Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
na beüzemeltem a 4850-et. sajnos a gts után az istennek nem akart rendesen működni a kata. pedig rendesen uninstaláltam és drivercleanerrel leszedtem mindent de hiába raktam föl 8.6-os hotfixel, vagy a gyári cd-n lévő drivert mindíg nyekergett, hogy ismeretlen kártya és hogy telepítsem a neki megfelelő drivert.
végülis egy xp reinstal segített és utánna települt gond nélkül. szőrös fánkal 90fokra ment föl és hallhatóan növelte a venti fordulatát is.
ccc-ben csináltam ventiprofilokat de baromi süvítős már 60%-on is, ugyhogy ebből azt hiszem gfx chilla lesz nemsokára.
szép kártya nagyon!
...különösen a piros blood ironban mutatós
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest