- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
Hali!
Most egy 6420-am van 3.2 Ghz-en, de van még egy Q6600-as procim is talonba. Ti mit mondtok melyik a jobban húzható? Cseréljem ki őket? Ja meg néztem hűtést a kártyára valami Ther...(izé) XR3? Van ilyen vagy csak a fáradt agyam dob ki hülyeégeket magából? Ja azt kérdezném, hogy érdemes-e rátenni ilyet? Mert a vga-m terhelés alatt símán 75-80 fok körüli.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
spiercell #8787 üzenetére
Azért kell hozzá jobb hűtő mint a gyári,vagy víz és akkor semmi hangja nem lesz,sokkal hűvösebb is lesz,jobban tudod majd húzni!
Én nem húztam mert alapon is jó volt mindenhová,ha meg kevés lett volta akkor mást vettem volna helyette.
Én nem akarom egyik kártyát sem tuningolni,amit nemsokára venni szeretnék azt sem fogom. -
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés az mitöl van hogy a vga karim alapbol ilyen höfokon megy? GPU 68 fok.
-
lordEVO
tag
El akartam adni a 2900xt-met de meggondoltam magam.. Minek még?? Majd max ha jön az R700.. Így is van rajta a hr-03 ami hűvösen tartja adok majd neki egy kis voltmodot aztán hagy mennyen 900/1800-on
Na meg nincs is más olyan kártya ami 512bites...
Inkább alaplapra meg procira költök.. Egy phenom meg egy RD790FX-es alaplap most jobb lenne
-
Gaboman
nagyúr
válasz
leviske #8783 üzenetére
Miért mi probléma lehetne,garancialevél legyen hozzá és minden megvan oldva!
Ha gond van vele cserélik vagy másik típust adnak az árában!
Én amiket eladtam mindig csak dicsérte a következő tulaja,a 2900XT aki megvette elötte GTS320-vot azt mondja sokkal jobb az XT mint a GTS.
Nagyon megvan vele elégedve és nem is hangos ő sokkal rosszabbra számított! -
leviske
veterán
Ha valakinek van megunt HD2900-asa, akkor az ide írhat.
(XT-sek előnyben
)
-
Bagira01
veterán
-
leviske
veterán
Azok a régi szép idők..mikor még a crysisben az XT vezetett...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
leviske #8774 üzenetére
Volt itt a PH-n is 53E FT-ért.
Hogy már eladták e azt nem tudom de annyiért árulták!Bagira01:Ez is igaz és az is 50E Ft.
Ugyanazt tudja mint az XT-és valamivel kevesebbet is fogyaszt nála!
Hát vízzel lehet majd jól húzni őket,azzal menne a 900/2200-as simán,mivel léggel is lehetett csak turbina hangon! -
Gaboman
nagyúr
válasz
leviske #8772 üzenetére
55E alatt is kapható,én 1hete adtam el 55E Ft-ért.
És hőmérsékletre is jobb ahogy elnézem mint a 3870,alapon 52fokos volt az XT-m 77fok volt a Max!
Hallottál te már 2900XT-t?
Mert ha nem azért nem kell azt hinni róla hogy annyira hangos,nekem most 2600XT van az sem igazán halkabb nála terhelés alatt.
Nem annyira hangos az mint ahogy azt te elképzeled. -
leviske
veterán
válasz
Gaboman #8770 üzenetére
Mint már említettem: 50 fölött az ATi-k meg se fordulnak a fejemben. Az XT-t meg csak 90 környékén lehet kapni újonnan, de még használtan se nagyon megy 60 alá.
A másik gondom a XT -vel: hogy nagy a fogyasztása, tehát, ha később CF-et akarnék, akkor paks közelébe kéne költöznöm.
MOD: meg az sem mellékes, hogy nem szeretnék hajszárítót szerelni a gépembe...
-
leviske
veterán
válasz
Gaboman #8768 üzenetére
Nem vagyok elfogult. 70-est akarnék veni, de ha nem kapok 50k alatt, akkor nem veszek. Ha 50 fölé megyek, akkor már inkább veszek GT-t.
Egy ideig gondolkoztam XT-n, de nem nagyon szeretnék használtat venni, 90k-t meg nekem nem ér már meg.
1 hónap alatt sikerült kiábrándulnom pókékból... pedig még 15.-én vettem volna 60körül...
-
redXIII
senior tag
hali) melyik ágat nézzem a tápomon,hogy elég lenne e 1 2900 pro-hoz.
-
Bagira01
veterán
Látom eléggé haldoklik ez a topic. Ahhoz képest, hogy mennyire sztárolták a hd2900pro-t is most mindenki eladta a búsba. Jövő héten reményeim szerint felvirágoztataom a topicot(nem rajtam fog múlni) Aztán ha minden jól megy egy ideig marad is a hd2900pro
-
Stankee
csendes tag
hujujujj, éppen 2 perce rendeltem meg a HD2900 Pro-m, teljesen felizgultam
-
Stankee
csendes tag
Emberek!
Sapphire Radeon HD2900Pro (512MB)-ról lenne szó, 38ért meglehet kapni, úgy érzem 101%-ig megéri, csak az a kérdés hogy ehhez csomagolnak e siam tápáramból átalakítót a PCI-e áramra, vagy ha nem esetleg nincsen valakinek egy ilyen konvertálója?Válaszokat nagyon várom, köszi
-
Bagira01
veterán
Lehet, hogy egyik fórumtárs segítségével újra hozzájutok egy hd2900pro-hoz és sikerül javítanom a 3dmark06 eredményemen ha szerencsés darbot fogok ki
-
-
spiercell
aktív tag
válasz
Gaboman #8736 üzenetére
Hát igen, talán a következő driver
Bár a crysis-on segít a hotfix, összemértem a karimat az egyik barátom Albatron 8800Gt-jével, és egy olyan maximum 15-18% előnyt mondok neki, persze semmi konkrét csak fraps-al néztük a két gépet, hogy mikor hogy megy. Pl az elején a ködös részen volt a legnagyobb a különbség 32-40 a gt javára. Az xt-m csak a jelzőfénynél ad nagyobb fps-t a gt-nél 34-29 arányban. Beállítások minden high, élsimítás nincs és mindkét kártya alatt 2Ghz-es CoreDuo. (ő a lapja miatt nem tudja húzni, én a táp miatt, de hamarosan változni fog)
-
X Factor
addikt
Sebbeségben én sem tapasztalok semmiféle lassulást, csak mindenki figyeljen arra h. 2 mag és 2 giga ram alatt ne várja a nagy csodát, ha ez megvan akkor semmi gond nem lesz vista-val, eleinte én is féltem h. 2900pro ide vagy oda h. fognak menni a játékok, de egy cseppet sem csalódtam.
-
-
peron
tag
válasz
DeadMen #8729 üzenetére
Nekem 2 oprendszer van különböző vinyókon egy XP és egy Vista. Csak a Vistát használom már jó ideje, mind játékra mind melóra. Semmi problémám nem volt vele, nem h lassabbak hanem + gyorsabbak a gémek. Csak ajánlani tudom.
Elsőnek egy xp-t tegyél fel és az alól telepítsd a Vistát. Vistabootpro majd lehet kelleni fog, bootmenüt beállítani. -
vazzz
őstag
válasz
Terondal #8723 üzenetére
Akkor nálad a prostreettel van baj. Újabb driver mindig jobb, crysis-ra ott a hotfix, amúgy meg 7.11 elég sok javítást tartalmaz. Szvsz újabb driverrel jobban jársz. 800/2000-en szerintem nyugodtan használhatod, nálam is úgy megy néha, ha kell a kraft. Végülis addig húzod, míg bírja a kari, vagy a táp, ha nem bírja, kifagy, szétesik a kép, vagy restartol. Ki kell tapasztalni, hogy mit bír, ez változó.
-
Terondal
csendes tag
Sziasztok
Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Van egy 2900 Pro kártyám ami most riva tunerrel felhúzva 754/2000-en megy.
Semmi gond vele megy minden játék kivéve a Prostreet.
A játék összetolt képpel jön be és utánna kifagy.A Crysis viszont fut rendesen 5-6 óra játék után sem jelentkezett hiba.A riva tuner azt irja ki hogy catalyst 7.9 driver van fennt.
Olvastam hogy megjelent a 7.11-es driver.Windows Vista-t használok.550-es Corsair táp és egy Cooler master hyper x2 hütö van a gépben.Szerintem böven elég hozzá ahogy a fórumokat olvasgatom van aki gyári hütövel húzza.Valaki itt használta 900/2200-on is.
Ha ennél feljebb akarom húzni a riva egy kis sárga felkiálltójelet ad ki gondolom ez valami veszélyre figyelmeztet.
Kérdésem az lenne hogy érdemes felrakni az újj drivert és húzni még a kártyán ha igen meddig? Bocs ha kicsit hosszú lett . Elöre is köszönöm -
Johnny001
senior tag
Hi!
8703#-hoz senkinek sincs hozzáfűznivalója? S1 vagy 2 és egy 12 cm-es venti milyen lenne?
By.: Johnny
-
Chapel
addikt
Sorry...látom már mi volt a hiba
Majd leközelebb olvasok mielőtt pofázom -
Chapel
addikt
Üdv!
36-kért egy 2900 PRO (dobozos 2év gari stb.) 256MB-os az sok,kevés?
Vagy ilyen 30-35k árban valami jó ötlet??
Thx.
-
peron
tag
Nekem sikerült faragnom egy régi 6 pinesből egy dupla földet, ami műxik is. Igaz, hogy majdnem az ujjam bánta, mert beleugrott a kés kajakra
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Bocsesz a késlekedésért! 6 pines mellé 2 fekete (föld (GND)) kell azzal jóó, Arctic Coolink hűtőt, Accelero S2-t, asszem fabrikáltak az oroszok 2900-ra és be is linkeltem a fórumra, de most sajna nem találom. Azt terveztem, hogy valakivel együtt megcsináljuk, de elhalt az érdeklődés.
By.: Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest