- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Taifa Díaz #12852 üzenetére
"A PhysX nevű parasztvakításnak már nem sokan dőlnek be"
Miért lenne parasztvakítás? Az ezt használó játékokban egy kártyával is használható, Alice-ban nagyon jól mutatott.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Taifa Díaz #12852 üzenetére
"Miért is lenne gyorsabb feszemeléssel egy GTX460, mint egy ref. 6870"
mert feszemelés nélkül a leggyorsabb gyári tuningolt GTX460 (850mhz) sok esetben beéri, néha még meg is előzi a ref 6870-et a tesztekben.
most gondold el, feszemeléssel viszik a 950mhz körüli értékeket is a GTX460-ok
persze lehet a 6870-et is húzni, nem tudom az én asusom mennyit bír, de a fszültségekkel én nem babrálnék, gondolom így nem sokat.
-
killer_04
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #12459 üzenetére
Letöltöttem az általad említett programot. GPU 900 Mhz, Memory clock 1100 Mhz, alapfesz.
10 perc furmark alatt 85-87 fok, automatikus hűtéssel, amit 85%-ra állított. Elég a 10 perc furmark, és tűrhető-e még ez a hőfok? -
Beri
addikt
válasz
Taifa Díaz #12437 üzenetére
Nem panaszkodom
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #12099 üzenetére
Jó modern kártyád van.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #12095 üzenetére
1500-ról indul
-
válasz
Taifa Díaz #12090 üzenetére
Hát ez meg milyen betűtípus?
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #12092 üzenetére
Azt hittem a számokból ítélve hogy 6850-es
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #12083 üzenetére
Nem kell azt lecserélni csak győzd hallgatni
Nekem 1051/1190-en stabilan szaladgál(csak a füldugó kell mellé),persze AB koppig nyomva.Venti 50-60%-on.Az már más kérdés,hogy én duplán hallgatom őket.Ilyenkor megcsap a hajszárító érzés
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Taifa Díaz #12083 üzenetére
Igazából nem szeretnék, csak kíváncsi vagyok mim van...
Nekem alapon is bőven elég. -
s7evcsenko
addikt
válasz
Taifa Díaz #12081 üzenetére
Épp ezt akartam kérdezni...
81°-os a kari most, de a hűtő még mindig csak 35%-nál van... -
Biga123
addikt
válasz
Taifa Díaz #12044 üzenetére
Hehe Vram tesztre nem jó...
Gpu tool felengedte 1250-ig.... rá a furmark .. hát olyan szinten csíkos lett minden....
-
Biga123
addikt
válasz
Taifa Díaz #12039 üzenetére
[link] valóban elég régi, nekem se ismeri fel ... de attól még lehet jó..
-
belinho
senior tag
válasz
Taifa Díaz #12039 üzenetére
Én is olyat használok, nem az a lényeg!
A programból nekünk csak a stability test-re van szükségünk.
Beállítasz mondjuk Afterburner-rel vagy CCC-rel 930mhz-t, és elindítod a tesztet. A program egyből kiírja, ha hibázik a kártya.
Futtasd legalább 10percig, ha nem jelez hibát akkor mehetsz feljebb, ha hibázik akkor lejjebb kell menni. Először teszteld ki a gpu-t, ha megvagy akkor jöhet a memória.
Állítsd alapra a gpu-t, a memóriát meg 1125-re, majd test.
Ha megvan a legnagyobb gpu és memória órajel, akkor egyszerre kell futtatni a kettőt, ha stabil akkor öröm, ha nem akkor csökkented 5mhz-ként amíg stabil nem lesz.
Mivel neked 6870-ed van, a memória emelése nálad sokat hoz a konyhára, szóval azt emeld ameddig csak lehet. Vgaspeed-en van teszt-róla ahol 6870 850/1200-on sokkal gyorsabb amint 900/1050-en. -
Biga123
addikt
válasz
Taifa Díaz #11876 üzenetére
"A vram-nak hogy adtál +30 mV-ot?"
Na ez engem is érdekelne.. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Taifa Díaz #11589 üzenetére
Mindenki arra esküszik, ami bevált neki! Nekem ez a Giga. Asus-al viszont már többször szívtam, így azt soha!
A jelenlegi Giga VGA-m tudtam, hogy BS-t produkálhat, mégis megvettem, mert kedvező volt az ára és mert játék közben még soha se jelentkezett hiba. Szóval én a BS-el csak nyertem... kb. 10K-t! -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #11582 üzenetére
Semmi, én azóta is nagyra tartom ezt a céget.
De itt állok le, mert tudom, hogy mindjárt átmegy a dolog egy meddő vitába.
-
lehel22
tag
válasz
Taifa Díaz #11539 üzenetére
Tenyleg erdekesen viselkednek .Igazan akkor van kellemtlen helyzetben az ember ha nem kepes megfekteni a kartyat egy adott programmal, hanem napok telnek el es csak neha neha akad ki..A te esetedben gonolom mar reg a "javitott" bios van a kartyan.Az enyemet pl far Cry 2 bench.nem tudja kiutni, tehat ulok vele. Furmarkal soha nem volt baj. A sracnal szerintem valami egyebrol van szo de neki tenyleg szo nelkul kell csereljek.
Visszaterve a te esetdre, szerintem mindenkepp jo dolog, hogy 4magosra valtottal, s ha ez meg stabilitast is hozott akkor tiszta nyeresseg
-
válasz
Taifa Díaz #11539 üzenetére
Hát ez E8400-at meg kell tépni eléggé, hogy vigye a 6870-et rendesen, én is 3,6-on járattam, hogy a 6850-et vigye. Lehet, hogy ott valami gubanc van amitől megfekszik.
-
sith7
félisten
válasz
Taifa Díaz #11442 üzenetére
Az komoly
Akkor én 900/1100 - en használhatom 24/7 - ben ?
-
Winne
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #11187 üzenetére
Jónak tűnik így elsőre, úgy néz ki egy újabb elégedett vásárlójuk lett.
Kis Heaven: (nem tudom ér-e valamit...)
4850_alap vs. 4850cf_alap vs. 4850cf_full vs.
6870_dx9_alap vs. 6870_dx9_full vs. 6870_dx10_full vs. 6870_dx11_full
-
Winne
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #11184 üzenetére
Nagykerből hozta egy ismerősöm, mindennel együtt 38 darab Mátyás királyomba fájt.
Meg is kukkantottam idle és fánk mellett a hőmérsékleteket, ezek jöttek ki:
Ezek így normális értékek, ugye? Mindjárt nyomatok egy heavent is, amíg csinálok valami kaját, ami kicsit fura, hogy alapon is nagyon pörög a cucc sztem.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
Taifa Díaz #11184 üzenetére
Te nyertél!
-
válasz
Taifa Díaz #11092 üzenetére
Egy VX450 elbír egy 6850CF-et? Háááát
-
sklopp
őstag
válasz
Taifa Díaz #11087 üzenetére
Nem, minden gyári beállításon.
-
Dtomka
veterán
válasz
Taifa Díaz #11027 üzenetére
de ez 4850 hez jó!
-
Vigneau
félisten
válasz
Taifa Díaz #11015 üzenetére
Én azzal kísérleteztem, hogy SmartDoctor-ral adtam feszt a GPU-nak és Afterburner-rel húztam a frekvenciát. De valahogy nem tűnt úgy, mintha ez 100%-osan sikerült is volna. De még nem adtam fel.
A config file (azaz cfg) módosítását értettem az AMD-s hókuszpókusz alatt.
-
válasz
Taifa Díaz #11015 üzenetére
Najó, de akkor hogy van az, hogy amikor megvettem a kártyát és 11.4-es volt fent akkor mutatta, és mostmár semmilyen cata-ra nem mutatja csak akkor HA unlockolom azt a 2 szart.
-
Biga123
addikt
válasz
Taifa Díaz #11007 üzenetére
nekem a 2.1.0-val is tökéletes .. csak a settingsben kellett unlockolni a voltage feature-öket.. és ennyi..
-
válasz
Taifa Díaz #11007 üzenetére
Akkor derítsünk rá fényt nekem miért nem.
-
válasz
Taifa Díaz #10747 üzenetére
Nem ártana... Amúgy köszi neked is de felvilágosítottak Dirt3 topicban is... Viszont az számomra még mindig kérdéses, hogy a Fraps miért nem normálisan veszi fel a videót. Sajnos nem tudom megmutatni, mert szaros 10mp-t felvett 333mb-be és mire felmenne a fél megás feltöltésemmel... Úgy vette fel mintha full rossz lenne a kártya.
-
kungzi
veterán
válasz
Taifa Díaz #10265 üzenetére
jééé és tényleg!
köszi, most megyek a kariért. valaki majd tudna segíteni abban, hogy hogy rakjam fel az új bios-t rá?
-
Axel100
tag
válasz
Taifa Díaz #10101 üzenetére
És mennyi a megengedett vagy meddig szabad???
-
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #9940 üzenetére
Nekem Asus 6850 DirektCu rev1 van... Eddig egy álom..
-
TommyJ
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #9755 üzenetére
Nekem is 11.4 van fenn és teljesen jól működik
-
ram34
tag
válasz
Taifa Díaz #9670 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy ott is van ezzel gond jelenleg, de ez is messze van a tökéletestől az biztos.
Egyébként nem tudja valaki, hogy lehet feljebb tornászni a GPU órajelét az alap 300 mhz-ről? Mert akkor esetleg, netán hajlandó lenne full erővel számolni a kártya a Xilisoftban, ami a híreket hallav talán at egyetlen olyan program ahol működik az ATI Stream.
Köki. -
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #9620 üzenetére
A 6850-esről nincs mit beszélni, csendben és gyorsan teszi a dolgát, gond nélkül.
Max annyit tudok írni, hogy ma is jól üzemel a kártya, de sajna nincs mivel játszani, várok egy értelmes játékra, mert hányingerem van a konzolportoktól. -
jozsi252
veterán
válasz
Taifa Díaz #9605 üzenetére
Énis a gigán gondolkoztam, az a 3 venti csábító nagyon, főleg hogy egy haf922 be kerülne bele, így a szellőzés is optimális lenne. márcsak a régi 4870 em kellene elpasszolnom aztán jöhetne is a kicsike a gépembe.
Ha tud esetleg valaki valami ellenérvet a giga kártya ellen írjon nyugodtan, köszönöm.
-
Clemi
veterán
válasz
Taifa Díaz #9527 üzenetére
Tulajdonképpen olyan képességre gondoltam, mint a sötét oldal Cuda-ja, és bárhogy keresem, az Ati-nál mélyen hallgatnak erről, legalábbis a videokártya tulajdonságainál nem említik a hardveres videó kódolást.
Egyébként a mostani procim (E8600) vajon kihajtja ezt a kártyát? Max 1650x1050 a felbontás amit használok, mivel TV-n nem szoktam játszani. -
Clemi
veterán
válasz
Taifa Díaz #9523 üzenetére
Köszi a választ! A ccc-ben én is felfedeztem ezt a menüpontot, viszont nem azt használom konvertálásra, videó szerkesztésre, hanem a Corel Video Studio x3-at, és az egyszerű átkonvertálásra a Cyberlink MediaEspresso-t, és esetleg az AVS video konvertert. Kérdés vajon ezek kapacitálnak-e a Radeonok ilyen tudásából, vagy csak a ccc-ben.
-
tasakos
tag
válasz
Taifa Díaz #9480 üzenetére
Köszi! Milyen progit használsz a fesz és tuningra?
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Taifa Díaz #9259 üzenetére
4X AA val mértél
5870 nél a minimum fps-ek látványosan magasabbak
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Taifa Díaz #8970 üzenetére
hozzáteszem,hogy a min.fps 4magnál nem esett le drasztikusan a mi méréseinknél sem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #7825 üzenetére
Csökkentett módban Driver Sweeperrel le kell takarítani az ati drivert. Restart, bejön a win, driver nélkül. Ilyenkor elindul az Ati Winflash, vissza tudod rakni az eredeti biost. Majd a telepítővel távolítsd még el az összes Ati származékot, még 1 restart.
Ezután már visszateheted a rendes drivert, és gond nélkül fog tovább működni. -
kris75
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #7822 üzenetére
Az a baj,hogy nem áll fel a windows,mert kék képernyővel a betöltéskor ujraindul ATI hibával. A módosított BIOS ban csak a CCC ben látható 850/1200 at állítottam 900/1200 ra.
Krs -
DeckardCain
senior tag
válasz
Taifa Díaz #7692 üzenetére
Az. Főleg húzva..
Jó lenne csak hát az ára..
-
alibaba78
őstag
válasz
Taifa Díaz #7610 üzenetére
Itt egy alaporajeles eredmeny a 10.12-es driverrel. Nem sok.....
-
alibaba78
őstag
válasz
Taifa Díaz #7610 üzenetére
A graphics score az, ami lehuzza az eredmenyet. Kb 15% a kulonbseg a 2 kartya kozott, amit egy kis tuninggal el tudsz tuntetni. Mondta vki ebben a topikban, hogy megeri a 6870 az 50-nel szemben?
mod.: Egyebkent a tobb mag igazi elonye a jatekokban tor elo.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #7606 üzenetére
Mindkét eredmény előtt ott a "P" (performance), ha bármit elállítasz, már nem kapsz rá összpontszámot.
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Taifa Díaz #7439 üzenetére
nem értem,mi a gond ezzel a beállítással?
-
lehel22
tag
válasz
Taifa Díaz #7391 üzenetére
41 nek jelzi a fordulatszmot (AIDA64 es a GPU Z0.5.1) nalam is es az egyik ismerosom ceges gepen is ami ugyancsak F3C bios al mukodik. Neha orakig 41 aztan meg visszavalt 40 re csak ugy. Amugy a memoria frekvenciaknal is van enyhe elteres a GPU z pl. neha 1003 jelez 1005 helyett Az enyemet probaltam mar 2 maisik konfiguracioban es mindkettonel ugyancsak 41%os fordulatot jelzett.Valahogy ugy vagyok , hogy ennel a kartyanal nem csodalkozom semmin .
Nem tudom mi lehet az oka de nem hiszem, hogy barmilyen gondot jelentene.Ja meg egy erdekesseg , ha msi afterburenerrel (beta6)1150 rol 980 ra visszaveszem akkor 40 re all be, viszont az a vicces, hogy 2D orajelnel ez feszultseg emelkedest jelent nem csokkenst mert 945 a gyari mV ertek.
-
XaraX
addikt
válasz
Taifa Díaz #7305 üzenetére
Leszedtem, megnéztem bios editorral., és ugyanaz, 55 fokig 51% van a ventibeállításnál.
Lementettem a vga-ról a jelenlegi biost, editorral átállítottam 37%-ra.
Most elvileg már csak ezt a módosított biost kellene visszaírni rá? -
polonic
félisten
válasz
Taifa Díaz #7195 üzenetére
A szabványok miatt tettek rá. Mivel átlépi a 150 wattos határt, igaz, hogy csak 1 wattal.
A 147 wattos g80-as 8800 640 mb-os gts-emen egy csatlakozó volt, ha tuningoltam, akkor is vígan ment. -
polonic
félisten
válasz
Taifa Díaz #7187 üzenetére
Gondold meg ezt egy kicsit. A 6870 tdp-je 151 watt. A pcie sínen és egy csatlakozón, 75-75 watt áram jut, ez összesen 150 watt. Az az 1 watt igazán nem számítana. A 6870-et is lehetne egy csatlakozóval használni, az egyik srác is úgy használja.
Sőt, pcie 2.0-ás foglalatban lehet, hogy csatlakozók nélkül is menne, mert az meg már elvileg 150 wattot tud leadni. De ez még, tudtommal, nem lett kipróbálva. -
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #7142 üzenetére
Szintén 300/300. 100/300 helyett. Talán majd a 11.3
-
rocket
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #7142 üzenetére
Tudom jol, de ettol meg nem normalis, egyebkent elirtam mert nem 150/300 kene legyen, hanem 100/300
-
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #7050 üzenetére
Hát miután elkezdett fps csökkenni, akkor kivettem a pipát az AMD optilamizedről..
most akkor hova tegyem a pipát?!
(#7052) alibaba78: Ezt amit irtál a LoL-ra érted? Vagy a bulletstormra?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #7050 üzenetére
Simán user error!! jajj de régen hallottam már ezt! "Azok a boldog szép napok ég veled" Te nem tudod milyen jó Radeont venni!! hogy tovább ingereljek mindenkit: nekem nincs semmi gondom az Ati-AMD-Radeon vga-val
ha nem user error, akkor kérdezzétek meg ......Keldor Papát. vagy.....
-
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #7039 üzenetére
Ja igen, azthittem abből a beszélgetésből kapcsolodtál be.
Nekem is 6870 van, Win 7 x64-el. És a bulletstormnál nálam is az van mint nála, olvastam, a fórumán, hogy eléggé gázos még az egész játék. Pl 16:10-ben és 4:3-ban olyan a grafika mintha low grafikán lennél pedig maxon van stb...
De ez az akadás ez passz..
Úgye itt a League of Legendsről beszéltem, hogy néha leakad a game 20fps-re, most játszom a mai nap a 2. gamemet és most 1x sem esett le. -
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #7017 üzenetére
XP
Haggyál már
Ja a képeken is látszik, hogy az egy 64bites XP
win7x64
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #7017 üzenetére
Nem,a belinkelt képei alapján neki Win7-e van...az már kérdés h 64bites-e,de szerintem az a valószínűbb...
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #6940 üzenetére
1.Nem virágboltos vagyok...2 Amíg Xp-n jobban futnak(jó pár játékom egyáltalán jó lenne,ha futna Win7-en,nem csak bugolna,mint pl. a SC) a játékok,addig azt fogom használni.Azért,mert DX11 képes a vga,azért nem kötelező egyből Win7-et vennem...
Ezt a kártyát garanciába kaptam elhanyagolható ráfizetéssel,nem akartam Xp mellé Dx11-es karit gondolhatod... -
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #6892 üzenetére
Ez jó volt... -
Bali27
addikt
válasz
Taifa Díaz #6818 üzenetére
Akkor melyik az a 3Dmark ami kb reális pont ad? Mert ugye I7 el nem olyan egetverő a különbség játékban a 3.6os E8400 hoz képest mint amennyivel a 3Dmark 11 többet mutat..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #6506 üzenetére
3.8-on van és így is kevés.
GTA 4-ben eléggé érezhető lenne szvsz.
lsc: FULL HD-ban.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #6512 üzenetére
Én ezt mind értem, de te azt írtad, hogy húzza fel 3.6-ra, holott már most is 4GHz-en jár.
-
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #6512 üzenetére
Hát HD (felbontásra) mit vennél?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
De már így is 4GHz-en jár.
-
Beri
addikt
válasz
Úgy gondolod, ahova az nem elég, majd egy négymagos AMD elég lesz?
Igen, úgy gondolja. Helyesen, teszem hozzá. -
polonic
félisten
válasz
Taifa Díaz #5679 üzenetére
Úgy látom már a sapphire-ra megválaszolták.
(#5676) miresz
Már le lett írva sokszor a topikban, hogy mi a hiba. Vissza lehet olvasni, van kereső is.
A gigabyte nem az amd specifikációi által meghatározott ramot tett a kártyákra, hanem azt, amit ők jónak láttak. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
a sapphire egyáltalán nem kerülendő, ő az AMD legnagyobb partnere. a sapphire szigorúan követi az AMD ajánlásait, szóval nála nem fordulhat az elő, hogy más memóriákat rendel mint ami az AMD által össze állított ajánlási listán van.
-
Pitterix
őstag
válasz
Köszi!
Meg is fogom!
Azért most kicsit megnyugodtam..(#5678) rumkola:bocs főnök! Visszaolvastam, de pont a "vagy kettőt" hagytam ki......
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #5109 üzenetére
A mázlista!!!
Persze,látom,hogy nem ilyen egyszerű,de valljuk be,hogy valaki hibázott,viszont a multiknak eszébe sem jut,hogy beismerjék,hogy böszmék voltak és most azzal vannak elfoglalva,hogy kimosakodjanak a helyzetből.A felhasználó aki megvette a drága kártyáját és a hozzá járó garanciát otthon ül és a kártyáját delejezi,hogy végre értelmesen működjön,közbe elmormol egy imát,hogy ne szivassák be a gariztatásnál,mert senki nem segít ez esetben rajtuk...én tuti agyvérzést kaptam volna
-
Dictator^
veterán
válasz
Taifa Díaz #4821 üzenetére
Engem a pontok nem érdekelnek, az érdekel, hogy amit majd tolok zökkenőmentesen (folyamatosan) menjenek
-
rocket
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #4283 üzenetére
Mert a balkanon a szervizek tobbsegeben a stabilitas teszt abbol all, hogy 3 percig futtatjak a 3DMark2k6-ot, es hiaba mondod miben, mennyi ido utan doglik meg a kartya, nem erdekli oket.
Volt aki probalkozott volna, de rafogtak, hogy ez driver problema es majd javitva lesz.Persze megvan az ilyen mentalitasra is a lepes, dehat nem hinnem szeretnenek ezzel a nyugos folyamattal foglalkozni az emberek.
Kulfoldon konnyu gariztatni, mert a gyartoval vagy kapcsolatban miutan megvetted a kartyat, itt meg a nagykerek digtalnak, akik azt hazudnak amit akarnak.
-
lehel22
tag
válasz
Taifa Díaz #4166 üzenetére
Taifa Diaz: szerinted XP vel fogom hasznlani meg sokaig? Nem lehetseges az , hogy valami okbol kifolyolag 1 hetes a kartyam es nem volt idom uj operacios rendszert instalalni?
Amugy csodalkoztam is hogy ilyen keson erkezett be az elso "szakerto" aki felhomalyosit , hogy mennyire potyara adtam ki apenzt...
en oszinten egy kimerito fejtegetest vartam a dirx11 rol, a tesszelaciorol esetleg valamit a arrol hogy Mayaban mert maskepp csatoljak a vertexcsomopontot egy sikhoz mint 3DMaxba. Ja es meg ottvan a CPU bottleneck...errol semmi ?
Szoval ,..... teach me master Taifa Diaz , show me the light side.Az egytlen gond hogy meg xpt hasznlok az, hogy ezen a gepen dolgozgatok naponta sok-sok orat , es van egy csomo "vacak " programocska amiert en annyira odavagyok, hogy nem birok megvalni toluk, tudom ezek az ocskasagok nem annyira fontosak mint a Crysis, csakhogy en ebbol tengetem ocska kis eletemet
es epp nem volt idom win7 -t pakolni meg agepre.Gondolom ez a magyarazat teljesen varatlanul ert...Elnezestha esetleg tulironizaltam a dolgot de nem kell annyit okoskodni , mindenki megnyugodott hogy vagod a dolgokat.
-
Beri
addikt
válasz
Taifa Díaz #4128 üzenetére
A legfrissebb verzióval próbálom, az aerónak meg nincs hozzá köze.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #4117 üzenetére
értem, kössz, hogy leírtad a tapasztalataid, de én nem vagyok ilyen bátor amíg nem tudom, pontosan, hogy mit változtattak benne addig én nem fogom felrakni, mert akármibe belepiszkálhattak ami mondjuk hosszú távon tönkre teheti a kártyát és hát akkor pápá gari. szóval még egyszer kössz, de én ezt kihagyom majd inkább a hivatalossal próbálkozom.
-
Dency01
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #4087 üzenetére
Engem nem a black screen érdekel. De már mind1 nem aktuális.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Taifa Díaz #3429 üzenetére
Egyre kecsegtetőbb...
Csak nehogy elússzon a biznisz...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2476 üzenetére
Meguntad a 450-et
?
szilrobi: Ez engem is érdekelne.
-
metrion10
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #2476 üzenetére
Oké. Köszi az infót.
-
metrion10
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #2474 üzenetére
820/1100. Voltage:1175 ezt akartam megcsinálni.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2454 üzenetére
Nincs mit. Örülök ha segíthettem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2454 üzenetére
Toljad már rá a biost, mit óvatoskodsz.
Bezzeg a 9800GTX-re ráraktad a GTS250-ét, akkor nem remegett a kezed.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2452 üzenetére
én nem tudom garantálni, hogy Hynix ramok vannak a kártyádon, de csak nem olyan hülye a gigabyte, hogy kiad egy kártyát különböző márkájú ramokkkal majd a bios-t csak az egyikhez csinálja meg. Azért érdemes feltenni, mert oké, hogy te 46%-ra állítottad (gondolom ez fix és nem megy se lejeb (2D alatt) se feljebb (3D alatt) ami nem túl jó) és az neked elég csendes, de ha ezt a bios-t felteszed vissza veszi 25%-ra ami azért mégis csak kellemesebb + ha kell akkor pedig feljebb emeli a kellő értékre (a fixel ellentétben).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2448 üzenetére
Ha [ilyen] kártyád van akkor: [ez a bios] kell neked.
(nekem most ez van fent szóval tuti jó)
-
lsc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2446 üzenetére
Ettől a hsz-től olvass tovább, rocket és mások is ezen variáltak, de végülis ez ment fel és jó lett, de a Te dolgod.
-
lsc
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2444 üzenetére
Kereső [link] ?
-
zseko
veterán
válasz
Taifa Díaz #2340 üzenetére
Nálam ugyanúgy 100MHz/150MHz@0.95V-on megy most a kártya, pedig az Overdrive-ban 850/1200-ra van húzva [link]
-
KrAt
veterán
válasz
Taifa Díaz #2250 üzenetére
Már folyik a diskurzus a másik topicban
-
menoteka
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #2246 üzenetére
Bocsi, de hülye vagyok hozzá!!! Milyen nVidia kártyát? És mennyibe kerülnek??
-
GödiAli
tag
válasz
Taifa Díaz #2228 üzenetére
Köszi Díaz! Én mégis inkább wittman, Krisz, kop8, vagy 1 olyan ember válaszára lennék kíváncsi akinek 1000MHz-en volt Stand By hiba!
-
GödiAli
tag
válasz
Taifa Díaz #2165 üzenetére
Akkor neked szerencséd van, de sajnos vagyunk itt 1 páran akinek 1000MHz-n hamar beadja a kulcsot!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2159 üzenetére
láttam és köszönöm szépen, de mondom nálam ez nem segít. (ezt nem kötözködésnek írtam csak, hogy tudj róla (más tulajok is) nálam ez a megoldás nem segít)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2157 üzenetére
amióta megvan a videokártya azóta 100MHz-en van a PCI-Express szóval nálam ez nem segít.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2148 üzenetére
oké, kössz!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Taifa Díaz #2140 üzenetére
az OC-s órajelekhez emeltél feszt?
-
kop8
őstag
válasz
Taifa Díaz #2140 üzenetére
Biost frisítenél akkor nem menne 70%-on a ventei amikor auto-ra van rakva.
-
rocket
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2098 üzenetére
Nem tamogatja a HD68xx sorozatot a 10.11.
#2099:Igen, 1.218v (1.149v a alap), es jatek stabil
Alapfeszen 900mhz-en jatek stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged