- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
jegenye77 #10799 üzenetére
Dehogy nem tudná eladni! Egyrészt biztosan nem minden VGA lenne olyan hűtővel szerelve, és azt sem mindenki választaná az ára miatt, ezért azt nem tartom valószínűnek. Azon kívül - csak az ASUS esetén nézve - a DirectCu II hűtés előállítási ára nem hiszem, hogy sokkal kevesebb lenne, mint mondjuk a AC TT Pro hűtőé.
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #10795 üzenetére
Az AC TT Pro nem valami különleges, egyedi szabadalommal védel, nehezen előállítható hűtés viszont halkabb és hatékonyabb mint a gyári hűtők. Miért nem tudnak ilyen vagy hasonló hűtőt ASUS, MSI stb. logoval nyomott műa. lemezzel borítva készíteni, és azzal kiadni a VGA-kat?
Meggyőződésem, hogy sok esetben még költségesebb sem lenne. Nem értem én ezt...
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #10792 üzenetére
Időközben felraktam az Asus HD 6870-emre az AC TT Pro-t. No, azért messze jobb a hűtése, mint a DirectCU-nak volt - terhelésen itt is jelentkezik a 12-15°C differencia az AC javára.
Közben bekukkantottam a VRM hűtője alá is - megerősítve, nálam is ASP0907 chip van beépítve (ahogy a cikkek is írták). De mire eltudtam olvasni az apró betűket rajta... -
lehel22
tag
válasz
belinho #10789 üzenetére
E8500 melle inkabb a 6850 est . En is egy e8400 al hasznalom es az esetek nagyreszeben nincs panaszra okom, de ceges gepen ugyanez a kartya egy q9550 el sokkal jobban teljesit.
A te CPU d melle a 6870 et szerintem nem igazan erdemes venni .A 6850 hez is jo ha egy kicsit huzol a CPU-n. -
belinho
senior tag
Hello!
Két kártya közül melyiket válasszam?
MSI 6850 cyclone pe 40 Ezer
MSI 6870 twin frozer 47 EzerA procim e8500 3.8ghz, nem akarok abba a hibába esni,hogy megveszem a 6870-et, aztán ugyanakkora max fps-t kapnék mint a 6850-nel a proci miatt és kidobtam az ablakon 7ezret+magasabb fogyasztás.
Full HD-ra kellene, csak akkor venném a nagyobb karit, ha tényleg megérné. Jobb procival van különbség a 2 kártya között, de nem tudom az én procimmal látnám-e ezt a különbséget. -
Időközben azért beköszönök, hogy kijelentkezek a topikból, mivel elcsábított egy 5870-es a brutális teljesítményével, és a remek árával. Néha azért visszanézek, mert tényleg jól éreztem magam itt
És ha valakinek kellene egy gyakorlatilag 0 perces Sapphire HD6870 remek áron, akkor írjon egy PÜ-t.
-
szasanyi
félisten
Sajnos 99.9%-ban ilyen tuti információkkal nem rendelkezünk. Ha ez így lenne, akkor azzal egész jó jövedelemre lehetne szert tenni.
Nézd meg mekkora a teljesítménykülönbség a két kártya között, aztán az árat is össze tudod hasonlítani és e két lényeges adat ismeretében máris eldöntheted. Az, hogy pontosan melyik (gyártó, típus) csak ezután következhet. -
WZP
aktív tag
Heló!
6850 vagy 6870 kártya beszerzését tervezem a közeljövőben. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e várni vele egy picit, várható-e mostanában valami nVidia bejelentés miatti árcsökkenés vagy ez elég stabil ár ? Esetleg hogy van-e ellenjavaslat, vagy másik kártya melletti érv, illetve 6870 megéri-e a plusz pénzt ? Előre is köszönöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
Tirexi #10777 üzenetére
Igen, érdekes... és jó sok hülyeség van benne. Egyrészt az i3 4 szálon számol, ami közelíti a valós, 4 magos CPU teljesítményét.
Ezt nézd meg, és bár nincs HD6850 de van GTX460 (ami ua. a teljesítmény kategória) és megnézheted mekkora FPS különbség van az i3 530 és i5 750 között, FullHD felbontásban.
És itt megnézheted, milyen sz@r teljesítményt nyújt egy régebbi, de valós 4 magos CPU-hoz képest.
Egy tény: az i5 750 (vagy annál jobb) CPU mindenképpen erősebb, így játékok alatt is. Az már közel sem biztos, hogy annyival mint amennyivel drágább. Ha meg kétségeid vannak - és megvan a rávaló - vegyél i5 2500K procit, az tuti elég lesz. -
Tirexi
addikt
Kösz a válaszokat. Bár találtam egy érdekességet itt: [link]
A kérdést nem én tettem fel de akár én is feltehettem volna.
Nos ott azt írják, hogy kevés hozzá és néztem teszteket net-en és valóban egy 4 magos CPU-val jobban mennek a játékok.Érdekes nem?
-
Tirexi
addikt
Hali all.
Egy 3Ghz-es i3 540-el ki lehet hajtani egy 6850-et 1920-ba?
THX előre is.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #10770 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Egy 6850 Toxic-al milyen tuning eredményt lehet kihozni ezzel a TriXX nevü progival?
Egyáltalán egy gyárilag húzott kártyát lehet még húzni? -
-
-
Alister71
nagyúr
Dirt3, 1920x1080, ultra high, 8xaa, enyhén tuningolt rendszeren: klikk
-
tajati
aktív tag
Üdv mindenkinek!
az lenne a kérdésem hogy a direct cu-s 6850 és a sima ref 6850 hossza között van-e különbség.
-
Steven88
tag
Hali
Valakinek van ezzel a VTX3D-vel valamilyen tapasztalata, véleménye.
"VTX3D VX6870 1GBD5-2DH PCIE" 45e-ért elég jó ár/ér arány.
Előre is kösz. -
Vigneau
félisten
válasz
csucsbicep #10761 üzenetére
Nekem az nem tetszett még benne, hogy alulra kerültek a hőcsövek - ez tervezésbeli öngól.
-
szasanyi
félisten
MSI R6870 HAWK - mondjuk e szerint mégsem kimondottan halk.
No, ha sikerül letesztelem én!
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #10759 üzenetére
Amit olvastam aszerint (illetve azok, mert több is volt) igen. De úgy néz ki össze kell raknom egy gépet - pontosítás alatt, tehát nem végleges álláspont, és az összetevők sincsenek pontosítva -, és akkor valszeg ilyet rakok bele. Ha ez összejön, első kézből és elsőkét tájékoztatlak!
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #10756 üzenetére
Igen, a +1 hőcső és a lapátok kialakítása miatt.
lordjancso: szívesen. Talán ez lenne az a topik.
-
szasanyi
félisten
válasz
lordjancso #10753 üzenetére
Ez a legjobb ár/teljesítmény arányú kártya. Alapból 930/4200 és tuning itt is mehet. Halk és nagyon jó teljesítményű (5 Heatpipe) Twin Frozr III hűtés, válogatott minőségű (Military Class II) alkatrészek. Ráadásul ~47k áron, ami szintén mindenképpen jónak mondható.
-
polonic
félisten
válasz
lordjancso #10753 üzenetére
Órajeleket ne vedd figyelembe, mert az alapórajelest is fel tudod tuningolni.
Persze, ha csak nagyon minimális a különbség, akkor veheted. (nem néztem meg a linket) -
szasanyi
félisten
válasz
lordjancso #10751 üzenetére
Semmi lényeges különbség (Flex verzió tud kezelni 3 monitor akkor is, ha legalább az egyik nem DP-s). Ha csak ezek közül lehet választani, akkor az elsőt vedd.
DE ha nem feltétel a felsoroltak közüli választás, akkor egyértelműen ez a legjobb vétel.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi 5 vga között mi a különbség? És persze melyiket lenne érdemes megvennem?
[link]
Ár szerint rendezve az első és az utolsó között durván 10.000 forint különbség van, de ugyan az a típus...
Előre is köszi a segítséget! -
Vigneau
félisten
válasz
alibaba78 #10749 üzenetére
Hiába, az ASP0907 chipes VRM-et nem támogatja még az MSI Afterburner. De remélem, hamarosan ők is használni fogják ezt a chipet és akkor bekerül majd a támogatottsági listába. Persze, nem sokat érő a SmartDoctor kezelőfelülete, de jelenleg csak ez van. Igazán írhatnál akár Te is kellő angolsággal az Asus-nak a nevemben
, hogy reformálják már meg a kezelőfelületüket. Amúgy is a RivaTuner-re épül mindkettő, simán tudnia kellene azt, amit az AB is tud - max. más körítésben.
Viszont nem véletlenül vettem olyan VRM-es VGA-t, aminek lehet vezérelni a GPU vCore-ját - hiszen nem alapfeszen akarok "villantani". Ráadásul nem volt rossz választás az Asus, mert nem ciripel terhelésen sem. -
alibaba78
őstag
Kar, hogy ilyen ordasi blokkot nem lehet itt kapni. Ettol fuggetlenul meg mindig ott az az ordas nagy problema, hogy annyire ertek a vizhuteshez, mint a repulogep vezeteshez.
De azert koszi!
(#10616) Vigneau: Nem vitatkozom, biztos jobb hozza, de hogy milyen ocsmany a kezelofelulete?! Akkor mar inkabb feszemeles nelkul tuningolok.
(#10729) LEON-T: Nagyon szivesen! Hogy a guru3d-s rc5 ugyanaz-e? Az kizart dolog, mert nem tudom.
A titok nyitja cf-nel, hogy ne vedd meg az uj jatekokat azonnal, amint a boltok polcaira erkezik. En sajnalok 10-12k-t adni egy debut arert, igy marad a turelem, amibol tobb van, mint pengobol. Cserebe mire hozzam kerul, mar van rendes supportja.
-
válasz
Taifa Díaz #10747 üzenetére
Nem ártana... Amúgy köszi neked is de felvilágosítottak Dirt3 topicban is... Viszont az számomra még mindig kérdéses, hogy a Fraps miért nem normálisan veszi fel a videót. Sajnos nem tudom megmutatni, mert szaros 10mp-t felvett 333mb-be és mire felmenne a fél megás feltöltésemmel... Úgy vette fel mintha full rossz lenne a kártya.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
KaiotEch #10744 üzenetére
Az direkt van benne, poénból, legalábbis a Codemasters arcok biztos viccesnek találták...mert én nem. Első látásra azt hittem, halódik a végéám (alap Giga 6850). A következőnél megállítottam és visszatekertem a visszajátszást, és lám, elcsíptem a turpisságot. A 2-ben ez a súrlódás-ütközés-villanás effekt egyáltalán nem volt zavaró. Ha lesz patch, ezt kitakaríthatnák a játékból, gondolom, te se nagyon bánnád
-
Ágógreen
senior tag
24,5 cm
-
Üdv. Nemtom most melyik topicba tartozik ez mert 1-2-be még beleférne. De mi a bánat lehet, hogy pl Dirt3-ba ha nekimegyek a falba, akkor érdekes lila színek jelennek meg, illetve, ezt gondoltam felveszem fraps-al... Igenám, csakhogy ott az egész lila, rózsaszín és társai... Ötlet?
MSI 6850 OC + 11.5b driver
-
Ágógreen
senior tag
hát épp ez az... nem nagyobbat hanem kisebbet adtak meg mint valójában.
nagyobb lesz az mint 24,5cm. illetve a kártya maga lehet 24,5cm (bár 24,3 pontosabban a teszt szerint), de a hűtő túlér rajta és azt nem kalkulálták bele a 24,5-be. szóval csak óvatosan.
egyébként létezik olyan 6870es ami rövidebb mint egy-némely 6850es. nincs is ebbe semmi ördöngőség, csak az msi kicsit alultájékoztat a honlapon. de nincs harag...a német precizitású teszt 25,6 cm-t ír - szóval...
ami előrejelzi, hogy nagy valószínűséggel a kiváló 6870-ből sajna hangoskodó hűtőlecserélős garancia-vesztős xfx black edition 6850 lesz -
Beri
addikt
válasz
Ágógreen #10738 üzenetére
Az előbb még a 6850-eseket is hosszúnak találtad, most meg már 70-est nézegetsz? Az a kártya 245mm hosszú, kinn van a gyártó oldalán is, még csak rá sem kell kérdezned.
"msi hivatalosan 24,5cm-t ír. de azt kétlem"
Tehát a gyártó szánt szándékkal nagyobb számot adott meg, csak hogy téged félrevezessen? Viszont ha írsz nekik, akkor elszégyellik magukat és bemondják a tutit? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Hidd már el nekik, hogy meg tudják mérni egy kártya hosszát tisztességesen, ha mát összedobtak párat...180W-os kártyán hangos volt a twinfrozr? Az csak a TDP osztály. A PH tesztje szerint az 5850-nél egy leheletnyivel még többet is fogyasztott a 6870: [link], tehát semmivel nem lesz halkabb az ugyanolyan hűtővel szelelt 70-es.
-
Ágógreen
senior tag
egyébként én abszolút támogatom azt az irányvonalat mikor gyárilag belövik a hűtőket halkra és hatékonyra. pár ezer plusz költség lesz ugyan amit mi fizetünk meg, de az nem mérvadó ekkor végösszegnél. ráadásul garancia maradhat mert hozzá nem nyúlok a hűtőbordához. sajnos legtöbb esetben már új kártyákat kell sufni tuningolni, hogy elviselhető legyen a hangjuk. az esetek 80%-ában ez így van. ez elég szomorú és szerintem az is benne van ebben, hogy legalább így kevesebbet kell bajlódni nekik a garis esetekkel. meglátják hogy pár csavart kipörgettek már szóba sem állnak veled. na ez a vicc. végre egy olyan kártya ahol nem kell extraköltségekbe merítkeznünk. kár hogy 6850-ből nincs twin frozr II.
-
Ágógreen
senior tag
http://www.dplanet.hu/index.php?cikk=132222074
csak 44ezer és ingyen postagalamb. őrület.
msi-nek írtam hogy mekkora... cross my fingers.
szerintem aki teheti hogy 6850/70-et vegyen akkor ez a legzsírosabb cucc ami eddig megjelent a piacon.bravissimo MSI
-
szasanyi
félisten
válasz
Valdez #10732 üzenetére
BIOS vezérelt, nem nyúlkálok bele. Annyira nem zavar, egyébként - mivel meleg van - így is túllépi a 60 fokot.
Ágógreen: csak a pontosítás érdekében, de MSI R6850 nincs TwinFrozr II hűtővel, csak MSI R6870. (MOD: kicsit elidőztem, és látom közben te is módosítottad)
Volt egy R5850 és van egy GTX560-Ti TwinFroz II hűtéssel. Mind2 ugyanolyan hangos terhelés alatt, ami nem elviselhetetlen csak nem halk - mondjuk a régi XFX GTS250 kártyám axiális hűtőjénél sokkal halkabb, és persze jóval hatékonyabb is.
Tehát csak azért szóltam, hogy tudd: szép hűtő, jó hűtő, de nem a halk kategóriába sorolható (természetesen LOAD állapotban, mert IDLE semmi hangja sincs). Ennek megítélése nagyon szubjektív, de ha audiofil kvázi csendmániás vagy, e téren ezzel a hűtéssel minden valószínűség szerint problémád lesz. -
Ágógreen
senior tag
válasz
szasanyi #10731 üzenetére
ja, értem. de a többi twin frozer a tesztek szerint is hangosabb jóval mint a 6850esen. vagy azt is hallottad már élőben a saját füleiddel ? mert ha nem akkor lehet mégis halkabb mint a többi. legalábbis eddig bárhol olvasom, így van. te milyen twinfrozereket hallottál már ?
-
szasanyi
félisten
-
LEON-T
aktív tag
válasz
alibaba78 #10725 üzenetére
nagyon koszi a linket, de gondolom ez ua mint a guru 3ds RC5 .
Proba cseresznye .Csodallom, hogy te meg nem durrantal be a CF-re.....
-
Ágógreen
senior tag
itt a teszt erről a suttogó fenevadról... grrr
(németül - sorry)
http://ht4u.net/reviews/2011/msi_r6870_twin_frozr_2_test/
-
Ágógreen
senior tag
azért az MSI R6870 Twin Frozr II/OC egy igen kemény vidkari.
12,8dB maximumon ? ...hát ez őrület !
arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörűnem tudja valaki mekkora élőben ?
msi hivatalosan 24,5cm-t ír. de azt kétlem.
ha beférne ezt venném.ha nem akkor MSI Cyclone 6850 vagy XFX Black Edition 6850
az MSI nagyon ott van a szeren mostanság. -
lehel22
tag
válasz
dewil666 #10717 üzenetére
Az osszes 2011 es driverrel 300/300ra modosult az orajel.Tavalyi meghajtokkal meg mukodott a gyari ertek szerinti 100/300mhz .Hogy mert? ezt joparan kerdeztek mar itt is es kulfoldi forumokon is de eddig meg egy epkezlabb magyarazatot sem lattam. Allitolag a fogyasztasa nem nott a kartyanak .
-
Ágógreen
senior tag
MSI R6850 Cyclone Power Edition -ről mi a véleményetek ?
Igaz, hogy a hűtője az egyik leghalkabb és egyúttal legeffektívebb a 6850-ek közül ?
...mert review így meg review úgy... fene se tudja -
Kayla
tag
Sziasztok!
Kerek 2 éve nem tapasztaltam ilyen szépséget
Megvettem az Asus 6870 Ref vid karit, feltettem bulletstormot, és valami meseszép!!!
Ezelőtt 4870 em volt, akkor vettem még mikor megjelent hát, szép volt jó volt de elmúlt
1 dolgot viszont nem értek: Bulletstorm alatt 20-30 fps között produkálok Fraps szerint, mégse tapasztalok szaggatást, se én se az aki hátulról távolabbról figyel, hozzá teszem 1920x1080 ban tolom,minden maxon mégis hh?
A konfig nem lehet hiba: Core I7-920 (3.0 Ghz) 2x2 GB ram. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Kérdés miért megy alapon 300/300-on a 6850?
amd_catalyst_11.5a_hotfix_8.85.6rc3_win7_may16 ezt tettem fel a korábbi verzióval is így ment. -
Ágógreen
senior tag
jó lesz ez
van egy húszas ventim 600rpm-en ami ölég lesz. -
Ágógreen
senior tag
Mini-ITX esetén minden milliméter számít...
-
priti
addikt
válasz
polonic #10709 üzenetére
Há' de bakker azé' állt le az 5xxx sorozat gyártásával mert a 6xxx kártyákat kisebb költséggel gyártja, nem viccből.
A 6800-as kártyákon működő Barts kódnevű chipek úgy nyújtanak átlagosan 10 százalékon belül közelítő teljesítményt, hogy azonos geometriájú félvezető eljárás mellett szilícium mérete közel negyedével lett kisebb. Ennek a csökkenésnek egy része elektronikai optimalizáció, ebben ugyanakkor már sok tartalékot nem találhattak a mérnökök, mert már eddig is rendkívül hatékony felépítésűek voltak az ötezreseken található Cypress lapkák.
Hogy leszorítsák a processzorok méretét, a mérnökök a mikroarchitektúra számára kerestek egy új egyensúlyt a kialakult feltételek mellett. Ennek eredményeként a korábbi generációs váltásoktól szokatlan módon inkább csökkentették a végrehajtóegységek számát, ezt ellensúlyozandó pedig megpróbáltak a feldolgozási hatékonyságon fokozni, és a teljesítményvesztés tompítása érdekében enyhén megemelték a névleges órajeleket is - igaz, ezzel a törekvéssel szembemegy, hogy a memória órajelét csökkentették, vélhetően költségtakarékossági okokból. A Barts összességében ötödével kevesebb tranzisztort integrál mint a Cypress, ami magyarázza a méret és költségbeli megtakarításokat. -
-
Ágógreen
senior tag
egyébként melyik a legjobb Volt-Regulator chip a 6850 kártyákon ?
-
Vigneau
félisten
válasz
///Krisz\\\ #10701 üzenetére
Szerintem nagyjából azt jelentheti (esetleg némileg átdolgozták) - de ha más néven fut, az bőven elég ahhoz, hogy ne ismerje fel egy program (pl. Afterburner - nincs is a támogatottsági listán ez a chip).
-
priti
addikt
válasz
polonic #10693 üzenetére
A 6xxx gyártása olcsóbb, így ezen sorozatot preferálja az AMD, ezért is akciózták meg az 5xxx kártyákat nemrég. Arra tekintettel, hogy az 5xxx tulajok nem akarnak cserélni 6xxx-re a teljesítményközelség miatt és sokan kivárnak, illetve az akció miatt mostanában vásároltak 5xxx VGA-t feltételezhetjük, hogy elég nagy raktárkészletek halmozódnak fel nyár végére eladatlanul a hatos sorozatból az új sorozat megjelenése előtt, így annak kereskedelmi forgalomban értendő megjelenését megelőzően az árak felteszem esni fognak pusztán a hírre, hogy fizikai értelemben megjelent a gyártásra kész hetes verzió, mert senki nem akar bukni a raktárkészleten. Ez a hír már a nyári hónapokat követően várható az utolsó negyedévben. Persze ha nem jön össze valami és a hírek kudarcról szólnak akkor kitolódik az áresés a kereskedelmi forgalomban történő megjelenésig, vagy a konkurencia esetleges árképzésváltásáig.
-
Ágógreen
senior tag
ezért jók például az xfx black edition kártyák: kézzel kiszelektált nemes darabok
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Vigneau #10696 üzenetére
Értem, a NYÁK-ról nem tudok nyilatkozni, azt nem tudom megkülönböztetni, hogy referencia vagy módosított. Mit jelent az, hogy átnevezett VRM? Semmit nem módosítottak rajta csak egyszerűen kiadták új néven?
(#10695) Ágógreen: Mert nem mindegyik kártyán van ugyan olyan jó chip, ezért megnézik, hogy melyik az a legkisebb feszültség amivel még a legrosszabbul sikerült chip-ek is működnek és azt fogják beállítani mindegyikre, mert így biztos, hogy mindegyik működőképes lesz. A mérnökök egyébként ezt hívják Worst Case - A legpesszimistább eset-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest