynt próbukált a Crysis felhuztam valahogy a Spahhire HD2600XT GDDR3-mat 900/870-re nemtom nem fagyott ki ekkor a Crysis.. ilyet pródukált 1024x768-ban-> 2xAA és három-négy dolog HIGH és MEDIUM melett hogy-> 34FPS !!! nagyon faja..
-
Gaboman
nagyúr
-
RiddleR
aktív tag
CF-ben nem próbálta még senki?
-
L4mie
veterán
\o/
-20 Dolcsi ^^ $$$$
mondjuk kiváncsi vagyunk nálunk érezteti-e majd egyátalán a hatását a dolog...? Ha igen mennyi idő mulva...mert ugye nálunk közelébe sincs a 174 dolcsihoz a 3850 sőr inkább 280 $ körüli a magyar ára[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz he7edik. #5473 üzenetére
Hát amikor 25-40 ember meg jónáhány NPC, MOB, dolgoztatja a gépet, akkor nekem pl a 2gb ramommal meg az x800XL el néha lemegy az fps 30-40 alá... sok AOE nél 15n is szokott lenni ^^
meg jön a kieg akkor majd lesznek elvileg ráncfelvarrások a grafikán...
Na meg ehhez tudom mérni, csak sajnos ebben annyira addonfüggő az egész mint állat :SNa meg COD4 is érdekel, de azt találni tesztben
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Angelo69
senior tag
Megjott a 3870 Sapphire!
Este teszt es meglatjuk tobbek kozott hogy tenyleg "kevesebbet" mutat a 8800Gt Crysis alatt..."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
grimetime
tag
NO. kb elmúlt napok tapasztalata az, hogy marha jó a kártya . igazából ami érdekes, hogy a külföldi tesztekben beharangozott, filterbekapcsolás utáni drasztikus teljesítmény csökkenésből semmit nem látok. ETQW minimum grafikán, maxfps 120al kb 110-120 között ugrál, max grafikán 7.10es omegával, triple buffering bekapcsolva 80-90et hozza 8xrol élsimítás ultra shaderminőség stb. mindezt 12-16fős online szerveren. tehát teljesítményben nem sok különbség van, viszont látványban ég és föld.
Team Fortress 2, és a többi hl2 motoros játék az vicc, még magasabb felbontásokba is simán 120-140 fps minden maxon. NFS 1024-be minden maxon elég necces már, 40fps a minimum kb, de 60-70 főlé nem nagyon megy, bár ez autós gamehoz bőven elég. COD4 1024 minden maxon, online 20 fő körül 2 pályán teszteltem, átlag fps 75, minimum fps 51 volt. még elmegy, de élsimítást kikapcsolva itt tényleg nagyon megugrik az fps, 95ös átlagot tartott kb.
crysisra nem tudtam az ati fixes drivert a 7.11-es Catalysthoz feltenni, és villognak a texturák mint az állat ezért nem próbáltam. Omega 3.8.421 (Catalyst 7.10) van most fent, cod4-be, qw-be és nfs-be is átlagosan 25-30 százalékkal több fpsem van ezzel mint a 7.11el [tray tools beallitasok ugyanazok] crysis meg annyira nem érdekel, főleg hogy a 7.11hez a fixet akkor se tudtam rátenni amikor full legyalultam minden drivert és friss 7.11et tettem fel, akkor is install hiba volt.
na megyek vissza qw-zni. üdv
jah szerk. UT3at nagyon simán viszi, minden csúszkát egyel a legmagasabb alá tettem és így 90 alá nem ment az fps, bár még csak 3 pályán próbáltam botok ellen, max grafikán 75-80 körül mozog, bár nagyon pálya függő, de 65 alá nem tudtam vinni sehol.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
-
udi
őstag
válasz Komplikato #5459 üzenetére
Na ez micsoda???Nincs különbség??
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Látom megjöttek az uj infók-tesztek majd többet nézek erre
Remélem jo kis kari lesz mert az nv-s gt-ke tojik jönni,hátha ez hamarabb itt leszRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Gaboman
nagyúr
Az az érdekes hogy sokkal jobb beállításal mint az elöző Benchmarknál volt 38.61FPS-t kapok,kicsit furcsálom!
-
Bundás22
őstag
válasz Komplikato #5459 üzenetére
akkor szerncse hogy x2-re váltok 12000HuF-ért majd a későbbiekben én is egy ilyen radeon-t szeretnék ... nagy a különbség a 256-os ill 512 változat között?
illete jobban fut a krízis 2GB rendszermemóriával mint 1GBtal XP alatt?[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
crwlng
csendes tag
válasz Komplikato #5460 üzenetére
directx 9.0c novemberi frissités
-
Komplikato
veterán
"Hát, ez alapján úgy tűnik nem..X2 4000+ és X6800 között 0.5FPS"
Ezért lehet engem páran ütni fognak, de még a demo kijövetelekor körülnéztem és olvasgattam kinek milyen konfoggal miként hasít a játék, és az a fura dolog csapodott le nekem, hogy ugyanazon VGA+memória kombó esetén X2-vel (még lasabbal is) jobban ment mint C2D procikkal. (Hogy a négymagos procin való zéró gyorsulást ne is említsem), ami elég "vicces" egy böszme nagy Intel logóval az arcodba robbanó játéktól.Amúgy fentiekre logikus magyarázatott egyszerűen nem tudok, hacsak nem real órajelfüggő az engine, de még akkor sem jön ki talán.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
CimbiX
aktív tag
Hali,
ha valaki lat 3850 512mb benchmarkot valahol 1600*1050 felbontasban az linkeljen egyet plz. -
Gaboman
nagyúr
Remélem nem baj hogy ide belinkelem csináltam én is egy Benchmarkot külömböző beállításokkal 1024x768-as felbontásban.
Ez azért jó mert a Minimum FPS hiteles benne.
Mert vannak olyan pályák a Crysisben amik dúrvább gépigényüek mint a Benchmark által mért rész,de a minimum ott is ennyi.
Beállítások a következök voltak,a Custom az VeryHigh,4 opciót állítottam be így.
És pár kép így a gameről:
1
2
3
4[ Szerkesztve ]
-
crwlng
csendes tag
szép jó reggelt mindenkinek!
his hd3850 256mb videokarim van. a problémám az lenne, hogy winxp alatt nem hajlandó normálisan menni a crysis, már az intronál is akad a kép, a játék meg játszhatatlan, akármilyen beállítást használok. de... vista alatt tökéletesen megy.
más is találkozott ezzel a jelenséggel?
a legújabb ati 7.11 drivert használom.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5437 üzenetére
Alvin te nem kaptál anyatejet v mivan?
Speed(R) köszi, ugy látszik CF-ben mégiscsak jó móka lesz ezzel markozni
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5420 üzenetére
Okés,étem én is csinálok egy vegyeset csak kicsikét máskép.
-
Vincsó
aktív tag
Jónak tűnik a kari.. elég bíztató
Mivan b*sszátok meg, mindenki éjjeli bagoly?
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
RAM-ot úgy érzem nem fogom piszkálni, ha nagyon sasszemű vagyok még 2400-on is találok a Deep Freeze tesztben néha 1-1 fekete kockát, a GPU-t viszont meghagytam 855-ön, ami valójában 850-et jelent.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz DigitXT #5449 üzenetére
Nem olyan nehéz azokra fókuszálni, meg lehet szokni őket mint a pixelhibákat, de mégegyszer az életben eszembe nem jutna Trinitront venni, DynaFlat(X), az a jó.
Alvin_ti4200: ATi Toolt nem eresztetted rá a RAM-ra?
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
DigitXT
nagyúr
válasz EQMontoya #5448 üzenetére
TFT??? 22" Trinitron. 1152x864@100Hz. 4:3 képarány, nem 5:4, meg 16:10...
Egyébként ha hozzámvágsz, elfogadok TFT-t, de nem szeretném, hogy nem tudok felbontást állítani rajta, vagyis igen, csak minek, mert a kép full ratyi lesz tőle...Szerk Speed(R): azért a Trinitron merevítőcsíkjaira eléggé rá kell fókuszálni, hogy zavarjon. (Mondjuk most pont itt van ezen sorok alatt/közt, szóval látom...)
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
srácok, nem akartok monitort venni? tudjátok, olyan szép lapos, elegáns, keveset fogyasztó, szép képüt... valami tftnek hijják
mod: legközelebb könyékig nyúlok a búrádba, és kihúzom belőle a bécsiszeletet
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5446 üzenetére
1100DynaFlat , nem Trinitron. Meg is őrülnék a 2 csíktól ami arra jellemző.
Mozizás szempontjából tuti nálad a pont, de egyéb előnye nem sok van
GTS320 tényleg jó 40ért, de februárig kibírom egy 20ks 1900GTvel..1152x864ben 600/1600on mire nem elég? (prózai, nem kell válaszolni ).
Szeretnék egy nonrefnyákos, SamsungICkkel és 3 fázisú PWMel szerelt kék Galaxy/Gigabyte GTt, remélem addigra emberi áron (~50k) elérhető lesz.
Node befejezem az OFFolást, mitöbb, döglök lefele, kellemes tesztelgetéstEQMontoya nempofázik, inkább vigyázik a szép lapos bécsiszeletjére
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5442 üzenetére
Persze, evidens, csak arra céloztam ezzel, meglehet, 1440x900ban AAval szebbnek látnád Bár való igaz, a képponttávolságon nem javít..
Elképzelem mit élnék át a 0.20mmes 1100DF után a 0.264eseddel
Elég gáz, 22"on 0.28mm, 20"on az átlagja 0.258al "büszkélkedhet, 19" még rosszabb, 0.3mm Asszem kitartok még pár évig az 1100DF mellett..ps.: fentiek ellenére ha lenne suska CFre, percig se tökölnék, vennék 24+"t is..
Pff, HD3870/8800GT lázban ég a Ph!, mintha az eddig piacon lévő nagyvasakkal nem lehetne játszani.. Mióta elpanaszkodtam magam, hogy hiányzik a 2900Pro és nincs értelmes zsugám, 3man írtak privit 40ks kiskeres GTS320al
[ Szerkesztve ]
-
MaSzKa
senior tag
kerzdek meghűlyűlni sehol sincs HD3870 emberi áron
-
Alvin_ti4200
félisten
egyrészt 1920-ban Crysis alatt AA-t kapcsolgatni kimeríti a mazochizmus fogalmát, különösen ha R600/RV670 alapú kártyával esik neki az ember állatja Nálam is recés, persze képponttávolságtól függ mennyire, játék közben nem nagyon tűnik fel, kivéve, amikor szétlövik a búrám, na akkor van időm megfigyelni
-
DigitXT
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5439 üzenetére
Emlékeim szerint (ha jól látom, hogy hol jársz) nemsokára nappal lesz ott...
-
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5439 üzenetére
Joo csak kíváncsi voltam ilyen beállításokkal a fény/víz/por effektekre
Amúgy gondolom csak nálam látszanak ennyire a röcék, nálad nem
21" CRT 1152ben AAval szebb képet produkál mint 1600ban AA nélkül -
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5437 üzenetére
Köszi a képeket! Elég pixelesröcések..nappali tengerpartos nincs?
Achill3us ebben a hsz.ben eléggé hihető eredményeket találsz.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Achill3uS #5436 üzenetére
hagyjatok már azzal a szar 3dmarkkal, találtok neten eleget Amúgy kedves Túrpi Úrfi oda vagyon írva, hogy 1920x1200 vegyes felvágott, két oldallal arréb láthatod ez mit jelent, továbbá ezen az oldalon feljebb leírtam mit módosítottam még a cfg-ben, továbbá eggyel feletted ott vannak a bezipppelt képek, hogy ez hogy néz ki a valóságban. Egyéb kérdés?
-
Achill3uS
nagyúr
ez veryhigh-on?
hmm, mégse olyan rossz a 3870? 3dmarkot plz"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5428 üzenetére
[link] Kíváncsian várom, hogy 3Gn gyorsul-e? (néhány screent@1920 pls )
Keldor papa
2500MHz 78GB/s; 2700Mhz 84GB/s. Nem hinném hogy bármit is számítana.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Alvin_ti4200 #5428 üzenetére
Igen a GPU-t azt tudom, majd bele kell flashelni a hackeltet.
Ramok végét megnézhetnéd, azt csiripelték a maradak, hogy 2700-at is mennek.
256bit miatt lehet ér is valamit, főleg 1920×1200-ben...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5425 üzenetére
Az utolsó mondatomat is olvasd..pls. Linket is sasold. Ugyanarra jutottam
EQMontoya Nix CPUlimit, te is nézd meg amiket előbb linkeltem.
Esetleg ha legalul nézzük a táblázatban a Min. értékeket. Ott egy pici van.
C2D eX 6800 8800 GT 15.3
A64 X2 5200+ 8800 GT 13.5
Szóval X6800 (2.93G) növelte a Min. FPSt az X2höz képest. E6750 2.66Gs..[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz Alvin_ti4200 #5424 üzenetére
jah, sry, nem látok csak a mint meg a maxot vettem észre... lehet, aludni kéne már. egyébként avg-ben a 6-7% plusz egész korrekt, a többi fogható cpu limitre. viszont ebből az következik, hogy a min és max helyeken is cpu limites a game eléggé.
Same rules apply!
-
keIdor
titán
Ramok mennek még tovább is, vagy a 2500 már a vége?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Speed®
titán
Tudnál néhány ingame képet mutatni? Kíváncsi vagyok hogy néz ki nálad
Az is érdekel XP alatt mit megy ilyen beállításokkal, de ilyet nem kérhetek
Tényleg, Eki nem mond hülyeséget, procid alapon nem fogja vissza esetleg?
Hát, ez alapján úgy tűnik nem..X2 4000+ és X6800 között 0.5FPS (teszt)[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
ez azért fura, hogy +10% tuning (gpu és ram esetében is), 5% gyorsulást sem hoz, bár egy avg értéket azért megnéznék. lehet, máshonnan limitált a dolog?
Same rules apply!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Gaboman #5418 üzenetére
Én nem mondtam, hogy gyorsulni fog Mediumnál jobban néz ki és minimálisan lassabb, erről szól a dolog.
Amúgy tesztelgettem tuningot, ha már Crysisnál tartunk
Proci alapon, Catalyst 7.11, Crysis GPU benchmark
777/2250 MHz: 28,4 (min: 16,4, max: 41,4)
850/2500 MHz: 30,4 (min: 17,0, max: 43,7)1920x1200 vegyes felvágott
-
EQMontoya
veterán
nagyon úgy tünik, hogy tényleg lesz iceQ3-as 3850, méghozzá 512 megás változat, ami szerintem elég jónak hangzik. a his oldalán a flash reklámban középen már ott van.
Same rules apply!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5415 üzenetére
Valamiért nem jó nekem így!
Nem gyorsul tőle!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Speed®
titán
1.4Von elviszi a gyári is talán, de érdemes rátenni egy HyperTXet (~5k).
Bazze, most nézem, hogy 4600+od van, annak 12 a szorzója..
Próbáld FSB233mon (12x233), memóosztó 333mon legyen HTT800(4x).
Így elméletileg a procid 2800on fog menni, a memóriák pedig 400on.
Ezt vinnie kell a procinak akár 1.3Von is, de jobb a tuti, állítsd 1.35Vra.
Memóriáknak mehet 2.7V ha a késleltetését le akarod rakni CL2.5/1Tre. -
Gaboman
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5413 üzenetére
Köszönöm neked!
-
munky
őstag
PH! teszt vajon mikor lesz remélem még holnap
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Gaboman #5412 üzenetére
Crysis\Game\Config mappában módosítsd (ha normál nehézségi szinten játszol) a diff_normal.cfg-t úgy, hogy a végére írod ezeket:
q_ShaderPostProcess = 2
q_ShaderMetal = 2
q_ShaderShadow = 1
q_ShaderVegetation = 1
r_sunshafts = 1Majd menj be a játékba és ahol CUSTOM részletesség van azt hagyd úgy, a többit állítsd át úgy, ahogy a képemen látod ~50 hsz-szel korábban.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #5407 üzenetére
Okés,megpróbálom én is megcsinálni a configot!
-
Nyalos
csendes tag
válasz banderasz77 #5404 üzenetére
Óvatosan azzal a kártyával majd szombaton megnézed, hogy mit is tud
-
Maotun
őstag
válasz banderasz77 #5404 üzenetére
igen 3dmakiban az xt nek nincs párja
-
Speed®
titán
válasz Alvin_ti4200 #5395 üzenetére
A hotfixes valszeg a Highon segít, a 7.11 azért lehet gyorsabb így, mert ugye a hotfix az 7.10+. Ha Krájolnál highon kisebb felbontásban, akkor jó a hotfixes amíg ki nem jön a 7.12es "csodadriver".
Maotun
Banderasz procija clock2clock ~25%kal gyorsabb, +45%kal magasabb órajel..
Ne keseregj, csakk lődd fel a procidat 260as FSBre ~1.4V feszültséggel, a memóknak meg adj 2,7et és oszd vissza őket 333ra (esetleg késleltetéseket rakd 3-4-4-8ra, meg a HTTt rakd le 800ra feltétlenül). Így a procid 2.86GHzen fog menni a memók meg 433mon. Ha nem vágod miket zagyváltam, ne is figyelj rámBanderasz "az én karim akkor kb. Q66-al húzva 12600+1850!"
El vagy tájolva, nagyon nem így működik a DMark06 ~13500at kapnál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Mortal Kombat 1 (2023)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest