- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
#21346560 #27624 üzenetére
Azt mit jelent, hogy szépen? Mert teszten max grafikán a 6850 olyan 30 fps-t tud ami azért távol van a széptől szerintem. Nem beszélve a max vram használattól ami FHD-ban nálam olyan 2-2,5GB (max grafikán). Nem a kártyát akarom fikázni, de azért magunkat ne csapjuk be FHD-ban újabb játékokhoz kell a kompromisszum rendesen a karival.
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
válasz
Winnie The P #26086 üzenetére
Nem izzad a technika alatta?? Toljál rá FullHD-ban max grafikán egy 4x élsimítást.
(már a 2x is elég)
-
Asbee
veterán
Megértettem amit írtál, de a Bartsnál nincs ilyen probléma. Egyébként meg kicsit sarkítasz. Én is szenvedtem a híres nvidia féle driver újraindulgatástól, és már jó ideje jelen volt a probléma mire az nvidia beismerte és javította. Szerinted mit gondoltak akkor a userek mikor kipróbáltak 20 féle dolgot? Valakinek segített, valakinek nem. Alap hogy gariba küldik... Normális bolt meg segít. Tőled is megkérdezem. Akkor mit csináljon az ember, ha nincs lehetősége próbálgatni és pl ilyen driver újraindulós baja van? Nézze a polcon a kártyát?
(#26028) Zsolti24e: Jól látod.
-
Asbee
veterán
válasz
Vincent_ #26022 üzenetére
Azért álljon már meg a menet. Ez egy fórum, elég abszurd hogy szinte felelősségre vonsz Te itt valakit, hogy hogyan merte a garanciát javasolni. A magasló effektus inkább nálad van jelen. Az miért magas lóról letekintés, ahogyan fogalmaztál, ha valaki garanciát ajánl? A garanciázás ettől függetlenül, szerintem úgy működik, főleg ha vidéki valaki, hogy előtte jelzi mi a gondja. Ha pedig ezt jelenti, Te mint intéző gondolom végigzongoráztattál vele minden lehetőséget és csak utána vetted át a kártyát...
Peak: Én is meg tudok osztani egy történetet. 1 hete Gainward GTS450. Random, terheléstől függetlenül, fagyás, driver újraindulás, sokszor csak csak restart segített. Kipróbáltuk 2 konfigban, több féle driverrel, hőfok rendben minden rendben, de ugyanúgy csinálta. Webshopnak szépen leírtam mi a problémám, átvették náluk is előjött. Valószínű memória hibás volt.
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
Hát nem tudom ti mit csináltatok de physx high rohadtul észrevehető mindenen. Víz, robbanások, lengő zászlók stb, stb. Legmagasabbra volt állítva? ( Mondjuk mediumon is simán észrevehető). 6870-en border2 physx azért felejtős. Nagy harcokban ismerősnek 5-10 fps-t produkál. Azzal mondjuk egyetértek csak physx miatt nem érdemes nv-t venni, hacsak tényleg valakinek nagyon-nagyon fontos és régebbi physx-es játékokkal is játszik.
-
Asbee
veterán
válasz
Zsamolzsa #24435 üzenetére
Amúgy mennyi az alapórajele a kártyának? Mert nekem abból amit írtál, hogy 900-ról 1000-re és 1050 ről 1250-re engedi catalyst nekem az jön le hogy ez egy 6870. Amúgy meg ki kell tesztelni mi satbil és mi nem. Kicsit olvass szerintem utána mi hogyan van vga tuningnál.
-
Asbee
veterán
válasz
Zsamolzsa #24426 üzenetére
Ha alapban 900 és 1050 az órajel az 6870-en. Én nem tudok olyan 6850-ről aminek 900 lenne az órajele és még catalyst engedné 1000-ig. Ha csak nem valami bios moddolt. Tegyél fel egy gpu-z-t először ott nézd meg milyen a vga és mennyi az alapórajele. Másodsorban használd a szerkesztést.
. Amit lizRRR írt azokkal a programokkal tudsz tuningolni.
-
Asbee
veterán
válasz
Tomi13 #24288 üzenetére
Szerintem nagyon ne tedd ezt. Az ilyen no name meg lc power és társai tápoknál nem biztos hogy a védelem lekapcsol. Ne kockáztass nehogy megjárd. Nem is értem hogy lehet ilyet ajánlani hogy figyeld mennyire melegszik meg hasonló... Tápon nem spórolunk, jó áron vannak megbízhatóak.
-
Asbee
veterán
válasz
gainwardgs #24087 üzenetére
Nem hinném. Ha kevés lenne jó esetben lekapcsolna rosszban vinne magával valamit.
De másik konfigban ha tudjátok azért próbáljátok ki hátha valami más gond van.
-
Asbee
veterán
válasz
gainwardgs #24082 üzenetére
Igen, szerintem az lesz.
-
Asbee
veterán
válasz
gainwardgs #24080 üzenetére
Ez gari lesz.
-
Asbee
veterán
válasz
#00983040 #23838 üzenetére
Tehát akkor az bátnja a lelkedet, hogy meg mertem említeni hogy olyan kártyával ahol szűrőket, magas grafot lehet használni már kell a több mint 1 gb ram és az ugye nálam nvdia. Majd te ezért elkezdtél kötekedni ... Én kérek elnézést...
(#23839) Apone33: Igen hát amd topikba ilyet megemlíteni.
Legközelebb jobban figyelek.
(#23841) _DiEGO_: Látom te is kezded. Én semmit nem erősködtem csupán példának írtam, hogy nálam váltásnál igenis kellett a több mint 1 GB ram. Utána szóba se jött senkit nem is zavart, míg valaki el nem kezdett kötözködni...
-
Asbee
veterán
válasz
#00983040 #23833 üzenetére
Képzeld egy ctg 500 viszi. De ha már ennyire érdekel a téma [link] itt láthatod tuning nélkül is mit tud... 6850 nincs is itt azt ronggyá veri. Amúgy meg akadj már le a témáról. Neked nem rohadtul mindegy hogy mit használok? Csak a memória kérdésre írtam példának. Ja mielőtt szóba hozod ebben a nagy melegben nem megy 75 fok fölé... Bár az aláírásaid után nem csodálkozok semmin...
-
Asbee
veterán
válasz
DroiDMester #23811 üzenetére
Én 6850ről váltottam gtx480-ra. 6850-el is ment bf3 multi minden 1 gb rammal csak azt felejtik el, hogy a graf ott le van véve meg a szűrők. Persze hogy úgy kijön 1 GB vramból. Jött új kártya minden maxra fel mindjárt nem elég...
-
Asbee
veterán
válasz
kavics325i #23666 üzenetére
Mi az a gyg?
-
Asbee
veterán
válasz
Edward1981 #23605 üzenetére
Én írtam rossz topikba + még válaszra is mentem új helyett. Nem szeretek mobilról írni.
-
Asbee
veterán
válasz
Edward1981 #23603 üzenetére
- rossz topic bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest