- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz Nikkel15 #1990 üzenetére
Nem. Addig nem, amíg nem jön a tényleges DX10. Viszont várhatunk meglepetéseket, mert ha LUT textúrákra épül a game, akkor szivacs van R600 részről, de NV-nek kedvez. Viszont, ha a követelményenek megfelelően követik a DX10-et, akkor R600 aláz mint a huzat, főleg a tesszeleáció miatt, ott a 256stream, ami tud számolni de rendesen. Teljesen új architektúra, de még nem láttuk mit is tud(na) valójában.(driver...stb.) Nem kizárt, hogy G92-vel pariban lesz, de ez saját vélemény. Én jobban utána jártam a dolognak és úgy tűnik hosszú távra jobb az R600, de előre megvenni felesleges, mert se DX-es meghajtó se pedig game sincs, ami már megmozgatná GPU szinten a Geometry Shadereket. Én várok és valószínűleg R600-ra nevezek be, mert felépítését tekintve sokkal időtállóbb a 8800GTX-nél, hazzáteszem hogy ha párhuzamosan fog folyni az adat, mert ha nem akkor G80 fog villantani.
Dx9-ben jobb valamivel a GTS, de nem lesz sokáig így, elvileg...hogy gyakorlatilag mi lesz, azt nem tudni...
Ne cserélj még.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest