-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
EBay -ről vettem, és egy darab szállítással valóban nem sokkal olcsóbb a Conrad -os 4eFt -nál, de ha többet vesz az ember már jóval kedvezőbb.
Az én órám egyelőre csak "deszkapanel" formájában van meg, szintén DS3231 -et használok, tettem rá gombokat amivel lehet az időt állítani, sőt bluetooth modult is, így android -os telefonról is állítható az idő.
De vannak esetek szerintem, amikor ezek sem elegendőek. Pl. ha az óra mondjuk egy buszváróterembe kerül. Oké, beüzemeléskor pontos, rendben. Aztán hónapokig, esetleg egy évig egész pontos, rendben. És azután ? Biztos hogy egy év után lesz olyan a helyszínen, aki még emléxik rá hogy van az alján 3 pici gomb amivel pontosíthatja ? Vagy biztos meg lesz még a telefonján az alkalmazás ? Ilyen meggondolásból akarnám - mintegy biztonságképpen - még a dcf modult is beizzítani.Az "egy kis átalakítást végzéséről" a DS3231 panelon írnál pár szót ?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest