Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
miresz #19980 üzenetére
ááá most látom, hogy nem is az ATI , hanem az intel beépített van bekapcsolva.
Miresz kollega videóját egyik böngésző sem játssza le most épp, semmilyen képméretben és felbontásban sem
Mingyá átváltok ATI-ra és re...szerk: bekapcsolt ATI-val minden pöcc (és zöldség) nélkül fut. De ismerem a porblémát ettől függetlenül. Fenntartom, hogy valami driver inkontinencia a jútyúbbal.
-
zolisx4
őstag
válasz
miresz #19980 üzenetére
Nézd meg ezt
Arra rájöttem hogy akkor jön elő a hiba mikor megnyitod nagyban a videót és ki írja hogy teljes képernyős mód ,amikor nálam a felbontásnak megfelelően tehát 1280X1024 es a videó akkor nem lesz zöld ,ezt a betűk méretéből látni, teljes képernyős mód,az apróbb betűs .
Ennél a videónál pl a teljes képernyős mód ,negyobb betűs tehát a felbontás nem 1280X1024 tehát kisebb ,ekkor elő is jön a zöld képmiresz
Az oké hogy a Gpu-t használja ,a videó nem egy igazán megterhelő dolog ,de szerintem ez nem gpu hiba ,játék alatt lehalna ha az lenne rossz , -
zoleeno1
veterán
válasz
miresz #19980 üzenetére
+1, én is kipróbáltam úgy is, hogy a hardver gyorsítás be van kapcsolva és így sem jön elő a hiba.
Az Nvidia már a spájzban, akarom mondani az ATI gpu-ban van
szerk: loooool fateromnak évek óta mondom, hogy a Simson-jára télen tegyünk sílécet az első kerék helyére, a hátsót meg verjük ki szegekkel, de nem akar bele menni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest