- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
HAli!
Lenne egy kérdésem...
van egy 2900XT-m... a köv a gondom: mikor megvettem, beleraktam a lapba, és 1 napig működött, más nap már nem... más vidkarival működött, a vidkari meg másik gépbe is... most vettem egy új lapot este beraktam a karit, működött.... ma megint nem műxik... kipróbáltam másik gépekbe, bár ott szar táp van (400W codegen, 400W chieftec)... az enyém se a legtutibb táp, antec házhoz járt, 500W earthwatts min 80%
az én gépembet ha bekapcsolom, elindul a gép, de nem pittyenik, meg be se kapcsol a monitor... másik gépnél bekapcsol a monitor, de nem jelenik meg kép, a 3. gépnél meg bekapcsol, de nem kapcsol be a monitor...mi lehet a baja? gyenge a táp? de attól még biosig el kéne jutni, nem?
előre is köszi a válaszokat, nagyon fontos!
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest