Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/xfx-hd6850-black-edition-review-1ghz-world-exclusive/17/
6850 overclock: 820/1100 --> 1025/1175
az elég jó nem ?3Dmark Vantage-be 16ezer pont az jónak számít egy 6850től ?
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #10696 üzenetére
Elnéztem, most már világos a VRM helyzet a DirectCU-nál.
Az itt alkalmazott VRM lelke a SHE ASP0907 névre hallgató chip - a cikk tanúsága szerint ez egy "átnevezett" uP6208 chip (ami a szemfülesebb júzereknek a HD 5850/5870 DirectCU-kon tűnhetett fel). -
Ágógreen
senior tag
azért az elképesztő hogy XFX-ből hét azaz 7 típus van forgalomban 6850-ből.
http://geizhals.at/eu/?cat=gra16_512&asd=on&asuch=6850&xf=545_XFX
most győzzön az ember választani
-
törölt tag
Hát elnézegettem a teszteket, és most úgy döntöttem, hogy megvárom a 7000-es sorozatot ami ősszel debütál, ha már eddig vártam, addig viszont gyorsan amíg lehet kapni, rendeltem még GEIL 4GB BLACK DRAGON KIT2 CL5 1066MHz DDR2 memória a meglévő 2 x 2 mellé, hogy 8GB legyen
-
Vigneau
félisten
válasz
///Krisz\\\ #10691 üzenetére
A 2 ventis hűtés még hagyján - attól a nyák még lehet referencia.
Persze, TriXX is megvolt korábban, az sem aktív - csak a SmartDoctor. Most épp a Voltage Regulators után kutatok és próbálom meghekkelni az MSI Afterburner-t. Asus HD 5850 DirectCU esetében működik is állítólag a vCore emelés, nálam eddig nem megy - pedig ugyanaz a VRM van mindkét kártyán (elvileg). -
Ágógreen
senior tag
válasz
lehel22 #10692 üzenetére
ez jó hír Lehel, well done
980 mV az nagggyon zene a füleimnek
-8 celsius egy apró csúszka odébbtolásával teljesítménycsökkenés nélkül.bravó!
azt nem értem hogy gyárilag miért nem lehet így belőni a kártyákat ?
remélem a rövidebb felépítésű xfx legalább ilyen szépen undervoltingolható -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Vigneau #10684 üzenetére
Nem, nem referencia, hanem a két propelleres. Trixx-el próbáltad már?
-
priti
addikt
válasz
#41133696 #10689 üzenetére
Én éppen a Witcher 2-őt kezdtem tolni ma, mert kijött a magyar felirat. Kénytelen vagyok maxra húzni a 6870-et hogy rendesen fusson FullHD-ben, szóval szerintem ne vedd meg a 6850-et. Nyár végére jön a hetes sorozat, az majd leveri az árakat. A 6850 már most kevés. Igazából ha nincs a tuning még a 6870 is. Tuningal ípen-éppen jó lett a gém. Persze nyilván ha lebutítod erősen a grafikát akkor más a festés, de az árnyékokat én is butítottam és még így is húzni kell a 6870-et...
Amúgy meg az órajeleket ma már annyira vicc egyszerű állítani, hogy az legyen az utolsó szempont szerintem, hogy gyárilag milyen órajelen megy.
-
törölt tag
Helló :
2 héten belül venni akarok egy HD 6850 -et Sapphire-t szertnék , de nem feltétlen ragaszkodom a márkához.
Melyik most az ár érték bajnok ?
Láttam egy ilyet : Videokártya / MSI R6850 CYCLONE 1GD5 PE/OC - DirectX 11 PCIe
Erről mi a véleményetek ?
Nem referencia hűtése van - ez számomra inkább hátrány mint előny
Viszont magasabb órajelen megy mint a Sapphire.
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #10684 üzenetére
Természetesen, de arra utalni akartam vele, hogy amíg újdonság nem lesz kapható emberi áron (10k vagy alatta). Szóval kicsit várni kell majd, ha az ember mégis ilyet vesz, de nem horror árat akar kifizetni érte.
Most, hogy melegszik az idő, nőnek a hőfokok. Én nem erőltetnem azt a feszemelést... persze tudom, ne is mondd! -
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Ágógreen #10679 üzenetére
Nincs mit. Gondolkodhatsz MSI-ben is, de egyáltalán nem muszáj, mert nekem tökéletesen működik a Gigabyte kártyámmal az Afterburner (még a fesz állítás is, sőt a fesz csökkentés is működik).
Hogy melyik típuson a leginkább, fogalmam sincs, mert ahogy te is mondod ez olyan mint a tuning előre nem lehet megjósolni (egyik márkánál sem), hogy mennyit fog bírni. Annyit tudok mondani, hogy én lementem 1V-ig az 1.15V-ról és ott 30 perc Furmark alatt stabil volt, de polonic hallott már olyat is, hogy a 2D-s (0.95V) feszültség alatt is stabil maradt a kártya.
(#10680) Vigneau: Az az, köszönöm.
-
szasanyi
félisten
válasz
Vigneau #10680 üzenetére
Épp azt akartam kérdezni: kit érdekel annyiért?
Egy fél VGA ára, és azt sem lehet tudni hányszor, milyen VGA-kra lehet felhasználni a rögzítés kompatibilitása (pontosabban annak hiánya) miatt, a következő VGA generáció esetében. Persze a hűtő biztosan jó, és olyanok is akadnak majd akiket - ezért vagy azért - nem érdekel az ára.
-
Vigneau
félisten
válasz
Ágógreen #10675 üzenetére
PC Gear-ben már kapható. Cirka 15k és még a két ventit nem is vetted meg. Szvsz jelenleg felejtős, bár én is tervezek beszerezni majd egyet. Addig meg nyúzom az AC Twin Turbo Pro-m.
///Krisz\\\:
Asus SmartDoctor, amire Te gondolsz. A 2D órajelre lehet rendszerint visszacsökkenteni a GPU vCore-t - de szvsz Asus VGA-kon működik. Mint ahogy az én VGA-mon sem működik az MSI Afterburner vCore csúszkája. Más cég, más PCB/VRM - mindenkinek maga felé hajlik a keze. Bár referencia PCB-ket vezérel az AB - tapasztalatból írom -, hátha megteszi ezt az SD is (ezt viszont még nem próbáltam). Eddig AB párti voltam, csak most kényszerűségből át kellett állnom az SD-re. -
Ágógreen
senior tag
köszi Krisz.
afterburn jól hangzik nekem. lehet hogy akkor msi kártyában érdemes gondolkodnom ? vagy nem jelentene előnyt a közös istáló ?... igen biztos vissza lehet venni mindegyiken, kérdésem, hogy melyik típuson a leginkább. szerintem undervolting irány olyan mint a overclock, vagyis kell lennie limitnek valahol és szerintem ez kártyfüggő lesz szintúgy.
ha esetleg valakinek van tapasztalata 6850 undervoltinggal az megoszthatná velünk az infóit.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Ágógreen #10669 üzenetére
Szerintem mindegyik 6850-nek lehet csökkenteni a feszültségét, inkább az a kérdés, hogy mivel. Ha vissza olvasol én ezzel próbálkoztam pár napja és arra jutottam, hogy nekem a legideálisabb lenne ha fel flash-elnék egy módosított bioszt (amibe én átírom a feszültséget), csak az a baj, hogy falba ütköztem, mert az egyetlen (általam ismert) progi amivel módosítani lehet a bioszt (Radeon Bios Editor) az nem tud készíteni "normális" módosított bioszt az eredetiből. Magyarul ha fel flash-elem a módosított bioszt akkor kék halál fogad. De ha neked megfelel, módosíthatod nyugodtan Afterburner-rel, mert azzal is vissza veheted a feszültséget.
Az Asus-nak van egy progija amivel módosítható a kártya feszültsége, de azt nem tudom, hogy vissza is lehet venni a feszt vagy csak pluszba adni.
-
Ágógreen
senior tag
6850 szoba. ilyet akarok. maradok.
-
Ágógreen
senior tag
az órajelek az egy dolog. gondolom itt a msi afterburner-re gondolsz vagy a sapphire trixx-re. ezek közül az afterburner több cég kártyájára is használható. a trixx meg talán csak sapphire-re ? ezt nem vágom. szóval lényeg hogy én inkább egy ilyen undervoltingolható 6850-re gondolok. szóval melyik 6850-nek van a legprofibb Voltage Control-ja ?
-
Ágógreen
senior tag
XFX honlapján mutassa már meg nekem valaki hogy melyik 6850 a VAPOR CHAMBER edition ezek közül ?
http://xfxforce.com/en-gb/products/GraphicCards/HD%206000series/6850.aspx
,mert nem látok
-
Ágógreen
senior tag
létezik olyan videokártya amelynek a teljesítménye és ezáltal a hőtermelése visszaszorítható szoftveresen, de erősebb maradna még úgy is mint egy 5750 ?
most gondolok itt például egy bármilyen 6850seriás szörnyetegre. -
Tudom kicsit maradi vagyok, de azért hátha nem szóltok meg: Crysis 4xMSAA-val, eXtreme configgal (ami a 4870-nel 15-20fps volt) itt lazán 40+
Elképesztően gyönyörű...
-
szasanyi
félisten
-
-
Ágógreen
senior tag
Az igaz hogy a 6950-ből megjelenik (vagy már megjelent?) az 1gb-s verzió ? ami elvileg rövidebb mint a 2gb-s. erről tudtok valami ?
-
Én is erre gondoltam: most TRIXX-ben bűvészkedek valami custom venti profilt magamnak...Az a jó ebben a hűtésben, hogy cska és kizárólag a szélzaj susogása van jelen, semmi más moraj, kerregés stb. Így pedig viszonylag kevés zajszennyezéssel tudok emelni a fordulatszámon.
-
priti
addikt
válasz
ittakary #10657 üzenetére
...hááát, így azért átgondolandó a helyzet. Ezt a hőmérsékletet egy téglahűtős is hozza és az legalább kifújja a házból a meleg levegő nagy részét ami nyáron azért nem előnytelen. Szerintem inkább azt érdemes megnézni, hogy kézzel emelt fordulaton mennyivel halkabb, inkább ott jöhet ki ennek a hűtésnek az előnye a refivel szemben, ha van.
-
No megvan az új kártya
Hűtése még levett oldallappal sem hallható egyáltalán, viszont cserébe DiRT3 alatt (
) akár 82-83°C-ig is engedi menni a hőmérsékleteket... És ez csak a GPU, meg sem mertem még nézni a VRMeket...
-
Ágógreen
senior tag
http://www.pcmasters.de/forum/grafikkarten/97279-erste-passiv-gekuehlte-hd6850-von-powercolor-diskussion.html
6850 Passiv - Vélemény ?
-
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi #10630 üzenetére
No, Sanyi, kezdünk összeszokni az Asus-szal. Nem megy továbbra sem az Afterburner-ben az overvoltage, viszont megy a SmartDoctor-ban. Egye kutya, úgy vagyok vele, monitorozni meg tudok a GPU-Z-ben, ha annyira akarok.
Viszont meglett a microlagg forrása nálam a GTA 4-nél. Ha fent van a telepítésre ajánlott GamerOSD. akkor lassú a betöltés és irtó sok lagg jelentkezik, főleg irányváltásokkor. Leszedtem valami Isteni szikra hatására és élvezhető lett ismét a GTA 4. Már már kezdtem visszasírni a GTX 460-at, HD 5850-et - de kopp-kopp - jónak tűnik a dolog.
Később majd tesztelgetek, gyári hűtővel ebben a hirtelen melegben 990/1200-on nyaggatom, de ment már 1000/1200-on is. Az AC TT Pro lefogató projekt pedig kezdetét vette. -
lehel22
tag
válasz
Ágógreen #10647 üzenetére
8.5 inch- 215.9 mm PowerColor PCS+, XFX V.Chamber
9 inch - 228.6 mm Referencia , Gigabyte (sima es OC)
Sima gigat semmikepp se vegyel! Reszleteket talasz Abu85 , Wittman, es meg sokak.hozzaszolasaiban.
9,25 inch- 235 mm HIS6850 IceQ X
9.5 inch- 241.3mm Sapphire Toxic, AsusDirCu -
Valdez
őstag
válasz
SZKEBE75 #10646 üzenetére
Én alapban silentba kapcsoltam, így is felpörög amennyire kell, szóval nem tudom a másik módnak mennyire van értelme, az csak akkor lehet hasznos ha feszt is emelsz talán.
Bekapcsoláskor kb 1000 a fordulatszám és 36-37 fok (azután lett ennyi, hogy oldalra is tettem egy házventit, ami ráfújja a levegőt, azelőtt 1300 körül volt a fordulat és 37 fok körül).
Persze egésznapos használat során folyamatosan kúszik felfelé a fordulatszám, de kb olyan 1500-ig nem is nagyon hallani.
Aztán most mass effect 2 alól tudok értékeket mondani, mert azzal tolom, viszont az nem mérvadó, mert 62fps limit van ugye az ue3 engine-ben. De ezalatt 53 fok és olyan 1700 rpm körül mozog, így már azért van szélzaj de nem vészes. Nyilván fps limit nélküli játék alatt ennél még kicsivel hangosabb és talán maximum 60 fokot láttam eddig.Most alapfeszen (1.184) 1000/4800 (a másik két, memóriához kapcsolodó feszültség maxon az AB-ban), sajnos 4800 felett már hibázik.
Sajnos 1000 fölé már elég komoly +feszt kéne adnom, talán 1.3-al meglenne az 1050-en de nem próbáltam.Amúgy szerintem nagyon jó kis kari, kérdés, hogy megéri-e a felárat.
-
Ágógreen
senior tag
XFX HD 6850 1GB Vapor Chamber Edition-ről mi a véleményetek ?
Ennél létezik rövidebb is ? Elvileg ez 8ésFél inch = 21,6 cm
Meg lehet ezt valahol itthon kapni ?Scythe Setsugen 2 VGA-hűtőt (SCVSG-2000) tett már valalki 6850-ére ? kéne pár kép ha igen. Vagy most nagyon exotikusat kérdeztem ?
6850 kártyák hossza továbbra is érdekel...
-
-
Ágógreen
senior tag
ha jól értesültem a neten lévő tesztekből akkor a 6850-nek az egyik fő ismérve hogy nagyon jó hatásfokkal teszi a dolgát. beruháznék egy ilyenbe.
gépem elég pici. max 25cm hely van benne mélységben de akkor még a csatlakozónak is el kell férnie.mindekinek akinek 6850-ese van az mérje már meg nekem a hosszát.
köszi a segítséget -
Valdez
őstag
Idle-ben hangtalan az msi, azért terhelve lehet hangja, pláne ha feszt is emel az ember. Bár egy nem zsúfolt házban, jól átgondolt házhűtéssel szerintem a load hangját is minimalizálni lehet.
-
SZKEBE75
senior tag
Melyiket vegyem és miért?
Msi HD6870 HAWK v. Giga HD6870 GV-R687OC-1GD/tripla hűtős/.
Ugyanaz az áruk.
-
brian1987
tag
HAli.
Van valakinek VTX3D 6850-esel tuning tapasztalata?
Biost flash-elni/moddolni nem akarok.
Mit tud és bír?
Köszönöm. -
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10628 üzenetére
A DOS egy operációs rendszer, mint a Windows, csak nincs grafikus felülete. A BIOS-t programmal flash-eled, célprogrammal, amit erre írtak. Letölthető, mint a winflash ami szintén ez a célprogram, amit Windows-ra írtak. A program attól "DOS-os" és nem "Windows-os" hogy DOS-ból indítod el, mert a DOS által képezett környezetben futtatható. Régen DOS volt telepítve a gépekre, Windows még nem is létezett, a DOS indult el, miután bekapcsoltad a gépet. Ma már a nagy merevlemezek miatt NTFSDOS-t használunk, de itt megint bejön, hogy valószínűleg nem ismered a fájlrendszereket, így magyarázni kellene azt is, hogy miért. Nem kell a gépre telepíteni, mert CD-ről is el tud indulni a gép, amire bőven ráfér a DOS. A lemezmeghajtó ma már nem divat. Pennel megoldani picit nehezebb, így a rendszercédével próbálkozz, de szerintem a DOS-al való ismerkedést ne a BIOS flash-eléssel kezd. Úgy is lehet úszni, ha mély a víz ez tény, de összekötött karral meg lábbal hülyeség...
-
///Krisz\\\
senior tag
Elolvastam őket, meg néztem róla videót. A kinézete olyan mint egy BIOS-nak és úgy kell kezelni mintha programoznál, tehát parancsokat kell begépelni, hogy csináljon valamit, már ha jól értelmeztem a dolgot. És akkor ezzel, hogyan tudok bios-t feltenni? Fel kell tegyek egy DOS-t a gépemre vagy lehet futtatni ablakban windows alól mint a parancssort?
-
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10623 üzenetére
Bocs, olyan fiatalnak érzem magam, hogy elfelejtem, hogy közben már vannak akik "beleszülettek" a Windows-ba és nem is hallottak a DOS-ról. A DOS ismerete az én generációmnak még evidencia. Mi ezerrel írtuk az indítómenüket, high-oltunk, umb-oltunk emm386.exe, himem.sys meg a többi, hogy maradjon elég memória abból a pár megából és elinduljon a játék, így akarva akaratlan megismertük közben ezt a pár DOS parancsot is.
Ha lett volna akkor fórum, akkor arról dumáltunk volna ki hogy írta át a qbasic-ben a nibbles.bas -t ami a klasszikus kukacos játék volt és extra-ként blekerült valamelyik dos-ba, már nem emlékszem melyik verzióba, de mindenki szétmoddolta otthon magának és utána egymás verzióit cserélgettük, meg ilyenek... -
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10625 üzenetére
A HD5800-as topikban is olvastam 1-2 bios módosítást, azok működnek. Tuti, hogy az RBE a ludas egyenlőre.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10623 üzenetére
Mondta. De azzal se lesz jó. Nem a bios feltöltése a lényeg, hanem a módosítást nem szereti valamiért. Hagyd a dolgot, mert végül sikerül úgy elflashelni a kártyádat, hogy nem lehet majd helyrehozni. Dos-ban nagyon könnyű elküldeni a vga-t. Eddig még senkinek se működött, páran már pánikba estek miatta.
Az 5670-esem 2D-ben 400/1000-en ment, 1.1 volton. Kimaradt a biosából a 157/300, 0,9 voltos szakasz. Lementettem a biosát, RBE-vel megnyitottam, létrehoztam benne az órajeleket és a feszt. Atiwinflash-el rátettem. Azóta is tökéletesen működik. Sőt még a GPU is kapott egy kis tuningot, átírtam azt is 775-ről 830-ra.Tehát itt az RBE a lényeg, és nem a flash módja. Egy korábbi verzióval pl. nem is tudtam még a 6850 átírt biosát elmenteni. Az újabbal már el lehet, de valamit még hibázik a program, nem jó a mentett bios.
-
-
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10621 üzenetére
Tehát CCC mellett feltettél egy VGA BIOS-t (persze rossz lett), aztán szívsz, mert CCC mellett a régit sem tudod visszatenni.
Újra felteszem a kérdést:
Miért szopakodtok winflash-el, amikor ott a DOS-os? Jó szívni? -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #10618 üzenetére
Ezt értem én, hogy ha az egész Cata-t vagy ha csak egy részét telepítem akkor sem fog működni (mert én is ezt mondtam az elején
). Csak azért gondolkodtam el a dolgon, mert ha fent van a Cata (részben vagy egészben) akkor kék halál a módosított bios-al viszont ha letörlöm teljesen akkor nincs kék halál és megy "szépen". Tehát a Cata nem bírja az új bioszt nem a kártya, legalábbis én ezt szűrtem le a történtekből.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
///Krisz\\\ #10617 üzenetére
Természetesen úgy értettem, hogy ha nem telepíted a FULL Catalyst-t, tehát CC nélkül, csak a Driver-t -amit ugye mindenképp szükséges-, akkor sem fog működni.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Pancsermeste #10615 üzenetére
De, de hát úgy sikerült vissza rakni a régi bioszt. Letöröltem csökkentett módban a Cata-t és utána már nem volt kék halál hanem csak szépen normálisan elindult.
-
Vigneau
félisten
válasz
alibaba78 #10593 üzenetére
Bizgeréltem picit a SmartDoctor-t. Egész jó kis ventivezérlése van. Igaz, nem grafikus, mint az Afterburner-é, de meglepő módon mintha jobban működne.
Szóval terhelésen max. 40%-on forog auto-n az Asus ventije, akkor vagyok közel 70°C-os a GPU. Viszont 100%-on hajtva nagyjábol 3600RPM-en szalad és van hangja szépen (ekkor a hőfokot nem néztem még). A monitorozást meg szépen megoldotta a GPU-Z.
Valakinek van tapasztalata egyébként azzal kapcsolatban, hogy megy együtt a két progi? Azaz SamrtDoctor-ral ad feszültséget, de Afterburner-rel húzza a frekvenciákat és monitoroz egyben? -
Pancsermeste
őstag
válasz
///Krisz\\\ #10613 üzenetére
Ne gondolkozz,
Cata nélkül se fog működni.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Alister71 #10612 üzenetére
Hát nem csak az, a Gigabyte is. Csak azt nem értem, hogy miért csinálják ezt, mit változtat meg a RBE amit ezek nem bírnak? A kiterjesztés más lesz, de felmegy rendesen a biosz csak nem működik vele a kártya. Bár most, hogy így bele gondolok a Cata nélkül működik lehet, hogy az nem szereti az új bioszt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10611 üzenetére
Minden esetre ez megnyugtat, mert akkor nem csak a VTX ilyen hisztis.
-
///Krisz\\\
senior tag
Köszönöm neked is a segítséget! Közben már felraktam rá a módosított bioszt és hát ahogy kell persze jött a kék halál, aztán nem tudtam vissza rakni a régi bioszt (itt egy kicsit leizzadtam), de Lord Vader fórumtárs segített és utána vissza állt minden a régire. Ez egy életre szóló lecke volt, amíg ennyire kényesek a kártyák a bioszra addig soha többet nem fogok felpakolni módosított bioszt.
-
priti
addikt
válasz
///Krisz\\\ #10607 üzenetére
Az a biztos ha van egy PCI-os VGA-d.
Int. VGA-s alaplapok között reégen volt olyan, amelyik tiltja a PEG slotot ha int.-ról megy. Elég gáz ha egy ilyen miatt ver le a víz, mert nem talál VGA-tBár goldolom ezek a mai lapok már okosabbak ebből a szempontból is, azokon asszem max 4x PEG volt, amelyiken 16x van elvileg már nem ilyen, de biztos ami tuti nem árt egy PCI-os VGA a háznál.
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #10607 üzenetére
Szerintem nyugodtan próbáld meg, ennyi változtatástól elindul a vga, ha más nem csökkentett módban.
-
Alister71
nagyúr
Tudom ismerem.
///Krisz\\\: ha már képet sem ad a vga, akkor már csak dos-ban lehet visszarakni az eredeti, vagy integrált, vagy pci vga segítségével.
Így is jártam már, de megoldható, nem kell pánikba esni. Van integrált vga-s lapom is, egy G41 személyében, és van a szekrényben egy pci vga is.
9800GTX+ -ra raktam GTS250 biost, nem igazán tetszett neki, hiába ugyan az a 2 vga. -
///Krisz\\\
senior tag
-
priti
addikt
válasz
Alister71 #10603 üzenetére
Rögtön kizárod az összes hibalehetőséget feltöltéskor, meg nem egyszerűbb visszaállítani? Lelötlesz egy boot cd-t iso-ban a netről, kiírod és nem kell pöcsölnöd többet a winnel ha nem jó a BIOS, csak bebootolsz róla NTFS DOS-al és beírod ezt a sort ehhez:
atiflash -f -p 0 eredeti.BIN
...és vissza is tetted az eredeti BIOS-t. Van annyi ilyen ingyenes iso-ban leszedhető boot cd. nézz utána amelyik neked szimpi a lényeg hogy legyen rajta ntfsdos
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Alister71 #10600 üzenetére
Hát tényleg érdekes. Erről tudsz? ----> "...Amit fontos tudni az RBE-vel kapcsolatban: Csak akkor kezeli helyesen a bios-okat, ha rendszerünk területi beállításait a modolás idejére átállítjuk Egyesült Királyság-beli angolra!..."
Vagy ez ebből a szempontból teljesen lényegtelen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest