- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
pigster #7487 üzenetére
Eddig még soha nem használtam BT modult - bár többször terveztem- ,
de többször használtam más modulokat, amik soros vonalon kapcsolódnak. Nem UNO-hoz ugyan, de arduino lapokhoz.
Gyakori hibák okai voltak:
ZAJ!!!
Próbáld meg minél rövidebb madzaggal kötni az UNO-hoz, illetve a jel és a föld vezetéket összecsavarva vezesd oda.
Nekem volt, amikor a pullup segített.
Tapasztalatom szerint gyakran segített, ha a jel és a föld vezeték közé betettem egy ellenállást terhelésnek.
Van olyan projektem is, ahol a mai napig nem tudtam megoldani másként a zaj problémát, csak elemről való táplálással. (földhurok, vagy a fene tudja mi miatt).
Persze mindezek csak tippek, lehet, hogy a Te problémád egész másból adódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GIGABYTE GA-8I915ME LGA 775 P4 3.06GHz / AGP /PCI Expess
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest