- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Alapvetően értem amit írsz, és köszi szépen hogy segítesz. Biztos valami olyat rontok el, amire nem gondolunk. Érdekesség, hogy egy másik számítógépen is próbálkoztam, és azon is ugyanaz a jelenség. Most frissítettem az IDE -t a legújabbra ( 1.8.5 ), de nem változott semmi.
Alapvetően EZEN leírás alapján próbálkozom, ami 3 oldalból áll, az elsőn ott egy link hogy honnan tölthető le a DCF library, Gondolom az itt levő dolgok konzisztensek egymással, vagyis a példaprogramoknak amik a leírás 3. oldalán vannak és a hivatkozott DCF könyvtáraknak passzolniuk kellene ( annak ellenére, hogy a DCF library dátuma 2012 -es ). Nálam érdekes módon nem passzolnak.
Szerintem ott mehetek el az erdőbe amit a #8124 -ben írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged