Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Kedves tibi-d!
Én is éppen egy riasztó (DSC márka, egy ingatlanon van épp, nem egy autón) GSM modulos kibővítésébe fognék mostanság. Lapozgattam a riasztó topikot meg itt a mikrokontrollereset, hogy egy gazdaságos megoldáshoz tudjak ötletet meríteni és úgy akadtam ezen korábbi hozzászólásodra.
.Sikerre vitted ezt a projektet végül vagy túl sok buktató volt?
Hamar megoldható, ha csak a GSM modult kell elkészíteni, a riasztó már adott? Nagyon alapra gondolok, hogy adott három számra küldjön egy SMS-t, ha a sziréna beindul. Ennyi. A gyáriak relatíve drágák és túl sokat tudnak, ahhoz képest ami nekem kell.
-Szerinted ez mennyire kivitelezhető? Illetve tapasztalatod alapján hogyan kötnéd a riasztóhoz?
Van a riasztónak olyan kimenete, ami közvetlenül beköthető lehet egy Arduino vagy ESP digital inputjára? Azonos föld esetén gondolnám, hogy riasztási esetben akár egy digital HIGH történet lehetne. Persze lehet nem ilyen egyszerű ez sajnos. De pl. akár figyelhetném a sziréna feszültségét, ha az egyszerűbb.Tényleg egy viszonylag alap dologra gondolok, amit hamar össze lehet rakni.
Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold