- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila14
aktív tag
válasz birozoli7800 #41699 üzenetére
remélem ez már kihajtja már csak az alaplap Biost kell valahogy frissítenem, de hogy azt még nem tudom
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #41694 üzenetére
Egy új lappal gondolom azt akarod, hogy az X2 rendesen működjön. De terveid között van egy 4890-es is. Az új lapnak csak az X2 megtartása esetén lenne értelme (hogy az X2 rendesen menjen), 4890 vásárlása esetén nem. És gondolom a 4890 jobb lenne Neked. Ezért szerintem érdemesebb megvárni a 4890-et, minthogy új lapot venni, mert az új lap a 4890 megvétele után "értelmét" vesztené, mert hogy az új lap csak azért kellett, hogy az előző kártya (X2) rendesen menjen vele. Remélem érthetőbb lettem.
-
TasiA
senior tag
válasz Attila14 #41690 üzenetére
Ez alá AMD-ből elég egy 2800 - 3200 mhz körüli X2. Nem kell jobb! Azt te tudod, hogy mennyi pénzed van. Ha meg másik kártyát veszel akkor erősebb proci kell. Rokonnak egy X2 5600+ mellé van egy HD4850, de nem sokkal megy jobban mint az én gépem 3DMARK06-ban. Kevés a proci! Felhúztam neki 3300MHZ-ra és már is érezhetően gyorsult, de még mindíg nem elég. Játékokal nem próbáltam. Lényeg, hogy be kell ruházni a jobb lap+procira erősen, ha jobb kártyát veszel. (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #41693 üzenetére
jelenlegi lapommal az volt a élom, hogy 2db 3870 X2-t hajtok benne. de ugyfest ez kimarad....
de amugy nemértem mire akarsz kilukadni az első, igen hosszúra sikerült mondatoddal most mivan?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #41692 üzenetére
Én szerintem megvárnám a 4890-et, egy új lappal lehet, hogy nem problémázna a X2, de ha meglesz a 4890, akkor "fölössé" válik az új lap, mert az lényegében csak a X2-höz kellett, az meg már a múlté lesz.
[link] A Sapphire 4890 ára jelenleg 65, de ha már egy Sapphire 4870 512MB 50 alatt kapható, szerintem a 4890 ára is el fog indulni lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #41691 üzenetére
látom teis X2 tulaj vagy
7főn kénytelen vok beszélni Iponnal, hogy ez esetben mit tudnánk tenni. ha kell, kikapom az alaplapot is, csak találjunk már ki valamit. ellenben nem szívesen cserlnék deszkát. deha muszály akkor max Asus M3-M4***-re!
mivel úgyis eladom a VGA-t lassan, azért szeretnék nyugodtan aludni. nomeg ha lehet, kihúznám még vele, amig a 4890 ára lejjebb nem megy! legalább 10-15k-val!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
válasz - = Zk = - #41687 üzenetére
én XPt használok... még sose volt olyan hogy ne lett volna két gpu enableden...
lehet alaplapnak nem tetszik valami valóban...
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Attila14
aktív tag
Mennyi fps-t lehet max kihozni cod4 multiból egy hd3850 512mb-os kariból? persze teljesen minimum grafon. (pls az írjon aki már kipróbálta.)
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #41686 üzenetére
mindenestül maradéktalanul hogylehet? Driver Cleanerrel? gondolom....
megpróbálkozom vele, csak idegesít, hogy X-edik bekapcsolásra megbolondul az ATi, és kattintok párat, és már levan tiltva a második GPU.külön helyről nemtudom beolvastatni a drivereket. amit feltelepitettem neki, abból válogat. de az a legbosszantóbb, hogy minden hónapban szopok, az ati driver frissítéssel. minden hónap, kész rémálom. és minden hónapban lepucolni-feltenni egy 64bites ultimét vistát, azmár @&#!
már ott tartok, hogy XP alatt is kikapcsolta a második GPU-t. tehát oprendszerbeli geb@sz kilőve. én az alaplapra gyanakszom. mást már nemtudok...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #41683 üzenetére
Próbáld meg, hogy teljesen letörlöd a drivert, mindenestül, marafdéktalanul, majd az új drivert kicsomagolod valahova, majd eszközkezelőben megkeresed a két kártyát és egyesével beadod nekik a drivert, mindkettőhöz külön-külön.
-
- = Zk = -
félisten
vmért megint nincs CF nálam.
a vicc az egészben, hogy elhalgatta a Vista. ha nem nézek rá a CCC-re, akkor még mindig abban a tudatban élek, hogy van! eszközkezelőben letiltotta a másodlagos VGA-mat. erre vkinek vmi 5let?.... a szitu ugyanaz, mint sok pár száz hsz-szel feljebb![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kriszbon
őstag
válasz Kiki18 #41680 üzenetére
De szerintem azért próbáld ki amit troller kolléga javasolt, és nézd meg hogy melyik bios van a lapodon, és ha nem az amit írtam, akkor frissítsd szépen, és mindjárt biztosra mehetsz, hogy a kártyával nincs gond
Nem sok idő felnyomni rá az új biost, ha nem az van![ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
őstag
válasz kriszbon #41678 üzenetére
Lehet akkor,hogy csak a lapom hibáddzik?
Akkor viszint nem nyüstölöm a videókártyát...úgyis venni akartam már egy alaplapot(a későbbiekben)
Majd egy Giga lap fog menni a helyére...talán P31,vagy P35-ös...majd még meglátom.
Köszi,hogy megmutattad ezt a listát..majd ha meglesz az új lapom,esetleg jelentkezem,és elmondom az eredményeket.
Köszi az eddigi fáradozásokat! -
kriszbon
őstag
válasz Kiki18 #41677 üzenetére
Hát nem tudom mi lehet a gond! Azt hiszem ezeknél a lapoknál van az hogy sok vga kártyához nem mindegyik bios jó! Nézd meg hogy a te lapodnak hányas biosa van! Találtam a lap honlapján vga support listát (Itt van) nézd meg te is
Ha jól nézem akkor a P2.20 biossal megy csak a 3850-ed![ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
őstag
válasz kriszbon #41676 üzenetére
bevan dugva...ez természetes..ha nem lenne,el se indulna
Használtan vettem,az előző gazdája fél éve vette és még van rá 2 és fél év gari..tehát nem okozna problémát,ha be kéne cserélni..csak biztosra akarok menni,hogy valami meghibásodott benne,vagy én rontottam el valamit -
kriszbon
őstag
válasz Kiki18 #41675 üzenetére
Jut eszembe a tápcsatlakozó be van dugva a kártyán? Újan vetted vagy használt
-
őstag
válasz kriszbon #41673 üzenetére
Nv volt előtte,de aztóa újraraktam a windowst...szóval teljesen új xp volt akkor,amikor ezt az ati-t beleraktam...
probléma nélkül mennie kellett volna,mégse tette...valami baj van,csak nem értem,hogy mi...
Lehet e fizikai meghibásodás az oka?Ilyennel még sose találkoztam...vicces -
varsam
őstag
Gigabyte 3870-nél van lehetőség a ventilátor fordulatának szabályzására? Csak két pin-es csatlakozója van, így pwm nincs. Valahogy megoldható szoftveresen?
-
kriszbon
őstag
válasz Kiki18 #41672 üzenetére
Ha mindent kipróbáltál már, uninstall, driver sweeper, akkor esetleg még nézz körül a vezérlőpult programok telepítése eltávolítása alatt, hogy nincs e még valami fent a régi kártyától, egy CCleaner futtatás sem ártana utána! Ha semmiképpen nem jön össze, akkor marad a ringyóz újratelepítés, amúgy sem árt időnként, ha meg Nv volt előtte, akkor jobb is!
-
őstag
Sziasztok!
Újra itt...szóval megpróbáltam már mindent(szerintem) régebbi és új drivereket leszedni,meg minden,de egyszerűen nem akar menni normálisan.
A kép tele van csíkokkal,miközben játszom(szétesik magyarul)
Valaki írja le a folyamatot,hogy hogyan kéne felrakni,és mit kéne felrakni,vagy milyen sorrendbe kéne felrakni...mert nem tudom,hogy hol hibázok... -
Davidof92
senior tag
Egy cod2 átlag fps esetleg tudna vki írni(graf beállításokkal)?
-
Steve-0
őstag
válasz Davidof92 #41662 üzenetére
hi, a procit húzd ameddig csak tudod, min. 2,6 Ghz fölé, úgy már elég lesz, én is lowon használom nem szeretem ha szaggat, azaz 1024*768-on többi beállítás low, a videó memória felét használom ki pontosan 255MB-ot, tehát egy ilyen proci mellé bőven elég a 256 Mb-os HD3850-en.
nagyobb szorzóval próbáltad? de így is jó lesz.
nekem az E2180-om 2660 Mhz-n megy.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Davidof92
senior tag
Üdv, egy e1200 celeron mennyire fogna vissza egy 3850 256mb-set? persze húzva volna szegény celeron. GTA 4-et elbírná vinni legalább minimumon?
-
kriszbon
őstag
válasz Kiki18 #41658 üzenetére
A régi drivert letakarítottad rendesen? Uninstall+driver sweeper, főleg ha nem Ati kártya volt előtte! Driverből én sokáig a gyárit használtam, és semmi gond nem volt vele, most a 8.12-est használom, és ezzel sincs semmi gond, ha a 9.4-est raktad fel, akkor próbálj meg esetleg régebbit!
-
őstag
Sziasztok!
vettem egy MSI HD3850 256mb-os OC karit...
Beraktam agépbe,rendesen működik,felraktam a drivert..és a játékok nem működnek rendesen...szétesik a kép,stb...pedig a karinak semmi baja...milyen drivert,vagy hogyan kell felrakni rá?
Egy Nvidiát sokkal könnyebb volt kezelni... -
Hurkaleves
őstag
válasz monosz #41650 üzenetére
öcsém most vett egy 4870X2-es karit és beleraktuk a rendszerembe, hogy megszólal e!
és gond nélkül vitte!
gond nélkül vitte az 550-es giga tápom ami 450-et ad le! mellette van 2vinyó
(+1db ssd) egy db 1.45voltal üzemelő 4 magos proci (egy optikai meghajtó) és 6db 12cm-es venti! plusz az alaplapon minden kap egy kis plusz feszt...
gond nélkül vitte (viszi) a rendszert!....
ennyi.[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz Hurkaleves #41640 üzenetére
Jelenleg,egy Thermaltake 750W-os tápot használok,(80 plussz)-os minősitéssel,és maximálisan megfelel a 2Db 3870x2-nek,sőt az egész konfignak.
A noname táptól én is féltem!A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
sklopp
őstag
válasz scope2007 #41643 üzenetére
Megértelek, engem is zavar, ha valamire nincs korrekt magyarázat, de időnként bele kell törődnünk, ez van. Minden esetre, amíg hibátlanul üzemel a kártyád, emiatt ne aggódj, ez is egy megválaszolatlan jelenség, akár csak nálam az, felkinálja a MS frissités pl. a 8. verziót az Explorerhez, majd mikor engedélyezem a letöltést, eltűnik az ikon, és nem történik semmi. Ilyenek vannak. Oszt jónapot.
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől van,hogy az adatlapomon szereplő HD3850-esem 2D-ben nem veszi vissza se az órajeleit se a magfeszültséget? CCC nincs fenn viszont az ATT fenn van.Amióta beszereltem azóta ilyen szóval nem is működött ez a funkció. 9.4-es driver van fenn.
Várom az ötleteket
-
scope2007
addikt
válasz sklopp #41642 üzenetére
csak a külön álló világít néha néha.. idegesít... táp bőven megvan neki meg minden oké minden alkatrésszel a VGAn is meg mindenhol... gari van.. de gondolom csak egy néha világító ledért nem cserélik ki
sőt minden tökéletesen működik windowsban is.. minden hasít.. játék, vga tesztelő progik..
semmi fagyás semmi furcsaság...hőmérsékletek is rendben vannak!
csak simán idegesít.. valamit biztos jelent... de tudni szeretném hogy mit
-
sklopp
őstag
válasz scope2007 #41641 üzenetére
Hogy pontosan mi lehet, csak elképzelésem van. Amint látom, a tápfesz környékén vannak. Amennyiben nem mind és mindig világít, lehetséges hogy az épp üzemelő részegységek működését jelzik. Ez jól hangzik, vagy mégsem?! De egy másik lehetséges verzió, lehet hogy csak sima diódaként működnek? Kiváncsivá tettél, érdekes lenne egy konkrét válasz valakitől, aki biztosat tud.
-
scope2007
addikt
pls segítsetek kideríteni hogy mit jeleznek a 3870X2 hátán a kis LEDek!... a képen feketével be van karikázva [3db összesen]
még most se sikerült kiderítenem pontosan hogy mi micsoda[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41637 üzenetére
ígyvan
amugy nekemis szarakszik RIOS!
-
monosz
őstag
válasz - = Zk = - #41636 üzenetére
nektek nem sz@rakodik a PH?
[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
válasz - = Zk = - #41636 üzenetére
Hát persze hogy nem elég. 3870x2 (OC) VGA specifikációjában ez volt írva a táp igényhez:
" 550 Watt or greater power supply with two 2x3-pin PCIe® power connectors
required (750 Watt and four 6-pin connectors for dual ATI CrossFireX™) .A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
- = Zk = -
félisten
Uraim bocsánat.!
a teszt igazolja, hogy tévedtem a fogyasztással kapcsolatban. mégeccer elnézést kérek jogos az 5 pont levonásamúgymeg hátast dobok mindjárt. táblázat szerint a CF-X-hez elegendő lenne az 535-ös enermeaxom. nemár....
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
pl. nekem is egy 550-es giga superb tápom van de a max. leadó teljesítménye 450W....
ez a dobozán is rajta van.. meg szerintem minden normális táp dobozán rajta van ez az info..
meg, hogy hány ágon adja azt le...(mármint jó részét..)kérdésem: miért van ez? mármint, hogy 550W-nak írják és a max.-ja 450W?
de ez ugye bármelyiknél megfigyelhető..más: pl. az ez előtti 4850-es karim terhelés alatt fel sem pörgette a tápomat...
a jelenlegi 3870X2-m viszont már vonyíttatja szépen néha!...mondjuk a jelenlegi rendszeremhez ez a táp is már igen necces...
de még bírja! -
TasiA
senior tag
válasz monosz #41633 üzenetére
Bár nem vagyok szakértője ennek a témának, de ha csak a PH-s teszteket nézem, kész "atomreaktorok" teljes fogyasztása is ~300W körüli. Én arra gondolok, mikor ráírják a kártya dobozára a megfelelő tápigényt, akkor a NO NAME szarokakkal számolnak, ami jó, ha felét tudja annak, amit ráírnak. Persze ez csak feltételezés a részemről
-
lsc
nagyúr
válasz - = Zk = - #41629 üzenetére
[link] Görgess le a fogyasztáshoz, ~500 W .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
TasiA
senior tag
Ne viccelj már, hogy nem elég 750W Azzal fűteni is lehetne a lakásban, nem hogy egy PC-t meghajtani.
-
monosz
őstag
Szerintem jól műxik mind a két VGA,van ez a "FURMARK" nevű kis progi amellyel szénné lehet hajtani mind a 4 gpu-t 1680*1050-es felbontásban a szőrös fánk,a sz@rt is kihajtja a VGA-k ból. 1/2 óra folyamatos teszt,eddig még bírta.
Annyi pénz meg a világon sincs,amit nem lehetne elkölteni PC alkatrészre.Én már egy darabig nem költök gépre az biztos.Majd talán jövőre.
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41628 üzenetére
hű!
sztem add el a 750est, és tegyél még hozzá! Ha erre van módod és lehetőséged És persze ha akarod egyáltalán...
szerk: sztem a 750W kevés lesz 2db 3870 X2nek. pláne ha eccer beindul mindkét VGA.
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz - = Zk = - #41627 üzenetére
850W-os TT volt,de beszart.gariba visszaküldtem közben jött a válság.A jó kis forint-unk kezdett sz@rtse érni,úgyhogy ugyan azért a pénzért kaptam egy 750-es vissza. Egyebként langyosat fúj a táp,azzal nincs gond ,csak hangos egy kicsit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #41625 üzenetére
elrontottam, na
tehát: 550es chifi érdekes, bár én nem lepődök meg rajta. nem avanzsálom chifit
a 750esen meg szintén meglepődök. CF-Xhez necces[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41624 üzenetére
hátigen. a 750W elgondolkodtató.pláne chifivel! ha azt vesszük, hogy a VGA-m dobozába csomagolták a figyelmeztetést: " 550W or higher power suppply"
nekem az 535ös enermaxom szépen döcög. néha kézmeleget fúj, de nem visít... hmmamúgymeg, nemnyomja meg a villanyórát egy táp, csakmert 1,5kW-os. annyit vesz ki, amennyire neki szüksége van. az a 1,5kW aza határ
-
monosz
őstag
válasz - = Zk = - #41623 üzenetére
Mikor még csak 1Db 3870x2-m volt,550W-os chieftec táppal nyomtam,de az is visított tíz perc game után.Most van kettő x2-es 750W-os Thermaltake-al,ez is visít. Hát ez van.
1,5 KW-os táp biztos hogy nem lessz,merthogy a villanyóra így is forog mint állat.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41622 üzenetére
énis 3870 CFX miatt vettem ezt az alaplapot csak a táp egyenlő a nullával...
pls sikits rám, ha van vmi kézzelfoghatód ez ügybenszívesen máskoris
szerk: sajna kihalt a topic, mivel a 3xxx széria is kezd. de a 3870 X2 bukott a legnagyobbat sajna. de hála a frissülő drivereknek, azért van előrelépés keményen!
[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz - = Zk = - #41621 üzenetére
Dehogy haragszom,inkább örülök hogy válaszra méltat valaki.
Mégegyszer THXA fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41620 üzenetére
hmm.. értelek! nem semmi.akkor neharagudj, de passz. max keresd subaruwrc-t. ő nagy mágus ebben
---------------------------------------------------------
nefélj, nem sarkazod le. védve vannak a sarkok
szerk: amugymeg ha szétszedted, és a karit gondosan félre hejezed, semmi baja nem lehet. a ventivel meg úgy babrálsz, ahogy jónak érzed![ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz - = Zk = - #41617 üzenetére
Volt aki azt tanácsolta,hogy a gyári MSI drivert tegyem fel mert hogy az való az OC-s verzióhoz,de elég sok Game bugos volt vele.Próbáltam 8.6 tól,a 8.11-ig de nem hozta a várt teljesítményt.Jelenleg a 8.12-es catalyst van fenn,ezzel megy mint a barom,de sajnos elég sokszor játék közben kilép hibaüzenettel.Innentől kezdve Passz
-----------------------------------------------------------------------------
A por kizárva! (Thermaltake Armor+VH6000),a szétszedéstől parázok egy kicsit,illetve nem is a szétszedéstől,hanem az összerakástól,nehogy lesarkazzam valamelyik gpu-t,mert akkor az kuka. Mondjuk lehet hogy rászedem magam,mert nagyon zavar a hangja.
Köszi
Üdv.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
- = Zk = -
félisten
sztem egy 2X1 giga ram. (de 2X2 az ütősebb)
de miben érzed géped gyengeségét? mért érzed, hogy valamit bővítened kéne?[ Szerkesztve ]
-
r9550
senior tag
Sziasztok azt szeretném tőlletek megérdeklődni hogy nekem van egy msi k9a platinum lapom 2gb rammal x2 4400+-os procival van benne egy Sapphire Radeon 3850 256mb gDDR3-as vga-m és hogy emellé érdemes-e mégegyet vennem vagyinkább próbáljam eladni és vegyek egy erősebbet?? Válaszotokat előreis köcsönöm
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41616 üzenetére
3870 CFXről leginkább subaruék tudnának nyalatkozni, járt náluk a VGA-m e célból! őkis panaszkodtak vmiről, csakmár nem emlékszem miről! milyen driverekke lpróbáltad?..hmm...
hamár lejárt a gari, akár leis operálhatod a ventit, és darabokra szedheted. csak nézd meg, mit hova aztán rakd össze, lehet csak kikéne pucolni a ventiket. ennyi. ha esélyes a porosodásra a géped, akkor fennáll eza veszély náladis! szvsz!
-
monosz
őstag
Hali mindenkinek!
Olyan problémám van nekem is,(MSI 3870x2- CFX),az egyik-en kib@szottul morog a venti,és ezzel kellene valamit kezdenem.A gari meg már lejárt.Valakinek valami okos ötlet?
És még azt kérdezném,hogy ezekhez a kártyákhoz melyik lenne a legtutibb driver.Sajnos a 9.-es széria felejtős nekem,ugyanis crossfire miatt a második kártyán nem müxik a powerplay,és fűt mint a barom.
Előre is kösz!A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
- = Zk = -
félisten
válasz Colera #41614 üzenetére
igen, de a táp elegendő legyen alá! mekkora tápod van hozzá?
jah. a 6pinesekkel a tuning felejtő sztem. Overdrive legalábbis....
onna tudom, hogy évekig énis 2X6pinnel használtam[ Szerkesztve ]
-
Colera
tag
Hi sracok, 3870X2, 2db 6os tápból érkező videokari tápkábellel is 100%-osan működik? /egyik 8as lenne, de nincs meg a kábel, mert oem volt, garizott kartya helyett jött a 3870x2//
''Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáírta az aznapi dátumot a számlához...''
-
- = Zk = -
félisten
a lényeg, hogy megszerelted
a sztorihoz meg No Comment..! tökéletesen egyetértek Veled... (én a ramvásárlásal döltem be így. Ősembertől vettem, és a gariztatás csúnyán férreértettem. de szerencsére nem kellett használnom)(#41612) gbors: igen, hallottam hírét. kölcsönadtam subaruéknak, és náluk is gondok voltak. nem volt hajlandó a CFX múkodni! először azt hittem azért, merthogy konyec a VGA-mnak. de a teszted megerősített, és újra értelmetadott az Életünknek. nekünk, X2 tulajooknak
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #41598 üzenetére
többé-kevésbé mindkettő ennyit jelent - mondjuk a quad crossfire okozhat meglepetéseket
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
s1ru2
aktív tag
válasz - = Zk = - #41609 üzenetére
Na, szerencsére, megérte szétkapni, csaka motorban egy gumigyűrű ugrott le. Természetesen atomjaira kellett hozzá szedni, mindent, de most fain.
Gari meg érdekes sztori, Giannitól vettem anno, és elvileg ugye ő eltette midenféle garlevelet és nem kaptam semmit, de mondom Gianni-t dicsérik csak nem lesz gáz. Aztán úgy kb 2 hónapja ráírtam, h időnként kerreg a kicsike, és h nézze már meg vagy valami, mert ugye még nincs 1 éves se... Errő ő közölte, hogy adjam meg a garilevél számát. Mondom az nics mert azt mondtad eltetted és nem adtál hozzá. Ezekután visszaírt, hogy már emlékszik is és, hogy ehhez nem adott garlevelet, de különben is a nagykerben nem szoktak apró zörgéssel foglalkozni, kocogtassam meg és jó lesz.( jött az isteni utasítás). Én nem vettem a fáradtságot, hogy elküldjem a jó k* anyjába, gondoltam ennél kultúráltabb vagyok. De azért jó vigyázni azokkal is akiket kiemelkedően dicsérnek, még itt is. Eddig nem szándékoztam leírni a sztorit, de most felment bennem a pumpa. NEM FELTÉTLENÜL 100%-an megbízható itt 1-2 emberke, még akor sem halálra dicsérik őket !
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
varsam
őstag
Helló!
Egy Gigabyte HD3870-esre szeretnék Accelero S1r2-őt feltenni. Meg tudná mondani vki, hogy a kártya fém rögzítőjének a tetejétől pontosan mennyire lóg ki a hűtő?
Nem vagyok benne biztos h elférne-e a házamban. -
- = Zk = -
félisten
hűűű, vazz! az nem semmi. részvétem VGA társ
a hűtéssel nekemis meggyűlt a bajom. mellesleg a 2db VF900-as jónak túnik, de a középső chipet sem ártana hűteni. valamint van egy icike-picike DIÓDA, amit széintén nem ártana.de a garizás hogyhogy lejárt, mikor énis szinte az elsők között vettem a karit, és tudtommal két év a gari.
-
s1ru2
aktív tag
válasz - = Zk = - #41600 üzenetére
Hát úgy néz ki, most várhatunk. Ma jött az asztalosunk, hogy befejezze az asztalomat. Utána mikor összeraktam a gépet, valamiért a venti folyamatosan beleforog a borításba a karimon. Remek 2 hete járt le a garim... Most kapom szét az egészet, hátha találok valamit, ha ne makkor találhatom ki, hog ymivel tudok rá hűtőt varázsolni. 2 VF900, vagy 2 HR-03GT ilyen megoldásokat találtam, meg persz ugye víz horribilis összegért... nagyon nem vagyok boldog. Ha bárkinek van építőjellegű ötlete S.O.S fogadom.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
dudi
senior tag
a gpu és a ramok nem melegednek túl, 700 helyett 660 és 828 helyett 700-on hajtottam, akkor is fagy. A táp 350ss fsp bluestorm, 6pines csatival.
E4300, 1x2gb 1066 kingmax, 250gb wd 7200rpm, gigabyte p35-ds3, dvd, semmi más.Sounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
válasz kriszbon #41603 üzenetére
nem áramkör tapi volt, azért nem akarom se rövidrezárni magammal, se égni nem akarok
driver már volt, xp is...
úgyhogy mászik a gariba, csak nemtudom, mit mondjak, mert azt nem mondhatom, hogy játszanak rajta 2órát, megváromSounds like your fix is worse than your problem...
-
kriszbon
őstag
És ne tapogasd menet közben az áramkört, mert könnyen meglepi lesz belőle
-
dudi
senior tag
Hello!
Van egy eléggé zavaró problémám a sapphire hd 3850-emmel (256mb):
Játékokban egy idő után mindig kapok egy szép monitor lekapcsolást, kb. 2perc és 1óra közötti időközzel. Ekkor csak a monitor megy el, a bill-el újra tudom indítani a gépet (win key, fel, enter, ú ->újraindítás )
Arra rájöttem, hogy ha a vrm részére teszem a kezem a kártya túloldalán, akkor azonnal ezt a jelenséget produkálja. Lehet, hogy a nyákban szakadt meg egy-egy vezeték? Vagy valami ötlet?
Kösziszerk: gyári és accelero s1-gyel is ezt csinálja, alapórajel alatt és felett is, felette viszont a vrm-ek forróak, alatta meg hidegek.
[ Szerkesztve ]
Sounds like your fix is worse than your problem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest