Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13707 üzenetére
Azért, hogy lemérd, nem kell megvenni.
Nekem (ahogy másoknak is) régi vágyam venni egy csúcs-kártyát. Ahogy néztem csúcsról-csúcsra ált annyi pénz a váltás, mint egy közép-kat kártya.
Igen? Akkor számoljunk: tavaly vettél egy 130k-s 8800 Ultrát. Ma eladod... hmm... mennyit adnak érte? 50k? Áhhh... 40k? Talán... Eddig ugyebár 90k bukó. Na akkor a maradék 40k-hoz dobj hozzá 80-at, hogy vegyél egy GTX280-ast (messze nem a legjobb vétel, de csúcskártyáról beszélünk). Akárhogy számolom, 1 év alatt kb. 170k-t költöttünk VGA-ra. Tényleg tök jó üzlet volt.
Ezzel szemben nézzük az én konkrét esetemet: tavaly nyáron vettem ATI X1950-et 40k-ért. Most lecseréltem HD4850-re 20k ráfizetéssel (jó, adtam egy HDD-t is, számojunk akkor 25k ráfizetéssel). Tehát 1 év alatt VGA-ra költöttem 65k-t, és (bár nem játszottam fullon a Crysis-szal, meg még most se nagyon tudok) többnyire mindennel eljátszogattam normálisan. És még fogok is a 4850-nel 1 évig legalább.
vers: 5 ezer egy ilyen chilla? mer akkor 2 év mulva 8-10e ér, és akkor használtan adnak ennyiért , de lehet hogy ujan is. - 6k fölött van a Chilla, és igen, úgy szokott lenni, hogy az informatikai termékek minél öregebbek, annál többet érnek.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest