- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Megint furcsa, kikapcsoltam mindent, sima W7 megy és nézem, hogy 860/1100-on meg CCC szerint is. Mivel tudtám kideríteni mi pörgeti?
-
Há beszarok most visszavette. De hogy minek a hatására nem tudom...
-
-
Sziasztok. Néhány hsz-t visszaolvastam nem találtam rá semmit. Szóval felraktam a legújabb catalystet, de a 6850-emnél rosszul kezeli a frekit. Vissza kéne tegye (ha jól emlékszem) 150/300-ra ehelyett 300/1100-on megy folyamat. Tapasztalt más is ilyet?
-
válasz
Interceptor #13075 üzenetére
Tedd még lejjebb a hangkártyát.
-
válasz
Tothgera30 #13058 üzenetére
-
válasz
Interceptor #13052 üzenetére
Hupsz boccs, azt hittem a ram memóriának akarod a hőmérsékletét
-
válasz
Interceptor #13052 üzenetére
Csak ha az ujjaiddal megfogod és beméred
-
válasz
HartgeH3-2.8 #12996 üzenetére
Vsync mindig ON, utálom, ha csíkozódik a képernyő, minden kis szart észreveszek.
Valószínűsíthető, hogy játék hiba, mert más is írta és neki sincs szar gépe, bár LGA775-ön nem vettem ezeket észre 4850 társaságában, vagy csak nem figyeltem akkor még annyira. Mióta ez a gépem van, mindig figyelem az fps-eket is meg mindent
-
Üdv. Kollégák van itt olyan aki WoW-ozik? Mind1, hogy sokat vagy nagyritkán. Beállítottam DX11 és minden beállítás ultrán és vannak ilyen mikroszaggatások, de az fps meg se moccan 60-ról max 59-re(persze vannak helyek ahol lejjebb esik, de az más). Ez játékhiba vagy vga, proci, esetleg hdd? 11.7-es catalyst van fent.
Szerintem egy ilyen konfignak nem szabadna ilyet produkálnia.
-
Engem is minden apró-cseprő dolog zavar, pl amit mások nagyívből ....., ahogy biga kolléga is én is azt vallom, ha már kiadtam a dolgokért X forintot, akkor az működjön úgy ahogyan kellene.
-
válasz
alibaba78 #12842 üzenetére
Ha van egy középkategóriás géped és azt el tudod adni majd, mindig csak kicsit kell pótolni hozzá akkor lehet venni megint egy középkategóriás gépet mai megint jó 2-3 évig. De úgy akinek van egy 6-8 éves gépe és az semmit nem ér már, neki egy 150-200eFt biztos sok. Sőt nekem is sok lenne.
-
válasz
Tubica #12723 üzenetére
Cyclone mellett még az szól, hogy alapból OC-s tehát húzott, de persze ha ez neked nem ér meg 1-2eFt-ot akkor bármelyik másik is jó, fel tudod ennyire húzni.
100% hogy jó lesz a proci mellé, sajnos nem ismerem annyira az AMD vonalat(ősrégen volt nekem) de proci limited biztos nem lesz.
iPonban regisztrálsz, megrendeled, másnap mehetsz érte, bemondod a kiccsajnak a rendelés számot, fizetsz, viszed haza
-
válasz
Tubica #12720 üzenetére
Cyclone-ról tudok írni: Most jelenleg idle 37°C-os(átlagos 40, nagyon melegben 42 körül mozog) és alapból 40%-on teker, szerintem halknak mondható, alig lehet hallani, játék alatt már megjön a hangja 60%-on, de a játék hangja kb elnyomja. Furmark alatt sem ment 62°C fölé, persze ez függ a ház szellőzésétől is.
-
válasz
Dark KillerX #12585 üzenetére
Ez alapján döntsd el: [link]
Valdez: Akkor nincs újabb
-
válasz
Dark KillerX #12583 üzenetére
Nemtudom mennyiért számolnák be a tiedét és mennyibe lenne a 6870. Amúgy gtx560-al van egy szinten, bár tőle egy kicsivel erősebb, de a TI-től meg gyengébb.
-
válasz
Interceptor #12305 üzenetére
Referencia hűtés ált. nem szokott jó lenni. Költs rá 2-3eFt-al többet és vegyél normálisabbat. De az a proci ami neked van nem hinném, hogy ki fogja hajtani szvsz.
-
válasz
s7evcsenko #12281 üzenetére
WoW-nak nincs nagy VGA igénye, bár most majd kipróbálom DX11-ben. Nem töltené fel vki az accountomat?
-
Mintha a gépem is megérezné a melegfrontot... játék alatt 62-64°C-ra is felmegy a VGA.
-
válasz
Dr. Student #12175 üzenetére
Mármint milyen "eredetire" gondolsz?
-
-
válasz
szasanyi #12170 üzenetére
Hát mostmár egyre több probléma megoldódni látszik. Sikerült 100-ra belőni az FSB-t, Intel Turbo már eléri a 3,6GHz-t bár AIDA stress-el nem tudtam előidézni csak 3,4-ig és CPU-Z úgy kapta le
Már csak az UEFI BIOS egér villogását kéne helyrerakni, meg, hogy miért nem mutatja az OpenCL-t a VGA-mban, illetve, hogy Memtest86-ot tudjak futtatni és ne induljon újra, de állítólag 4GB ramos configoknál instabil.
-
válasz
belinho #12164 üzenetére
De ez még 11.5-ös és ha jól emlékszem ASUS alaplap alatt még volt, de az is hibás volt. Én ezzel az új i5-ös rendszerrel csak ráfáztam, 3 hete nincs normális gépem, most megvettem ezt a lapot, ezen is érdekes dolgok vannak. Ez is rossz lenne? Komolyan már a hócipőm televan.
-
válasz
Vigneau #12160 üzenetére
Mit telepítsek újra? GPU-Z nem is telepítős, csak futtatható. Tegnap előtt vettem az új lapot, akkor új Win telepítés is volt. CPU-Z is kifagy, ha fut mellette az AIDA, de úgy fagy be, hogy kilőni sem lehet. A régi gépben még mutatta, 11.5b driver mindennel együtt.
Itt még megvolt. Ez az alaplap is rossz lenne?
-
válasz
Dr. Student #12154 üzenetére
Driver sweeper. Driver tisztító progi.
-
-
válasz
Dr. Student #12133 üzenetére
Nem, max szétesik a kép. Nekem alapból 1100-on futkos a vram.
-
válasz
Taifa Díaz #12090 üzenetére
Hát ez meg milyen betűtípus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged