Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz szucsinka #25913 üzenetére
Nekem 82°C terhelve 1.5 óra game után (COD4)
Sárpac: A 88GT se hűvösebb a ref. hűtővel, sőtt. (de ezt Te is tudod)
MaSzKa: rámennek a ventik mindegyik kártyára ami 4850, a mag körüli furattávolságot nem fográk arréb fúrni, mert a hűtő gyártó nem fog azért töcsölni, hogy ez ref. vagy nem az, jaj akkor mindjárt mi is átalakítjuk
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz szucsinka #25984 üzenetére
előbb kérdezhettél volna is, mint oprendszert telepítgetni ugyanis a 3dmark hibája miatt nem indul. Létezik egy ati kártyás hotfix hozzá, azt szedd le. [link] elvileg ez jó lesz hozzá de az is megoldás, hogy megkeresed a "Direcpll.dll" fájlt és átnevezed erre "Direcpll_.dll" és láss csodát már megy is.
-
-
-
sNORh
addikt
-
arsenlupin
aktív tag
válasz szucsinka #26353 üzenetére
Hibázik is? Állandóan világít? Milyen tápod van?
(#26355) G4ga
Nem volt szó átlagról csak néhány emberről!
Úgy tudom alapon is..... de lehet, hogy a driver gond csak urban legend és más okozza a problémát! Gondolok itt húzott gépre és instabil működésre....[ Szerkesztve ]
Üdv:F
-
totyax
aktív tag
válasz szucsinka #26405 üzenetére
Neked is gainward van, márpedig azokkal kapcsolatban olvastam a legtöbb gondot. Tehát nem a GPU a hibás ügye? Ha pedig a gainward, az az ő saruk hiszen saját tervezés, akkor pedig éppenúgy lehetne hibás nvidia kártyasorozatuk is... Nem mintha védeni akarnám az aitit, a CCC óta rühellem őket, egy modern gépen jelentősen lassul a boot egy szaros vga beállító segédprogi miatt. Írták volna inkább c-ben vagy bármi más normális programnyelven.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik