Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
jegenye77 #10802 üzenetére
A fizikai sérülés más tészta, az mindenhol - és minden más körülménytől függetlenül - automatikusan érvényteleníti a garanciát.
Amúgy sztem nincs különösebb oka, egyszerűen egy ok arra, hogy kibújjanak a garanciális kötelezettség alól. Nem is kell, hogy levedd a hűtőt mert az is elég ha megsérül a Warranty matrica.Persze nem minden VGA-ra tesznek...
-
szasanyi
félisten
válasz
jegenye77 #10799 üzenetére
Dehogy nem tudná eladni! Egyrészt biztosan nem minden VGA lenne olyan hűtővel szerelve, és azt sem mindenki választaná az ára miatt, ezért azt nem tartom valószínűnek. Azon kívül - csak az ASUS esetén nézve - a DirectCu II hűtés előállítási ára nem hiszem, hogy sokkal kevesebb lenne, mint mondjuk a AC TT Pro hűtőé.
-
-
RegiSVK
tag
válasz
jegenye77 #7226 üzenetére
Köszi ! Még alszom rá egyet .
Mivel MSI alaplapom van gondoltam esetleg MSI kéne bele hátha nagyobb haverok mint egy zafirral . (sejtem sokat nem számit de hátha
) Nekem tetszik mind két kártya !!!
Johnny001 Hát kiváncsi vagyok én is (zafir már le van foglalva de lehet kicseréltetem az MSI -re ... mivel most ugrott be csak a képbe ) "nekem egyik sem volt még"
-
lehel22
tag
válasz
jegenye77 #5872 üzenetére
innen indultunk......."Az AMD 500W jelol meg a honlapjan ehhez a kartyacsaladhoz. , amugy lehetseges, hogy egy minosegi 460-480W siman elboldogul de a sajat nyugalmadert vegyel egy minimum 500W "
itt tartunk " lehel22-nek igaza és mindenki vegyen 1200-as tápot.Az tuti elég lesz! "
ez kb 700 -800 W handabanda.
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
jegenye77 #4526 üzenetére
Mondjuk a 2. része érdekelt igazán.
A most kapcsoltam be a gépet és 61° 43% fanspeed mellett lehet bármi jobb lesz
De amúgy pont olcsobb a nonref kártya amin középen van a venti, azért valamivel csak jobb, gondolom nem véletlen alakitották át. Meg olcsobb is. Más szempont nem ugrik be.
-
akira76
csendes tag
válasz
jegenye77 #4097 üzenetére
Nem akarok hozzá erősebbet mint 500w
Most az van benne (a gépben).
Van valamilyen program amivel meg lehetne nézni, hogy jó-e a videokártyám? (GB 6850 oc) Mármint játék vagy ilyesmi. Mint írtam, az újaknál semmi gond nem volt (cod bo, MoH 2010, nfs hp). Csak, hogy ha rossz, vagy előjön ez a alck screen jelenség akkor ki tudjam cserélni garanciában. (igaz, az ipontól vettem, és van rá, ha jól emlékszem 3 év garancia) -
omikron23
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
jegenye77 #3494 üzenetére
Ami egyszer biztos, hogy annyira semmilyen játék nem fogja terhelni a GPU-t, mint a szőrös fánk. A VGA-k nagy része a szőrös fánk miatt hal meg, mert annyira izzasztja a GPU-t amire nincsenek kiképezve. Szóval olyan hangos nem sűrűn lesz a VGA, én a játék alatti értékeket figyelném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest