- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Első eredményeim 320x240 felbontásban (ez csak a kijelzőm fele), lehet még tudok rajta itt ott faragni, gyorsítani...
Közben rájöttem, hogy az mcufriend_kbv-ben is van ESP32 támogatás, de elég primitív lassú megvalósítással, a szétszórt lábakat egyesével írja. Én a 12-19-es lábakat sorban vettem D0-D7-nek és csak 12-t kell balra bitshift-elni az adat byte-on és már lehet is írni a set/clear-t...
@ecaddsell: ezek megvoltak, az első hsz-ben is már ott volt, de azért végigpróbáltam a 3 féle lehetőséget amit eddig működőképesnek találtam:
*((volatile uint32_t *) (GPIO_OUT_W1TC_REG)) = x
ESP_REG(GPIO_OUT_W1TC_REG) = x
GPIO.out_wltc = xÉrdekes módon a 3dik észrevehetően, legalább 20%-al gyorsabb mint a másik 2 regiszter elérés, de továbbra is az az érzésem hogy ez messze nem közvetlen elérés hanem csak virtuális, valami köztes rétegen keresztül levezényelve...
szerk: kipróbáltam az mcufriend_kbv ESP32 8bit támogatását is, és tényleg irtó lassú az enyémhez képest: 4 421 642 overall
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest