Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz AirBooms #805 üzenetére
Istenem,ha nVidia fan vagy akkor vegyél nVidiat én az ilyenek kezben nem adnék ATI-t ha jo hűtője lenne,csendes lenne,hideg lenne akkor biztos valami más bajod lenne vele,arpi6k-ra is vonatkozik.Az ilyen ne vegyen ATI-t ha csak ócsárolni tudja....
AMugy 2007-ben?Basszus nem igaz hogy nincs dvd iród amire kiirod a progikat amik kellenek felteszed windowst ujra,vissza prgikat csokolom,nehogy már ezért vegyél egy drága szar 640-est...
[Szerkesztve]Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
15,mért?Talán zavar hogy az igazat megmondja valaki?Én szeretem az ATI-t de az utobbi 14 kártyám nVidia volt,legközelebb X2600XT-t szeretnék de lehet hogy csak 320-as GTS-re futja,de ha bottal vernének akkor sem vennék 640-es GTS-t,inkább 320-as max 510%-al gyegébb de sokkal olcsóbb,vagy akkor már HD 2900XT....
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz AirBooms #825 üzenetére
Kb 2 héttel ezelőtt volt alkalmam a bátyám gépében megnézni egy HD2900XT illetve mivel nála volt 3 napig,folyamatosan azt használtam,mert ő nem volt otthon,nem volt hangos annyira,a forrosága viszont igaz,de a hangkarija tetejére tett négy gumibakon hogy falemelje a 12-es ventit illetve 2 magas gumibakot ami a ház aljától indult,és igy kb 8-10 fokot hűlt a kártya mert alulról kapott levegőt,ennél sz@rt sem ér ha oldalról rá fuj vagy vmi...,amugy nem tudom neked 15 évaz mért esik a ''kicsi fiú'' aktegóriába...Akkor szabad tudni te hány éves vagy ''nagy fiú''?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz AirBooms #840 üzenetére
Nekem 3-4 hónapőot bir az XP-m,most a második Vista ultimate kb 3 hete van fennt semmi baj,előtte lévő ultimate xp-vel közösden volt fent 2 hónapig no problem,én ha vga-t cserélek,alaplapot,procit,vagy bármi mást -vinyón kivül- akkor sem teszem ujra,de volt már olyan xp-m ami 3 hét alat totál lefagyott pedig szinte semmi program nem volt fent....Akinél több mint egy évig huzza,az pro user lehet.
-
djtoomi
addikt
válasz AirBooms #841 üzenetére
Sztem arra értette hogy a tied már ''használt'' bár egy naposan nem vágom,azt meg ő bontja fel...Meg msi,és szte nem noname sapphire,amugy ATi-ból csak sapphire vagy his,ők a legrégebbi ATi gyártók,mármint ők a fő ATi-sok főleg a sapphire...
-
djtoomi
addikt
válasz elit_hun #5000 üzenetére
Nem tom,én most a 2 kari között vergödök mint sokan (pro vs. gts) de nekem anno a flight simulator x jobban nézett ki sokkal a 8600g-n mint az x1950pro-n.Tudom az rég volt.De ennél még fps is élvezhető elssz enm 20 fps mint a gt-n.
-
djtoomi
addikt
Csak egy mellékes kérdés:
AMD athlon 64 4200+ x2@2600-on hajtva elég lenne a 2900pro alá?
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz Antimatrix #5092 üzenetére
Már vágom,köszike.
-
djtoomi
addikt
válasz Tocsi15 #5109 üzenetére
Ha a vga más gépben enm indul el,akkor buktál 90 ezer forintot a tápodon,mert az nem garanciális.Vegyél egy 400w-os fsp tápot 10 ezerért,és az nem öli meg a kártyát.
-
-
djtoomi
addikt
válasz Arbiter #10091 üzenetére
Nekem a 8800gt-vel,4gb rammal, és quadal, 1680x1050-ben minden highon néhol lemegy 20 fps alá.Átlag 23-25 körül.
-
djtoomi
addikt
válasz Arbiter #10096 üzenetére
Én a hd3850-et venném, mondjuk az 34k, a pro 30k, de a hd3850 halkabb,kevesebbet fogyaszt sokkal, igaz fele annyi ram van rajta, de korszerűbb talán.Az régvolt.
-
djtoomi
addikt
válasz Vandit. #10101 üzenetére
Ezaz hogy az is drága, 8600gt kb 16-18k kéne legyen, használt 7900gt kb 20k,7900gto max 24k,gtx 26k.A pro 30k, hd3850 33-35k,hd3870 40,8800gt 50k,gts 512mb 60-62k, g80 gtx 65k, újak emg majd később kiderülnek mit tudnak.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz Bagira01 #10602 üzenetére
Grat!
Nekem is megérkezett ma a karim, de az enyém piros.
Amúgy tuningot most próbálgatom vele, egész gyengén muzsikál, bár lehet hogy egy XT bios mod utáni tuning segítene rajta.
31k volt futárral együtt, ennyit röhögve emgért.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
-
-
djtoomi
addikt
De a 8800GT negyedannyit enm fogyaszt mint a 2900XT. Talán eddig ez az a vga ami a elgtöbbet fogyasztja egy kártyás rendszerekben.
Egy vinyó, emg egy dvd max 5-10w-ot eszik, szóval 5-6-vinyóval is max 50w-al eszik többet.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manli GeForce RTX 3080
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest