- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Asbee
veterán
Hát nem tudom ti mit csináltatok de physx high rohadtul észrevehető mindenen. Víz, robbanások, lengő zászlók stb, stb. Legmagasabbra volt állítva? ( Mondjuk mediumon is simán észrevehető). 6870-en border2 physx azért felejtős. Nagy harcokban ismerősnek 5-10 fps-t produkál. Azzal mondjuk egyetértek csak physx miatt nem érdemes nv-t venni, hacsak tényleg valakinek nagyon-nagyon fontos és régebbi physx-es játékokkal is játszik.
-
törölt tag
Így van, itt is le van írva.
Ha beviszem személyesen Debrecenben, rákészülök, ezt kinyomtatva érkezem -
törölt tag
Google-ben megér egy keresést. Pl itt is vannak érdekességek : http://www.fogyasztovedelem.com
Eddig összesen két eszköz esetében kellett cserélniük illetve javítaniuk, ebből az egyik az akkor 80 k -s monitor volt, és hát fogyasztóvédelemét emlegetnem kellett, de végül is rendezték az ügyet.
Természetesen az ár az egyik fő szempont mellettük, és a marketingjük sem gyenge, tévés reklámok stb, tehát van mögöttük tőke. Viszont nekem a francia széllel is volt garos kalandom, és velük is sikerült rendeznem a dolgot, igaz ott duplán írtam be, egyszer az akkor még panaszkönyvnek nevezett - bár már lehet akkor is vásárlók könyve volt, régen volt már 2003- kis könyvecskéjükbe, és nem voltam rest átsétálni a fogyasztóvédelemhez sem Debrecenben a Szent Anna utca 36-ba sem ott is leírtam sérelmeimet az üggyel kapcsolatban
Egyébként ilyen van gar levél nincs gar levél esetre a válasz:
"151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
4. § (2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét." -
Z10N
veterán
Tudom azert kerdeztem ra. A kamionos pedig ami leesik rola kulonbozo korulmenyek kozott
vagy csak nem volt tisztaban az ertekevel. Amugy hasznald egeszseggel, jo boltot csinaltal, majd varunk vissza a klubba, ha eladnad es HD7K-t vennel belole
Egy 7870 hasonloan produkal es mar 70k alatt is lehet szerezni, a maradekbol es a 25k-bol meg veszel egy PH2X6-t.
-
csucsbicep
nagyúr
Én MX2-öt használok, az nagyon jó, igaz kicsit nehezen kenhető, nehogy már pár száz ft-on múljon az egész.. Szerintem nem a paszta minősége a baj, hanem, hogy nem jól kented el vagy túl sokat/keveset vittél fel.
diegho: Én ezért vettem CTG-t, mert az atom halk full terhelés alatt is, szándékomban sincs más típusra cserélni.
-
Ezt a "kihajtja-e" témát annyira lerágtuk már, keress rá légyszíves.
Összegezve: ha egy játék 4 magot támogat, akkor ott a kevesebb NEM lesz igazán elég, bárhova húzod.
Egy gyárilag négy magos vas sztem nagy előrelépés kettőhöz képest minden szinten, ha pedig főleg játékra kell, akkor nem is túl fontos ezen belül, hogy milyen (úgy értem felesleges rakétavezérlőt megszégyenítő csipeket vásárolni). x4 955-65-75 már mindenre jó, vagy egy i5.
Egy RPG idea szinten jobban cpu függő lehet, mint az fps, de mindez felbontás kérdése is; FullHD-ban pedig már pofára esik a 6850, tökmindegy milyen proc van alatta.
Tehát fps-t csak (jóval) kisebb felbontásban nyersz, ahol még látszik a cpu limit.A 80 fok nem gáz egyáltalán (legfeljebb hangos), de a konkrét hűtőhöz hülye vagyok.
-
Speed®
titán
Ha tudod mit jelent a thermal throttle, akkor azt is tudod, hogy sebességbeli gondot csak akkor okozhat, ha eléri a proci a hőhatárt..ergó az általad itt felhozott 47°C érték vagy hibás szenzor vagy hibás leolvasás eredménye.
Terhelve méred ezt a 47°Ct? Mert ha mondjuk P95 közben, akkor oké. Játékból kilépve desktopon leolvasva abszolute nem mérvadó..A hangnem egyébként nem lenéző és sértő, inkább ironizáló, cinikus. Ha megsértődsz, egye fene..de inkább ez, mintsem megfőjön a cucc ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged