- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #19998 üzenetére
Elméletileg igen megegyezik.
-
Segítséget kaphatok egy hozzá értőtől? [link]?
-
dannyl
addikt
Nálam ugyan nem jelentkezik, mert most laptop-ról írok (4650 van benne, és nem is a legújabb driver van fent) de ha valaki esetleg kipróbálná a flash player beállításokban a HW gyorsítást "kapcsolgatni", hogy mit produkál, az lehet sokaknak segítene
Csak egy ötlet, lehet bejön. (youtube videón jobb klikk, settings... és ott.)
-
zolisx4
őstag
válasz
zoleeno1 #19995 üzenetére
Mást nem lehet csinálni ,csak ugye érdekes dolog ez mert ezt tudni kéne a kártyának meg a programoknak
vissza emlékszem az 5830-5850 es nem csinálta sőt még a 4890 sem, vagyis nekem nem,az 5770 es az viszont már vágta a zöld képet .
Igazából mint írtam már a fórumtársunk megjegyzésére akartam reagálni hogy ez nem gpu hiba ,nekem is csinálja és akkor sokan írták hogy nekik is ,végül megoldás nem lett . -
zoleeno1
veterán
válasz
zolisx4 #19991 üzenetére
Media Player Classic - Home Cinema v1.6.0.4014 & AC3Filter 1.63b
Ha új még a dolog, akkor érdemes elolvasni ezt a cikket is: [link]
-
zolisx4
őstag
válasz
Pancsermeste #19985 üzenetére
Igen igy jó nekem is most próbáltam nem jön elő így ,de ennek alapból működni kéne nem??
Jaj annyira írok hogy nem figyeltem a szerkesztésre
-
Pancsermeste
őstag
válasz
zolisx4 #19982 üzenetére
Szerintem ez a hiba akkor jön elő, amikor a VRAM freki nem tud időben felugrani a megfelelő magasabb frekvenciára.
Én ATT-t használok, tehát driveres freki vezérlés kilőve. Ha 150 vagy 300 MHz-es VRAM frekivel indítom a videot, akkor bezöldül, ha viszont felrakom ~500 MHz-re, úgy mindig OK. -
válasz
miresz #19980 üzenetére
ááá most látom, hogy nem is az ATI , hanem az intel beépített van bekapcsolva.
Miresz kollega videóját egyik böngésző sem játssza le most épp, semmilyen képméretben és felbontásban sem
Mingyá átváltok ATI-ra és re...szerk: bekapcsolt ATI-val minden pöcc (és zöldség) nélkül fut. De ismerem a porblémát ettől függetlenül. Fenntartom, hogy valami driver inkontinencia a jútyúbbal.
-
zolisx4
őstag
válasz
miresz #19980 üzenetére
Nézd meg ezt
Arra rájöttem hogy akkor jön elő a hiba mikor megnyitod nagyban a videót és ki írja hogy teljes képernyős mód ,amikor nálam a felbontásnak megfelelően tehát 1280X1024 es a videó akkor nem lesz zöld ,ezt a betűk méretéből látni, teljes képernyős mód,az apróbb betűs .
Ennél a videónál pl a teljes képernyős mód ,negyobb betűs tehát a felbontás nem 1280X1024 tehát kisebb ,ekkor elő is jön a zöld képmiresz
Az oké hogy a Gpu-t használja ,a videó nem egy igazán megterhelő dolog ,de szerintem ez nem gpu hiba ,játék alatt lehalna ha az lenne rossz , -
zoleeno1
veterán
válasz
miresz #19980 üzenetére
+1, én is kipróbáltam úgy is, hogy a hardver gyorsítás be van kapcsolva és így sem jön elő a hiba.
Az Nvidia már a spájzban, akarom mondani az ATI gpu-ban van
szerk: loooool fateromnak évek óta mondom, hogy a Simson-jára télen tegyünk sílécet az első kerék helyére, a hátsót meg verjük ki szegekkel, de nem akar bele menni
-
-
zolisx4
őstag
balu077 Fórumtársunk írta hogy neki kicserélték a kártyáját mert azt monták neki a boltban hogy ez gpu hiba .
Én erre reagáltam hogy nekem is van hasonló gondom és jó a gpu ,és ezek szerint sok mindenkinek van ez a gond ,ez biztosan nem vga .
miresz
Igen régebben azt hiszem erről volt szó hogy a hardveres gyorsítás meg nem is tudom már micsoda miatt van ,de nem találom sehol már a fórumban , -
-
zolisx4
őstag
válasz
miresz #19970 üzenetére
Mondjuk ennél tudod kicsiben jól bejön ha nagyra kirakom akkor jön a kép ,Firefox böngészőt használok .
De nem egyszerű előidézni van amikor elsőre ilyen de lehet 1 óra videózás után sem jön elő.
adam432
Nekem is ugyan az a kártyám mint neked ,nem a kártya a hibás szoftveres gond ez ,. -
zolisx4
őstag
válasz
balu077 #19955 üzenetére
Asbee
Akkor neked is ez jön elő ,Na nehezen sikerült lefényképeznem a videó lejátszás közben mit csinál .
Ez úgy jön elő hogy a videót teljes képernyőre váltom ,de ha vissza váltok kis ablakra ott már jó ,de ha vissza teszem ,nagyra még 1 szer akkor már nem jön elő .
Amúgy minden jól megy a játékok minden . -
zolisx4
őstag
válasz
balu077 #19955 üzenetére
Nem nekem sapphire HD6870 ,hogy mondjam ,az hogy ezt a hibát csinálja ,nekem csak a youtube videónál csinálja sehol máshol,ez sok minden okozhatja volt már erről szó a driver topikban ,nem hardveres eredetű ,azért teszteltem a kártyát tehát ha gpu hibás lenne akkor jó pár óra erős terhelésnél lehalt volna .
-
-
törölt tag
válasz
varmi2 #19958 üzenetére
Egy kicsit félrenéztem az előbbit, nem olvastam vissza 70esről van szó. Lehetséges persze. Mem nem megy sokkal feljebb mint az 50-nél, limit van, de 1,1-ről még húzhatod bőven.
Gpu órajelek kicsit tovább tolhatók. Igen talán. de fesz emelés nélkül 1k neces így is.
Próba szerencse. -
varmi2
nagyúr
Meddig bírhatja feszemelés nélkül a gpu? 1000MHz reális? Nekem most 960on megy már hónapok óta. A memória nekem jelenleg 1100MHz-n megy, vajon, menne-e feljebb is? Tudom, hogy minden karinál egyéni, de mi az átlag, arra vagyok kiváncsi.
-
-
zolisx4
őstag
Nekem ha videót nézek és és teljes képernyősre váltok nekem is szokott néha hogy zöld szétesett kép van ,visszaveszem kicsire és újból nagyra akkor meg jó ezt valamelyik flas program csinálja ,nekem játék alatt nem esik szét a kép csak videónál ,.
Próbáld a legújabb ,drivert hátha segít -
zoleeno1
veterán
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Van egy kérdésem hozzátok. Van most egy gigabyte 6870-em, már több mint 1 éves, és még 2 év gari van rajta, tökéletesen működik húzva is. De ha mondjuk még jobban felhúzom mondjuk 1 GHz körülire, és mondjuk egy fél év mulva vagy 1 év mulva elhalálozik e miatt, akkor gariba cserélik? Csak ccc-ben lenne húzva, utólag tehát ki tudják nyomozni, hogy a túlhajtás miatt ment idő előtt tönkre? Mert ha nem, akkor érdemes tuningolni míg van rá gari. Ha el akar romlani romoljon el a gari alatt
-
zoleeno1
veterán
válasz
zoleeno1 #19946 üzenetére
szerk: Érdemes azért letesztelni a Vramot ezzel a progival: Video Memory Stress Test 1.7.116
-
n3lOk
csendes tag
HD 6870 1Gb GDDR5 OC ilyen videó kártyám van és az vele a bajom hogyha játszok és játék alatt megy a youtube , vagy nézek egy élő közvetítést nagy képernyőn megjelenek "pixel hibák" vagy "buggok". A játékba pedig össze vissza vannak a színek eltorzul , és egy idő után fekete kép lesz egy 5-10 másodpercig , majd vissza áll a kép rendesen és a win7 feldob egy üzenetet hogy a VGA sikeresen helyre állt nem tudom hogy én tettem fel rossz drivert vagy a videó kártya a ludas próbáltam , AMD catalyst 11.11 , 11.12 mind a 2 drivernál ezt csinálta.
Mi lehet a baja a VGA-nak vagy valami más baja van a gépnek???ASROCK 970 Extreme3
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition
CORSAIR 4096MB XMS3 DDR3 1600MHz CL9
GIGABYTE HD6870 1GB GDDR5 PCIE
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX
FSP Hexa 500W ez a gépem4 hónapos a gép semmit nem húztam rajta
Ha tud valaki megoldást az írja már le PÜ-be pls.
Előre is köszönöm ! -
NovaBlue
aktív tag
Mindegyiken pont annyi van amennyi az "etetéséhez" kell se több se kevesebb,nem tudom miért olyan nehéz ezt belátni?!
-
ed_gonzo
csendes tag
Sziasztok,
van egy lame kérdésem, és nem találtam rá választ.
Vettem egy Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2-s kártyát, amin két darab 6 pines tápcsatlakozó van. Gondolom elfut egyről is, viszont a dobozban van még 2 darab átalakító IDE tápról 6 pinesre.Működni fog rendesen egy tápcsatiról is, vagy dugjam rá a másodikat is?
(a tápomon van egy 6 pines csati)Előre is köszönöm.
Ed
-
madd dogg
senior tag
Ez a Giga 6870 referencia nyákra épít? Arctic hűtésre akarom cserélni a gyárit, de nem szeretnék befürödni.
-
Lewzke
őstag
1920x1080 felbontásra szeretnék Display Port-os VGA-t, kinéztem egy HD6850 Sapphire, 1 gigást, de nem tudom ha megéri a jelenlegi gépemmel használni.
Inkább felteszem kérdést a "Milyen videokártyát" topikban. -
-
Zotya984
senior tag
első játékteszt.
Játék közben fraps mérte
MW3 1600x1200 noAA no AF minden maxon
Min, Max, Avg
136, 234, 106.292
Ez jó ??? (alap 6850 1gb) -
Zotya984
senior tag
üdv
Ezt letöltöttem, telepítettem majd az asztalon lévő parancsikonnal futtattam. Mikor beindult akkor frapsnak nyomtam egy F11 és ezt dobta ki.
Min, Max, Avg
61, 160, 92.073
Ez mennyire állja meg a helyét, egy alap 6850 1GB-hoz.??? -
belinho
senior tag
válasz
kovmiha #19916 üzenetére
Nyugodtan megveheted, bár szerintem nem éri meg azt a felárat a 6870, de ha nem számít a pénz akkor vedd azt.
Jó lesz hozzá a procid is, vga limites beállításoknál úgyis a kártya lesz a limitáló tényező, nem a proci.
Azoknál a játékoknál amik használják a 4 magot ott lesz egy kis lemaradás min fps terén.
Attól meg nem kell félni, hogy 70 helyett átlag 40-50fps-ed lesz mert 30 fölött már teljesen jól játszható minden game. -
kovmiha
csendes tag
Sziasztok! Intel Cor 2 Duo E8400 procim van és a kérdésem az lenne,hogy kihajtja-e a SAPPHIRE 11179-09-20G HD6870 1GB GDDR5 karit félek a proci limittől!
Most csúszott le a VGA ára 45973 Ft-ra.
Jelenlegi VGA SAPPHIRE 4850. -
zoleeno1
veterán
válasz
ZozzHUN #19910 üzenetére
Szerintem meg single-ben, 30-35 fps-el egy FPS játék (pl bf3, mw3, crysis2, stb) tökéletesen és szaggatás mentesen játszható. Nekem minden maxon, fullhd-ben kb ennyit tudott a 6870. Multi az más persze, de single tökéletesen játszható így is és nem megy a játék élmény rovására... szerintem
-
Andris837
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, mindenképp megfontolom majd a döntést. Elvileg jövő héten szerdán fogok végleges döntést hozni - feltéve ha a Gigabyte is úgy akarja -. Ha csak 1-2 ezer forintot (de maximum ötezret) kell rádobni a 2 GB-s kártyára akkor lehetséges, hogy befektetek egy olyanba. Abban az esetben, ha hosszú távra vásárolom a kártyát és pár évig nem szívesen nyúlnék hozzá akkor sem érné meg véleményetek szerint az a plusz 1 GB?
-
ZozzHUN
addikt
-
Andris837
senior tag
Hamarosan visszakapom a kártyámat. Illetve nem is pontosan azt, de viszont Gigabyte lesz ismételten. Az eladó mondta, hogy még a boltban meg fogjuk nézni, hogy kidobja e a szokásos hibát. Ha nem akkor örülünk, ha igen akkor viszont rögtön megrendeli nekem a másik márkát. Amelyiket szeretném.
A kérdésem az lenne, hogy melyiket, és melyik típust érdemes?
Ezeket nézegettem:
Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 PCIExpress /11179-09-20G/
Sapphire Radeon HD6870 2GB GDDR5 PCIExpress /11179-18-20G/ + ajándék Deus Ex játék
Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIExpress /11179-02-20G/ + ajándék Deus Ex játékA következő kérdésem pedig az, hogy ezek között mi a különbség?
Ne haragudjatok, hogyha valami egyértelmű dolgot kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest