- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Zollkid100 #18597 üzenetére
A gyár kb 1 hónap átfutással cserél, jó esetben.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hegyirabló #18598 üzenetére
8x-osba nincs még nagy veszteség.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
csucsbicep #18594 üzenetére
Na de ezzel teljesítményt veszítek, nem?!?
GPU clock 840Mhz
Default clock 840Mhz -
Zollkid100
tag
Hát csak ildomos lenne Gyári garit adni rá.
Majd rákérdezek. -
nihill
őstag
válasz
Zollkid100 #18595 üzenetére
Csak nehogy kifogj egy rossz példányt, mert sztem nem 2 nap lesz legariztatni náluk:
"...Ebben az esetben Franciaországi szerződött partnerünkhöz kerül visszaküldésre a termék, ahol a garanciális szervizelést végzik."
-
Zollkid100
tag
Szervusztok!
HD6850-et szeretnék venni a közeljövőben.
Eddig az árakat látva használtban gondolkodtam,de rátaláltam[erre] a boltra.
Kérdezném,hogy miért ilyen "olcsó"?
Vásárolt már valaki innét?
Köszi a válaszokat! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hegyirabló #18592 üzenetére
Pl. GPU-Z-vel.
Próbáld ki, nálam volt egy 460, ami csak 4X-e slotba volt jó, többibe nem.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #18592 üzenetére
Esetleg átrakhatom a 8x-os PCI-E foglalatba, bár annak sem látom sok értelmét.
Most már ott tartok, hogy itt áll a kamera mellettem állványon, és veszi a képernyőt...
Máshogy nem, ezzel tudom bizonyítani, hogy nem kitalálom a dolgot.
-
Hegyirabló
veterán
Megcsinálhatnám ezt is, de minek vettem egy ilyen kártyát, ha aztán meg én magam butítom, még ha nem is túlzottan?
csucsbicep: Minden drivert kipróbáltam már. A 2D órajelét hol nézhetem meg?
Picturemaker: Hát az szexuálna be, ha lap hiba lenne! Bár hozzáteszem, az előző, kisebb teljesítményű, de szintén Radeon Sapphire HD-s kártyámmal még csak hasonló sem volt. Ha lap hiba, akkor ki tudom cseréltetni a lapot, mert még egy év gari van rá, ráadásul nem bevizsgálós, hanem azonnali csere gari, csak az biztos, hogy nem fognak tudni adni DDR2-es lapot helyette, vagyis cserélhetem le az összes memóriát, meg a kiszerelés, utána rákötni mindent, átrakni a procit, pasztát venni, azt kenegetni, újratelepíteni, se magamnak, de az ellenségemnek sem kívánom ezt!
-
Picturemaker
őstag
válasz
Hegyirabló #18588 üzenetére
Üdv!
Egyszer találkoztam ilyen (vagy hasonló) hibával. Terhelésnél (játék, teszt) simán ment órákig, de ha pl. csak neteztek a géppel, akkor random (2-30 perc között) le is fagyott a gép.
A PCI-E slottal volt valami gond, lap csere segített a dolgon. Természetesen előtte minden ki lett próbálva (új install, másik kártya, driver hegyek). -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Másik drivert próbáltál már? 2D-ben mennyire veszi le az órajeleket?
-
L4mie
veterán
válasz
ilyent nekem a hibás 4850 em csinált, lejebb kellett vennem a GPU frekit 10MHz-el onnantól stabil volt.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
csucsbicep #18587 üzenetére
Semmi. Teljesen random, spontán és előjel nélkül.
Szerk: Egyetlen dolog, de ez sem jelent semmit. Mikor turkáltam a gépben különböző okok miatt (hangkártya, plusz HDD beszerelés), ezt követően jelentkezett a dolog. Kiszedtem, leporoltam a foglalatot, letöröltem az érintkezőket, és stabilabban tettem be, de ezt követve is volt már. Tegnap megint 2 órát pörgettem a Furmarkot, majdnem 80 Celsiusig felment, de még sem hányt be.
Viszont csinál pl. ilyeneket.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hegyirabló #18583 üzenetére
Semmi logika sem volt az eddigi leállásokban?
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #18577 üzenetére
Zalaegerszegen van 1 amit átvihetek kipróbálni
-
L4mie
veterán
válasz
Milka 78 #18584 üzenetére
Simán kihúztam, így nem érzékelte és átpakolta az egész asztalt az elsődleges kijelzőre.
Mind1 úgyis érik lassan egy Win reinstall, csak az zavar, hogy folyamatosan 20% körül pörgeti a ventit, és így is 55-56 fokos, ergó pörög a kártya, vagyis zabál is :/ bár csak a memóriák mennek maxon. -
Beri
addikt
válasz
Hegyirabló #18580 üzenetére
Próbáld reprodukálni a hibát. Vagy vidd vissza és verd az asztalt addig, amíg ki nem cserélik a kártyát.
-
Beri
addikt
válasz
Hegyirabló #18578 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
válasz
RetepNyaraB #18573 üzenetére
Én értékelem, hogy próbálsz segíteni, de ezek az ötletek, komolyan...
Kitől kérjek kölcsön kártyát? Te nem adnád oda a Tiedet? Ha a válaszod az, hogy "nem", akkor gondolom sejted, hogy bárki másnak hasonló lenne.
Egyébként az előző kártyával még csak hasonló gondom sem volt.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Hegyirabló #18572 üzenetére
Próbálj meg kölcsön kérni egy másik kártyát. Lap is szarakodhat
-
Hegyirabló
veterán
Helló mindenki!
Megint volt egy spontán black screenem, simán csak netezés közben. Képernyő elfeketedik, VGA ventillátor felpörög mint egy helikopter, gép kikapcsol, csak a ventik pörögnek.
Mindez annak ellenére, hogy két és fél óra Furmakot futattam, és nem tudtam megfektetni.
Várom az ötleteke.
Köszönöm!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Gaboman #18565 üzenetére
Khm... azért kérdés mit takar a "legtöbb kártya" titulus. 6870-est már nem fektetsz meg fullHD-nál kisebb felbontásban garantáltan semmilyen játékkal; az említettekkel semmiképp
de nem is szóltam, off ez is
Furkoo@ talán Vader emlegetett valami bios frissítést, ami segít a gondon, úgy rémlik...
-
jegenye77
addikt
Csökkentett módban lehet VGA drivert telepíteni?
6870-es karimhoz akartam feltelepíteni a 11.12es drivert.Azt történt,hogy először törölni akartam a régit,és ki is listázta a dolgokat majd elsötétült a kép és utána csak fekete és piros színeket mutat.Azt is úgy mintha pixeles lenne a kép és nem is látszik rajta minden.Ill annyira rossz,hogy nem tudok vele mit kezdeni.Még meg is kérdezte,hogy mindent akarok törölni?Én meg rányomtam,hogy igen.
Azt is úgy mintha pixeles lenne a kép és nem is látszik rajta minden.Ill annyira rossz,hogy nem tudok vele mit kezdeni.Csak csökkentett módban indítva jön helyre a dolog.
Úgy le is töröltem az egész ati könyvtárat.Viszont a drivert nem tudom telepíteni.
Ez a zért van mert csökkentett módban van? -
L4mie
veterán
Urak, sajnos nem jött össze, hogy kihúzom a másik megjelenítőt :[
Továbbra is 300/1050 en megy...16% on pörgeti a ventit és 56 fokos :[
szerintem ez annyira nem pöpec, mit lőjjek még le? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Speed® #18561 üzenetére
A gond megoldható nálam nem végleges probléma erre próbáltam kitérni.
Ahogy az újabb teszteket olvasod láthatod hogy nem igazán van olyan hogy nem működik a CF.
Áprilisban készített teszt. -
Speed®
titán
válasz
Gaboman #18560 üzenetére
Csak nem látod a lényeget..ha gondod van, akkor mit érsz a CFel?
És nem azt mondtam, hogy elszállt igényeket is kielégítenek, hanem azt, hogy normális esetben az 1600x1200 semmi ezeknek a kariknak..de még a sokkal látványosabb wide fullhd sem igazán hatja meg őket.
Innentől fogva, ha átlag felhasználói szemmel néznéd, bőven jobb lenne..persze ha te extrém terheléses tesztek miatt tartod a gépet, akkor hajrá CF ;p
Egy húzott 570 pl. bő 1.5X gyorsabb a 6870nél, amit konstans megkapnál.
Igen, gyorsabb a CF, ha minden oké..de igen sokszor van, hogy nem oké..Mindegy, nem offolok inkább többet,
OFF. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Speed® #18557 üzenetére
Amiről írok, nálam vannak gondok és nem összességében a 6870 CFel, kérdezz rá mireszre például nála milyen.
1600x1200ban is megfektetem a legtöbb kártyát ha akarom nem kell hozzá FullHD.
6950et 75ért vagy 570 80ért, 4000Ftal került többe a CF és nem említem egy lapon velük. -
Beri
addikt
válasz
Hannibal Bac #18556 üzenetére
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #18555 üzenetére
Keresztbe veri..és picit visszább épp arról írsz, hogy skálázódási gondod van.
A 580 1.5X gyorsabb, mint a 6870..de ezt konstans tudja, ez a nem mindegy.
Egyébként nem igazán értem, mihez neked CF, 19"@1600x1200? Az jóféle..
Ha picit széttárnád a képet és mondjuk 1920x1200ról lenne szó, megértem..
De 1600x1200hoz egy szingli 480/570/6950 is bőven elég lenne, mindenhez. -
Hannibal Bac
csendes tag
Sziasztok
Videokártyát szeretnék vásárolni, x4 640 3.0Ghz proci mellé.
AMD Athlon II X4 640 cpu milyen vga-t hajtana ki, hogy ne legyen cpu limit?
Válaszotokat előre is köszönöm.Konfigom.
Alaplap: Asus M4A88T-V EVO
Processzor: AMD Athlon II X4 640
Memória: 4gb 1333Mhz DDR3 Kingmax
Merevlemez: Samsung 500GB F3 7200rpm
Táp: CHIEFTEC CTG-500-80P 500W
Házoolermaster 430 elit
VGA:? -
Gaboman
nagyúr
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #18553 üzenetére
Jól skálázódnak, ha..és az utóbbi miatt (ha) nem életképes szerintem. A hajamat tépném, ha dupla pénzért nem közel dupla teljesítményt kapnék konstans..1 GPU kell és kész, nincs gond..összességében a CF vonzataival szerintem mindig veszít, ha ár/értékről van szó. Persze ha valaki csak a működő oldalát tapasztalja/használja, annak oké..
Egyébként persze, jobb, mert a driverekkel erre koncentrálnak..az 58x0ek is szebben muzsikálnának, ha nem lenne érdek az elavultatásuk.
Cseréld a CFet 580ra vagy 7950re és nem lesz többé problémád..ill. vegyél mellé valami értelmes monitort is, amivel az élményt növelheted ;p
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Speed® #18552 üzenetére
Nekem valamiért a driverrel van bajom, másnál ahol nálam nem működik náluk meg simán jó, ezért is teszek fel mindent újra.
Driver probléma, akik használnak CFet nem panaszkodnak rá, főleg a 6800 szériára mondják hogy nagyon jól skálázódnak, nem véletlen erősebb egy 6800 széria mint a 5800as. -
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #18550 üzenetére
Sok helyen 90-95%os a kihasználtság!
-
Gaboman
nagyúr
12.1es driverrel egy AvP eredmény.
És a két kártya %os kihasználtsága.
Ez már skálázódás, mindenhol így kellene neki. -
volvoguy
addikt
válasz
csucsbicep #18542 üzenetére
javítva!
[link]
-
volvoguy
addikt
Üdv! Erről a "kicsikéről" mi a véleményetek? Nem rossz, de a 2 venti nem hangos? Vajon megéri a plussz 2-3000Ft-ot a sima Sapphire 6850-el szemben?
(Jah és Ipon-ról lenne...rendelt már vki tőlük VGA-t? Épségben odaért?)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18533 üzenetére
Az már jó lesz mellé.
-
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo #18537 üzenetére
Találtál akkor 945-öst?
-
miresz
veterán
válasz
Az jó kis proci.
(#18534) FR33: Ne vacilálj 6850 sokkal jobb.
-
tarsoly74
tag
válasz
nagyon jó kis proci volt nekem is egy spéci darab
-
FR33
aktív tag
mi annak a vga összehasonlito oldalnak a cime ?
6790 vs 6850 között vacilálok 40k-s ár körül i3-2100 hez játékra
help me -
miresz
veterán
válasz
WonderCSabo #18531 üzenetére
És mi lesz a megoldás?
-
WonderCSabo
félisten
Szörnyen CPU-limites a gépem. AC
alatt totál full grafikán nem lépte el a GPU load a 40%ot, a procim meg 100%on ment. Na sebaj, most már nemsokára érkezik a megoldás (lekopogom).
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #18528 üzenetére
No igen, ami gyanúsan olcsó, az általában sosem érkezik meg...
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Gigabyte 6850 300/1050 órajelen jár és csak 1 megjelenítő van rajta (102cm lcd tv).Hogyan tudom 300/300-ra belőni?
Köszönöm!
-
-
FR33
aktív tag
6850-et akarok venni
Szerintetek ez reális ???
[link]
A cégnek van másik asus vga is fennt ugyanugy 6850-es és az jóval több pénz...annyit mondtak,hogy külföldi beszállitotol van de ugyanaz. Bevállalhato ? vagy asus gyárt 2fajta tipust ? esetleg nem dx11 ?másik :
Pixmaniánál van 34ért Sapphire 6850 ! inkább onnan lenne érdemes ? -
Hikvision
senior tag
Desktop Jobbklikk/ képernyőfelbontás/asztal megjelenítése csak itt (1)
-
L4mie
veterán
válasz
rola636 #18514 üzenetére
Terheletlenül halk, terhelve hangosabb mint egy HIS ICQ, de játék közben úgyse zavar, hogy bicit búg,
hömérsékletekkel személyszerint nem vagyok annnyira kibékülve, de csak 4850 hez tudok viszonyítani.
ASUS terheletlen állapotban 50-54 fok, terhelve 70-75, persze gyári fordulatszámokkal.
Sapphire is jó valszin, de nekem a +1 év gari elég sokat nyom a mérlegen.Ha már írok kérdezek is.
Valami miatt nem meg 300 MHz alá a GPU-m és a memória is 1050 en megy folyton 2D ben is. (Aero ki van kapcsolva, Chrome-t használok, alapból csak akkor kapcsolok overdrive-t ha ventit akarok szabályozni, és nincs tuningolva se ) mit kapcsoljak, hogy lemenjen a nyugalmi frekije a kártyának?? (ASUS DCU 6870) -
rola636
csendes tag
6870-ből Asus(3 év gar) vagy Sapphire Toxic(2 év gar)? Ki melyiket választaná? Asusnak van olyan jó a hűtése mint a Vapor X-nek?
-
Hikvision
senior tag
Szedd ki a kártyát, fújd ki a foglalatot sűrített levegővel, és az érintkezőket törölgesd át alkoholos AT rongyal, tápcsatikat ellenőrizd, utána max húzd újra a win-t.
-
Hegyirabló
veterán
Több mint két órát ment a sárkány, és nem makkant meg. A legmagasabb hőmérséklet 74 fok Celsius volt.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18510 üzenetére
Én próbáltam. Ami beállítás Furmarkon atom stabil volt, mondjuk egy Dirt 2 alatt úgy vágott ki egyből, hogy öröm volt nézni.
-
válasz
csucsbicep #18508 üzenetére
Nálam kb. egy hete 1,5 óra AB volt (Kombustor), azután AC Brotherhood egész délelőtt. Ha hasonló tesztelésen átmegy, akkor nagy valószínűséggel nem lesz probléma máshol sem. Viszont pl. a fánkot azért ajánlom, mert ha eleve el van lőve az órajel, vagy kevés feszt. kap, akkor már a teszt alatt kilövi. Játéknál meg lehet hogy nem mindig jön elő a hiba, vagy talán később. Bár lehet hogy csak nekem bevett szokás hogy kétszer tesztelek, egyszer kérdezek.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Tothgera30 #18507 üzenetére
Ja tényleg, bocs.
20 perce megy a sárkányfánk, de eddig semmi. Kicsit mondjuk belassult tőle a rendszer, nem ártana még 1GB memória, már ha lehetne kapni...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18507 üzenetére
Furmark stabilitástesztelésre finoman szólva is egy rakás sz@r. Kemény játékokkal kell letesztelni.
-
válasz
Hegyirabló #18506 üzenetére
Nem kell 20, elé kettő...
Igen, de legalább tuti hogy A-tól Z-ig le lesz tesztelve, játékok alatt biztos nem fog meghalni az adott beállításokkal
.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Tothgera30 #18505 üzenetére
1,5-20 órára!!!
Hát ha nincs más, akkor ez lesz, bár ennyi időre nélkülözni a gépet. Majd nézek egy filmet addig, vagy valami.
-
válasz
Hegyirabló #18504 üzenetére
10 perc az semmi. Rakd oda 1,5-2 órára sülni. Azért mert úgy néz ki mint egy fánk, a többi meg jött magától.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hegyirabló #18502 üzenetére
Furmark.
-
keke69
őstag
válasz
Hegyirabló #18500 üzenetére
iNDÍTSD MÁR EL AZT A SZŐRÖSFÁNKOT,KÉRLEK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest