Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Megjött Kínából a 900 Ft-os NRF51 modul, és egy kis átalakítással Drag&Drop programotható egy BBC Micro:Bit (# Microbit, Micro-bit, Micro bit) segítségével!
[video]
(Egy kis teszt progi ami gombnyomásra rádión (Nordic Gazell protocol) küld egy OK-t a vevő oldal pedig erre hármat villant.)A lényeg, ha Microbit-szerkesztőben írt programokat szeretnénk használni a kis modulon, akkor a második kvarcot el kell távolítani, mert az a 'Button B' bemenetre csatlakozik, ezen kívül az Accelerometer és a Magnetometer helyén üresen maradt interrupt bemeneteket a biztonság kedvéért lezártam 1-1 ellenállással, de nyilván ezeket a funkciókat ne is hívjuk meg.
Az eredeti Microbit-en az SWD port ki van vezetve két teszt pontra, ebből az SWDIO-ra menő vezeréket (nrf51822 chip 23-as lábához) meg kell szakítani, ezek után összeköthető a cél modul SWD pontjaival, és az interfész chip simán ráírja a bedobott hex fájlt.
Igazából csak érdekességként akartam ezt megosztani, tudom egy ESP32 sokkal menőbb, de talán valakinek ez is jól jöhet. (nekem, pl. bőven elég és egyszerűbb :D )
Egyébként van leírás a neten, hogy hogyan lehet ezt a modult Raspberry Pi segítségével programozni, ha valakinek már az adott, akkor ez is hasznos leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest