- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Erről beszéltem!A lentebb linkelt tesztekről!Értem én h azóta jobban lehet húzni, de erre nincs egy teszt?Nem találok semmit a neten.
Mert amiket találtam mint ez a PH teszt is azt mutatja, hogy több esetben is a GTX460 húzva elveri a HD5850et...de akkor feltehetem a kérdést úgy is, h a HD6850 húzva beéri a HD5850et?
Félre ne értsétek, nekem mindegy a márka, de ugyanazért a pénzért jobbat akarok. -
odorgg
addikt
válasz
polonic #8897 üzenetére
Az rendben van, de azóta a 460-hoz is jött új driver, szóval a bizonyos PH tesztekben mért eredmények többek közt ezért sem mérvadóak.
Lényeg az, mind 2 kari jól tuningolható, teljesítményük pedig közel azonos. Innentöl kezdve már csak az ár,fogyasztás,melegedés,hang,physx lehet szempont szerintem, és még az amit szasanyi is irt: "Azt kell venni, ahol több szimpatikus játék van, ami neked bejön."
Beri: Igazad van, az a tuning vicc.
Ha valaki szeretné csinálhatunk pár összehasonlító tesztet, 460vs6850
felbontásban 1680*1050 ig tudok elmenni
-
Beri
addikt
Ezzel csak egy baj van: "A HD 6850 775/1000 MHz-es órajeleit mindössze 800/1100 MHz-ig, a HD 6870 900/1050 MHz-es órajeleit pedig 950/1200 MHz-ig sikerült megemelnünk."
Az a 800/1100 pedig egyszerűen nevetséges mai szemmel nézve. A 6850-esek túlnyomó többségének GPU-ja alapfeszen simán egy százassal többet tud, az enyémet pl. 980-on használom. Ha a feszemelés is játszik, nem ritka az 1GHz feletti GPU órajel (ha visszaolvasol, beszúrtam egy 3dmark11 eredményt 1075/1230-on).
Nameg tényleg mocskosul sokat gyorsultak ezek a kártyák a 10.10-es catalyst óta, ahogy már többször leírtuk. -
lehel22
tag
válasz
ProEvoFan #8890 üzenetére
Nem igazan gyorsabb mint a HD5850 es .A 6850 nek kissebb a fogyasztasa (3d) ~30W al es elegge becsuletesen lehet OC ni meg feszemeles nelkul is. Az pedig teljesen igaz , hogy jateka valogatja melyikben melyik a gyorsabb.
Szerintem ha majd ezek a kartyak ( barmelyik ) annyira legyengulnek, hogy mar nem futnak alattuk megfelelo sebesseggel a jatekok, akkor majd a konkurens kartya +3 fps e sem jelent majd megvaltast. -
szasanyi
félisten
válasz
ProEvoFan #8890 üzenetére
Alapból nem erősebb. Egy kis saját tapasztalat: több mint fél évig használtam Gigabyte GTX460 1GB OC@SoC, majd ~3 hétig MSI GTX560-Ti TwinFrozrII/OC kártyát és ezek után cseréltem 6870-re amit összességében nem bántam meg. Ez a 11.4 beta driver nekem eddig bejött, sehol nem volt vele problémám - de el kell mondtam, hogy van olyan teszt és játék is ahol a 460@SoC gyorsabb volt és ugye egy 5850 gyengébb.
A baj az, hogy a játékok optimalizálása és a GPU-k is különböznek sok tekintetben, ezért ha úgy tetszik nincs is 100%-osan korrekt összehasonlítás. Sztem a VGA választás kezd hasonlítani arra, mint amikor konzolt akar venni az ember: nem maga a konzol a lényeg, hanem a hozzá tartozó játék felhozatal. Azt kell venni, ahol több szimpatikus játék van, ami neked bejön.Szóval ha többnyire NV-re optimalizált játék, program lesz amit használsz akkor az jobb lehet, egyébként valószínűleg nem.
-
ProEvoFan
nagyúr
nézd, amit kinéztem vgat az a Gigabyte HD6850 OC, és egy Gigabyte GTX460 OC 1GB
egy árban vannak, én elhiszem nektek, h a HD6850 is tuningos + lehet tuningolni, de valami bizonyíték kelleneGTX460re találtam már, egy az egyben elveri a HD5850et....ami ugye jobb mint egy HD6850
szvsz teszteket pls...(#8889) Pierre75: köszi!
-
Pierre75
senior tag
válasz
ProEvoFan #8877 üzenetére
Én inkább a 460-t venném a helyedben, bár 6850-m van. Sok a driver nyűg. A Shogun2-ben sem a 11.3-mal, sem a 11.4 beta-val a tengeri ütközeteknél nincs víz, a semmiben lebegő hajók evezői csapkodják a semmit. A Mafia2-nél 11.2-vel nincs sok gond, de 11.3-mal mikrolaggok "színesítik" a játékot. A Cossacks: Napoleonic War agp-nek detektálja a vga-t, el sem indul. Sok még a gond!
-
lehel22
tag
válasz
banderasz77 #8886 üzenetére
Nagyon jo hutese van ! Talan ennek van a legjobb leghutese, es halk is.
[link] -
szasanyi
félisten
válasz
polonic #8883 üzenetére
Igen, Aida64 ugyanezeket az órajeleket írja ki.
keke69: Itt van az a BIOS verzió amit feltettem, majdnem legalul találod. De nem tudom milyen VGA-ad van, és ott azt írja csak olyan modellekhez jó amit felsorol.
Szerk.: sajnos azt kell mondjam, hogy a Sapphire oldala elég sz@r, mert hiába linkeltem be pontosan a helyet, csak a letöltési oldalt teszi be és jeleníti meg újra. Nem tudok mást, keresd ki ott.Egyébként ez írja a BIOS letöltéshez (ami csak egy van amúgy): "ONLY FOR SKU# 11179-00 , P/N:288-1E177-100SA , 288-1E177-100KC The improvement on this bios is cooling profile for those one who wants lower temperature when running 3d applications. Adjusting fan table in 3D mode."
banderasz77: az egyik legjobb 6850 szvsz. Én is néztem, tesztek szerint is igen jó, és halk, és gondolkodtam is rajta - amíg nem láttam az árát. De ha csak 3k különbséget kell fizetni, én biztos azt venném.
-
banderasz77
addikt
Erről mi a vélemény?
VGA MSI PCIe R6850 CYCLONE 1GD5 PE/OC - DirectX® 11, ATI Eyefinity
10%-al drágább (3k), mint ez:
VTX3D Videókártya PCI-Ex16x ATI HD 6850 1GB DDR5
Órajelekben mindenképpen veri, hűtése meg megint csak gondolom...
-
keke69
őstag
Nekem is volt egy MSI 5770 és egyik driverel sem volt jó az órajel ott nekem a biost kellett átírnom mert el volt benne írva a 100/300-as órajel!Nem abban az oszlopban volt amelyikben kellett volna lennie.
szasanyi eltudnád nekem küldeni a biosodat?Nagyon megköszönném!
-
szasanyi
félisten
-
Beri
addikt
válasz
ProEvoFan #8877 üzenetére
Akinek 6850-ese van, nagy valószínűséggel gondolkozott GTX460-ason, aztán az AMD megoldása mellett döntött. Tehát nagy valószínűséggel neked sem tanácsolna mást.
Én azt mondom, hogy ha kell a physics, vagy a CUDA, akkor 460, ha nem, akkor 6850. Kisebb fogyasztás, így könnyebb meghűteni, OC van benne bőven, a 10.10-es catalyst óta (amivel a ph-s teszt készült) meg még sokat gyorsult is. -
Beri
addikt
válasz
polonic #8873 üzenetére
Az a baj, hogy eddig nem méricskéltem ilyen beállítások mellett, csak a max pontszámra mentem. Ha azt nézzük, hogy az elején alig voltam 4000 fölött plusz fesszel, meg magasabb CPU órajellel, akkor jó eredmény.
ProEvoFan: Az előbb szúrtam be egy képet, amin 982MHz-es GPU clockot láthatsz alapfeszen. Ez ~27% OC. A teszt még lefutna följebb is, csak az már nálam nem 100%-osan stabil. Ennyin viszont zavartalanul játszom bármivel bármeddig.
-
ProEvoFan
nagyúr
sikerült eladnom az ATI4850emet, és most vga vásárlás előtt állok
HD6850? bejövős? alapfeszen meddig mehetek el?ellenfele GTX460 jobb nála?
több alternatívám is van, de elvileg ez költségtérítés szempontjából a legfaszább választás...vagy nem? GTX460 1GB?
nehéz döntés...
egyenlőre egy E8200 fog duruzsolni alatta, év végén jön a 4mag... -
polonic
félisten
válasz
Dictator^ #8858 üzenetére
Uninstallal kell leszedni mindent, restart, új driver telepítése.
Driver sweepert ne használj.(#8860) szasanyi
Nem bios függő, mert a legelső driverrel és talán a 10.12-vel is 150/300 volt az órajel. És a sima sapphire 6850-hez nincs másik bios.
(#8861) Beri
És ez most jó vagy nem?
Szerintem, nem említésre méltóak az ilyen pontszámos programok. -
szasanyi
félisten
Az meg azért érdekes, mert az MSI R5770 1GB kátyához (ami egyébként a kisebbik fiam gépében van) bármilyen drivert raktam fel, mindig 150/300 az idle órajel.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #8866 üzenetére
Windows helyett microsoft. Tehát a microsoft csekkolja le.
-
Dictator^
veterán
11.3 fent, 6870en változatlan idle órajel 100/150.
Viszont kiderül majd, hogy LoL és a CoD6 akadni fog-e, illetve bakadni 1-2x.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Dictator^ #8862 üzenetére
Hát nálam eddig még sohasem okozott gondot egy új catalyst sem, ezért leírom, hogy én hogy csinálom:
1.) Letörlöm a catalyst-ot és az összes hozzá tartozó programot (amit uninstallal tudok).
2.) Driver Sweeper-el csökkentett módban eltávolítom a maradványokat.
3.) Felteszem az új catalyst-ot.Eddig mindig így csináltam és nem volt gond.
(#8864) keke69: A preview egy előzetes kiadás tehát nem végleges, elképzelhető, hogy lehetnek vele gondok, de egyáltalán nem biztos. A WHQL (Windows Hardware Quality Labs) lényegében annyit jelent, hogy a windows lecsekkolja a szoftvert (driver-t), hogy nincsenek-e kompatibilitási problémák vele és erről tanúsítványt kap a program. És ha jól tudom ezt a tanúsítványt csak végleges (nem béta) programok kaphatják meg.
-
keke69
őstag
whql és preview között mi a különbség?Melyik a jobb ill melyiket érdemesebb feltenni?
-
aginor
veterán
Lenne egy kis problémám.
Bios flash után szarakodik a gép, betöltődik a win utána egyből kékhalál. Ötlet valakinek?
Visszaflashelném az eredetit, de most egy 7300gt van az elsődleges slotban, és a 6850 a másodikban, de a winflash azt írja ki, hogy nem talál diszkrét ati kártyát a gépben.. -
Dictator^
veterán
Tehát , hogy tegyem fel az új 11.3-at , hogy ne bassza szét a rendszert, mint az előző társai? Windowst nem akarok újjat húzni, ha ráinstalláltam akkor általába 1-2 driver után fel sem ment, külön device managerből kellett felhúznom a drivert , plusz mindig jött a hiba, hogy valami nem ment fel.
Nem találom a telepitési útmutatót az ati.amd.com oldalán... Megvan talán..
-
polonic
félisten
Egy kicsit olvassatok is már.
Egyikőtöknek 1-et, a másiknak pedig 2-t kéne visszább olvasni.
Vagy pl a catalyst driverek topikjába is benézhetnétek. -
keke69
őstag
Megérkezett az új driver 11.3
-
polonic
félisten
válasz
Dictator^ #8849 üzenetére
Én az AMD által javasolt utat követem.
(#8850) Lord Vader
Én ezt tettem föl, mert csak whql drivereket használok.
Ha már fönnt van a 11.4 preview nálad, szerintem ne tedd föl, inkább abból tedd fel az újabbat, mert az is kijött, az elfelejtettem leírni.Tehát:
Új 11.4 preview is van.
A 11.3 whql-ben az opencl driver is frissült, neve is változott. -
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #8847 üzenetére
Egyelőre release notes-ot nem tudtam megnézni, mert jelszót kér.
Igen, az lettem. Nem is foglalkoztam vele. Köszi!
-
polonic
félisten
Kijött a 11.3 whql.
-
Wukiwo
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #8844 üzenetére
ha így nézzük én is 6xxx -röl váltottam 5xxx-re
Remélem ma már nem érzem többet azt az égett szagot....Más:Ismerős fel ajánlotta (kisírtam ) ,hogy ad pár linket és ha találok értelmes áron olyat amit idehaza nem lehet beszerezni de szükségem van rá akkor megveszi és postázza.
Ha valakinek esetleg szüksége lenne valamire szívesen rendelek neki is -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
szasanyi #8841 üzenetére
Hát annyit tényleg nem biztos, hogy megér, de én akkor még ezt nem fontolgattam, mert még azt sem lehetett tudni, hogy lesz 6950 meg 6970, csak tudod ez ilyen e-pénisz, hogy az enyém legyen a gyártó második legerősebb (1 GPU-s) karija, aztán kicsit pofán vágásként ért amikor kijött a 6900-as széria, tudom ettől nem lett gyengébb az én karim, de azért mégis csak egy osztállyal lejjebb sorozódott.
(#8842) Beri: Értem, hát majd csak lesz valami hír róluk a jövőben, mert szerintem még ki fog jönni az alsóbb szegmensben is kari.
(#8843) Wukiwo: Bőven.
-
Beri
addikt
válasz
///Krisz\\\ #8839 üzenetére
Még régebben szivárogtak ki hírek arról, hogy lesz 6750, meg 6770, de aztán 6850 és 6870 jött...
Wukiwo: Emlékszel még, mit mondtam a személyeskedésről?
szasanyi: Nyilván egy szérián belül hasonlíthatók össze a kártyák. Az 5xxx a többi hasonszűrűvel, a 6xxx-ek meg a hatosokkal.
-
szasanyi
félisten
Neked lehet 1értelmű, viszont a 6870<5870 után illetve a 2 db tápcsatlakozója miatt nekem nem az. Egyébkét számomra teljesen érdektelen, inkább a megtévesztő számozás és a sok, minimális különbséget mutató VGA-k jelentősége (létjogosultsága) az ami részemről erősen kérdőjeles.
Wukiwo:
///Krisz\\\: én is fontolgattam a 6950-et, de a tesztek eredményei engem nem győztek meg és végül nem adtam ki a +15k többletet (a 6870-hez képest).
-
Wukiwo
senior tag
ma este megjön a tápom
szasanyi Berin ne húzd fel magad
Vélhetően klimaxol mert állandóan ez a modora
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
szasanyi #8837 üzenetére
Hát passz, de igazad van pl.: én anno amikor vettem a kártyám azt hittem, hogy egy 6950-et veszek vagyis, hogy az AMD 2. leggyorsabb 1 GPU-s kártyáját, hát nem így lett.
De ezen a HD6790-en nagyon csodálkozom, hogy 2db táp csati kell rá. Bár most már van egy olyan sejtésem, hogy ezekre a kártyákra a "nagyon selejtes" Barts GPU-k kerülnek azoknak pedig kell a sok fesz., hogy ilyen órajeleket el lehessen érni vele és szerintem ezért van rajtuk plusz egy csati.
(#8838) Beri: Hát, de miért nem lehetett maradni a 6770-nél? Vagy lesz az is?
-
szasanyi
félisten
válasz
///Krisz\\\ #8836 üzenetére
Az AMD is olyan elb*szott számozással kezdi ellátni a VGA-it mint az NV teszi, ezért egy új kiadású VGA-nál elsőre ránézésre nem tudhatja az ember pontosan mit is kap. Ez mér' jó?
-
aginor
veterán
válasz
zotyi85 #8832 üzenetére
Jó döntés és nincs mit!
Nem fogsz csatlakozni, mivel az csak a Giga egyes szériáit érintette, azt is csak ki mértékben, újonnan már nem valószínű, hogy sikerülne bele futni hibás példányba.LSC: érdekes egy madár lesz ez az 6790, úgy saccolom, hogy kb. 10%-al lehet gyengébb az alap 6850-nél. Ropokat nem bántották, fedolgozók -20%, órajel +10%= 6850 - 10-15%.
Igazából csak a fogyasztása és az ára a kérdés. Megismétlődhet a 4830 de akár az 5830 esete is. -
zotyi85
tag
A sapphire 6850 elég barátságos áron van, kevesebbet fogyaszt a gtx460 1gb-nál. Hamarosan meg is veszem a sapphire-t. Tápot egyenlőre nem akatok váltani, elvileg ennek a chieftec 450AA-nak is bírnia kell, és eddig elég halkan végezte a dolgát.
Köszi mégegyszer, marad a sapphire 6850, és remélem nem fogok csatlakozni a BS táborba -
lsc
nagyúr
Jön a kistesó Radeon 6790?
-
aginor
veterán
válasz
zotyi85 #8808 üzenetére
Igazából jó lenne tudni, hogy mennyit szánsz rá ténylegesen. Ha az 50k-ból indulunk ki, akkor GTX460 OC2 vagy 6870 Vapor-X szerintem. Már alapon is kb. ugyanott vannak, és húzva is, mindkettőn jónak tűnő hűtés van. A 6870 kevesebbet fogyaszt, ha ez számít.
Ha viszont minél olcsóbban szeretnél jót, akkor a Sapphire 6850 mindenképpen, ezen az áron viszont óvnálak a 768MB-os GTX460-tól, a 6850 olcsóbban, alacsonyabb fogyasztással nagyobb teljesítményt nyújt.banderasz77: az attól függ. Milyen árakon, fontos-e a fogyasztás, konkrétan melyik típusokról beszélünk. A 6850 erősebb kicsit alapon, de a GTX460-at ha szerencséd van akkor 20-25%-ot tudod húzni kis fesszel, míg a 6850-er olyan 15-20%-ot talán, így húzva sem változik a helyzet nagyon.
Más: akinek VTX3D 6850 kártyája van, nem tudja véletlenül a mosfeteknél található furatok távolságát?
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77 #8827 üzenetére
Ugyanolyan monitoron, ugyanolyan felbontásban (Dell U2311H) a Crysis 2 jobban néz ki a HD6870-en mint a GTX560-Ti kártyával.
-
banderasz77
addikt
Árban ugyan ott van mind a kettő, nekem a 6850 szimpibb....köszi.
-
lehel22
tag
válasz
banderasz77 #8815 üzenetére
A sebesseguk nagyjabol ugyanott van. A "zold" egy kicsit tobbet fogyaszt de huvosebb es 2 tapcsatlakoztato kell neki. Ha foglakozol filmkodolassal es lesz mellette egy kodolokartyad (leadtek transcoding PxVC1100) akkor az csak az Nv-val dolgozik ossze. Ha csak jatek akkor meg izles kerdese melyik a szimpatikusabb.
-
polonic
félisten
válasz
6850. Mit vársz egy amd topikban?
De egyébként is.(#8821) dscholtz
Persze, hogy átviszi a hangot. Csak majd állítgatnod kell az alapértelmezett hangeltőd a win-ben, ha a monitort meg dvi-n használod.
-
válasz
Egyik 19 a másik 20-1.
Komolyan.
-
dscholtz
tag
Sziasztok,
Egy 6850-es kártyával szemezek, de lenne egy kérdésem. LCD TV-vel (is) össze szeretném kötni, átviszi a kártya a hangot HDMI-n keresztül?
Illetve érdekelne hogy használja e valaki hasonlóképpen a kártyáját ( 1 DVI monitorra, a HDMI TV-re kötve ), és milyenek a tapasztalatai?köszi
-
Biga123
addikt
válasz
Amék olcsóbb!!
-
szasanyi
félisten
válasz
Gigabyte GTX460 1GB OC kártyáról váltottam HD6870-re. Jó csere volt (az ár az már más kérdés, bár nem a 6870 volt drága), de ennek ismeretében én is azt mondom HD6850-re cserélés értelmetlen.
-
Axel100
tag
Zsoty85 vedd meg az én tápegységemet gigabyte 720w superb!14be adom!!!
-
lehel22
tag
válasz
zotyi85 #8808 üzenetére
Ne vegyel Gigabyte 6850 est.Legalabbis az alapverziot( 775/1000Mhz) ne.Ha visszaolvasol akkor majd lathatod hogy jopar felhasznalonak fejfajast okozott.Nem terek most ki reszletesen mi a Black Screen- No Signal de ezen a forumon is hetekig osztottak a temat . Tudom vannak akik azt mondjak, hogy "mar reg kimentek a hibas darabok " de ezt senki nem garantalja neked es nem eri meg kockaztani.Szerintem valassz mas gyartotol.Az OC verzioval nem volt gond.
-
banderasz77
addikt
Felteszek egy nagyon hülye kérdést!
GTX460 1 GB v. 6850? De most komolyan.
Thx.
-
zotyi85
tag
Köszönöm a segítséget!
A tápban egyenlőre gondolkodom, de a videókari nagy valószínűséggel a 39k-s sapphire 6850 lesz a befutó(csak ne legyen BS)
-
szasanyi
félisten
Miért, a fekete nyár megrögzött hajkurászása miben más, mint világító ventivel szerelt VGA keresése? Csak kérdem...
Mert sztem kábé egy hülyeség.
MOD- zotyi85: tekintettel a későbbi használatra is, ez egy korszerű, halk és 80+ minősítésű táp ami sztem nem drága: Corsair GS600. És világít is!
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Én is egy 6850-esre gondoltam lecserélni a 8800gt-m. A giga nagyon tetszik a dupla ventijével, a saphire jó árban van, csak kár hogy 2év garja van. A konfigomban már a gigát írtam bele, mert egy hajszál választ el hogy megvegyem, de persze kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyik lenne a jobb, esetleg 40~50k között melyik kártyát vennétek (lehet nvidia is).
itt egy pár példa amikre gondoltam:39k : Sapphire PCI-E Ati HD6850 1GB, új,24hó garancia!!!
40k : Gigabyte GV-N460OC-768I - GTX460 768MB új 3 év
44k : Gigabyte GV-R685OC-1GD
44k : Gigabyte GV-N460 1Gb új 3 év
46k : Gigabyte GV-N460 OC2 új 3 év
48,5k : Sapphire PCI-E Ati HD6870 1GB új, 24hó garancia!!!
51k : Sapphire ATI Rad. Vapor-X HD 6870 1G GDDR5 új, 24hó garancia!!!Lényeg, ne legyen Black Screen, jól szuperáljon a tv-men (ami egyben a monitor is) és elbírja a tápom
Előre is köszi a segítséget. -
Valdez
őstag
Az enyém meg pirosan világít. Dehogy minek, úgyse látom.
-
miresz
veterán
válasz
KaiotEch #8799 üzenetére
Tápod elbírja,procid necces(bár itt a topicban Lord Vader kolléga is ilyen procival tolja,és azt mondja,hogy elég), max proci limited lesz pár játékban.Minek kellene világítania egy videókártyán?
(#8800) D1Rect: 2 Napig volt nálam ilyen Shappire,nem tapasztaltam vele semmi hibát,ill. ilyen jelenségeket.Viszont a Giga amit ma vittek el azon sípolt a memó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged