- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
miko_
tag
válasz
patex1983 #20834 üzenetére
Remélem szoftveres baj van most újraraktam windows7-et 64 bitet használom egyébként.Lehet az a baj hogy kikacsoltam a lapozófájlt? Mivel SSD van nem akartam hogy fölöslegesen foglaljon annyi helyet mivel 8GB ddr3 van annak sztem elégnek kellene lennie. Fura az hogy ha betölti a pályát onnantól kezdve nincs baj, csak a pályabetöltések előtt.
-
Aidan85
aktív tag
válasz
patex1983 #20578 üzenetére
Tehát eddig a Sapphire mellett szól, a jó ventilátor vezérlés, és a terhelésnél csendesebb üzemelés, na meg, hogy kedvelem a céget.
Az ASUS mellett szól, a 3 év gari, és a plusz 6 tűs csati, az esetleges energiaigényre tuningolásnál.
Azt tudja valaki, milyen hosszúak ezek a kártyák? Mert arról találtam infót, hogy a ref 6850 az 23 cm. Egyeznek vele?
Jelenlegi 4850-em nyákja 24cm, de a borda nem ér a végéig, ennél max 1 centivel hosszabb kártyát tudok betenni a házba. -
törölt tag
válasz
patex1983 #20392 üzenetére
ritkán fordul elő, fél perc off, és megszűnik.
az a gond, hogy nincs csere VGA-m.majd szerzek, aztán mehet a gariztatás, jövőhéten, vagy utáni héten tudnám csak intézni.
(#20394) zoleeno1: még nem. de gyanítom nem fog hibát dobni. RAM-oknál memtest nem dobott hibát még 8 óra nyúzás után sem, közben 10 perc játék után kékhalál... kiderült, inkompatibilis a lap az előző RAM-okkal...
-
Andris837
senior tag
válasz
patex1983 #20008 üzenetére
igazából semmi tesztprogram...
a lényeg, hogy a kis kockák akkor jöttek/jönnek elő amikor flash videókat nézek különböző videomegosztó portálokon. Fél órán keresztül néztem itt-ott, már kezdtem örülni, hogy jajj de szuper, erre megnyitottam egy másik oldalt és bumm, telerakta kis fekete vagy épp fehér vagy ilyen-olyan színű kockákkal az asztalt, illetve a böngészőt.
Nemsokára indulok vissza a boltba és rendelem is a Sapphiret.
Szerk: annyit hozzátennék még, hogy akkor jön elő igazán amikor kis és nagy kép között váltok a videóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest