Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Ezt úgy érted, hogy mindegy hogy én a bemásolt task-ot core 0 vagy core 1-re teszem, a wifi fogadása mindenképpen a core 0-án, a háttérben történik? Tehát ha én egy client.read vagy client.readStringUntil meghívást csinálok, akkor már nem a klienstől fog olvasni, hanem egy már háttérben beolvasott bufferből szedi ki az adatot? "
Igen, én így tudom.
"a core 0-ra nem tehetek semmit?"
Én szoktam, ez csak egy ötlet volt, hátha..
Vagy szintén csak ötlet, a delay(10) megnagyobbítása mondjuk 100-ra. Tudod, kísérletes tudomány
Közben itt töprengek.
Ha jól emlékszem, az ESP az 1-es csatornán forgalmaz. Esetleg más csatornán? Úgy rémlik, valahol azt is meg lehet adni, de nem emlékszem pontosan, hol.
Nálam az egyik projekt egy erősen "zajos" wifi környezetben gyakran hibázik, de kisebb forgalmú helyeken hibátlan. Tudod, csak ötletek, kellő kritikával fogadd!Közben megtaláltam:
bool softAP(const char* ssid, const char* passphrase = NULL, int channel = 1, int ssid_hidden = 0, int max_connection = 4);
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold