Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
-
Henryk
aktív tag
Na sikerült működésre bírni ezt a sz....
ilyen kártyát küldtek..
brutális hangja van indítástól kezdve, arrol nem beszélve hogy az én szép kis Vistám 5percig töltötte a wint mikor kicseréltem, közben erősen befagyott, majd 5perc kilépés..
előtte persze letakarítottam az összes nv-s drivert, majd feltettem a CD-n levő cuccokat hozzá.
főfokokat nem nagyon tudok mert everestben nem jelenik meg nekem semmi, a smart doktor szerint 49fok a gpu, de ekkora hang mellett nem is csodálom, de az még mindig nem fért a fejembe hogy hogyan hagyhatták teljesen szabadon a memóriákat?
na mindegy most 1-2 napig próbálkozok vele, tesztelgetem, aztán postázom vissza, és utalják az árát. ha addig összeszedi magát is jelentős gyorsulást produkál akkr rendelek egyet a helyi boltbol, ha nem akkor viszont proci update lesz 4magosra. -
jorden06
senior tag
És végül miért döntöttél a ref. Gigabyte mellett? hmm, most, hogy belegondolok, arról még nem írt senki rosszat, de nem is nagyon láttam, hogy sok embernek lenne.
"A Sapphire Toxic furcsa jószág, gyakorlatilag referenciakártya, jobb ramokkal, meg alternatív hűtéssel."
Ha jól tudom a mhz-eken is rántottak egy jókorát, de javítsatok ki ha tévedek. Ezt írtam már, de azért szimpatikus nekem mert a vrm és memória is hűtve van, a gpu-ra meg S1 kerülne, így a 2D/3D hűtés is jobb lenne.
Most néztem egy oldalt, a HIS IceQ4 és Sapph. Toxic egy árban van szinte. Viszont ha a toxicról lecserélem a gpu hűtőjét a mem/vrm hűtve marad, a HIS-nél meg az egész egy komplett blokk, így a vrm/mem. hűtés is megy vele és nekem kell gondoskodni róla.
Próbáltad már ilde passzívban a kártyád?
-
finest
addikt
Kinn van a 8.9-es Catalyst, vannak már tapasztalataitok?
-
jokerone
tag
Sziasztok!
Most eléggé akciós áron hozzá tudnék jutni egy e6550-os procihoz számomra igen kedvező feltételek mellett.. ha picit jobban meghajtom megéri megvennem a Sapphire 4850 DS mellé???? -
Bikerider
aktív tag
Hi
Gyerekek tud valaki valamit, Az 5***-Szeriarol hogy mikor jon ki?
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
pempellini #26470 üzenetére
Én a volnék..
-
LicskaiJ
aktív tag
Hy!
2.7GHz-es X2-es mennyire hajtaná ki a karit (4850)?
Érdemes lecserélnem az x1950pro-mat?
1024x768-at bír csak a moncsim,de nemsokára szeretnék egy TFT-t venni...
Milyen márkát érdemes venni?Nekem ez eddig a legszimpatikusabb -
Tommmmka
senior tag
Hi! Az lenne a kérdésem h. a his iceq4 hd4850-nek mennyire jó a hűtése mert most szeretném lecserélni a gigámat egy olyanra mivel ez hangos és melegszik mint állat
-
HSM
félisten
válasz
jorden06 #26462 üzenetére
A Sapphire Toxic furcsa jószág, gyakorlatilag referenciakártya, jobb ramokkal, meg alternatív hűtéssel. Ha nem zavar, hogy az átlagnál elvileg picit hangosabb üresben (mert állandóan adott fordulaton megy rajta a venti) akkor valszeg jó választás. Én is majdnem azt vettem.
Ami még jó megoldásnak tűnik, az a HIS IceQ4 TurboX, csak Magyarországon alig lehet beszerezni, ha lesz egyáltalán és drága is. A refinek amúgy fura a hűtője, mert nagyon melegen hagyja az alkatrészeket, de semmit sem enged kritikusan felmelegedni, mivel eloszlatja a hőt a felületén. A nem gyári hűtésnél meg külön oda kell figyelni, hogy se a RAM, se a VRM ne tudjon túlmelegedni....
Na mind1, szeritnem a Toxic-al nem lesz probléma.Amúgy nekem Gigabyte van, referencia, 3 év garival, ha gond lenne vele, jól meg van őrizve a hűtője, és viszem vissza. Úgyhogy ilyen téren nyugodt vagyok.
-
zsák
tag
Köszi a választ!
Az ok, hogy miért cserélem le nagyon egyszerű!
1. Eleve nagy fan-ja vagyok a léghűtésnek, és nálam sokat számít a hang!
2. Nyáron nem fogja bírni a nem klímás helységbe a kari a 28 °C-os szobahőmérsékletet!
3. Idővel át fog költözni az egész gép egy LEGO mod-ba, és oda kell majd a hűtés, mert a lego megolvad magas hőfokon!
4. Csak nézd meg a gépem, és rájössz mért akarok még egy Scythe terméket bele!
Gép: Bele ; Már egy kis lego mod a passzív vga hűtésére. -
cotag
senior tag
Ezt a hsz-t azoknak szánom akik már félnek referencia 4850-es kártyát venni , és "csak"átlagfelhaszálók. Nekem egy Gigabyte 4850-es kártyám van és 1680*1050-es felbontású monitorral használom. Nálam van egy 35%-os profil netezéshez és van egy 60%-os játékokhoz. Netezés közben max55 fokos és játéknál sem megy feljebb 80 foknál. Az órajelek pedig 660/1050. Ha játszom , akkor általában fülessel nyomom , ha pedig állatmódjára játszom akkor pedig kinyomom a hifire a hangot engem nemzavar a 60%ventihang.Szerintem aki nem főállású gamer , az nyugodtan vegye a ref karikat!!!
-
pempellini
senior tag
vannak itt 4870-es tulajok is ?
lenne hozzájuk pár kérdésem bios-sal kapcsolatban. -
Sgor
tag
Ötlete erre valakinek? [link]
-
zsák
tag
Nekem holnap jön meg a drágaságom. Gigabyte HD4870 ref.
Októberben kap majd egy Scythe MUSASHI VGA hűtőt, de addig csak 1024x768-ba fog menni szegény kari, szóval hűtéssel nem lesz gond asszem.Amúgy egy korábbi hsz-emre senkise válaszolt, így megkérdezném mégegyszer:
Configom:
LAP: Gigabyte P35-DS3
CPU: Q6600 /2,4GHz/
RAM: 2x1GB Kingmax 800Mhz
TÁP: Cooler Master Real Power 620W1. A táp ugye elég hozzá?
2. Maga a config kihúzná maxon a kártyát?
3. Jelenleg csak majd 1024x768-ba menne minden, de majd késöbb 1680x1050-be mennének a dolgok. Ugye a kártya megbírkózik a "túl alacsony" felbontással, nehogy nekem túlkompatibilis legyen.Amúgy a ram-okon, és a procin tudok húzni, ha azzal jobban ki lehet használni a kártyát.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Gerisz
addikt
Nincs kedvem végigolvasgatni a sok száz hszt ami itt pikk-pakk összejön
Mi a baj a ref. karikkal?Nekem nemrég lett egy Gainward ref. 65°C alapból terhelve 84°C
Tegnap rátettem egy VF1000@ és 33°C alap 51°C terhelve. (700/1100-on ha ez számít valamit) -
jorden06
senior tag
A Sapphire 4850 Toxic-ról mint gondolsz? Ezt néztem ki, mert a VRM és memória is hűtve van plusz gyárilag tuningolva (nem nekem kell szenvedni vele) és ha felrakom rá az S1-et akkor annak sem kell a ragacs nélküli bordáival kínlódni.
Elbizonytalanít ez a sok negatív beszámoló, egy márkát sem tudok, amivel ne lenne tömegesen probléma. Lehet ezt csak én vettem észre, de szerintem a ref. karikról még több a hibajelenség leírási hsz...
Vagy tévedek? Jó, lehet, hogy hűtve van mindene a refnek, na de mennyire?
-
-
HSM
félisten
válasz
jorden06 #26455 üzenetére
A referencia kártyákat az AMD-ATI elég alaposan leteszteli, mielőtt kiadja. Sajnos nem minden gyártó teszi ezt meg. Nem beszélve arról, hogy sok nem referencia kártya a költségcsökkentés jegyében születik. Az a helyzet, hogy a referencia kártyák mindig is megbízhatóbbak voltak a többi egyedi megoldásnál, kevés kivételtől eltekintve.
Amúgy vicces, de innen van a süni: [link] Süni az Edigital-ból
-
totyax
aktív tag
válasz
Henryk #26450 üzenetére
Nekem is a refes 4850 helyett glaciatoros jött. Nekem se a vrm-en de a memórián nincs borda. Végülis garancia van rá, te tudod mennyi, tehát alapon mennie kell hiba nélkül.Egy képet feldobhatnál ide a kártyáról. Mindenesetre tényleg jobb lenne ha kifújná azt a meleget...
-
rocket
nagyúr
-
Henryk
aktív tag
Hali!
Valaki gyorsan help!
Most jött meg a 4870em, de nem az a verzió amit a képen láttam, hanem valami "újabb"
eredetileg ref hűtős Asus lett volna, de ez nem olyan, hanem az asus saját 2 slotos hűtése van rajta, olyan mint ami a 4850esen kb, és itt a memóriákon nincs semi borda meg egyebek, csak az áramkörökön egy borda.
Na mármost nekem az lett volna a léneg hogy kifújja hátra a meleget és hűtsön rendesen.. azt mondta a csávó hogy újabb darab de azt nem hogy ilyen gagyi hűtése van.
Van valakinek ilyen verzió? papiron eah4870/htdi/512m van
megfog ez sülni ha berakom?
most mit kezdjek vele visszavetessem és kérjek más márkájút? nagyon zavar eza hűtés, semmi nincs a ramokon. -
juhi07
senior tag
Nem látok piros led fényt a vga pedig át néztem jol !
Ha tudtok egy képet beszurni hogy hol is van pontosan ez a led azt megköszöném.Jah meg melete azt tapasztalom hogy a vidows se jön be (Nem halom a hangot)
Ez jelent valamit ?? -
HSM
félisten
válasz
totyax #26433 üzenetére
Én nem szoktam. És eddig nem is volt rá szükségem.
Amúgy sokkal jobban jártak volna, ha az AC által javasolt megoldást választják, miszerint kicsit feljebb tolják a süni... Ahhoz még szerszám se kell.
Amúgy azért egy fogó nem nagy luxus, és használni sem nehéz...
(Nekem konkrétan egy csípőfogó volt kéznél, tökéletes volt a feladatra.)
(#26431) juhi07: Giga EP35-DS3 +E5200
-
magnum_pi
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy van-e különbség a crossfire kábel és az SLI kábel között. Az alaplaphoz nem adtak és kaptam egyet a boltból, viszont nem tudják hogy melyikhez való
. Hogy lehet ezt eldöteni? Vagy majd a VGA-hot úgy is lesz crossfire kábel?
-
totyax
aktív tag
A lehető legrosszabb megoldást választották a hőcső/RAMsüni probléma megoldására... ennél még a nem rakom fel a sünit módszer is jobb.. Így a süni nem hűti, cserébe elzárja a csipet a légáramlattól...
Ezekre bíznak hardvertesztet...
Szerintem be akarták mutatni hogy alapon feltéve hogy néz ki. Azért nem mindenkinek van satuja, fűrésze, reszelője, fogója...
Ha valaki vesz egy terméket azt használni akarja, nem feltétlen még szarakodni vele.
-
TTomax
félisten
válasz
juhi07 #26428 üzenetére
Asus P5E
ha CF-et valaha is akarsz vagy megfordult a fejedben akkor az Asus P5E,ha nem akkor inkább egy giga P45-t javasolok a wolfihoz...Jaaaaaaaaa,azt hittem csak a lap lehet 35..elnézést..akkor P45... Giga P45DS3 az is 20 körül van... az adott árban normális lapot nem fogsz kapni..esetleg Asrock...
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
4870x2-nek elég 2x 6pin táp? Vagy müsszen a 8pines is? -
juhi07
senior tag
HY
van egy nagy gondolm
Nem jo a gép... Hazajöttem és valami miatt nem kap jelet a monitor
Nem értem hogy miért ....Pedig a vga venti felpörög ,a proceszor is megy szerintem az alaplap is dolgozik....
Vannak ötletek hogy ilyenkor mit lehet csinálni ???
Jah amugy ha az alaplap megdöglöt "tegyük fel "
Akkor ti milyen intel alaplap illetve proci ajánlanátok ?KB35 K ért egyben...
Válaszotokat elöre is köszönöm
-
HSM
félisten
válasz
alien_ #26425 üzenetére
Mert nem tűnt jónak a ragasztó a gyári süni alján, és mikor láttam, hogy a 700Ft-os Thermaltake készlet sünijén (amit eredetileg a VRM-hez vettem) mennyivel komolyabb ragacs van, vettem inkább olyat a ramokra is.
(#26424) Nashville: Akkor ott valami zűr van a kártyával... Gari.
-
HSM
félisten
válasz
DerStauner #26422 üzenetére
A referencia 4850 pont ilyen. Megveszed, beteszed, jól működik, vagy gari. Probléma a módosított, egyedi tervezésű, vagy átalakított kártyákkal van.
A drivereknél is ugyanez a helyzet. A gyári telepítő simán felmegy előzőleg feltett driverekre is, azoknál van gond, akik béta drivert vagy különböző driver-eltávolíókat használtak uninstall helyett.
-
-
HSM
félisten
válasz
totyax #26416 üzenetére
Jesszusom.....
[link] A lehető legrosszabb megoldást választották a hőcső/RAMsüni probléma megoldására... ennél még a nem rakom fel a sünit módszer is jobb.. Így a süni nem hűti, cserébe elzárja a csipet a légáramlattól...
Ezekre bíznak hardvertesztet...
Amúgy ahogy nézem a tesztet, a hűtőkhöz adott süniket használták minden hűtőhöz, tehát valószínüleg a VRM-re nem tettek semmit az AC S1 esetében. Így viszont teljesen stimmel az én 20 fokkal hűvösebb sünisített verzióm....A trad2-nél, ahol látszik, hogy felapplikáltak egy viszonylag pici sünit, máris csak 72 fokot mértek...
Ja, és a TRAD2-re meg a 2db 12cm-s venti...
Plussz az AC TwinTurbo-n is az a VRM hűtési megoldás....
Én kérek elnézést.... -
DerStauner
senior tag
válasz
totyax #26403 üzenetére
[OFF]szerintem meg a windows-os memtest párosítva a bootolós memtest-tel a legjobb.
mert a windows-os memtest 100 cpu terhelés és akár 100 max memóriafoglaltságot is elő tud idézni, ami talán majd pár év múlva elő fog fordulni, hogy a játékok alapban 3-4-5 gb memóriát kérnek (mondjuk, ez elég futurisztikus, de ki tudja).
és egyébként azért, mert a bootolós memtestnél mennek az offset-ek meg a címzések, és hú, de jól néz ki, hogy dolgozik rendesen, ellenőriz rendesen, míg a windows-os memtest-nél meg csak valami százalék pörög, attól az ugyanúgy futtathat különféle címzéseket.[/OFF]
mi értelme van annak, hogy a fejlesztők/gyártók állandóan nyomják az új cuccokat, fejlesztenek gőzerővel, anélkül, hogy áldoznának a stabilitásra is. miért nem tud úgy működni egy kártya, hogy beteszem, driver fel, azt kész?? mi az isten nyila miatt nem tudnak pl olyat csinálni, hogy minden újonnan kiadott driver installációjában be van építve egy előző driver reinstall, ami csak akkor fut le, ha a prog érzékeli, hogy van fenn előző driver, és azt korrektül eltávolítja?? meg ahelyett, hogy ész nélkül fejlesztenének, inkább valami új élelmes hűtési megoldáson gondolkodnának
a kékhalálról meg annyit, ha windows programozó lennék, kötelezővé tenném, hogy minden kivételt le kelljen kezelni, valahogy biztos megoldható.
-
totyax
aktív tag
válasz
Hawk1979 #26420 üzenetére
Ezt írtam:
Elég béna elsőre, mert felajánl egy méretet ami tesztelni tud (3GB)
Tehát ő ajánlotta fel, nem én írtam be. Mivel csak az első menüponttal teszteli le ezt a méretet (a második felez a harmadik negyedel) akkor logikus hogy az első menüpontot választottam
Muszáj átmenni dedóba?
Azért adtam be aztán manuálisan neki mert másképp nem futott ez a csodaprogi, és hát többet akartam tesztelni vele mint a fele memória. -
Sgor
tag
Üdv Mindenkinek!
Pár napja én is tulajdonosa lettem egy gainward 4850-es kártyának. Feltettem a 8.8 catalystet, és a mai nap délelőttjén netezés közben kékhalál, ati2dvag filére hivatkozva.
A konfig az adataimnál, fél éves az egész, Xp prof hun+SP2.
Eddig minden rendben működött, bár baromi forró a kártya! (rövidesen vizezve lesz)
Mi okozhatja ezt a hibát? Ez az első ati kártyám! -
HSM
félisten
válasz
Nashville #26417 üzenetére
A soft shadow-os hibaüziből egyértelműen kiderül, hogy a videókártya hibásan működik. Én visszavinném gariba.
Én ezzel teszteltem [link], gyári hűtéssel is stabilan ment, bár a 100 fokot is elérte a kártya. A jelenlegi hűtésemről képek+beállítások pár hsz-el feljebbi postomban.
-
Nashville
tag
Kösz a válaszokat! A hőmérséklettel nem hiszem, hogy gond lenne.
Időközben egy bizonyos GPU Caps Viewer- el leteszteltem a kártyát. [link]
Igazán nem értek a kiértékelt adatokhoz, ezért itt van pár screenshot:
[link]
[link]
[link]A Soft Shadows tesztnél a képernyő bevillant feketébe, majd visszatérés után ezt a hibaüzenetet írta ki:
[link]Többszöri próba után állandó fekete képernyő, majd PC „kinyomás” lett a vége.
A HW Geometry Instancing tesztet el sem lehetett indítani és a Fur Rendering tesztnél is fagyott a gép.
Nagyon fontos lenne, ha valakinek van ilyen, vagy más gyártótól származó 4850- es ATI- ja az próbálja már ki a tesztet, hogy nála hogy működik a dolog. SOS! -
totyax
aktív tag
Amúgy a teszteben a nyák (PCB : Printed Circuit Board) hőmérsékletét nézték, én meg a VRM-ről (voltage regulator module) beszélek...
Jogos észrevétel, de ha jobban megnézed ezt amit mutattam az előbb, szerinted az érzékelő hol van?
Ha tesznek rá bordát akkor ránézésre felfekszik rajta, persze lehet hogy alatta marad. Egyébként a nyákot szerinted mi melegíti? A 20 centivel arrébb levő proci? Nem hiszem. Szóval jó hogy említetted hogy az érzékelő a nyákra fekszik rá, ezek szerint ha az érzékelő nem érintkezik a fetek bordájával (ha kap bordát ügye...), akkor azok hőmérséklete még magasabb...
-
HSM
félisten
válasz
totyax #26413 üzenetére
Terhelés alatt kézzel meg lehet fogni a sünit rajta, igaz, már elég meleg, de nem éget, ebből gondoltam, hogy 60 fok körül lehet. Amúgy a teszteben a nyák (PCB : Printed Circuit Board) hőmérsékletét nézték, én meg a VRM-ről (voltage regulator module) beszélek...
Az se mindegy amúgy, hol mérték a nyákot... A VRM mögött, a GPU mögött, a RAM modul mögött... Amúgy lehet, nálad másfajta a VRM csip, nem kell neki hűtés, de a referencia-verziónak kell.
-
Tigryss
csendes tag
-
totyax
aktív tag
Kösz az infókat.
Nem tudom, mennyire melegszik, de a VRM 60 fok körül lehet.
Tizedfokra pontosan nem lehetne?
Kristálygömböt kérek én is
A tesztben szinte mindegyik kártya magasabb hőfokot ért el vrm-re ezért is kételkedek. De maximális ventisebességnél sem volt lényegesen alacsonyabb a hőfok, nem még hogy 60C.Amúgy szerintem épp eleget mond a VRM-ről, hogy 1,158V mellett 720-as órajelen is stabilan tartotta a kártyát furmark alatt..... Ha túlmelegedne, ez nem így lenne...
Nekem gyárilag semmi hűtés nincs rajta mégsincs gond...
Tehát nem biztos az
Mondjuk ez nem refkártya.
-
fdisk
őstag
válasz
horvathkrisz #26364 üzenetére
Hol lehet látni a rivánál,h működik a powerplay?
-
HSM
félisten
válasz
totyax #26406 üzenetére
A referencia kártyán van rajta hővezető tappancs, ha jól emlékszem, plussz néhány nem-referencia kártyán is volt rajta hűtés, hát tettem rá én is...
Nem tudom, mennyire melegszik, de a VRM 60 fok körül lehet.
A ventit sikerült pont olyan helyre felhelyezni, hogy a légáramlat pont a vrm-en és a ramoknál oldalt távozik... A Turbo modul oké, hogy a VRM felett van, de elég gyengus, ahogy hallottam. A legjobb persze 2db 9cm-s venti lenne, de inkább ügyeskedtem az egy 12-essel.
Amúgy szerintem épp eleget mond a VRM-ről, hogy 1,158V mellett 720-as órajelen is stabilan tartotta a kártyát furmark alatt..... Ha túlmelegedne, ez nem így lenne... -
totyax
aktív tag
válasz
szucsinka #26405 üzenetére
Neked is gainward van, márpedig azokkal kapcsolatban olvastam a legtöbb gondot. Tehát nem a GPU a hibás ügye? Ha pedig a gainward, az az ő saruk hiszen saját tervezés, akkor pedig éppenúgy lehetne hibás nvidia kártyasorozatuk is... Nem mintha védeni akarnám az aitit, a CCC óta rühellem őket, egy modern gépen jelentősen lassul a boot egy szaros vga beállító segédprogi miatt. Írták volna inkább c-ben vagy bármi más normális programnyelven.
-
szucsinka
őstag
válasz
arsenlupin #26356 üzenetére
kép sincsen nemhogy hibázik e
három gépbe lett probálva mind 3omban ugyanaz no kép red led világit és 100%on megy a venti -
totyax
aktív tag
Amúgy kepfeltoltes-rol is lejon,max lassabban....
30 perc alatt lejön egy centis csík az elég lassú?
Amúgy csak azt felejted el, hogy a hűtőteszben, amit linkeltél, csak alapórajelen nézték a kártyát
Azért említettem, mert ott látok képeket :-)
Kérésedre a képek újból
Kösz
Ez megjelent abban a pillanatban ahogy kattintottam.
Egyébként pont nem derül ki semmi a képeidből, mert az hogy a GPU-t lehűti az nyilvánvaló, de a fetek hőmérséklete homály marad, ami azért elég lényeges. Nem tudom jobb-e az egy 12-es ebből a szempontból, mert a fetek felett pont nincs venti, bár elvileg a venti szele oda is eljut. A tesztben ők egy külön érzékelőt helyeztek el. Látom hogy te a négyzet alakú valamikre is tettél bordát, azok micsodák, és szintén melegednek? A linkelt tesztben párat megnézve azokra nem tettek bordát, pl.
-
szucsinka
őstag
3évig voltam zöld fekete
de ott nem láttam annyi szar kártyás tulajt mint itt 4nap alatt
és az baj hogy én is közéjük tartozok -
totyax
aktív tag
válasz
westlake #26384 üzenetére
#26385: pedig neki van igaza
ha egy proci instabil, akkor a memtest nem fog memoriahiabakat dobni.. egyszeruen lefagy (megall)..
Az "újraindul" mióta egyezik meg azzal hogy "lefagy/megáll"?
Windows alatti memória/stressz tesztről volt szó, annál tapasztalatom szerint inkább dob hibát min lefagyna/újraindulna. Dosos az más kérdés, annál feltehetőleg előbb fagy szarrá de nincs kizárva hogy memóriahibát jelez a program. -
-
HSM
félisten
válasz
totyax #26393 üzenetére
8.7-es catalyst ment alatta, ami még nem vette vissza a furmarkot, átnevezett exe-vel is ugyanúgy melegedett.
Amúgy kepfeltoltes-rol is lejon,max lassabban....Amúgy csak azt felejted el, hogy a hűtőteszben, amit linkeltél, csak alapórajelen nézték a kártyát, turbo-modullal, én pedig 12cm-s venti + jelentős tuning mellett.
Kérésedre a képek újból: [link][link][link][link][link][link]
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Fujifilm X
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest