- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Nem megy, na mindegy:
SM2.0 Score: 4786
HDR/SM3.0 Score: 5176
CPU Score: 3091Össz.: 11406
794/2000-en
-
sinci
tag
válasz
banderasz77 #9193 üzenetére
1. nyomsz egy print screen
2. megnyitod a Paint
3. nyomsz egy Ctrl+v (beillesztés)
4. mentés ahová csak akarod
5. kész -
sinci
tag
válasz
banderasz77 #9189 üzenetére
A mentés tudod bárhová ahová akarod menteni, de alapból Documents and Settings/itt a géped neve/Dokumentumok/Képek
-
leviske
veterán
válasz
banderasz77 #9189 üzenetére
Mennyié van raktáron az ASUS?
(aláírásodban) -
sinci
tag
válasz
banderasz77 #9186 üzenetére
A billentyűzeten print screen és ezt bepászítani a Paint-ba.
-
Bundás22
őstag
válasz
banderasz77 #9183 üzenetére
tudsz nyomni egy gpu-z képet, ill ey 3dmark eredményt nekünk?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #9180 üzenetére
Ebben az az érdekes hogy nekem az alap XT-m 740/825-ön ér el SM3-ban 5050pontot.
Hogy lehet ez?
Driverben is minden Magas Minőségben volt. -
banderasz77
addikt
Nyomok egy új Markot.
-
Bundás22
őstag
kemény ez a 29pro! best buy
sosem gondoltam volna h ezt mondom de jelenleg ez még a 86gt-nél is jobb vétel szvsz
csak gyorsan kell lépni gondolom ezekből sincs sok, hamar elkapkodják -
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #9180 üzenetére
Pontosabban majdnem 4800-volt az.
De most feltettem az új Drivert, nem a gyárit és megint gyorsult a kártya összesen 200 pontot. -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #9178 üzenetére
820-as órajelen érted el a régi 1GB Pro kariddal a 4700pontot SM3-ban?
Most meg az új Pro 794-en 5300 SM-ban? -
banderasz77
addikt
A QuantumForceEditor műkszik valakinek az új PRO biossal? Mert nekem nem megy.
-
sinci
tag
válasz
Silenzio #9168 üzenetére
Én egy Accelero S1-et raktam fel rá +2db 12cm-es ventit 5V-on hajtva, egyedül a VRM nem akar lejjebb menni az marad 81-82 fokos.
Gyári hűtő:
Idle:
GPU:53
VRM:55
Load (3DMark06):
GPU:71
VRM:81Accelero S1 +2db 12cm-es ventit 5V-on hajtva:
Idle:
GPU:41
VRM:51
Load (3DMark06):
GPU:50
VRM:82 -
Silenzio
addikt
Milyen programmal tudok biost lementeni? Atiflash-sel mi az az adapter num amit kér? Azt honnan tudom lelesni? Kösz előre is!
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
banderasz77 #9170 üzenetére
Akkor nem esszük forrón a sütit
Várok míg kicsit lehűl
-
Silenzio
addikt
Van valami külöbség a hardware low level meg a driver level overlocking között? Nálam az ismeretlen driver miatt csak az elsőt engedi.
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
Armando_19 #9162 üzenetére
30k-ért engem is megmozgatott
-
Silenzio
addikt
Közben kiderült, amit stabil órajeleknek hittem, az sem stabil
Kb. egy óra után fagyott a GPU, és a ram is kb. ennyi idő után kezdett az árnyékok megjelenítésével vacakolni. A melegedés lehet a ludas. Megpróbálok majd szerezni rá egy Hr-03-at, addig is elég lesz egy plusz venti a házba hogy kerengesse a levegőt. Viszont a Crysis a beállításaimmal tökéletesen futott. Végre nem lövök mellé a beröccenések miatt...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #9162 üzenetére
Ne b@sz fel fogy 30E-ért vetted?
Nekem is tudsz annyiért?
Ha igen létszi írj priviben,annyiért röhögve megéri! -
-
Silenzio
addikt
Remek. Újra felinstalláltam at XP-re, kipróbáltam ugyanúgy 740/980-on, egy szál grafikahiba sem volt. Vicces. De tény, hogy Vistán valóban sokkal ütősebb.
-
Silenzio
addikt
Medium lehetett. Nálam dettó így nézett ki. Mármint a végeredmény értékei.
Nagyon faja kis játék a Crysis...
Lehet benne valami, hogy Vistán szebb mint XP-n, Very High patch ide vagy oda... Kipróbáltam
Óriási deficittel indult alapból, állati lomha az xp-hez képest. Tuninggal gyönyörű krixkraxokat szemetel a képernyőre, de ami még szebb: alapból a windows-ablak keretében fut, csak bősz kattintgatással megy ki full screenre. Ebben az ablakkeretben nincs grafikahiba, de teljes képernyős módnál csak úgy hemzseg a tüzijáték a monitoron... Remek. Egyelőre maradok az XP-nél.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #9159 üzenetére
Grat hozzá!
És neked is a 256bites? -
Armando_19
őstag
Megjött a kártyám!
Sapphire HD2900PRO 512.
-
sinci
tag
Csináltam pár tesztet 2900PRO 256bit 780/1960-on [link] [link] ez most elfogatható ettől a karitól és a körítésétől?
banderasz77 említette, hogy 1,15V-ot kap 3D-ben, nekem csak 1,08V-ot kap, mitől lehet ez?
Mivel lehet letesztelni, hogy teljes bizonyossággal stabil a kártya, nálam lefutott rendesen a 3DMark03 4xAA 16xAF-el és a 3DMark06 is?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #9150 üzenetére
Ezt én mindet értem,de hiába az új GPU ha semmi nem használja azt ki amit tud.
Végülis alapvetöen nem igazán van külömbség a 2900 és 38xx-as szériánál,egy,két dolgotol eltekinte.
És az ami újabb a 38xx-as szériában állítólag nem hoz számottevő gyorsulást ha hoz valamit vajon.
Inkább a hibákat javították az új szériánál,de most ezzel az új 2900Pro karival megint lépett egy jót az ATi,erősebb mint a 2900XT és 3870 és kedvezöbb is az ára,BestBuy. -
banderasz77
addikt
Nah megyek csicsikálni, holnap folyt.köv.
-
Silenzio
addikt
válasz
banderasz77 #9153 üzenetére
sniff. Akkor az enyém nem túl tuning. Vagy valami nagyon szar a gépben. Mindegy így se rossz. Ennél csak a 9600-asom volt tuningosabb...
-
Silenzio
addikt
válasz
banderasz77 #9145 üzenetére
Mivel tuningolsz? Megpróbálnék mást is ami nem Riva. Hátha.
-
leviske
veterán
válasz
Gaboman #9148 üzenetére
A 3-as elvileg a pcie óta kiadott szériát jelöli ugye,ha valaki átszámolja...
A pci-e óta kiadott szériák:
1. X0xxx széria (pl: X800)
2.X1xxx széria (pl: X1900)
3. HD2xxx széria (pl: HD2900)
Az ATi nem feleslegesen hangsúlyozta, hogy számozást váltott. Minden valószínűség szerint a HD3870/50 régi számozás szerinti neve a HD2800XT/PRO lenne, ami már kevésbé hangzana jól és természetesen hasonló helyzet állna fel, mint az nV-nál (azért a HD2800-asoknak jobban illene lemaradni, mint jelen pillanatban teszik azt a HD38-asok.) -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #9147 üzenetére
Érdekes amit mondasz,mivel a 3870 magasabb órajeleken még egy kicsivel gyengébb is mint a 2900XT,az új 2900Pro meg veri a régi XT-t alacsonyabb órajeleken.
Valami nagyot alkotott az ATi,de akkor a 38xx-as széria mire jó?
Ha jobb áron veszel nála erősebb kártyát. -
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #9146 üzenetére
Egy kicsivel még jobb is a SM3.0/HDR érték 4700 helyett 5300 pötty. Valami optimalizált kártyáról van szó, teljesen átszervezett PRO@XT ez.
Én 26MHZ-val kevesebbet értem el a GPU-nál, viszont halkabb, nem melegszik annyira és mindenképpen gyorsabb, mint ez előző 820-on. Érdekes, de ez van. Lehet, hogy mégis tud valamit ez az új 256 bites memó interfész??? -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #9145 üzenetére
Végülis akkor egy 2900XT teljesítményét hozza ugyanazokon az órajeleken csak 40000Ft-ért?
Az nem semmi! -
banderasz77
addikt
válasz
Silenzio #9144 üzenetére
Azzal a sávval nem kell foglalkozni. Nekem 794-en atom stabil, a köv. lépcső +4Mhz és lefagy. A memó 1000-en is stabil, fölötte nem próbálom, mert fölösleges. Így is elég.
Amivel jobban állok mint te, hogy akár még 10 kártyát is kipróbálhatok melyik megy a legjobban.
Bár tapasztalatból mondom, hogy azonos szériáknál kb. 5% körüli a szórás. -
Silenzio
addikt
Kipróbáltam 740/1000-en Vistán a 3dMarkot. Szinte semmivel sem lassabb a rendszer mint XP-n. Fejlődik a Vista.
A Rivatuner jelölt egy sávot, gondolom a lehetséges tuning sávját. Szinte hajszálpontosan be is jött. A GPU 750 környékén, egy picivel lejjebb, a RAM 1000 körül. Ez a sáv tényleg ezt jelenti? Hogy milyen tuning várható? És ezt honnan tudja a Rivatuner?
-
Silenzio
addikt
válasz
leviske #9142 üzenetére
Kösz a tippet!
Na hát az a helyzet hogy 750-nél mindenképp fagy az a fránya GPU... Nem tudom mi lehet a baja... Az alaplap "antituningsága" lehet hatással a VGA-ra? Vagy csak a VGA-tól függ hogy mennyire tuningos? A környezettől nem? Kipróbálom Vistán is, hátha valami buta driver-gebasz. Nem értem, hogy egy stabil kártyát az 5 Mhz-es emelés miért fektet két vállra nagyjából 50 másodperc alatt...
Érdekes: Vistán a driver telepítője teljesen más. És a telepítés kb. 5x annyi időt vesz igénybe... -
Silenzio
addikt
válasz
X Factor #9139 üzenetére
A Q-tec lehet hogy nem táp, de mégiscsak nagyobb teljesítményű mint a sajátom
... Hozta is a papírformát, egy KICSIVEL kiegyensúlyozottabb lett. Az optimális teljesítményét viszont tényleg csak most érte el.
Van benne egy másfajta AA is, ez a dzsungeles pályákon lehet érdekes: a növényzet recéit simítja el. A 2 féle egyszerre nem működik. Nekem bevált, nem lassította túlságosan, és élesebb lett a kép.
A pontszám tényleg reális, de mikor lesz már Q6600-am? -
X Factor
addikt
válasz
Silenzio #9137 üzenetére
A Q-tec-et nem nevezném tápnak
A pontszámod reális, core2 esetén 10k fölött lennél.
Crysis-ból meg elegem van, frusztrál nagyon h. nincs aa, megszoktam már az idők folyaman és igy hiaba csili vili, bökia csöröm a sok recés él, viszont még high-on is durvabb részeknel csak pislogok h. szaggat...
-
HaniGabi
csendes tag
Srácok
VAn egy gondom, és nem tudok mit kezdeni vele. Félig ebbe a topikba tartozik, félig másikba, de ide írom, hátha itt okosabbak vagytok
Van egy Samsung projektoros tv-m. 1080i jeleket tudja fogadni komponens bemeneten. Van egy HDV-s kamerám. Ha a kamerát rákötöm a tv-re, és beállítom, hogy nagyfelbontású jelet küldjön ki, akkor átállítja a tv-t HD-re, és brutál jó képminőséget produkál.
Namármost. Gondoltam, a 2900XT-t is összekötöm komponensen keresztül, és akkor a hdv filmeket jobb minőségben nézhetem. Meg is jelenik, a komponens beállítási lehetőség, de 720x480 a max amit enged, és ráadásul ntsc-ben. Kiírja ugyan a catalyst, hogy HDV tv van rákötve, de b..szik átkapcsolni a tv-t nagy felbontásra.
Találkoztatok már hasonló problémával? Vagy tudtok esetleg erre megoldást?
(jelenleg nem tudok HD plazmát vagy lcd-t venni
)
-
Silenzio
addikt
Na, kipróbáltam az fsp X3 Boostert. Haverom jön egy sörrel: váltig állította hogy bírni fogja a tápom, de még az ő 650w-os Q-tecje is megszenvedett vele. Szóval a furcsa fps-dropok megszűntek, a laggolás teljesen abbamaradt. Ezek szerint a táp volt a ludas. Viszont 750 Mhz-en a GPU dobott egy hátast, konkrétan 1 fps-t se mutatott, lekapcsolta a monitort és szevasz. Lehet a beállítások voltak a ludasak, már mondtam mit művelt a monitor-frissítésekkel a driver. Ha nem alapértelmezettre van állítva, a 3dmarkban szétesik a kép. 745/945-ön futtattam a tesztet, lement, pixelhiba nem volt, 69 fokig ment fel a GPU. viszont az eredmények továbbra is gyászosak: 3825/4315/1930 pont. Nyilván kéne a platformcsere... Azaz 8724 pont.
Ja egy érdekesség: a vga meg se nyikkant, csak ha a Pci-e 2 kábelre kötöttem. Ezt nem írták az utasításban. Gondoltam logikus hogy az egyesre dugom, ha csak 1 vga van. Vagy az is logikus lett volna ha tökmindegy. Furcsállom.
-
Silenzio
addikt
válasz
banderasz77 #9134 üzenetére
Érdekes tendencia. Az nVidida a régi kártyája nevével dob piacra egy alapjaiban áttervezett, karcsúsított, ugyanakkor így nagyobb órajeleken hajtott GPU-t, ami lenyomja még a korábbi csúcsmodellt is. Ez ugye a 8800 GTS (G92).
Az AMD ezzel szemben "csak" optimalizál, a korábbi teljesítményt átgondoltabb csomagolásban adja. Mindkét gyártónál a költségkímélés a fő szempont, valamint az új technológiák kihasználása.
Azonban míg az nVidiánál érvényesül a papírforma, miszerint mindig az aktuális slágerkártyát érdemes venni, és komolyan befürödsz ha fél éves technológiába fektetsz (ld. azokat, akik a 8800 GTS 640 megás kártyájukat 80-ért vették, 1 hónaposan pedig már 50-ért kénytelenek adni), addig az AMD kiszanálja a korábbi csúcs-gpu-it jelentős engedményekkel. Az AMD ezúttal sokkal korrektebb volt, elérte, hogy érdemes legyen megvenni a korábbi slágerkártyáit. És még az új adu ászait sem adja vészes áron, amellett, hogy nem generált akkora piaci hiányt mint a riválisa.
-
sinci
tag
válasz
banderasz77 #9134 üzenetére
Kint is olcsó [link] kb.34k átszámolva
-
Silenzio
addikt
LoL. 34000+áfa! Gyönyörű!!!
Nem térek magamhoz. Ki hitte volna 2 hónapja, hogy 2900 XT fölötti teljesítményt kapunk ennyiért...
Nemsokára én is igazságot szolgáltatok 256 bit ügyben! Megjött a vga-táp. És basszus, majdnem olyan nehéz mint a haverom 650w-osa... Csak az a baj hogy nem tudom beizzítani mert videót konvertálok éppenMég legalább fél óra kell neki...
-
sinci
tag
Ha valakit érdekelne 2900PRO 256bit-es kari itt volt még 3db raktáron 13:00h-kor, akkor hoztam el az enyémet, az ára br.40.680.- volt.
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #9126 üzenetére
Lehúztam bizony mivel 760 fölé nem lehetett húzni a gpu-t
-
X Factor
addikt
Pen drive-ról h. tudnék bootolni h. arról csinaljam meg a bios frisitest, mert floppy amit szereztem rossz:S
-
banderasz77
addikt
Még annyit elfelejtettem, hogy a gyárilag adott Driver CD-t tettem fel neki, semmi mást.
Driver ver.: 12-080
(8.411) -
banderasz77
addikt
Leteszteltem az új HD2900PRO 512MB 256 bit szériát!
Mivel előzőleg egy HD2900PRO 1 GB-os kártyát nyúztam (Spiercell kolléga örökölte) kialakult
a kép.Bagira01 eléggé lehúzta a kártyát, szerintem alaptalanul.
Az én észrevételeim a következők.
Sok híreszteléssel ellentétben ez a kártya is megkapja a ref, 1,15V-ot 3Dben, tehát nem alulfeszelt példányokról van szó. A 256 bit-es memória interfész meg bőven elegendőnek bizonyult, mert nem értem el semmivel sem rosszabb értékeket, mint az előző kártyámnál, SŐT... A SM3.0 és HDR pontszámom meglepően több lett.
Az 1 gigás PRO 820/2200-as órajelekkel 4700-4800 SM2.0 SM3.0 pontot csinált.
Az új PRO pedig 794/1950-en SM2.0 4725 SM3.0 5115 pont.
Tehát a kisebb órajel és a felezett sávszél ellenére is gyorsabb a kártya.
A teszt során a venti 31,25-37,5%-on forgott, sokkal halkabban, mint az előző modellen, pedig a hűtés látszólag ua. és a hőfokok sem mentek max. 71,25-ig.
Tehát hang, melegedés és teljesítmény tekintetében mindenképpen jobbnak ítélem meg ezt az új sorozatot és még a tuningolhatóságával sincs semmi baj. Az XT-t még így is bőven lekörözi, sőt ott van a 3870 mellett! Össz pontszámom 11260-lett 3DMARK06-ban. -
Silenzio
addikt
válasz
Gaboman #9121 üzenetére
valóban nem néztem. De most igen és számomra nem bizonyít semmit. Ismerek olyat aki 47000 ft-ért vett Mo-on bontatlan 8800 Gt-t. Szerinted ez a jellemző? Szerintem nem. Én tökéletesen elégedett vagyok a pro-mra kiadott pénz mennyiségével. A 8800 Gt kb. 30%-kal gyorsabb, és momentán kb. 60%-kal került volna többe. Ez nekem nem gyere be... 63-ért tudok biztosra 3870-est. De ne mondd már hogy annyiért megéri! A bolt amit hívtam GT-ügyben, mondta (korrektség azért ez kérem) hogy ne merészeljek 8800 Gt-t venni, mert az a VGA maximum 45000 ft nettó árat ér! Nem többet, mert a gyártó ebbe a szegmensbe pozicionálta. Akkor a 3870 maximum 45-50000 Ft-ot ér bruttó. Mellesleg nekem max. 5 ezer ft-ot érnének meg az előnyös tulajdonságai a pro-hoz képest. Na jó, 7-et. Kerekítsünk felfelé: bruttó 50k. Ennyiért 3850-est sem kapsz (512-eset, a 256-osról meg ne beszéljünk inkább)...
-
HaniGabi
csendes tag
Nem szoktam fps-t méricskélni, de érdekes dolgot vettem észre.
Bár mindenki azt állítja, (ill sokan) hogy directx 9 és directx 10 között nincs különbség, én pont a fordítottját vettem észre.
Xp alatt a crysis 1680x1050-en minden maxra állítva (nem veryhigh) tökéletesen megy, a legkisebb akadás nélkül, viszont sokkal rosszabb a grafika minősége, mint a vista alatt 1680x1050-ben minden közepes állásban.
Bár vista alatt feltettem very highre mindent próbaképpen, de képregény lett belőle -
peron
tag
Sziasztok. Tegnap beszereztem még egy 2900Pro kártyát, be is tettem CF engedélyezve. Amikor a gémet indítom kiszáll kékhalállal vmi ati...dll miatt. Kérdésem, hogy ez a táptól van-é, vagy újra kell ilyenkor a drivert telepíteni? Mert amikor kisebb tápom volt és amiatt fagyott akkor egészen másként csinálta, kiakadt a kép és kész. Nem volt BlueScreen.
-
Silenzio
addikt
válasz
X Factor #9110 üzenetére
Érdekes hogy a kártya melegedése eléggé relatív. 70 fok fölé nem nagyon ment 725-ön sem zárt házban (igaz a levegőt is hátrafelé nyomatja, emiatt hűvösebb van a házban is). Ennyit alapórajelen izzadott az 1950-esem is, sőt, még a 8600 GT-m is 650/850-en. Az eVGA-nak mellesleg híresen rosszul sikerült a hűtése azon a kártyán. Bár halkabb volt a gép, a ventinek mégis kellemetlenebb hangja volt mint a 2900-esnek most...
-
XuChi
addikt
Jó reggelt mindenkinek!!
Kérdésem az lenne hogy tudtok e ajánlani egy jó hűtöt a sapphire 2900pro-ra ami halk és még a tuningot is elbirja vele a kari. Amugy mi a biztonságos határ a tuningban? Valaki irna eredményeket?
Köszönöm.
-
Silenzio
addikt
válasz
Gaboman #9104 üzenetére
Hatvanakárhány ezerért már lehet venni 2900 XT-t. Az alapból gyorsabb mint a 3870, igaz, valamennyivel drágább is. Meg sokat fogyaszt, nagy stb. Ebben a szegmensben tehát egyértelmű. Én azért vettem a pro-t, mert 60 körüli árat nem szántam volna ezért a teljesítményért. 45-ért viszont megkaptam postaköltséggel. Innentől tiszta sor. Külföldön egy 2900 pro viszont csak 30 ezer ft-nak megfelelő valuta. Innentől a dolog egyértelmű.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Silenzio #9103 üzenetére
3870/2900 árak
Még az ára sem kedvezöbb mint a 2900XT-nek. -
Silenzio
addikt
válasz
leviske #9099 üzenetére
Mindkettő melegszik mint a szemét az tuti. A 3870-es minden szempontból jobbnak tűnik (bár teljesítményben nem verhet egy XT órajeleken hajtott 2900-at), csak hát az árcédula... Bár Pécsett, kiskerben már VAN 63-ért! Sokan a PH!-n többet kérnek értük. A "VAN"-t úgy értem, akkor rakják árlistába ha van vagy volt már raktáron. 8800 GT-jük is volt. Már nincs. Nincs is a listán.
-
Silenzio
addikt
válasz
Szabi2121 #9101 üzenetére
Ok. Sajnos extrém esetekben előfordul hogy egy GPU átmegy a hőteszten a gyárban, de mégis marad olyan, sérülékeny pontja, ami nem funkcionál nagyobb terhelés alatt... De ez nagyon ritkán fordul elő. Kérdés hogy a kisker/nagyker mennyi huzavona után látja be, hogy a tökéletesen funkcionáló kártya valójában selejtes darab?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest