Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Megvan a hiba a TRU-ban,monitoroztam és sajnos nem támogatja rendesen az X2-őt, a 0-ás mag 85% megy és az 1-es mag 55%.
Sajnos ezért vannak ezek az eredmények nála![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
proper
őstag
válasz szitaati #39695 üzenetére
de ő 3850-re szeretné rakni ami közel sem füt annyira mint a 8800gt
még gagyi gyári hütövel is 35fok alapon, terhelve meg 60fok környéke
ezt böven elviszi passzivannekem galaxy 7900gs superen volt ami gyárilag vmodos és én még nyomtam rá vmodot igy kapott 1.5v-ot a mag és ezt is elvitte paszivan
3db 12cm venti van a házba + a táp
1 elöl. 1 hátul és 1 a procihütön igy volt a vga idle 35fok, terhelve 45-50 fok agyonhuzva mint állat, mig gyári hütövel verte a 100 fokot -
szitaati
aktív tag
válasz proper #39689 üzenetére
Nekem 88Gt-n van S1. Először nekem is venti nélkül ment, aztán amikor szőrös fánk alatt felment 90 fokra a GPU, gondoltam azért mégse ártana rá... a gyári hűtővel 85 volt a max.
Hozzá kell tenni, hogy a házban volt elöl egy 12 centis venti, meg hátul egy 12-es, plusz a táp. Szóval nem árt rá az a venti. Egyébként ami elöl volt venti azt tettem rá, úgyhogy nem lett hangosabb a gép, csak a vinyóm lett 5 fokkal melegebb, amit nagyívben leszarok."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Gaboman
nagyúr
válasz proper #39693 üzenetére
Örülök neki,a most kiadott Tomb Raider Underworld demóval is vannak gondok,eléggé lassú szegénykém 2xAA és 8xAA között sincs semmi különbség FPS-ben.
Igaz még csak demó,remélhetőleg javítják a hibát,vagy ez is olyan lesz mint a Crysis meg a TRL,meglehetősen lessú még ezen a kártyán is.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Van valakinek a gépén Jericho?
Ha igen Vistan lefuttathatná nekem 1600x1200-ban CCC-ben 8xAA 16xAF mellett játékon felül pedig Motion Blur:High,Advanted Smoothing:8XÉn ezt az eredményt kaptam,meglepő mert élsimítás nélkül lassú több helyen is,és akkor gyorssult be a kártya amikor az élsimításokat rátettem.
AAoff AFoff
Frames: 11477 - Time: 300000ms - Avg: 38.257 - Min: 3 - Max: 588xAA 16xAF
Frames: 22018 - Time: 300000ms - Avg: 73.393 - Min: 47 - Max: 90És be van kapcsolva tényleg az élsimítás,semmi fűrészfog az éleknél.
Érdekes viselkedése ez a kártyának,bár ezt tapasztaltam FarCry2-nél is.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Májsztró
addikt
Üdv ! Hát ha lehet hinni a teszteknek akkor igen :
Bocaa írására egy kicsit bővítek : ha gyengébb az 512-es GTS mint a 640-es akkor :
[Crysis]
a 320 és 640 Mb-os 8800GTS-nek is odaver, nagy felbontáson is erősebb , illetve Dx10-ben is[World in Conflict]
Itt a 640 MBos 8800GTS elveri... nem tudom hogy ehhez képest hol van az 512MB-os[BioShock]
Itt is veri mindkét 88GTS-t,és 1920x1200-ban nagyon közel van az 512-es 88GT-hezstb,stb,stb, holnap utánig lehetne írogatni a teszteket .... Sztem nem járnál vele rosszul. Mert van ahol jobban megy a kártya , sok helyen ahogy nézegettem. Újabb technológia is és a 790GX lappal tökéletesen menne
[ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
Üdv !
Van itt valaki aki tolja / tolta a Hellgate : London-t 3850-es vga-val ? Kéne help ,mert ha sok az ellen akkor lemegyek 10 FPS alá. Konfig az adataimnál , 8.10-es catalystot használok, közebes grafikán is ugyan ezt csinálja.
-
Tom19
tag
Sziasztok!
Gondolkodóba estem.
Szerintetek megéri ASUS 8800GTS 512Mb- ról. Valamilyen 3870 DDR4-re váltani?
Többet tud az ATI?A gondolat csak azért, hogy esetleg a 790GX alaplapommal együtt tudna működni Vista alatt.
Köszönöm!
-
Bocaa
senior tag
A HIS gyárilag ICEQ-n kívül létezik kifelé fújó hűtés 3850-re??Mert olyat nem lehet kapni sehol Pdeig olyat szeretnék lehet hogy többe jön ki mint az S1+venti de kéne 1 olyan mert nem szeretem a sok ventit gépben és az meg akkor ki fújja meg nincs akkora huzatom hogy kimenjen a meleg
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
proper
őstag
válasz szitaati #39681 üzenetére
nekem nincs bajom a kmplayerrel csak azért vettem ati-t mert ugye ennek jobbak a videolejátszási tulajdonságai, de valahogy rá kéne venni hogy a vga-t használja ne a cpu-t
találtam egy tutort hozzá de amikor beállitottam nem volt kép
nem is érdekelne nagyon hogy a procit használja de ez agyon van feszelve hogy menjen és igy melegszik is rendesen ezt szeretném kiküszöbölni ha már van hozzá vga-m -
szitaati
aktív tag
válasz proper #39666 üzenetére
KMPlayernél jobbat nem fogsz találni szvsz. Egyébként nem sok az a 30% véleményem szerint. És hogy érdemben is váaszoljak: CoreAVC-t szoktak használni.
Amúgy én sem rajongok a KMPlayer-ért, ezért én Bsplayer+ CoreAVC kombót használok, de vannak filmek, amiket csak a KMPlayer visz hiba nélkül."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
Bluegene
addikt
talán apró kábelkötegelő a tuti, a csavarozással az a baj h máshol vannak a furatok, a gumi pedig elszakadhat, pláne ha hő éri, szal 8cm coolink+kábelkötegelő
zalmant nem fogok rá venni nem ér annyit az egész
kösz!
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bocaa
senior tag
válasz Bluegene #39678 üzenetére
Ha nagy barkácsoló vagy akkor szed le az egészet és 1 régi proci bordát faragj meg ugy hogy odaférjen furj felfogatási lukat és jól szellőző házban akár passzívan is elmegy vagy arra gyorskötözővel vagy csavarozni 1 8cm-eset esetleg valahogy "óvatosan" vedd ki a régi ventit és valamilyen módon rá a bordára 1 másik ugy nem lesz sípolás szvsz
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Bluegene
addikt
hátha a kártya topicjában síri csend honol
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Brumi˘ #39674 üzenetére
Én nem tartom túlzottan hangosnak!
2D-ben főleg nem,3Dnél azért persze jobban előjön a hangja de számomra nem zavaró,a 2900XTm hangosabb volt ennél!
Csak nem gondolkozol a 8800ULTRA OC cserén egy 3870X2-re.
Ha érdekel vannak eredményeim hogy érdemes e,nem biztos![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Brumi˘
addikt
Üdv all!
Lenne pár kérdésem 3870x2-vel kapcsolatba. Megy a kari úgy is ha csak 2db 6 pines tápcsati van rajta? Mennyire hangos gyári coolerrel? Visszaveszi az órajeleit 2d-be? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
_Chrash_
csendes tag
válasz Hurkafej #39669 üzenetére
Először én is meglepődtem, de ha visszaolvastál volna az én okulásomból megnyugodhattál volna .... csúnya beszéd jön: qrv@ jól leszabályoz, ezért is lepődtem meg magam is azt ha proggi indul gpu rákapcsol teccik a takarékossága ... ezt kaptam ajándékba . De megsasoltam az árát 16K hun forint volt.
Amugy nálam nincs magyarul... Ez mitől van, jópár nyelv benne van de MAGYAR nincs... igaz még csak a gyári driver van fenn.... AMD honlapján is EN azaz angol verziót tudnák leszedni... Honnan tudok magyarul is kummunikáló verzsont leszedni? 1 linket +köszönnék
[ Szerkesztve ]
MSI KA790GX - AMD X3 Opteron 1384 - 2*1GB DDR2 KINGSTON 1066MHz Kit - MSI RX3850 OC - ASUS VW1950 Splendid Tryme - SAMSUNG SATA2 500GB R.E. HDD - SAMSUNG SH-5203P LightScribe - CHIEFTEC GPS-400AA-101A
-
_Chrash_
csendes tag
válasz Májsztró #39662 üzenetére
Adat-tábla , de a súlya miatt is gyanusan könnyü volt... egy normális jó tápnak a súlya is megvan... nem a Codegenről beszélek
MSI KA790GX - AMD X3 Opteron 1384 - 2*1GB DDR2 KINGSTON 1066MHz Kit - MSI RX3850 OC - ASUS VW1950 Splendid Tryme - SAMSUNG SATA2 500GB R.E. HDD - SAMSUNG SH-5203P LightScribe - CHIEFTEC GPS-400AA-101A
-
Májsztró
addikt
válasz Hurkafej #39669 üzenetére
mert ha nem használod a GPU-t , tehát nem játszol ( meg még 1-2 dolog ) Akkor visszaveszi a gép a kártya órajelét. Kevesebbet fogyaszt , kisebb hőt termel ---> lassabb ventillátor is elég neki ---> nem hangos .......nem kell megijedni , ha 3d-re kapcsolsz , elkezdessz játszani , akkor fel fog ugrani a GPU órajele
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Szerintetek ért csinája ezt a program?
[link]
Alulra csak 300 Mhz-t ír GPU órajelnek, fent pedig 775 van . -
bakosgabor57
őstag
válasz _Chrash_ #39660 üzenetére
Szerintem meg te tévedsz és félre is értettél.Nem azt mondtam,hogy nem kell hátsó ventillátor,meg azt sem,hogy 2atmoszféra túlnyomás legyen bent .Enyhe túlnyomásról van szó/már csak a por kinttartása miatt is/,amibe igen sokféle venti kombináció belefér,olvass csak utána.
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
hd videohoz milyen codec-et javasoltok vagy mit állitsak hogy ne a procit zabálja?
kmplayer van de 30% megy a proci -
Bali27
addikt
Sziasztok.. A 39618 ra valki valamit?
-
_Chrash_
csendes tag
válasz jekisa19 #39641 üzenetére
"Kaptam karira egy msi 4830 oc vga-t és sehogyan se tudom a monitort(LG F700B CRT) működő képessé tenni. Átalakítóval próbálom de nem tudom mi lehet a baja. Nem jön be semmilyen kép."
Ha már kap energiát tápkábelen , monitorcsti is bedugva a helyére, akkor még a monitoron is van egy ki-be kapcsoló gomb. Bekapcsolt állapotot asszem zöld led jelzi... Pedig jó kis monitor az az F700B 17" .
Codegen meg ha komplett uj házat vettél , mellékeli a tápkábelt és egy zacskónyi alaplapi csavart is.... az már más hogy milyen táp van benne.... láttam már olyat hogy CODEGEN 350W táp erősebb Ampert nyomott ki feszenként mint ujabb asszem 420W-os táp volt... . Tápjaikkal csak óvatosan, max középkategóriás, vagy alatta gépekhez, nem egy életbiztosítás ezekre a tápokra bízni jó kis hardvereinket...
[ Szerkesztve ]
-
_Chrash_
csendes tag
válasz bakosgabor57 #39635 üzenetére
Ebben most nagyot tévedsz ... és ezt bátran állitom , tód csak befele ezerrel a levegőt egy házba ha az nem tud eltávozni max apprócska lukakon, saját hőjében sül meg minden, a belső levegőt hiába keringeti minek egy belső tulnyomás ha benn má 40-50C° van ezért is épitik be házakba 1-1 minimum hátulsó és felső szívó ventiket ... a tápegység hőtője meg saját hűtésére szolgál, annak harmadlagos dolga hogy besegitsen a ház belső hőjének eltávolitására, namost ha benn 40C° a levegő akkor ezen hővel hűti ? a tápegység alkatrészeit .... elöl nagyventi azér jó elsődlegesen hogy a HDD-ket hütse...
-
#TOTTI
őstag
válasz SystemRoot #39658 üzenetére
Én is erre gondolok.. el elmegy vele.. csisszre elbírja.. lattan már 350es codegennel 8800GTt meg E7200at.. javasoltam a cserét... de amig összegyüjtögette addig kiszolgálta a táp.. szerencséje volt..
-
SystemRoot
őstag
-
jekisa19
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek az infot. Most vettem egy új gépet és már is csere. hát ez tök jó. A boltban meg azt mondták h simán viszi a komolyabb vga-t is ez a táp, én meg a kis naív, spórolni akartam egy keveset.
<<Sony Xperia Z1 Compact>>
-
Blizz
őstag
Sziasztok,most kaptam egy hd 3850es kártyát és egy kicsit homályos helyenként a monitoron,ezzel mit lehet kezdeni?
No mistakes, just happy little accidents
-
lsc
nagyúr
válasz jekisa19 #39647 üzenetére
Mondjuk az msi nem ad hozzá átalakítót, de ha tényleg kodegány tápod van akkor szerencsétlen kártya próbálná kiírni hogy a + tápot dugd rá de még ahhoz is kevés az energia . Először majd egy tápot vegyél, akkor a csatlakozó gondod is megoldódik, szinte mindegyik normálison van .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Májsztró
addikt
válasz SystemRoot #39640 üzenetére
Igazándiból kerestem ,hogy ott milyen driverrel hajtották ... de nem találtam . Ha megtalálod , esetleg azzal próbáld meg. Egyébként próbáld meg régebbi driverrel. Lehet hogy csak meghajtó program hibája. Talán a 8.10-es szépen vinné.
Illetve Katt777-nek van egy tesztoldala, ahol is 3870X2-es kártya teszt is van fent. :[link]
Esetleg itt ha megnézed konkrétabban : [link]
Igaz, én keresővel végignyomtam , de nem találtam benne egy darab driverszámot sem. Talán ah megkérdezed megmondjajekisa19: dugd a másik kimenetre ----> sereeff megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
jekisa19
csendes tag
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek.
Másodszor pedig van egy kis problémám, vagy csak kezdő vok. Bocsi de nem ide vág de sürgős.
Kaptam karira egy msi 4830 oc vga-t és sehogyan se tudom a monitort(LG F700B CRT) működő képessé tenni. Átalakítóval próbálom de nem tudom mi lehet a baja. Nem jön be semmilyen kép.
Gyors segtséget kérnék. Előre is köszönöm mindenkinek.
B.K.<<Sony Xperia Z1 Compact>>
-
SystemRoot
őstag
Emberek,
van egy 3870X2-m és Cod4ben gyengébb fpseket kapok mint egyesek 8800GTvel. 3Ghz C2D van alatta és 4gb ram. Configot is optimalizáltam codban de így sem elég gyors. 8.12es legújabb driver van fent. Ötlet?eszerint:[link] sokkal gyorsabbnak kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Májsztró
addikt
válasz Hurkafej #39638 üzenetére
felesleges tuningolni ... aminek már tuning kell , oda jobb az új vga. Akkor kevesebb a hő, kevesebb a fogyasztás (ha olyan az új kártya akkor meg mindenképpen ), esetleges problémák elő sem jönnek ami tuning esetén jelentkezhet. Arról nem is beszélve,hogy papíron "garanciavesztés"-sel jár
-
Májsztró
addikt
válasz Hurkafej #39636 üzenetére
a 350-es táp bőven elég ha minőségi ... az órajelek meg ... nem sok a 862 ha bírja ... Sőt , én úgy vettem észre ,hogy még magasabb órajeleket is bír a kártya ( nálam 3850 Sapphire ) ha a GPU Recovery ki van kapcsolva. Teszem azt 777 a def órajeled , 862-re viszi az autó tuning , akkor jó az esély ,hogy 900 körül is még talán elszaladgálhat. Azt ,hogy a ramot nem húzta a progi ... nem kell csodálkozni. Az is még megy valamennyit plusz-ba ... de azért tettek rá GDDR4 ramokat ,hogy azt ne kelljen húzni .... GDDR3 rammal is el lehet érni azt a határt ami felett hiába húzod , csak a markok lesznek gyorsabban , adnak több pontot. Szóval alap órajeled GDDR4 ram bőven elég kell hogy legyen.
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Meddig tuningolható biztonságosan a kártyám ? HIS HD 3870 512MB GDDR4
Vagy ha tuningolom, akkor szerezzek be egy rendes tápot is? Most 350-es van
Alap beállítások: GPU: 777 MHz ; Memória órajele: 1126 MHz
Automata tuningolsára ha rámegyek, akkor a GPU-t felviszi 862 MHz-re,a memóriát ott haggya.
Nem sok egy kicsit így a tuning? Mert szerintem elég lenne GPU-nak 800 Mhz, Memóriának 1250 MHz, nem ? -
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne , hogy mióta vista-t használok nem tudom kirakni a video-t a tv-re csak ha áthúzom hiába van kiterjesztve a tv és beállítva a színház üzemmód.
Van valakinek valami ötlete?
előre is köszi -
Ze'
csendes tag
válasz _Chrash_ #39630 üzenetére
Nos, az elrendezés nem sokat látott két szintes kocka lenne, hanem, sima alul alap vid kártya felett táp hasonló mint egy Lian Li PC V300, úgy számolgattam "sima" ügy, ha nem majd majd mondom, hogy hijnye, nem megmondták előre fiam
Szívó hatás nagyobb, ok, de ha a ház hátulja meglehetősen luggatott sztem úgy is elmegy, vagy ha nem hát lesz bent egy kis turbulencia, jobbat nem tok, nem szeretnék lemondani arról a szép kis 250 esről, a külső hajazna egy gitár combo erősítőre.
Játék igényem? nos sajnos szeretem az NFS sorozatot, ahhoz talán elég 1680*1050en (?) a 3870 es, nomeg régebbi "kivágom az epéd fénykarddal" Jedi Academy-t bár annak nem kell sok. S még szeretnék rajzolgatni vele gond nélkül 2d ben Corel Draw-wal és kis Photo ez meg az
-
fatal`
titán
Boldog karácsonyt minden topiclakónak!
-
_Chrash_
csendes tag
Ja igen, Inteles lenne a lap, ha minden jól megy egy E8400 -zal egy passiv valszeg Ninja 2-vel. Egy nagyjából 32x32cm es kocka házban ugye fekve és elölről kínálnám egy 250 -es ventivel hátul meg egy 120 as vagy 140 -essel.
Az S1 esnek elég lenne magában futni ilyen szélviszonyok mellett miket keltenék vagy azért biztos ami biztos alapon 8-9-cm -es nem árt neki?
Köszi a választ.Azé megnézném az a 32x32 házat , tápegység helye ? igaz a magasságát még nem adtad meg
A kifele szívó ( meleget kifúvó ) hatás mindig legyen nagyobb mint a befele fúvásé - logikus nemde ?
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Ha valakit érdekel nekem van egy új 1év garis Accelero TWIN TURBO eladó 4000Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Ze'
csendes tag
válasz energy9 #39623 üzenetére
Ja igen, Inteles lenne a lap, ha minden jól megy egy E8400 -zal egy passiv valszeg Ninja 2-vel. Egy nagyjából 32x32cm es kocka házban ugye fekve és elölről kínálnám egy 250 -es ventivel hátul meg egy 120 as vagy 140 -essel.
Az S1 esnek elég lenne magában futni ilyen szélviszonyok mellett miket keltenék vagy azért biztos ami biztos alapon 8-9-cm -es nem árt neki?
Köszi a választ. -
energy9
csendes tag
Szia! Sztem nem feltétlen érdemes venni passzív hűtésű kártyát,soxor jóval drágább,mintha vennél egy hagyományos hűtésűt,és rátennél pl. egy Accelero S1-et. Sima HD3870, Sapphire-ból már van 26-27 környékén+5 ezer egy Accelero,és ezzel egy valóban hatékony és halk hűtésű kártyát kapsz,aminek a teljesítménye is megfelelő. Alaplapra viszont nem írtad,hogy Intel,vagy AMD. Többen is írták itt,hogy több VGA-s rendszert nem éri meg építeni,tehát elég lehet egy PCI-Ex16 slot is,oda meg befér szinte bármi,nyilván a házad méreteit itt nem tudhatja senki
-
proper
őstag
eddig 825 stabil, memok pedig 2100 környéke
pedig az elöző gazdája elvileg futtatott 850-el markot elvilegmost a 8.12 van fenn de majd megnézem másik driverrel is
procim elég gyengécske 3200-nál már nagyon izzad mert kéri a kakaot
vistám meg már 2 éves
de igy is 3dmark05 17k
3dmark06 10k
majd tolok egy friss xp-t hogy ne legyen elzabálva a fél gép -
Bali27
addikt
Sziasztok.
No úgy néz ki hogy a HIS 3870esem TV outja bedöglött. Viszont egyik haveromnak egész tűrhető áron el tudom adni, és neki nincs tv-outra szűksége.
Igaz 1280 as felbontásra kell (egyenlőre) de vennék 4850-t. Az lenne a kérdés hogy melyik fajtát érdemes belőle venni.. Stabilitás,(Powerplay stabilitás), Bios cserénél hogy legyen normális bios, és a hűtés a főbb szempontok..
Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Ze'
csendes tag
válasz energy9 #39614 üzenetére
Üdv minden Szakinak!
Össze szeretnék állítani egy új konfigot, amihez egy Sapphire HD3870 Ultimate-t szemeltem, ki, mert a lehető legkevesebbre szeretném csökkenteni a ventik számát egy saját kész. kocka házban. Az alaplap választáshoz kellene egy kis segítség ehhez a kártyához.
[P][/P]-Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy elfér- e a bordája a memóriák felett, ha egy 1x 16 os lapot választok, vagy ha egy 2x esetleg 3x 16 os lap 2. vagy 3. slotjába teszem, akkor az, gondolom ez nagyon lap függő, de az esetek többségében nem csak 4x esen fut?
[P][/P]-Egyáltalán érdemes gyárilag passiv változatba befektetni? Vagy egy S1-essel is elérem a hőn áhított csendet egy ventis hűtésűvel és árban ugyanott vagyok?
[P][/P]Illetve ha vkinek van tapasztalata a favoritommal kapcsolatban és megosztaná, hogy mennyire melegszik, nagyon megköszönném.
Bocs ha hosszú lett, előre is köszönöm mindenkinek!
-
_Chrash_
csendes tag
Köszi az infókat ... mindenkinek
-
energy9
csendes tag
válasz katt777 #39610 üzenetére
Rosszul kérdeztem,a válaszod viszont jó volt Tehát a kérdés,ha húzom a kártyát,és a gyáritól eltérő órajeleket használok,akkor a power play már nem megy a kártyán,vagy ez ettől teljesen független? Azért kérdezem,mert amikor ma felraktam a friss oprendszert(xp),akkor még egyértelműen látszott pl. rivatunerben hogy vált 2d/3d között,most viszont beállítottam neki az emelt órajeleket,és 2d módban is ugyan azokat az értékeket használja mint 3d-ben. Csak mert ha netezek vagy ilyesmi,azért nem rossz dolog hogy nem fogyaszt annyit mint ha játszanék.
-
proper
őstag
belépnék a klubba egy msi 3850 256mb OC-val
majd dobok 3dmarkokat, elvileg tud 850mhz-et a mag - ez jónak számit?
driverrel kicsit meggyült a bajom, elöső telepitésnél nem ismert fel semmit, másodjára már felismerte a kártyát de akart elindulni a ccc, harmadjára már minden jó letthütő nem kicsit hangos, majd januárban kap egy S1-et
-
katt777
félisten
válasz energy9 #39604 üzenetére
Nem. Túlhúzás esetén a GPU recovery "vágja le" a karit. A powerplay 2D/3D között vált, illetve a 48xx kariknál 2D-ben is folyton ugrál. Ha mondjuk Everest-tel nézed, amely 5 mp-enként mér, lehet, hogy mindig a magasabb órajelet méri. HIS 38x0 IceQ3-nál volt olyan széria, hogy ha már jó a hűtés, 2D-re is 3D beállításokat adtak meg neki, aztán anno orrba-szájba modolta mindenki a HIS kariját.
WesTM: Keresd vissza, hányszor szerepelt e kérdés: "Hogyan tudom kikapcsolni a powerplay-t, hogy a kari mindig ugyanazon az órajelen menken?"
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Adamka3kerék
tag
Üdv urak
Az volna a kérdésem, hogy sebességben van különbség két crossfirebe kötött 3870 és egy 3870 X2 között? A ph!-s tesztekben is gyakran cserélik a kiírást, egyik gémnél 3870 crossfire, másiknál 3870x2 van kiírva, pedig elvileg nem cserélgethetnének...vagy csak máshogy írta ki a szerző?
3870x2 szeretnék venni, mert nincs CF alaplapom, meg az 1 vga-s megoldásokban hiszek..... segítségeteket kérném, nehogy elcsesszem a vételt a tudatlanságom miatt!3870x2-k közül melyik típust ajánljátok, melyik ellenjavallott?
kösz
ádámKézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Zin
őstag
core i7 920-as gyari, 3870 X2 gyari orajel mindegyik.16555 3dm06-ba.az jo nem?
[ Szerkesztve ]
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest