- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
válasz
Yushchenko #8199 üzenetére
Gondolom akkor az én asus 450w atlas tápom se a legjobb a 2900xt-nek.
Pláne hogy én még tuningolnék is. -
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Jól látom hogy ennek a kártyának a 450W-os Chieftec már kicsi? -
HaniGabi
csendes tag
A 8 pines csatlakozót legyártatom a lomex-nél. Beszéltem velük, megcsinálják. De ha valaki tud egy konkrét lábkiosztást azt megköszönném, illetve ha kell valakinek, akkor jelezze most, mert annyit csináltatok csak, amennyi kell.
-
Ferdzsoo
addikt
"Sajnos nem lesz 8800GT/3870XT dömping idehaza karácsony körül sem" - igen sajnos nemlesz én is így látom, én viszont már 1 hónapja akarok karit venni, most már nem húzom tovább...
Viszont nézz meg egy tesztet UE3-alatt a GTX-et is rendesen megveri a 2900XT, én is csodálkoztam.
-
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #8191 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az XT lenyomja a régi GTSeket.
A GT/GTXnél és minden bizonnyal az új GTSnél (ami a GTXet is üti) nem jobb.
Tehát ne UE3 miatt vegyél HD2900at, hanem mert jó ár/teljesítmény arányú
Sajnos nem lesz 8800GT/3870XT dömping idehaza karácsony körül sem -
Speed®
titán
válasz
Ferdzsoo #8189 üzenetére
A színhőmérsékletek más beállítása miatt érzik szebbnek, nVnél is be lehet lőni.
Blackbox az a csomag, amit Valveék nem adtak ki, hanem kibővítették is kijött Orenge Box néven. Az XT mellé megkapod a HL2:Episode Twot, a Portal nevű logikai FPSt és a legfontosabb: Team Fortress 2. UT3 nálam emiatt lett felejtős..
Elrond
A parancsikon tulajdonságainál írd a .exe után 1 szóközzel, hogy -nosysteminfo
Ezzel a paraméterrel indítva a DMarkot, menni fog, annyi különséggel hogy nem fog látszani a DMark ablakában a procid/memód/vidkarid. Lévén általában CPUz-GPUz/Everest is szokott elvárás a DMark ablak mellett, ez nem nagy baj. -
Anthony28
őstag
válasz
Ferdzsoo #8180 üzenetére
Nem olyan szép a képe? Ezzel azért vitatkoznék...
Ez csak egy tévhit amit régről magával hozott az NV.A mai kártyákra ez már nem igaz! Mondom ezt úgy hogy nem vagyok elvakult NV fan, tök mindegy hogy NV,vagy Ati csak a pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy egyik gyártó kártyáiról se tudok rosszat mondani mert ami nekem volt az elmúlt 8 év alatt, egyikkel se volt soha semmi gondom.
-
Ferdzsoo
addikt
Ahogy elnézem az XT gyorsabb szinte mindenhol min a HD3870?
Ez LOL. Szerintetek mennyiért éri meg most 2900XT-t venni? 62-5k?Igazából HD3870-et akartam, de hogy lasabb mint az XT ez annyira nem tetszik.
8800gt-t nem lehet kapni, ati karikat meg örüljünk ha karácsonyra lesz 1-2 darab. Én meg már nem várok tovább...Nvidiá-t meg azért se nagyon akarok mert állítólag nem olyan szép a képe...
Mit mondtok megéri az XT a 6xK-t? -
HaniGabi
csendes tag
Ez nem az a kábel amiről beszélek? Remélem az. Bár a fordítottjának tűnik.
-
HaniGabi
csendes tag
Végigolvastam a fórumot, rákerestem mindenre, de konkrét eredményt nem találtam, hogy hol lehet venni 8pines csatlakozót a kártyához. Chieftec 550w tápom van, amin nincs csak 6-os. Milyen megoldás létezik erre?
-
Elrond
senior tag
Nekem nem azóta nem sikerül a 3dmarkot elindítani mióta lecseréltem az X1900Gt-met,
pedig drivert feltettem, reinstalltam és a bejelentkező képnél nem jutok tovább ott kifagy!
Pedig dobnék teszteredményt én is szívesen, mert nekem is Pro@XT-m van!
Valakinek van ötlete mi lehet a gond? -
peron
tag
Csináltam egy 3Dmark tesztet. Nem dobom hanyatt magam, ahogy a többiekét nézem. Mondjuk alapon minden. Mit tudnék javítani?
-
HaniGabi
csendes tag
Volna még egy kérdésem, amit igazából nem tudom, melyik topikba kellene írnom.
Az everest a direktx verzióra ezt írja ki: DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
A dxdiag parancs viszont ezt: DirectX Version: DirectX 10. Most akkor melyik van?
-
HaniGabi
csendes tag
Minden variáció megvolt. De nem adom fel. Addig csinálom majd, míg jó nem lesz.
-
HaniGabi
csendes tag
Lehet röhögni.
Rátelepítem a régire a hotfixet, felbontás max 1024x768. Letörlöm a régit felteszem az újat ugyanez. Hogy a búbánatba kell akkor feltenni rendesen?
Segítsetek légyszi szerencsétlen Gabesznak, mielőtt kitépem az összes hajamat.
-
vazzz
őstag
-
vazzz
őstag
válasz
#96302336 #8147 üzenetére
Én már azon se csodálkoznék
Egyébként csak azért bosszant a dolog, mert van egy bika vga-m, de hiába az, mert a balfék ati-brigád nem képes egy normális drivert írni rá... Lesz@rom már a kifogásokat, -pl. hogy a krájtek elhajtotta őket a sunyiba, ezért nehéz drivert írni- , nekik ez a feladatuk, oldják meg. Ha nem tudják megoldani időre és kifogástalanul, akkor meg monnyonak le. A mai világban nincs már olyan, hogy "megpróbáljuk"... vagy megcsináljuk, vagy nem. Ilyen hozzáállással nem lehet talpon maradni, de úgy látom atiék nem is fognak sokáig, ha nem változtatnak a stratégiájukon. Azért meg különösen mérges vagyok, hogy én kis senki létemre a munkám során nem csúszhatok egy napot sem a határidőtől, nem adhatok ki sz@r munkát a kezemből, mert az álásomnak lőttek, ezek meg fél munkát végezve foltozzák az elcseszett dolgaikat, én meg örüljek még annak is, hogy egyáltalán foltozzák. -
vazzz
őstag
Ez a hotfix egy kalap sz@rt se ér
A min fps magasabb, a max 1-2 fps-el alacsonyabb. Tehát átlagban ugyanaz. Annyit ért, hogy már nincsenek textúrahibák, semmi más jelentősége nincs, sőt markokban is gyengébb lett. Remélem helyrehozzák ezt a hotfixet végre egy normális driverrel, mert kezdek bepöccenni már az ígérgetésektől.
-
HaniGabi
csendes tag
Na igen. Pénteken jelent meg. [hotfix crysishoz] Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyiben lesz jobb.
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
Gaboman #8139 üzenetére
Oks. Köszi délután fel is teszem. Majd beszámolok mi lett az eredmény.
Egyébként meg köszi a sok értelmes jó tanácsot. Ritka az olyan fórum, ahol bunkóság nélkül szólnak hozzá, és nem olyan emberkék magyaráznak, akik max a tv-ben hallottak szgépről.
Más:
Lehet ezzel a videokarival hardveresen renderelni? Illetve lehetséges e olyan beállítás, hogy pl a pinnacle 11-el avchd klippet úgy konvertáljak, hogy a videokártya besegít a processzornak. (Lehet, hogy nagy marhaságot kérdeztem)
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
banderasz77 #8132 üzenetére
Tavaly tavasszal vettem a gépet, és akkor ez volt az egyik legjobb elérhető proci.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8135 üzenetére
Grat hozzá!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #8132 üzenetére
Szép tőle!
Ez Vista alatt csinálja neked? -
HaniGabi
csendes tag
válasz
Gaboman #8130 üzenetére
Köszi
Új procit tutira nem veszek most. Alighanem kiköltekeztem
Egyébként eddig a procim tökéletes volt, és gyors is. Majd talán jövőre beruházok egy jobb procira, és jobb memóriára. Ami érdekes még, hogy az atitool-ban ha ráklikkelek arra, hogy megnézze, hogy mekkora húzást bírna, megy egy darabig, majd leáll. És állandóan ugrál a vistában a felhasználói fiókot ellenőrizze felirat. Már nagyon unom.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
HaniGabi #8129 üzenetére
A Chieftec 550W-os táp bőven elég neki,nekem is ilyen van és simán jó alá!
Nyugodtan húzhatod vele bírnia kell!
Vista alatt is olyan 10000pont körül kellene kapnod alapórajelen járó a kártyával és egy jó procival húzva.
Intel Pentium D 930 ő lesz a véleményem szerint a gyenge láncszem a konfigodban! -
HaniGabi
csendes tag
Sziasztok
Beálltam a 2900 xt-sek körébe.Már 2 tápot már elhasználtam a hétvégén
HKC egy ótvar. Fél óra alatt eldurrant. Most egy 550W-os Chieftec van, remélem ez beválik. Van tapasztalatotok abban, hogy mekkora tápot érdemes használni? Mert nem merem a kártyát felhúzni, félek, hogy ez a táp is bekrepál.
Jelenleg a 3Dmark06 6500 pontot mér 1280x1024- felbontásban (Vista 32bit ultimate) Itt meg olyan számokat olvasgatok, hogy döbbenet. Mit nem csináltam jól?
(Azt, hogy béna vagyok hagyjuk egyelőre
) A crysis viszont tökéletesen fut 1680x1050-ben minden közepesre állítva.
-
Gaboman
nagyúr
Én is annak örülnék ha már kint lenne de semmi hír róla hogy mikor adják ki.
De ha ennyit húzzák nem lehet véletlen,vagy nem olyan jó mint amit írtak róla,a másik meg hogy tényleg sokat dolgoznak vele azért késik és nagyot fog szólni.
Remélhetőleg a 2-dik verzió fog bejönni! -
DonSüti
csendes tag
Hát köszönöm szépen a segitségeket...remélem holnap megoldódik a problémám
-
AMD_ok
őstag
Valaki tudja már, hogy az új driver mikorra várható???
-
DonSüti
csendes tag
Igazság szerint ez az első nagyobb gépem, és nekem nem sok lüvésem volt márkákról és szerintem megtalátam a városban az egyetlen boltot ahol a számitógépösszeszerelés is gondot jelent, csak az szólt mellettük hogy ott kaptam meg a hitelt rendesen a gépre...
de most majd holnap akkor megpróbálok kicsit erélyesebben fellépni...mer finoman szólva is tele van velük a ****-om!
-
DonSüti
csendes tag
Na megfejtettem a zörejt, az nem a videókártyából jön...a táp kezdett el vacakolni, amit csütörtökön hoztam el
69ig megy fel a hőmérséklet csak, akkor jól sejtem hogy nem itt keresnem a hibát?
a tápom ellát egy 500as vinyót egy 160as vinyót egy 80as vinyót egy dvd irót meg a videókártyám és 4 giga ramot meg Q6600as processzort...
akkor inkább a tápomba keressem a hibát? -
Dj.eXtase
csendes tag
Sziasztok!
Sürgősbe videókarit kell vennem , és a 2900 GT vagy a 2900 Pro-t néztem ki , de nem tudom megéri e a Pro a GT vel szemben a 15.000 Ft árkülönbözetet
Előre is köszönöm a segítségeket! -
Soak
veterán
Amugy a hotfix után a lightsmark is fejlődött ,most 215 FPS-em van a 150 helyett
-
Fel
addikt
válasz
DonSüti #8104 üzenetére
Jobb lenne kivenni azt a vga-t, mert az is elképzelhető, h a ventillátor kábele lóg bele felülről a szélkerékbe. A ventin csak egy nem túl nagy háromszög alakú talp van, amellett sztem simán bele tud lógni a vezeték, ha rosszúl rakták föl. Uh kezdj neki szerelni, én nem használnám a helyedben, nehogy még több baja legyen.
-
DonSüti
csendes tag
Egx Trust 570W táp van a gépben...elsőre mikor hazahoztam elszált a tápom, azt cserélték garban, elvileg ez egy uj táp...
nincs fent az oldala, folyamatosan nézem meg próbálom figyelnim...hozzá nem ér semmi a ventilátorhoz...először én is azt hittem, de körülnéztem és nem ér hozzá semmi, ha kilépek a játékból akkor abbahagyja a furcsa sercegést...most raktam fel egy Everest nevü progit, és most alapból 54 fokos a GPU és a ventilátod 2140 fordulaton megy, mikor kiléptem a játékból akkor 69fokos volt a GPU... -
Fel
addikt
válasz
tevEeee #8099 üzenetére
Nem semmi ez sem első hsz gyanánt...
Miért kellett, ez nem apró..
@DonSüti: Egy rendes konfigot írhatnál, legalább milyen táppal megy a gép, ilyenek. Ez a furcsa hangos dolog érdekes... nem lehet, hogy valami beleér a kártya ventijébe és ezért nem tud forogni? Sűrgősen kapd szét azt a gépet, és nézd meg minden rendben van-e bekötve... ne szórakozz nfs-el se... ha crysis-el felmelegszik mással is fog.
(Elárulom: NAGYON KELL PÖRÖGNIE!, ez zajos rendesen, ha nincs zaja kapd le az oldallapot és nézz szét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest