Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek a töltős ajánlásokat. Mivel egy ilyet vettem, ehhez sajnos nem jó a liitokala. Lehet majd veszek "elemes kiszerelésűt", addig viszont ezzel gondoltam tölteni.
A bizonytalanságot az okozta, hogy nem tudtam számít-e töltés szempontból, hogy Li-ion vagy Li-Poly az aksi típusa. Ahogy néztem a Li-ion drágább mint a Li-Poly, ezért maradtam az utóbbinál, amit viszont többnyire csak külső modullal lehet tölteni USB-ről. A Li-ion pedig ahogy láttam az "elemes kiszerelés" miatt lehet az ajánlott töltővel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest