Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Janos250 #7769 üzenetére
Hello,
Eagle-ben terveztem, most KiCad re szeretnék átnyergelni. Anno 5 Usd rendeltem 10 db 50x50 [mm] nyákot kifúrva, furatgalvanizálva, fekete színben fehér silk el. Másik gépemen kellene megnéznem, de ha jól rémlik talán a seedstudio volt. Átfutási idő 3-4 hét volt.
Mivel középsuli óta nem csináltam ilyet, nekem nagy élmény volt a tervezés. Vagy 4x áltam neki hogy beleférjek mindennel rendesen a méretezésbe, meg csináltam saját esp12 alkatrészt eagle ben... Ha lesz annyi feles időm szeretném Kicadet is kitanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest