- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Olyan erdekes, hogy ebben a topikban a legtobben a te stilusod miatt akadnak ki. Visszavehetnel vegre. Neked lehet gunyolodni: "Nem ide való. Irány a kártya topicja, vagy azonnali kérdések, vagy kezelőorvosod, gyógyszerészed.", de ha mas teszi, azonnal helyreteszed. Kicsit elgondolkozhatnal.
-
alibaba78
őstag
válasz
gordonfreemN #17020 üzenetére
Mivel kellett volna? Furmark+linx parossal, amilyen korulmenyeket soha az eletben nem fog tudni teremteni? Az eredmeny szvsz helytallo, mivel a gyartok mindig azt az erteket adjak meg tdp-nek, ami fole nemigen tudsz mar menni.
-
alibaba78
őstag
válasz
Malibutomi #16634 üzenetére
Sokkal egyertelmubb lenne a helyzet, ha nem a vegeredmenyt, hanem a gpu score-okat teszed lathatova, ugyanis a cpu sokat nyomhat a latba (3dm11).
-
alibaba78
őstag
Csakhogy nalam nem az volt a helyzet, hogy mindossze 1-2 vga volt hajlando mukodni a lapban a 6-7-bol, hanem forditva, ami meg veletlenul sem enged kovetkeztetni laphibara. Mar csak azert sem, mert mindket gyarto kartyajabol volt, tobb generacion at a ket ev alatt, amig megvolt.
-
alibaba78
őstag
Jah, csak eppenseggel tobb volt azoknak a szama, melyek mukodtek, mint azok, amelyek nem. Azon kivul a lakotarsad eseteben lehetett tudni az okot, ugyanis mint irtad, komolyabb feluleten (10k-s egerpad, es valszeg minosegi, hibamentes asztallap), mig nalam nem magyarazhato semmivel. De talan te tudod a valaszt.
-
alibaba78
őstag
"Én olyannal találkoztam, hogy egy VTX3D HD6770 egy Asrock (1155 foglalatú) lapba nem adott képet, másik lapba igen. A lap egy Sapphiral adott képet, viszont ha windwosból újraindítottad a gépet már nem volt
....kikapcs gép majd újra be és megint volt. Lapcsere gyógyította meg a dolgot, tök ugyan arra a fajtából.
Vagyis szerintem egy lapcsere megoldaná a problémát."
Egyertelmu, hogy a lap volt hibas mert mindket kartyaval szarakodott. Az en esetemben viszont nem.
-
alibaba78
őstag
Olvasd mar el legyszives azt, ami linkeltel! A sapphire-ral is rendetlenkedett, mert hol elindult, hol nem.
"Ahogy a tied sem volt az."
4870-es radeon utan gtx 275-ot vettem, es mar a bootkepernyo is kriksz-kraksz-os volt, masik gepben tokeletesen ment. Csere gtx 285-re, ami ugyanattol a gyartotol erkezett (gainward). Tokeletesen ment 4 honapig, amikoris valtottam gtx 470-re. Ez ment 2 honapot, amit egy 460 valtott, ami 2 hetig hibatlanul ment, majd udvozlokepernyonel lefagyott, es soha tobbe nem lattam az asztalt vele. Kiprobaltam masik gepben, es tokeletes volt. Vettem helyette egy 6850-et, ami tisztessegesen tette a dolgat a 6870 erkezeseig, ami szinten hibatlan volt addig, amig el nem adtam a lapot a cf miatt. Rengeteg windows telepites, tobbi alkatresz csereje, kabelek csereje volt alkalmazva, mikozben a hiba(ka)t kerestem. Magyarazd meg legyszives!
-
alibaba78
őstag
Azt hiszem jobb lesz, ha befejezem, mielott szemelyeskedesbe megy at ez az egesz. Csak azt sajnalom, hogy teljesen feleslegesen koptattam eddig a billentyuzetet, mert lathatoan ha az egeszet az arcodba raknam, te akkor is csak a sajat igazadat fujnad. Tipikusan az a fajta vagy, aki szemellenzovel jar. Nem erdemes ellenvelemenyt nyilvanitani, mert az egyik fuleden be, a masikon ki. Kicsit ezen el kellene gondolkodni. Elnezest az offert!
(#16492) Beri: Pffff, mi a kulonbseg???? Ezt meg megvarom.
-
alibaba78
őstag
Mert ahol a kartyat vetted, ott azt fogjak mondani, hogy az alaplap hibas, ahol meg a lapot, ott meg a vga. Ennyi. Nem fogjak neked kimatekozni, mi okozza. Ha a kartya, vagy a lap masik alkatresszel mukodik, akkor a hozott alkatresz a hibas. Vhol ertheto is a hozzaallas egyebkent. Nem tudom ettol erthetobben elmondani. 3 termeket 2 kulonbozo uzletben probaltam gariztatni, es hiaba csapkodtam az asztalt. Nalam keves vehemensebb embert ismerek. En tenyleg kinyitom a pofam, ha vmi nem tetszik. De ezen esetekben nincs jogalap, ami megvedene.
-
alibaba78
őstag
Soha nem fogja neked senki kimondani, foleg a bolt nem. 3 vga-t vittem mar vissza (kettot 3 napon belul, a harmadikat 2 het utan, igy azt 20%-kal kevesebbert vettek vissza), es ezek utan felek az nv-tol, mint a tuztol.
Sajnos letezik a jelenseg, es elegge bosszanto, hogy az erintett cegek kussolnak rola.
dik: Neked mi a gondod?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16090 üzenetére
Azert rendesen felrevezettel 1-2 embert. Kb. olyan volt, mintha meg akartal volna gyozni arrol, milyen jo telefon az iphone, es a kezembe nyomsz egy kinai hamisitvanyt.
No offense!
-
alibaba78
őstag
-
alibaba78
őstag
válasz
polonic #16062 üzenetére
Mostmar kezd komolyan idegesiteni ez a dolog. Induljunk ki az eredeti hsz-bol.
" 3x akkora területet látsz be."
Szeretnek egy bizonyitekot latni errol az allitasrol. Ofkorsz, megvaltozik a latoter, es talan az igaz, hogy horizontalisan tobbet latsz vmivel, de ha jobban megnezed a videokat, es kepeket, akkor legalabb ugyanannyit el is veszitesz vertikalisan. De mint mar masok is emlitettek elottem, es en is megjegyeztem mar, ez elegge off tema ebben a topicban. Talan nem itt kellene folytatni.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16048 üzenetére
Sikerult megneznem a videot. Meg mindig nem latom a kulonbseget. Nem tartod elkepzelhetonek, hogy erzeki csalodas aldozata vagy? Tudod, ha egy fuggolegesen csikos ruhat adsz egy nore, akkor az vekonyit, a vizszintes koverit.
Off vege, elnezest mkitol!
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16045 üzenetére
A video nekem nem nyilik meg.
Ezen felul meg mindig azt mondom, hogy a terulet, amit latsz ugyanakkora, de mivel haromszor akkora megjeleniton tolod, haromszor akkora felbontason, igy sokkal reszletgazdagabb ugyanaz a kep, amit en latok egy monitoron. Rosszul gondolom?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #16042 üzenetére
Ezt honnan veszed, hogy nagyobb teruletet latsz be eyefinity modban 3 monitorral, mint egyel?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15881 üzenetére
Igy van. Szedd ki, es tedd vissza. Ha hosszabb ideig hasznalod ugy, hogy nem nyulsz hozza elofordulhat ilyen anomalia.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15784 üzenetére
Jogos.
Kineztem volna az amd-bol, hogy cpu+vga oc-vel egyutt sem nagyon ugrik a pontszam.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15781 üzenetére
Nem hiszem.
Raadasul a masodik kartyanal lehet nemi gubanc, mert nem 2.0 x8-at ir, csak x8-at.
Szerintem a graphics score-nak nem kellene ilyen alacsonynak lennie. A pisix meg ertheto, ugye "smarter choice"?
mod.: (#15782) miresz: Valami jatektesztet is probalhatnal esetleg. Nincs benched? Mondjuk avp, vagy warhead?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #14558 üzenetére
Egyetertek, ezek nem az 1-es hsz-be valok. Cf tesztnek pedig miresz linkjet javasolnam en is, mivel 6850 cf is van benne.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #14548 üzenetére
Esetleg meg egy-ket cf tesztet is rakhatnal bele. Ahogy esik az aruk, egyre tobbeket erdekel egy ilyen platform kiepitese.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #14539 üzenetére
Hany embernek a velemenye lesz mervado? Osszessegeben jo, de nem sokat dolgoztal vele, nemde?
-
alibaba78
őstag
válasz
GeneraL_XTX #13775 üzenetére
Ha eyefinity-t (3-6 monitor) szeretnel kiepiteni, elengedhetetlen.
-
alibaba78
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13727 üzenetére
Akkor felreertettem, bocs! Masra gondoltam......
-
alibaba78
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13722 üzenetére
"az adatlapomra meg azt írok ki amit akarok."
Ez csak akkor kellemetlen, amikor megkernek ra, hogy ugyanmar dobjal egy tesztet xy jatekkal!
-
alibaba78
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13448 üzenetére
Igazad van.
(#13450) Dictator^: Ez kb. ugy hangzik, mintha a geped epseget kozkaztatnad a driver telepitesevel.
Nalam tokeletesen mukodik, nem volt meg kekhalal. Teszteld le!
-
alibaba78
őstag
válasz
diegho #13439 üzenetére
Erdekes, hogy ezt meg tudtad keresni, de 6850 teszteket nem talaltal. Esetleg arra szamitottal, hogy vki itt a 6850/70 topikban tesztelte az osszes 6850-et? Btw, nem tudom mitol egyertelmu, hogy a haz a sajat dobozan van?! Nem kell a kerdesekre valaszolni, koltoiek.....
(#13438) GeneraL_XTX: A a piros hdd lockokat leszamitva semmi sem derul ki a kepbol. Meg csak nem is nagyithato, de igazad van.
Mindegy, befejeztem. Meg a vegen kotekedesnek veszitek.
-
alibaba78
őstag
válasz
banderasz77 #13405 üzenetére
A masodik dvi port-hoz hasznalj dvi-i kabelt, es mukodnie kell!
-
alibaba78
őstag
válasz
Interceptor #13017 üzenetére
Aida64, gpu-z, gpu observer gadget.
-
alibaba78
őstag
válasz
Biga123 #12807 üzenetére
Nemelyik jateknal megvan a 90%+, nemelyiknel nincs, de azt gondolom, hogy amig elinditok egy jatekot, es kompromisszumok nelkul mindent a leheto legmagassabbra allitva jatszom (1-2 kiveteltol eltekintve), addig rohadtul nem erdekel, mennyire van kihasznalva a ket kartya. A tudat pedig, hogy egy 6970/gtx 570 aran egy ugyan tobbet fogyaszto, de lenyegesen erosebb megoldasom van, mindenkeppen megnyugtato.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #12416 üzenetére
Dehogy verem at. Kozepes beallitasrol beszeltunk, arra meg eleg a 6870.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #12007 üzenetére
Nem hasonlo...., ugyanaz. Kepet toltottem fel, es utana kezdte. Ujrainditas megoldotta, de sohasem talalkoztam meg ilyennel. Koszi!
-
alibaba78
őstag
válasz
Vigneau #12004 üzenetére
Persze gondolom a kencek, meg a szoli, es egyeb noi dolgok normalisak?! Nagyoon jol tetted, hogy kulon kasszan maradtal, es megszabadultal tole (mar ne haragudj, hogy ezt mondom!).
Ha nekem csak 62-ig melegedne....
Es ezek utan ilyet irsz: "Elég jól megizzasztja a VGA-t a tapasztalataim szerint."
mod.: Csak nekem akadozik a bongeszom, fagynak meg a smiley-k, ha nem mozgatom az egeret?
-
alibaba78
őstag
válasz
Vigneau #12001 üzenetére
Es akkor az lett volna a megoldas, hogy vagja at a zasszonyt? Inkabb alljon oda ele, es mondja meg, hogy bizony neki ez a hobbija, ezt szereti, es igy kellene elfogadni ot. Meg mindig jobb, mintha kocsmaba jarna, jatekgepezne, vagy tudomisen.... Nehogy megsertodj!
Meg nem probaltam ki, de ebben a melegben jatszani sem nagyon merek, hogy oszinte legyek.
Akartam egy uj 3dm11 eredmenyt feldobni az uj driverrel, de alapon is 80-90C fok fole melegszik a felso kartyam.
Tied hogy birja?
Btw, vki(k) kerdezte(k), hogy mennyi kulonbseg van a pci-e 2.0 x8 es x16 kozott. Bar tudom, ez csak bench, de azert valamelyest iranyado:
keke69 kollega tesztje: [link]
Enyem:
-
alibaba78
őstag
válasz
Gaboman #11998 üzenetére
Sajnos semmi info nincs az erkezesrol (legalabbis en nem talaltam). Varhatoan annyiert fogjak adni, amennyibe 2 db kerulne kulon, tehat olyan 80-90k. Elgondolkodtato lenne ebbol 2 db.
mod.: Visszavonom. Csak 1gb vram all rendelkezesre.
(#11999) Vigneau:
Olyan elkepzelhetetlen, hogy van asszony a foldon, aki tamogatja az ilyen iranyi kieleguletlenseget?
Most kerdezte a felesegem, hogy mikor veszek mar ssd-t, meg rakok vizet a vga-kra?
-
alibaba78
őstag
válasz
Biga123 #11549 üzenetére
Azt irtad a #11545-os hsz-ben, hogy 3-4 honapja meg mindenki elegedett volt a ref. hutovel. Erre irtam, hogy 3-4 honapja meg huvosebb volt joval.
Az en kepem is mai egy haf922-ben: egy 200-as elolrol, egy oldalrol fuj befele, es egy 120-as hatul kifele, zart hazban.
Az valoban ertheto, hogy a felso kartya cf-nel jobban melegszik, de mi futi az alsot?"De azt nekem senki ne mondja hogy bármelyik game jobban befűt a karinak mint a furmark...
"
Senki sem mondta, de azt irtad: "Ezt spec nem is értem hogy ref hűtővel hogy lehet 85-fokot elérni..
nekem még sose sikerült .. [link]"A link egy furmark-kal terhelt vegeredmenyt mutat, hat en is azzal terheltem, de igazad van, jo 10C fokkal kevesebb jatek kozben. Mondjuk megneznem krizis alatt. Nem vennek ra merget, hogy nem hasonlo eredmenyt kapnank.
(#11550) Winne: De a tied nem ref. kartya. Mondjuk Biga123-e sem. Csere?
-
-
alibaba78
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest