Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- DUNE médialejátszók topicja
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Ezt úgy érted, hogy mindegy hogy én a bemásolt task-ot core 0 vagy core 1-re teszem, a wifi fogadása mindenképpen a core 0-án, a háttérben történik? Tehát ha én egy client.read vagy client.readStringUntil meghívást csinálok, akkor már nem a klienstől fog olvasni, hanem egy már háttérben beolvasott bufferből szedi ki az adatot? "
Igen, én így tudom.
"a core 0-ra nem tehetek semmit?"
Én szoktam, ez csak egy ötlet volt, hátha..
Vagy szintén csak ötlet, a delay(10) megnagyobbítása mondjuk 100-ra. Tudod, kísérletes tudomány
Közben itt töprengek.
Ha jól emlékszem, az ESP az 1-es csatornán forgalmaz. Esetleg más csatornán? Úgy rémlik, valahol azt is meg lehet adni, de nem emlékszem pontosan, hol.
Nálam az egyik projekt egy erősen "zajos" wifi környezetben gyakran hibázik, de kisebb forgalmú helyeken hibátlan. Tudod, csak ötletek, kellő kritikával fogadd!Közben megtaláltam:
bool softAP(const char* ssid, const char* passphrase = NULL, int channel = 1, int ssid_hidden = 0, int max_connection = 4);
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold