Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz
Piero89 #13035 üzenetére
Miért pont karácsony előtt menne le az ára?Én azt tapasztaltam, hogy karácsony előtt mindíg ha nem is vészesen de felmennek a HW-árak.Aztán mikor lemegy a nagy ajándékvásárlási láz Február környékén legalább 15% olcsóbb minden mint pl. December közepén.Szerintem ha kibírsz játék nélkül pár hónapot mindenképpen megéri kivárni.(főleg ,hogy 2009 első negyedévében árakat csökkent az ATI)
-
fekeandras
őstag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy milyen játékok mennek 2600Pro/XT-n?Engem konkrétan ezek érdekelnének: ToCA3,Flatout2,CoD2,CS:Source,DoD:Source,America's Army,Far Cry,Dark Messiah, ilyesmik nem a jelenlegi top játékok.Valakinek valami tapasztalat?Egy Sempron 3000+/512 ram gépbe lenne (még a héten bővül 1Gb-ra).Nem gyenge hozzá a proci?/s939,1800Mhz,(talán 128kb cache de ez nem biztos, lehet hogy 256 nem tudom)Elfogadhatóan ment vele a CS + CoD2 512ram-al + X800XT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest