Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Köszönöm a millió ötletet, nagyon rendesek vagytok, de én még mindig ugyanott tartok.
Habár a rajzokon cikkcakk varrásminta meg a célkereszt nekem is teccik! Nagy segítség lenne, ha valami egyszerűbb, biorobot nyelven írnátok le: A Wemos A0 lábát kösd a mosfet (az a háromlábú bigyó?) "S" lábához, utána... stb. Na jó, ennyire nem kell lealacsonyodni, de ezek a kapcsolási rajzok nekem túl magas szintűek (ez mennyivel egyszerűbb!), - pedig próbálok folyamatosan utánaolvasni a dolgoknak - főleg a többlábú alkatrészek esetén érzem bajban magam. És milyen típusú/értékű alkatrészeket kell beszereznem? xboy89 rajzán azok jók? Bocs, a totál amatőrségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Habár a rajzokon cikkcakk varrásminta meg a célkereszt nekem is teccik! Nagy segítség lenne, ha valami egyszerűbb, biorobot nyelven írnátok le: A Wemos A0 lábát kösd a mosfet (az a háromlábú bigyó?) "S" lábához, utána... stb. Na jó, ennyire nem kell lealacsonyodni, de ezek a kapcsolási rajzok nekem túl magas szintűek (
ekkold